Mul pole küll 3me erineva plasmaga midagi sisse põlenud, burn protection on peal, pikemalt ka igasugusest asendist saateid vaadatud, ei miskit..
Nüüd siiski müün oma plasma maha, vaja ikka suuremat, 50" pealt siis 55" peale, käisin poes vaatamas LG toodangut, see: http://www.euronics.ee/tootekaart/47735/Telerid_ja_3D/Televiisorid/55LM670S tundus väga ok ja läheb loosi, muidugi plasma pilt meeldib rohkem (pehmem/soojem) aga vahelduseks siis LEDi peale
usu või ära usu, aga ma ei usu nendesse _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Üldiselt kasutan telekat ikka aktiivse pildi jaoks, ühte sama asja ei vahi tundide viisi, eks tehnikat annab igati abjuusida, iseasi kas seda teha on vaja.
Tere,
Leidsin netist 3 jurakat telekat, mis tunduvad 900 euro eest üsna head olevat. aga tõesti ei oska nende 3 vahel valida, kuna ei jaga suurt mitte mdagi telekatest, saab mu esimene ost olema...
probleem on lihtne nagu igal teisel, tahaks võimalikult head, 3d (passivprillidega), vaatamiskaugus on 3m, tuba üsna hele... andke palun nõu või soovitage hoopis paremat.
Tere,
Leidsin netist 3 jurakat telekat, mis tunduvad 900 euro eest üsna head olevat. aga tõesti ei oska nende 3 vahel valida, kuna ei jaga suurt mitte mdagi telekatest, saab mu esimene ost olema...
probleem on lihtne nagu igal teisel, tahaks võimalikult head, 3d (passivprillidega), vaatamiskaugus on 3m, tuba üsna hele... andke palun nõu või soovitage hoopis paremat.
Mina valiks kindlasti Philipsi selle värvide ja ilusa pildi pärast(tegelikult valisingi )
Ise valisin kuu aega tagasi sama LG ja Philips PFL5007 vahel...Samsungi värvid tunduvad mulle ülevõimendatud ja ei meeldi need mulle väga
Ma soovitaks sul poed käia ja ise järgi vaadata nende pildid.
PS!! Philipsil ja Samsungil on aktiivprillid, vähemalt nendel, mille vahel sa valid ning samsungil puuduv 2D-3D konverter
sellega pole eestis nagu midagi teha
saab teha koledat pilti veel koledamaks 3D pildiks _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
oh, aitäh! ei osanud seda aktiiv-passiiv värki tähele panna. aktiivprille ei taha. võibolla alusetult. aga kas sellele lg-le oskate pakkuda mingit paremat alternatiivi või peaksin selle samaga leppima?
Tean, et siin varasemalt räägiti, et Grundig pole enam Saksa kvaliteet vaid türklaste beko, aga müüa näiteks ütleks, et on samsungi paneel sees,
kiitke-laitke antud mudelit, või pakkuge mingit 42-47 Full HD Led'i 800€ hinnaklassis
Mille jaoks telekat vaja? Pana plasma sobib kõige paremini magamistuppa blue ray filmide / kontsertide vaatamiseks. Elutuppa(kus on eeldatavalt valgem) sobib mõni Samsungi uuem LCD LED telekas ( TV kanalite vaatamiseks).
Mille jaoks telekat vaja? Pana plasma sobib kõige paremini magamistuppa blue ray filmide / kontsertide vaatamiseks. Elutuppa(kus on eeldatavalt valgem) sobib mõni Samsungi uuem LCD LED telekas ( TV kanalite vaatamiseks).
Just sai ostetud pana plasma, (eelpool siin teemas käsitletud). Ei ole mingit problemi valges elutoas. Usun, et tuba on keskmisest valgem (8x40w lampe, seinad valged). Pildil heledust ja kontrasti küll.
mixkamitte, eelnevalt unustasin täpsustada, et järelmaksuga peab saama osta. Pealegi pärast mõõtmist tuli välja, et üle 42" ei mahu.
Telekas jah teleka vaatamiseks ja DVD/Bluray jms jura vaatamiseks.
Enivei, LED taustvalgustusega LCD ekraanide soovitused olen juba edasi andnud, praegu uurin just plasmade kohta, kuna selles maailmas absull ei orienteeru hetkel.
Kas Philipsi 5007 olete saadete salvestamise tööle saanud?
Minul ei õnnestu. Tundub, et tv ei saa internetist telekava kätte? tv küljes on kiire 100 gb ketas. Kas keegi oskab midagi soovitada?
Mart
sellel mudelil pidi see töötama nii, et reaalajas sai vist ainult salvestada, st et kavast ei saa valida, et paned näiteks täna kell 18.00 mingit sarja salvestama.
Võin muidugi eksida, pole leidnud vajadust enda telekal seda proovima
Samas juhendis on kirjas: * USB kaudu salvestamine vaid digikanalitel, mis on teleri IP-baasi
elektroonilises saatekavas (riigist ja kanalist sõltuvalt võib see olla
piiratud), salvestamine võib olla piiratud saate kopeerimiskaitsega
(CI+). Vajalik on internetiühendu.
Kas Philipsi 5007 olete saadete salvestamise tööle saanud?
Minul ei õnnestu. Tundub, et tv ei saa internetist telekava kätte? tv küljes on kiire 100 gb ketas. Kas keegi oskab midagi soovitada?
Mart
sellel mudelil pidi see töötama nii, et reaalajas sai vist ainult salvestada, st et kavast ei saa valida, et paned näiteks täna kell 18.00 mingit sarja salvestama.
Võin muidugi eksida, pole leidnud vajadust enda telekal seda proovima
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.