jah, ja tahaks ka selle oaasi kordinaate, tegelt olen tähele pand, et see eiteamidagi ei vastagi teemadele, tegu on vist autoplayeriga _________________ Ära suurenda telia kasumit - lõpeta leping! 20/4 pole eriline max kiirus. 1992 kaaperdas telia neti
ka elioni võrk on stabiilselt ülekoormatud, ootan endiselt atlas statust, aga mida ei anta seda ei anta, kleinditeenindus ütleb endiselt > oleme end üle müünud. pole midagi teha, lasen morse peal edasi. _________________ Ära suurenda telia kasumit - lõpeta leping! 20/4 pole eriline max kiirus. 1992 kaaperdas telia neti
see on tahanteada nagi antenn, pole mingit satneti. aga elion võiks kasvi 1200bps modemigagi miskit anda _________________ Ära suurenda telia kasumit - lõpeta leping! 20/4 pole eriline max kiirus. 1992 kaaperdas telia neti
Sai täna Tele2 pealt EMT ja 4G peale mindud, maakoha kohta väga arvestavad 18mbs down ja 12 up. Pakett küll tegelikult L+4G ehk 12 down ja 4 up. Aga eks see ole tingitud praegusest 4G kasutajate vähesusest ka.
ja kui sa nüüd selle 18 megaga daunid, siis kui kiiresti tuleb sul teade, et olete kasutanud oma netti korrektselt, boonusena tõstame teie kiirusemäiteks 8Gbps infinibandile ? _________________ Ära suurenda telia kasumit - lõpeta leping! 20/4 pole eriline max kiirus. 1992 kaaperdas telia neti
aga tee proovi ja anna meilegi teada _________________ Ära suurenda telia kasumit - lõpeta leping! 20/4 pole eriline max kiirus. 1992 kaaperdas telia neti
ma ei tea, kas midagi valesti saab üldse teha, aga mina seda 4G ruuterit küll tööle ei saanud
Ei ühenda ära üheski võrgus, ei 2G, 3G ega 4G
Veakood 0x00060026 _________________ Hapud viinamarjad
ma ei tea, kas midagi valesti saab üldse teha, aga mina seda 4G ruuterit küll tööle ei saanud
Ei ühenda ära üheski võrgus, ei 2G, 3G ega 4G
Veakood 0x00060026
Kiire Google otsinguga ei leidnud mitte ühtegi vastet antud veakoodile.
Veakood tuleb muidu veebiliidesest? http://192.168.1.1 pw: admin . Kas seal sai SIM'i parool sisestatud?
Aga proovi igaksjuhuks ühendust võtta emti infoga, ehk neil mingit infot selle veakoodi kohta... Võibolla tuleb mingi reset teha ruuterile vms.
viimati muutis LongHorn 01.08.2012 16:04:06, muudetud 1 kord
proovin seda kaarti vanas 3GHUAWEi ruuteriss. Seal võiks nagu ju töötada
Siis uuesti seda 4Gd käivitatdes ongi justkui rebu ühtlasi _________________ Hapud viinamarjad
Vanas routeris töötab.
Nüüd uue juurde tagasi
Seda siin kusagil on maininud ka, et ta väga jõuetu on levi suhtes. Võibolla sinna on koer maetud _________________ Hapud viinamarjad
0 levi näitab, aga ära ühendas vähemalt.
Jube kehva tundlikusega on ta jahh.
Peab katsetama erinevais positsioonides ja valima parima.
Hetkel 10/1 olematus levis.
Pakett sai ostetud 8/2 _________________ Hapud viinamarjad
Moepärast sai võetud EMT'st 4G L pakett( 12/4) prooviks. tuleb tunnistada, et päris normaalne asi see 4g, mängides ping märgatavalt väiksem kui 3.5G netiga.
speedtest näitab stabiilselt selliseid kiiruseid
ainuke jama on, et signal strength ei lähe mitte mingis asendis üle 50% (75dbm), käisin läpaka väljas ja toas igal pool ringi ( väljas lagedal alal ja mastiga otse nähtavus, ühtgi segavat faktorit pole ühesõnaga :/ )
pulk e392
ja üks küsimus kui 4g pakett on ja 3g võrku ümber lülitada miks siis kiirused üle 4Mb/0.8 ei lähe. pole ette nähtud?
Lõpuks ometi on mul kaunis nett. 5a olen seda oodanud.
Pakett on 8/2, kell on 9 õhtul ja kiirus ei ole veniv tatt. Levi on vaid väga nõrk. Vihmase ilmaga, kui puud kõiguvad, võib neti maha visata. _________________ Hapud viinamarjad
sellel ei näita või ma ei oska vaadata.
