Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  Ordi märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 170, 171, 172  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
veldur
HV kasutaja
veldur

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 30.12.2003 20:38:32 vasta tsitaadiga

Jõulutroll kirjutas:
Täna sain siis tunda ORDI "head" teenindust. Panin ühele kliendile teoreetilise komplekti kokku ORDI hinnakirjade põhjal ja ta tellis arvuti Viljandi Inforingist (ORDI diiler). Lubati täpselt selline kokku panna. Noh, tõi siis klient arvuti minu kätte, et ma selle seadistaksin ja mis selgus!? Tellitud PC3200 mälu asemel hoopis PC2700, ehkki tagakleepsul kirjas PC3200! Tellitus 350W toiteploki asemel 300W! Ja kõige naljakam, kaasa polnud pandud klaviatuuri! icon_biggrin.gif Niisuguse "tünga" eest peaks juba kahjutasu nõudma!

See mälu värk paistab tootja (isik kes masina kokku kruvis) viga olevat. Kui taga kleepsu peal ikka PC3200, siis nii see ka telliti.
Ja müüjad ning ka diiler lähtusid sellest, et masinas on PC3200 mälud.
Kurb, kui nii juhtub.
Kommentaarid: 89 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 77
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Harley
Piiratud kasutaja

sõnum 07.01.2004 04:23:09 vasta tsitaadiga

Minu praaktika naitab et ORDIs tuleb osta ja tellima niimoodi et korval seista ja nappuga naitama kuhu mida panna ja topima. muidu koik laheb perse. Kogemus on kolm aastat suhtlemine ja mitu arvutid kokku panemine.
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 07.01.2004 10:12:19 vasta tsitaadiga

Harley kirjutas:
Minu praaktika naitab et ORDIs tuleb osta ja tellima niimoodi et korval seista ja nappuga naitama kuhu mida panna ja topima. muidu koik laheb <b>piix</b>. Kogemus on kolm aastat suhtlemine ja mitu arvutid kokku panemine.

... ma ei tea, et kuskil mujal asi palju parem oleks, kui valid default komlekti või lased soovitada, saad ikka sellise, millest pood kõige rohkem kasu saab ...

martn
HV kasutaja

sõnum 07.01.2004 23:20:23 vasta tsitaadiga

Harley kirjutas:
Minu praaktika naitab et ORDIs tuleb osta ja tellima niimoodi et korval seista ja nappuga naitama kuhu mida panna ja topima. muidu koik laheb <b>piix</b>. Kogemus on kolm aastat suhtlemine ja mitu arvutid kokku panemine.

emm, ordi enda kommentaar sellisele käitumisele oli, et nad üritavad komplektid kiiresti komplekteerida ja kui neil parasjagu SEDA pole, pannakse samaväärne jupp sinna...

Mul endal ainult positiivsed kogemused, tellimused alati täidetud mulle korrektselt ja kiiresti, sageli kui kiire on tõstetakse kaup ja arve valmis juba. garantiis käinud mõned korrad,CT emaplaadi tootjaveaga ilmselt ja APC upsidega mis oli ka ilmselt partiiviga....midagi negatiivset pole öelda....arvestades, mis kogustes ma sealt olen ostnud, pole nagu garantiis käinudki...

martin
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 2
tagasi üles
Jõmmu
HV vaatleja
Jõmmu

sõnum 14.01.2004 21:43:15 vasta tsitaadiga

Arvuti nagu ikka
Mul omal ka Ordi olen rahul thumbs_up.gif
tagasi üles
Gaits
HV kasutaja

sõnum 15.01.2004 00:05:05 vasta tsitaadiga

Ordist ainult positiivsed kogemused. icon_biggrin.gif
Eriti viimasel ajal ja Jõe tänava kauplusest!! thumbs_up.gif
Sai ostetud tiba vale asi (mõni aeg tagasi) ja vahetasid ilma küsimusteta ringi, kallima vastu, aga sain seejuures ka suht korraliku ale! icon_lol.gif
Peale seda tihti sealt ostnud ja alati meeldiv ja asjalik teenindus, mis on minuarust väga tähtis (võrreldes mõne K-venna mühatusega, et vist ei ole ja ei tea ja ei tahagi teada!).
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
Ohakaoskar
Kreisi kasutaja
Ohakaoskar

