Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  DayZ (arma 2 mod) märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 46, 47, 48 ... 239, 240, 241  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
NorthB
HV kasutaja

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 01.08.2012 03:28:26 vasta tsitaadiga

See kes saarel maha lasi, kurat seda teab. Aga peale seda kui teid maha lasti me veel jahtisime mandrilt seda meest. Järsult hakati Kamyshovo poolt flankima meid ja dohc sai kuuli. Mul ei jäänud midagi targemat teha kui discot teha ja minna teises serveris natsa tahapoole ja uuesti sisselogida. Siis ma ootasin kuni bangbussiga tuli järgi mulle ja avastasin et minust 5m ülevalpool istub wookie ülikonnas sniper ja sihtis teele. Andsin mumbles muidugi teada ka sellest ja keegi nagu ei vastanud ka, aga õnneks jõudsin mina talle m240-st täristada. Olin õnnelik et jess, sai surma raibe aga siis vaatasin et [HV]SandyB ja arvasin alguses, et mingi name-stealer aga sandy ütles mumbles naerdes "ma vaatasin saart" ja rohkem temast midagi ei kuulnud. Teised kutid arvasid ka, et mingi kahtlane situatsioon.
Kommentaarid: 12 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
naguuus
HV vaatleja

sõnum 01.08.2012 05:12:47 vasta tsitaadiga

HV mängijad on teinud kurjaks LU-15 regulaarseid külastajaid võitluse ajal pideva disconnectimisega. Samuti on meie mängijaid hakatud süüdistama hackimises.
icon_confused.gif
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
dohc-48v12
Aeg maha 1p
dohc-48v12

sõnum 01.08.2012 05:19:05 vasta tsitaadiga

NorthB kirjutas:
See kes saarel maha lasi, kurat seda teab. Aga peale seda kui teid maha lasti me veel jahtisime mandrilt seda meest. Järsult hakati Kamyshovo poolt flankima meid ja dohc sai kuuli. Mul ei jäänud midagi targemat teha kui discot teha ja minna teises serveris natsa tahapoole ja uuesti sisselogida. Siis ma ootasin kuni bangbussiga tuli järgi mulle ja avastasin et minust 5m ülevalpool istub wookie ülikonnas sniper ja sihtis teele. Andsin mumbles muidugi teada ka sellest ja keegi nagu ei vastanud ka, aga õnneks jõudsin mina talle m240-st täristada. Olin õnnelik et jess, sai surma raibe aga siis vaatasin et [HV]SandyB ja arvasin alguses, et mingi name-stealer aga sandy ütles mumbles naerdes "ma vaatasin saart" ja rohkem temast midagi ei kuulnud. Teised kutid arvasid ka, et mingi kahtlane situatsioon.

peale seda üritust satusime veel kolmekesi hackerite peale kes arvatavasti ajasid meie auto ära. ning meid vibudega maha lasid icon_biggrin.gif selja tagant icon_wink.gif

Algul sai üks otsa, siis kiirelt kahekesi pikali ja mina jäin suht väga avarale metsa. passisin ja otsisin vaatasin ringi igale poole, kui üht äkki keerates avastasin kodaniku mind sihtimas amuga icon_biggrin.gif ei jõudnud tulistadagi.
Oli 5.1 suht väga kõvasti töös et oleks pidand juba kaugelt kuulma liikumis ja muid jutte icon_biggrin.gif teise kolmanda vennaga sama lugu lihtsalt ilmusid selja taha.

niipalju kui tolest pildist meeles siis polnud isegi veeretamis või roomamis rada näha.

Sooviks siis sellist asja nagu. kes keda tapis teadet !!

Kommentaarid: 112 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 6 :: 0 :: 85
tagasi üles
karvane
HV kasutaja

sõnum 01.08.2012 09:24:12 vasta tsitaadiga

Ühelt poolt kuidagi hakkab see HV'de süüdistamine kergelt ära tüütama, kuid teisest küljest osad siin ka täiesti tunnistavad, et nad DC'vad, et paremasse positsiooni minna, mõni teadlikult dupeb itemeid, vabalt võib ka mõni scripte jooksutada. Tekib selline tunne, et jah meil on kamp seal mängus koos, kuid rahvas nagu ei taha mängida korralikult. Võimalik, et see viib varem või hiljem mingi lõhenemiseni, kus kõigil on fun, aga rahvas on erinevates serverites. Ühes siis HV'da süüdistatakse dc'mistest ja cheatimistes ja teises loodetavasti rohkem GG'd.