Viiest punnist on 0-1 levi
Samas eelmisel 3G huawei routeril on samas kohas 4-5 samasugust punni
EDIT: Kes on julgem, võib enda pilli tweakida uuema firmwarega
Ehk on selle kuulsa EMT 4G leviprobleemide korral natuke abi ka mõnest isetehtud varrasantennist.
Järgev jutt käib küll erinevate 2G-3G sageduste varrasantenni pikkuse arvutamise kohta, kuid samamoodi saab ka EMT 4G antennipikkuse välja arvutada.
Edukat katsetamist, katsetamine omal riisikol: 900/1800 and 2100 MHz Full wave antenna lengths:
To resonate at 2100 MHz antenna will be 300 / 2100 = 0.143 m = 14.3 cm
To resonate at 1800 MHz antenna will be 300 / 1800 = 0.166 m = 16.6 cm
To resonate at 900 MHz antenna will be 300 / 900 = 0.333 m = 33.3 cm
sellel ei näita või ma ei oska vaadata.
Viiest punnist on 0-1 levi
Samas eelmisel 3G huawei routeril on samas kohas 4-5 samasugust punni
EDIT: Kes on julgem, võib enda pilli tweakida uuema firmwarega
See annab juurde sise/välisantenni valiku võimaluse. Võib ka riistapuu telliseks muuta
Mul palutigi see ruuter uuendada ära välisantenni jaoks, seepärast ta mu käes ongi.
Mul tellist ei tekkinud, üle kabla tegin.
miski vist 20 min jooxis uuendus (ma kogu aeg ei jälginud, et millal täpselt lõpetas)
ma kasutasin EMT koduka versiooni. Seal EMT e-poes on Abiinfo all see fail olemas.
Seal oli vaid esimesed 5 min jama failinimega (ei võtnud alguses seda õige failina),
nimeks on seal B593teliaph2_r+m+h+s.tar (mis liiga lühike)
aga pärast nimetasin ümber panin lõppu selle .bz2 (mis sinu lingis õige) , siis OK.
Kusjuures ma eile nägin seda faili, kui käima ei saanud ja helpi läksin kodukalt otsima. Küsisin ühelt sõbralt, et mis see seal on, ta ütles ei tea, ei oska seda millegagi avada
See näitab siis ka seadme tarkvara versiooninumbriks 06?
Kas vana firmware kuidagi säilitada ka sai? _________________ Hapud viinamarjad
Kusjuures ma eile nägin seda faili, kui käima ei saanud ja helpi läksin kodukalt otsima. Küsisin ühelt sõbralt, et mis see seal on, ta ütles ei tea, ei oska seda millegagi avada
See näitab siis ka seadme tarkvara versiooninumbriks 06?
Kas vana firmware kuidagi säilitada ka sai?
Software version V100R001C07SP061 on nüüd.
ma jah muud ei teinu failifga kui lisasin selle täiendava puuduva laiendi lõppu ja siis OK.
Säilitamist ei uurinud, ei palutud ka ja vist kärab. Kasutaja väitel läks levi paremaks (kuskil Muugal, 4G),
aga ma ei võtaks mürki inimeste heameele osas ise nägemata tulemust
Selge, kui tunni pärast pole eetris, siis on "tellis"
See mu "tellija" midagi rääkis ka sarvekestest ja tema kasutas neid. kuid ma ei tea kas
internal või external antenni rezhiimis. seal tekkis vist SYSTEM alla menüü.
pole ma kadunud kuhugile.
Hommikukohv võttis oma aja
Mingi 15min uuendas jahh.
Subjektiivsel hinnangul andis levi juurde, aga õige vähe.
Hinnata maru raske, kuna dB ei näita.
Kui enne oli 0-1pulka, siis nüüd on 1 raudne pulk.
Ping ja kiirused ei paranenud. ega otseselt saanudki, kuna paketi maksimum on kogu aeg olemas ja ülegi.
Esimest korda üle 5a. olen rahul.
Proovitud KÕU esimest ja teist versiooni ning korduvalt kõikide opekate mobiilset netti kümneid kordi. _________________ Hapud viinamarjad
Hiid: Aga laena EMT-ist mõni kitsa vastuvõtusuunaga välisantenn katsetamiseks juurde. Näed ju kohe, et palju signaalitugevuses, stabiilsuses, juurde võidad. Ning kui kõvasti juurde annab, siis pead paratamatult seda väliantenni ka kasutama.
Muidu on nii, et ilusa ilma ja ilusa leviga on see ühendus sul töötavalt olemas, kuid kui kehva leviga tekib levikadu a -20...-40dB, siis tõenäoliselt oled ikka ilma ühenduseta.
-----------------------------
Huawei USB-modemite korral on levitugevus "1 pulk" a -90dB signaalitugevus. Ehk siis enam-vähem "viimase piiri peal, kus ühendust veel stabiilselt püsti hoitakse".
pole ma kadunud kuhugile.