sõnum 17.01.2004 19:56:53 vasta tsitaadiga

Ordiga on üldiselt läbi aegade positiivsed kogemused olnud. Tervet komplekti pole ostnud, ainult kvaliteetsemaid juppe ja mõned monitorid. Interneti kaudu tellimine töötab ka neil üsna hästi. Kõik asjad mis sai tellitud, tulid ka kohale. Töötavad kõik. Mu meelset on kolm asjalikumat arvutifirmat Gennet, Kernel ja Ordi.
Kommentaarid: 208 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 186
tagasi üles
Asdaf
HV kasutaja

sõnum 19.01.2004 14:57:06 vasta tsitaadiga

Ka positiivne kogemus Ordiga , unustasid küll natuke mu tellimuse ära , aga tegid heastamiseks alet icon_biggrin.gif
unknown1
HV vaatleja
unknown1

sõnum 04.02.2004 16:50:18 vasta tsitaadiga

tsitaat:
Jägermeister
Tellisin omal ajal profiilis nähtava arvuti Ordist. Kätte saades oli cd k9irjutaja aeglasem kui arvel näha, ka olin tellidels rõhutanud et tahan yhte 512 MB mälu, nemad olid ikka kaks 256 sisse toppinud.. aga arvel oli ka 2x256 MB nii et selle pärast ei viitsinud norima hakata.. Samas, 3 x on mul graafikakaarti vahetatud (Geforce, nvidia oma.. MX 440..) iga kord on olnud yks ja seesama probleem - TV out untsus. Ja kuigi ma olen neile iga kord öelnud et TV out ei tööta, kõik muu on OK.. et tehke palun äevaga korda, sii eiei.. ikka nädal aega peab remondis ilusasti kykitama arvuti.. Selline teenindus on Tartus.. seal Tartu Maja kandis..

Kusjuures mul sama asi oli..profiilis oleva arvutiga..cd kirjutaja pidi tulema LG aga pandi NEC ja kirjutaja tuli ka 4x aeglasem..ram tuli 2*256......ordi arvutite korpus ka suht si**..müriseb ja lõugab nagu hull...

DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 04.02.2004 16:59:28 vasta tsitaadiga

unknown1 kirjutas:

Kusjuures mul sama asi oli..profiilis oleva arvutiga..cd kirjutaja pidi tulema LG aga pandi NEC ja kirjutaja tuli ka 4x aeglasem..ram tuli 2*256......ordi arvutite korpus ka suht si**..müriseb ja lõugab nagu hull...

... kui oluline on Sulle firmamärk ja kui palju kasutad kirjutaja max. kiirust ? 2*256 mälu pandi ehk sellepärast, et arvuti emaplaadil on nForce2 kiibistik, mis töötab kahe pulgaga tiba kiiremini, kui ühega. Mürina suhtes oleks võinud mainida enne, et soovid vaikset kasti, oma kogemuste kohaselt, oskavad nad sellise kokku panna küll ...

Magic
HV Guru
Magic

sõnum 05.02.2004 11:40:35 vasta tsitaadiga

Ohakaoskar kirjutas:
Ordiga on üldiselt läbi aegade positiivsed kogemused olnud. Tervet komplekti pole ostnud, ainult kvaliteetsemaid juppe ja mõned monitorid. Interneti kaudu tellimine töötab ka neil üsna hästi. Kõik asjad mis sai tellitud, tulid ka kohale. Töötavad kõik. Mu meelset on kolm asjalikumat arvutifirmat Gennet, Kernel ja Ordi.