Ma saan aru, et meid on palju seda mängu mängimas, kuid mulle meeldiks, kui minu seltskond mängib ausalt.
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
Sold OUT
no credit
Sold OUT

sõnum 01.08.2012 09:28:19 vasta tsitaadiga

Keegi praegu mängib?

ma vist võtan HV tagi ära ja muudan nime "I only kill zombies" vastu vms icon_biggrin.gif

Velociraptor
HV veteran
Velociraptor

sõnum 01.08.2012 10:43:07 vasta tsitaadiga

Kui me sinna Kamishova juurde jõudsime, siis ma panin metsa ja loggisin välja. Olin peaagu juba voodisse minemas kui kuulsin, et saarelt teid keegi kõmmutab. Ajasin siis oma perse ülesse ja logisin sisse tagasi. Ütlesin et olen selle väikse lombi kõrval mäenõlval ja vaatan saare poole, küsisin veel kaugust sest ma ei saanud scrollida icon_rolleyes.gif icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 32 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 30
tagasi üles
Kurat666
HV kasutaja
Kurat666

sõnum 01.08.2012 10:49:46 vasta tsitaadiga

naguuus kirjutas:
HV mängijad on teinud kurjaks LU-15 regulaarseid külastajaid võitluse ajal pideva disconnectimisega. Samuti on meie mängijaid hakatud süüdistama hackimises.
icon_confused.gif

Mõned mõtted:

Mina olen igatahes ausalt mänginud - aga ikkagi on mul viimasepeal gear ja telk ka kraami täis. Kõik see on kogutud kuskil kaardi serval olevatest mitte-hv laagritest . Mingid tegelased spawnivad sinna mida ise tahavad.

Discot ei kasuta ainult HV-kad vaid see on üldlevinud ka teiste seas. Kui mäng seda ise kuidagi piirama ei hakka siis see ka ei muutu.

Häkkereid on LU15 ilgelt palju - eile lasin snaipriga 10m peakt autos istuvale tüübile 5 pauku otsa ette - ei midagi, vend ainult tuudutas. Varem olnud korduvalt sarnaseid juhtumeid, seekord oli esimene kord kui ellu jäin ja mind kuskile ei teleporditud.

Kokkuvõttes: omamoodi lisaväärtuse need häkkerid annavad - näiteks eile oli nalja nabani icon_biggrin.gif Selliseid masinaid ja geari ilma nendeta korjaks vist oma nädal või kaks kui elus püsiks ja telki keegi ei rüüstaks icon_rolleyes.gif

PS! Kas see uus HC servu o häkkerivaba seni?

Tervitades
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
Cracker
Kreisi kasutaja

sõnum 01.08.2012 11:16:16 vasta tsitaadiga

Üldiselt võiksid kõik HVlased disconnectimist vältida - see, et see on võimalik, ei tähenda, et seda tegema peaks. Arvestage ka sellega, et kui kellelgi fraps on, olete põhimõtteliselt insta banned. Surma saate tavaliselt alati oma vigadest. Flankimine on täiesti normaalne taktikaline tegevus, mis ei tohiks küll nüüd DC põhjustada. Flankimisega tuleks igal ajal ja igas kohas arvestada.

Ja see, et disconnectitakse ja vahetatakse veel asukohta, on täiesti masendav. Hull asi ka kui surma saate, läheb natuke aega ja on teil varustus uuesti olemas ja teistega varsti jälle koos ja läheb samamoodi edasi.

Ehk üleskutse kõigile - oleme ausad ning ärge kasutagem ebaausaid mänguvõtteid.

Teile endale ka ei meeldi ju, kui te olete kellegi üle kavaldanud vms ja peaksite saama looti, aga ei saa, kuna tüüp disconnectib. See on lihtsalt nõme.

