Kui tahavad bf3 reaalsemaks teha, siis tehku nii, et helikopteritest ja lennukitest ei saa jalaväge markida, tehakse need tavalised raketid helikajuhil ja lennukil tugevamaks, niiet keegi saab kutsuda kuskile pommitamise vms.
Sest praegu tulistad kuskile, siis peab 3 raketti pähe olema, et keegi sureks
Tavaliselt olen ma mängu hoidnud SSD kettal. Vahepeal sai mäng eemaldatud ja eile panin ta tavalise HDD peale.
Mäng ei jookse HDD peal nii hästi, kui seda oli SSD peal.
Nüüd tahaks tagasi SSD peale mängu panna, aga uuesti installida ja uuendusi oodata on paras piin. _________________ ▂ ▃ ▅ ▆ █ We forget to live █ ▆ ▅ ▃ ▂
saab küll.
vaata et origin kliendi sees oli õige tee mängule (settings-downloaded games), vajadusel parem klõks - repair install.
ma niiviisi teise arvutisse kopeerisin.
kui armored kill tuleb, siis peaks vist vihasema vga kaardile üle minema või mis? kui jõhkralt suur deserti kaart tuleb, mis kõvasti mälu sööb? 2gb gtx680 vb jääb nõrgaks, ehk siis võiks min 3Gb kaart olla? ehk siis peaks mingi 4GB gtx680 võtma?
kui armored kill tuleb, siis peaks vist vihasema vga kaardile üle minema või mis? kui jõhkralt suur deserti kaart tuleb, mis kõvasti mälu sööb? 2gb gtx680 vb jääb nõrgaks, ehk siis võiks min 3Gb kaart olla? ehk siis peaks mingi 4GB gtx680 võtma?
Nalja teed või? See asi jookseb sinu mainitud raua peal nagu lennuk.
Ok, paneks teemasse ka. Kellel palju medaleid on? Mõni on kõik kätte saanud? Endal 43/50 aga 3-4tk on veel lähiajal reaalsed ja siis on mõned mida ei üritagi saada ilmselt.
Ok, paneks teemasse ka. Kellel palju medaleid on? Mõni on kõik kätte saanud? Endal 43/50 aga 3-4tk on veel lähiajal reaalsed ja siis on mõned mida ei üritagi saada ilmselt.
35/50 on, kas kellelgi mcom defender/attacker medalit üldse on? Võimatu värk
Attacer on suht lihtne ju. Piisavalt rushi tuleb mängida lihtsalt. Defenderiga on teine asi, see on väga haige... Mul ainult 2 defender ribbonit siiamaani.
kuskil jutjuubi kommentaarides nägin et konsoolidel patchiga vähendati vajalik kille ribboni jaoks, 4st tegi 2, see on palju lihtsam saada.
4 on suht võimatu, kui vastastest keegi ei suuda isegi esimestest 2 mcomi mineerida.
Krt, pidin 7850 kaardi garantiisse saatma ja nüüd jälle 4890 masinas. üldse ei kutsu 35 fps low peal mängima. Perfi vahe hämmastav. 7850 suudab madinas 60 fps peal seda jooksutada ultral ilma AA-ta. Jetiga lennates saab isegi 60fps-ga recordida, alla selle ei lange.
e: tavamappidel on fps palju talutavam, 50 ringis. cq-s oli 30-40
Tankiga on päris hea roadkill _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Proovisin ka mõne mängu teha üle pika aja, oli momente kus vägisi kiskus piixu kõik.
Bolt action Only TDM canal server aitas sihtimisele kaasa, pärast tulid automaadi valangud maru täpselt pähe.
Killerwave, proovi paar raundi bolt action automaatide vastu. Siis alles hakkad pihta laskma.
Maru uhke olin kui TDM võitsin, vist oli L96 ilma sihikuta. No mõned tuli püstoliga ära lõpetada. _________________ You win again, gravity!
C-4 can make a dull day fun
there are very few problems that can't be remedied with the proper application of explosives
tra need asjandused kittidel ja sõidukitel aegajalt vaikimisi satuvad, polnud nädal aega pelanud kõik kittid, relvad, sõidukid, skinnid default - täismäng ja see pole esimene kord kui nii juhtub _________________ "Mõtle kriitiliselt"
tra need asjandused kittidel ja sõidukitel aegajalt vaikimisi satuvad, polnud nädal aega pelanud kõik kittid, relvad, sõidukid, skinnid default - täismäng ja see pole esimene kord kui nii juhtub
Njah, mul seda muret pole olnud kuid relvaskinne ja enda camo pole mul eales m2ngule meelde j22nud. Alati on defaultis serverisse j6udes.
tra need asjandused kittidel ja sõidukitel aegajalt vaikimisi satuvad, polnud nädal aega pelanud kõik kittid, relvad, sõidukid, skinnid default - täismäng ja see pole esimene kord kui nii juhtub
Ja mina mõtlesin,et ma ainuke mul ikka päris tihti nii juhtunud suht pasa ajab keema.
Mul on ka seda juhtunud. Eriti ebameeldiv kui sõidukeid kasutada.
Kit'ide puhul pole seda jura veel juhtunud. _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
KuriVaiM1, Endal pole nii kunagi juhtunud. Vb kuidagimoodi on sinu BF3 sätete fail(id) kustunud vms?
ei saa olla, vaevalt et see kliendi poolt hallatav on, online profiiliga mingit moodi seos, pakun et analoogne statistika süsteemi salvestamisele, kuidagi nad peavad neid valikuid tallel hoidma _________________ "Mõtle kriitiliselt"
KuriVaiM1, Endal pole nii kunagi juhtunud. Vb kuidagimoodi on sinu BF3 sätete fail(id) kustunud vms?
ei saa olla, vaevalt et see kliendi poolt hallatav on, online profiiliga mingit moodi seos, pakun et analoogne statistika süsteemi salvestamisele, kuidagi nad peavad neid valikuid tallel hoidma
Urban warfare on four new maps
Fight through the dust and rubble, use the earthquake damaged terrain to your tactical advantage
New heavily modified military and civilian vehicles – ingenuity and firepower combined
New game mode
New assignments, achievements and dog tags
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.