Hommikukohv võttis oma aja
Mingi 15min uuendas jahh.
Subjektiivsel hinnangul andis levi juurde, aga õige vähe.
Hinnata maru raske, kuna dB ei näita.
Kui enne oli 0-1pulka, siis nüüd on 1 raudne pulk.
Ping ja kiirused ei paranenud. ega otseselt saanudki, kuna paketi maksimum on kogu aeg olemas ja ülegi.
Esimest korda üle 5a. olen rahul.
Proovitud KÕU esimest ja teist versiooni ning korduvalt kõikide opekate mobiilset netti kümneid kordi.
Kas need antennisarved + välisantenni seadistus "external" annaks midagi juurde, oled proovinud? Oleks endal huvitav teada...
Hiid: Tõsta oma uhke Levivastuvõtu-tehnika õue, et mis signaalitugevused sa siis saad. Ühtlasi näed ära ka selle, palju levitugevusest seinad ja aknaklaasid ära söövad. Kui signaalikadu on suur, siis pead oma uhke ruuteri kuhugile pööningile paigutama hoopiski.
Huawei USB-modemite korral on levitugevus "1 pulk" a -90dB signaalitugevus.
ilmselt ta seal 90 kandis on aga muidu neid pulkasid näitavad eri asjad nii nagu heaks arvavad. praegu mul näiteks samaaegselt on nii 3, 4 kui ka 5 pulka.
Spoiler
_________________ DO you want it.. And if you had it would you flaunt it... ss
Huawei USB-modemite korral on levitugevus "1 pulk" a -90dB signaalitugevus.
ilmselt ta seal 90 kandis on aga muidu neid pulkasid näitavad eri asjad nii nagu heaks arvavad. praegu mul näiteks samaaegselt on nii 3, 4 kui ka 5 pulka.
Spoiler
Pulk ei ole täppisteadus ning levitugevus üksi ei näita ka midagi.
Väikse koormusega (müraga) jaam nõrgas levis annab parema tulemuse kui sama jaam linnas
kus õhk jama täis.
Mõnes mõttes see samalaadne diskussioon nagu "teatud asjade" pikkus, kus see vaid ainus
silmale nähtav parameeter. Mida komplekssena ei tunneta
Kas need antennisarved + välisantenni seadistus "external" annaks midagi juurde, oled proovinud? Oleks endal huvitav teada...
sellejaoks ma selle update tegingi ju
sarved keerasin kohe külge ja nüüd on externali peal.
Ilma sarvedeta ja internal ei ole veel proovinud.
Kui viitsin, siis teen sedagi.
Üks väike kõlakas... Nimelt pidavat EMT peagi, vist septembrist, kõva kontrolli peale panema ja "Ülemahu-tarbijad"karmilt "kiirelt netilt maha võtma ja aeglasema neti peale panema".
Nii, et EMT-i netiliikmed-tarbijad, kes asjast täpsemalt teavad, võiksid selle siin täpsemalt lahti seletada.
just just, 15gb ongi liiga palju, mina määraks 640kb, sellest on enam kui küll _________________ Ära suurenda telia kasumit - lõpeta leping! 20/4 pole eriline max kiirus. 1992 kaaperdas telia neti
Üks väike kõlakas... Nimelt pidavat EMT peagi, vist septembrist, kõva kontrolli peale panema ja "Ülemahu-tarbijad"karmilt "kiirelt netilt maha võtma ja aeglasema neti peale panema".
Nii, et EMT-i netiliikmed-tarbijad, kes asjast täpsemalt teavad, võiksid selle siin täpsemalt lahti seletada.
Kus sa elad? see nii juba ammu... Ja muideks - teistel opekatel ka, vähemalt lepingulistel klientidel
Midagi ei muudeta peale selle, et 4G paketid viiakse vastavusse lepinguga. Seni lihtsalt ei rakendatud 4G pakettidel mõistliku kasutamise põhimõtet ning 30GB andmesidemahu ületamisel internetikiirust ei piiratud. 1. septembrist aga hakkab kõik lepingu järgi kehtima.
EMT-i Foorumi Kõneisik õpetab, ehk on see järgnev õpetus ka HVF-i foorumis vajalikuks-kasulikuks nendele, kes EMT-ile kallist 3,5G raha või hüber-kallist Pre-4G raha maksavad ja selle eest kas 2G või aeglase 3G vastu saavad.
EMT-i Foorumi Kõneisik Ave vastab:
Ootame Teie ametliku kirja ära ning vastavalt sellele otsustatakse võimalikud tagasiarvestused või kompensatsioonid.
aga keegi ei pea ju psudointernetti morse stiilis kasutama, see on ju vabatahtlik. need kel vaja neil on korralik nett, _________________ Ära suurenda telia kasumit - lõpeta leping! 20/4 pole eriline max kiirus. 1992 kaaperdas telia neti
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.