Jah nii see on...samas Kernel võtab ikka ropult vahelt
Kommentaarid: 234 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 200
tagasi üles
Rasmus
HV veteran

sõnum 05.02.2004 17:17:08 vasta tsitaadiga

Kusjuures, mind häirib väga Ordi puhul see, et hinnakirjas on tooted, mida hetkel laos pole ja lähemal ajal ka tulemas mitte. Kas tõepoolest pole nii suurel firmal raha, et oma kodulehekülje andmebaas siduda oma müügiandmebaasiga, et reaalajas näiteks laojääki kajastataks või kasvõi seda, et toode on olemas.
Raiku
HV Guru
Raiku

sõnum 05.02.2004 23:52:22 vasta tsitaadiga

Theum kirjutas:
Kusjuures, mind häirib väga Ordi puhul see, et hinnakirjas on tooted, mida hetkel laos pole ja lähemal ajal ka tulemas mitte. Kas tõepoolest pole nii suurel firmal raha, et oma kodulehekülje andmebaas siduda oma müügiandmebaasiga, et reaalajas näiteks laojääki kajastataks või kasvõi seda, et toode on olemas.

Aga on ju kirjas see, et kas toode on laos jne... näide

Rasmus
HV veteran

sõnum 06.02.2004 10:55:55 vasta tsitaadiga

Kirjas võib ju olla, aga tegelikkusele see ei vasta. Näide.

Info on, et toode on ettetellimisel, aga tegelikult on toode olemas. Tundub, et kodulehe haldamisga toodete osas tegeletakse müügisüsteemist eraldiseisvalt. Kui kellelgi aega on, siis viiakse parandused sisse.

meediake
HV vaatleja

sõnum 09.02.2004 02:59:55 vasta tsitaadiga

tjahh, ostsin Ordist:
Kõlarid -> tuksis
Kõvaketas -> aastaga tuksis
Arvuti -> võrgukaart tuksis, lisaks teeb arvuti äkkrestarte
2 hiirt -> mõlemad 2-kuuga tuksis
Klaviatuur -> tühik vigane

Seega, ka minul on kahjuks Ordiga enamjaolt halvad kogemused icon_sad.gif
tagasi üles
jjk
HV veteran

sõnum 09.02.2004 10:08:34 vasta tsitaadiga

Kunagi käibis Tartumail kõlakas, et Ordi töötajad ei soovita osta Ordi emaplaate. Ma ei soovita isiklikult osta ka Ordi kõlareid, Ordi kõvakettaid, ja muid Ordi komponente, sest neid ei ole lihtsalt olemas. Millal küll inimestele kohale jõuab, et Ordi ise ei tee kõlareid ja emaplaate ja kõvakettaid.
Raiku
HV Guru
Raiku

sõnum 09.02.2004 10:09:11 vasta tsitaadiga

meediake kirjutas:
tjahh, ostsin Ordist:
Kõlarid -> tuksis
Kõvaketas -> aastaga tuksis
Arvuti -> võrgukaart tuksis, lisaks teeb arvuti äkkrestarte
2 hiirt -> mõlemad 2-kuuga tuksis
Klaviatuur -> tühik vigane

Seega, ka minul on kahjuks Ordiga enamjaolt halvad kogemused icon_sad.gif

Kui klaviatuuri tühik kohe vigane ei olnud, siis nähes ka kahte 2-kuuga surnuks piinatud hiirt, tundub rohkem viga kasutajas olevat icon_rolleyes.gif

Taavi_789
HV kasutaja

sõnum 09.02.2004 18:54:27 vasta tsitaadiga

Mina olen Ordiga üldiselt rahul. Teenindusel ja kauba kvaliteedil pole viga, kuid ilma praagita ka kõik tooted ei ole. Praagi puhul torkab silma garantiiteenindus, mis on minu meelest ääretult korralik. Kui sul on kaasas vajalikud paberid ja räägid rahulikult oma asja ära, siis vähemalt minu puhul on oldud ääretult abivalmid ning toode on alati kas parandatud või asendatud samaväärse või paremaga. Loomulikult pole ükski firma kungla aed ja olen kindel, et on palju inimesi, kellel on kurvad mälestused seoses Ordiga.
Märt.
HV Guru
Märt.