Häkkerite kohta ei oska midagi öelda, ei usu eriti, et keegi meie omadest häkib. See 900m-20m peale võis pigem olla äkki lag või midagi, mida ma ka tõsiselt loodan. Kui keegi tõesti häkib, siis on lausa häbi kanda [HV] tagi.
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 9
tagasi üles
Fallout
HV kasutaja
Fallout

sõnum 01.08.2012 11:50:21 vasta tsitaadiga

Ei mõista neid häkerdamisi absoluutselt,ausa mänguga saab ju skille treenida, mina siin viimase päevaga olen tunduvalt paremaks muutunud.
Üksinda on kohati igav aga mis teha, igakord kui ma mängus siis HV tegelased on kaardi teises otsas:P
Nüüd aga mingisse SE serverisse, kuna LU15 vist öö ja ma pole selleks veel valmis.
btw mis kella paiku LU15 hommik koidab, mingi 16.00?

parm
Kreisi kasutaja

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 01.08.2012 11:54:35 vasta tsitaadiga

http://dayzmod.com/forum/index.php?/topic/34902-lu15-server-thread/page__hl__lu15

Eks andke ise aru, kes disconnetivad jne. Ise eelistan fair playd ja minu seltskonnas üldiselt keegi dc-ga tegelnud ei ole ja parem oleks kui ei tegeleks ka icon_biggrin.gif

Mis siis eile lõpuks sai, jäi midagi masinatest alles ka?

LU15 peaks u 14:00 kandis valgeks minema.
Kommentaarid: 52 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 51
tagasi üles
Fallout
HV kasutaja
Fallout

sõnum 01.08.2012 12:14:12 vasta tsitaadiga

selge, 14.00 siis LU15 tagasi.
btw kui kedagi huvitab siis SE3 on väga kiire connectimine.
ja veel, palju peab verd olema et pilt jälle normaalseks muutub.

Velociraptor
HV veteran
Velociraptor

sõnum 01.08.2012 12:31:50 vasta tsitaadiga

8000+ on enamvähem
tagasi üles
Sold OUT
no credit
Sold OUT

sõnum 01.08.2012 12:37:26 vasta tsitaadiga

Fallout kirjutas:
selge, 14.00 siis LU15 tagasi.
btw kui kedagi huvitab siis SE3 on väga kiire connectimine.
ja veel, palju peab verd olema et pilt jälle normaalseks muutub.

Kus kandis oled, ma jõudsin mingi ime läbi Zelenagorski, hetkel peaks siis spawnima supermarketisse mis jääb kamenka poole... mul erilist huvi üksi ei ole mässata, koos huvitavam ja kindlam icon_biggrin.gif

Tegin tweakimist ja senise 20-25 fps asemel on mul nüüd 50-60, pole miski silmailu aga käib kah.

Kruvi
HV kasutaja

sõnum 01.08.2012 12:40:22 vasta tsitaadiga

Ah, eile sai ennast (ise-enda) lolluse pärast kõvasti välja vihastatud.

Tühjas serveris sai maru julgeks mindud ning jäin püstijalu ristmikul silte lugema (alt-tab), tulin mängu tagasi ning nägin nii palju kuidas vend just metsast välja jooksis ning ilma peatumata mind lihtsalt maha lasi.

Üle kuu aja sai elus püsitud, igasugu lahedaid asju üle elatud ning mitte kordagi enesekaitse piiri ületatud ning siis ettevaatamatusest lihtsalt mingilt tainalt tina saada icon_sad.gif

Kõige rohkem kahju ongi sellest, et ei saanud surma mingi/te bandiitidega võitluses vaid lihtsalt alt-tabbitud tagasi mängu selleks, et jõuda näha kuida tina saab.

Järgmine kord targem, aga maru kergelt ja lihtsalt sain suuresti sama varustuse peale tagasi (va. ghillie suit, M107 ja G17)
Leiaks uuesti Ghillie oleks hea, konsentreeruks puhtalt sellele, et jälitada kedagi nii kaua kuni ta kellegi pihta tule avab ning proovida ta siis ennem maha lasta kui ta oma ohvrile lõpu teeb. Niisama ellu jäämine on ikka törtsuke liiga kerge hetkel.
Robin Hood!
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 16
tagasi üles
Sold OUT
no credit
Sold OUT

sõnum 01.08.2012 12:43:23 vasta tsitaadiga

Kuskohast neid ghillie suite leiate? Ma ei leia viimasel ajal enam isegi kirvest icon_lol.gif

viimati muutis Sold OUT 01.08.2012 12:43:41, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 92 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 1 :: 79
tagasi üles
LKits
HV Guru
LKits

sõnum 01.08.2012 12:43:28 vasta tsitaadiga

Kuidas siis on - kas ghillie suit tekib või mitte? Kuidas helikopteritega on?
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
W!ngs
HV kasutaja
W!ngs

sõnum 01.08.2012 12:51:01 vasta tsitaadiga

http://www.youtube.com/watch?v=lvJBfS1XMmQ&feature=youtu.be
09.23 make Tallinn proud? icon_biggrin.gif // icon_sad.gif

JAMAL NEVER DED

viimati muutis W!ngs 01.08.2012 13:11:31, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 23 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 23
tagasi üles
parm
Kreisi kasutaja

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 01.08.2012 12:59:27 vasta tsitaadiga

W!ngs kirjutas:
http://www.youtube.com/watch?v=lvJBfS1XMmQ&feature=youtu.be
09.23 make Tallinn proud? icon_biggrin.gif

JAMAL NEVER DED

nono, noored

MAKE STALIN PROUD icon_biggrin.gif

aga tundub, et LU15 server, nägin nimekirjas mitut tuttavat nime
Kommentaarid: 52 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 51
tagasi üles
DeTHiCa.
HV Guru
DeTHiCa.

sõnum 01.08.2012 13:04:38 vasta tsitaadiga

kindlasti oli lu15, all servas oli keegi HV tagiga.
Kommentaarid: 144 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 136
tagasi üles
Purustaja
HV vaatleja

sõnum 01.08.2012 13:10:06 vasta tsitaadiga

http://www.reddit.com/r/redditmurdersquad/comments/xdscs/scout_sniper_team_for_hire/

"niacGTFO" post icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
ufo56
HV Guru
ufo56

sõnum 01.08.2012 13:10:39 vasta tsitaadiga

Kas keegi reaalselt teab kedagi kes on mingi serveri ülesse pannud ja mis näitajate peale. need mis siin igalpool välja on toodud et 8 tuuma ja ssd kettad ja muud imed on pehmelt öeldes imelikud.
Kruvi
HV kasutaja

sõnum 01.08.2012 13:14:14 vasta tsitaadiga

carlking kirjutas:
Kuskohast neid ghillie suite leiate? Ma ei leia viimasel ajal enam isegi kirvest icon_lol.gif

Mina leidsin kas Vyborist (supermarketi vastas on hästi hea spawniga maja) või Stary sobor'ist.

Helikopterid on samuti täitsa olemas, aga vahepeal tundub nagu serverist või restardist olenevat.

NV prille pole aga kordagi leidnud millegipärast, kuigi hunniku crash site'i explorind, sama GPS'i ja rangefinderiga.
Ülejäänud asju olen näinud vist kõiki.
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 16
tagasi üles
NorthB
HV kasutaja

sõnum 01.08.2012 13:15:22 vasta tsitaadiga

naguuus kirjutas:
icon_confused.gif

Tohoh, kas sellised faktid ka reaalsusele vastavad? Häkkimist ma meie nn "clanis" pole kunagi kohanud, itemite dupemist küll. Võitluses "pidevalt" disconnectimise jutu võib nendele samadele regulaarsetele külastajatele sinnasammusesse suruda, sest see on ikka väga erandlik. Minuarust on meil päris ausad koos ja kuna meid nii palju, siis mõne sõiduki leiab alati.
Kommentaarid: 12 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
DeTHiCa.
HV Guru
DeTHiCa.

sõnum 01.08.2012 13:18:08 vasta tsitaadiga

ufo56 kirjutas:
Kas keegi reaalselt teab kedagi kes on mingi serveri ülesse pannud ja mis näitajate peale. need mis siin igalpool välja on toodud et 8 tuuma ja ssd kettad ja muud imed on pehmelt öeldes imelikud.

dayz foorumi server hostingu faq'st:
tsitaat:
* CPU: Quad Core @ 3Ghz+ (CPU is the main bottleneck for an ArmA server, so the more powerful the better)
* RAM: 8GB (RAM isn't a big issue in an ArmA server, so don't be overly concerned with having copious amounts)
* Storage: 50GB+ HDD - 500 IOPS minimum. SSD or 15k RPM SAS is recommended.
* Network: 100Mbps+ dedicated. Bandwidth cap must be at least 2TB or more.

see et tuumade takt on üle 3ghz on üks tähtsamaid asju vast.
Kommentaarid: 144 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 136
tagasi üles
Fallout
HV kasutaja
Fallout

sõnum 01.08.2012 13:26:32 vasta tsitaadiga

carlking, ma tulen mumblesse, istun mingis tühjas kanalis et teisi ei segaks. saab seal suhelda:)
hetkel asetsen 030 150 ja liigun 024 106 suunas

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  DayZ (arma 2 mod) mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 46, 47, 48 ... 239, 240, 241  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.