sõnum 10.02.2004 16:02:46 vasta tsitaadiga

Käisin seal pea aasta tagasi. Ostsin kribaja, nimeks _NEC 9300A OEM. 48x24x48. Siiani töötab, suppordib overburni, siiani suvalisi 800- sed ära kribanud, niiet- rahul.
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
P2takac
HV kasutaja
P2takac

sõnum 11.02.2004 04:06:39 vasta tsitaadiga

tsitaat:

NEC 9300A OEM

korralik firma ka ju icon_rolleyes.gif icon_wink.gif
Kommentaarid: 17 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 12
tagasi üles
kiil147
HV kasutaja
kiil147

sõnum 18.02.2004 07:28:58 vasta tsitaadiga

võtsin ordi maina lahti ja misma näkin venat olit veitse purius vist olnud esmas päeval üritan garantiisse mina http://www.hot.ee/kiil0147/HPIM1657.JPG
Kommentaarid: 32 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 0 :: 22
tagasi üles
Rasmus
HV veteran

sõnum 18.02.2004 09:26:49 vasta tsitaadiga

kiil147 kirjutas:
võtsin ordi maina lahti ja misma näkin venat olit veitse purius vist olnud esmas päeval üritan garantiisse mina http://www.hot.ee/kiil0147/HPIM1657.JPG

OT: Võttes lahti ÕS-i ja proovides leida tähendusi järgmistele sõnadele:

1. maina
2. misma
3. näkin
4. venat
5. olit
6. veitse
7. purius
8. esmas
9. garantiisse

Ei tahaks nüüd küll solvata (kuigi niimoodi välja kukub), aga ühes lauses nii palju vigu teha, see on omaette oskus juba.

kiil147
HV kasutaja
kiil147

sõnum 18.02.2004 13:09:07 vasta tsitaadiga

Theum kirjutas:
kiil147 kirjutas:

1. maina
2. misma
3. näkin
4. venat
5. olit
6. veitse
7. purius
8. esmas
9. garantiisse

Ei tahaks nüüd küll solvata (kuigi niimoodi välja kukub), aga ühes lauses nii palju vigu teha, see on omaette oskus juba.

provi ise ka nii paliu teha ja olet sama kõva kui mina
Kommentaarid: 32 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 0 :: 22
tagasi üles
Rasmus
HV veteran

sõnum 18.02.2004 18:44:08 vasta tsitaadiga

kiil147 kirjutas:
Theum kirjutas:
kiil147 kirjutas:

1. maina
2. misma
3. näkin
4. venat
5. olit
6. veitse
7. purius
8. esmas
9. garantiisse

provi ise ka nii paliu teha ja olet sama kõva kui mina

Pean vajalikuks ühe heatahtliku HV-lase juhtimisel oma teguviisi vabandada ja proovin edaspidi mitte nii karm olla. HV-lase info järgi ilmnesid asjaolud, mida ma siin välja tuua ei saa, aga loogiliselt järeldades eeldan et kiil147 mõistab mind.

Niipalju võin oma teo õigustuseks öelda (kuigi see võib tunduda lapsik), et piisavalt palju näen foorumis kasutajaid, kes ei vaevu õigekirjale ja normaalsele lauseehitusele vähematki tähelepanu pöörama. Seega võtsin endale julguse kommenteerida. Minu vabandused veelkord.

Henrik
HV kasutaja

sõnum 19.02.2004 00:23:56 vasta tsitaadiga

kiil147 kirjutas:

Mismõttes purjus? See paistab olema mingi paari aasta vanune chaintechi emaplaat. Osadel plaatidel sellise põhjasilla jahutuse korral oskasid need radikad tõesti kivi pealt maha vajuda (liim mis seal all on ei pea ilmselt soojusele vastu ja hakkab sulama) aja jooksul.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  Ordi mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 170, 171, 172  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.