Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Blacklight Retribution märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
KrisVr
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 18.06.2012 17:36:01 vasta tsitaadiga

Uus map, Seaport, millegipärast täiega meeldib! icon_cool.gif
Kommentaarid: 30 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 27
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
--hussar--
HV kasutaja
--hussar--

sõnum 25.06.2012 22:32:59 vasta tsitaadiga

KristjanL on kasutaja, pange sõbralisti või midagi, eestlastega huvitavam..Siiani olen mängust ainult ühe leidnud oma 28leveli jooksul.
Kommentaarid: 27 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 3 :: 20
tagasi üles
KrisVr
HV Guru

sõnum 03.07.2012 02:12:59 vasta tsitaadiga

Mäng nüüd ka Steamis!
http://store.steampowered.com/app/209870/
Kommentaarid: 30 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 27
tagasi üles
Dude .
HV Guru

sõnum 03.07.2012 22:33:50 vasta tsitaadiga

Link

Näeb välja parem võrreldes eelmise korraga, kui proovisin. Vb peaks nüüd Steamist isegi proovima.

DeTHiCa.
HV Guru
DeTHiCa.

sõnum 03.07.2012 22:40:26 vasta tsitaadiga

alles nüüd tegi selle kohta WTF video?
Kommentaarid: 144 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 136
tagasi üles
Dude .
HV Guru

sõnum 06.07.2012 13:13:29 vasta tsitaadiga

Mäng ise täitsa thumbs_up.gif. Hit detection tundub ikka olevat kõvasti parem, kuigi eks need hit markerid/soundid aitavad ka kaasa. Kõige esimene relv on ka thumbs_up.gif seega enamus mängud saab täiesti ilusti vastastega maad pühitud. Levelite saamisega saadetakse relvi juurde ja alguses tulevad ikka jube kiirelt, hetkel inventory's ootavad need. Rohkem ei julge lahti teha, sest kohe aktiveeritakse see 3-päevane prooviaeg.

Presentatsioon jätab veidi soovida. Kuigi tegelikult on mõnus, et korraga saab näha suurel hulgal informatsiooni, siis esialgu oli ikka veidi segane. Eriti kui lähed customization alla, otsi siis neid relvi, mis sul lahti peaks olema.

Lisaks on mäng üsna hea näide, kuidas hea visuaalne kogemus tuleb siiski ikka kunstilisest poolest, mitte tehnilisest. Jube tume ja selline igav on ikka, värvid täielikult puuduvad. Pikalt ei kannata mängida sellist, peab mingit TF2'te vms vahele laskma.

Seda CP'd tuleb ka veidi liiga kiiresti minu meelest. Vb on asi selles, et olen enamasti tiimis esimesel kohal (see Warlord), aga mul on umbes 1-2 minuti jooksul piisavalt seda, et tellida see Hard Suit ja siis vajadusel kuni mängu lõpuni uusi osta.

Aavo
HV kasutaja
Aavo

sõnum 06.07.2012 13:39:15 vasta tsitaadiga

Olen mänginud ka nüüd paar tundi ning leidsin paar suuremat miinust, mis rikub mängu.

Esiteks wallhacki võimalus. Teeb mängu väga kergeks ning oskuse taset langetab palju.

Ning teiseks ebavõrdsus ostmisel ning kallid hinnad. Ühe relva alustamiseks oli mul vaja osta receiver, mis maksis ~5000 GP'd, et ma saaks selle alaliselt endale. Iga mäng eest (mis kestis umbes 10-15min) sain ma 150-200GP'd. See tähendab et ma pean mängima umbes 25 mängu et saada endale 1 relva osa, kusjuures seal oli umbes 6 veel. Samuti oli ka raha maksmisega hinnad kallid. Sama relvaosa pärisraha eest osta läheks maksma 5 dollarit. icon_lol.gif

Peale nende asjade on mäng tavaline FPS, mitte midagi erilist. Sarnaneb rohkem MW3'ga, kui millegi muuga. Kuigi üks pluss on suur valikuvõimalus erinevaid asju muuta (Embleemid, relva valmistamine erinevatest osadest, mängija erinevad omadused jne).
Kommentaarid: 30 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 29
tagasi üles
DeTHiCa.
HV Guru
DeTHiCa.

sõnum 06.07.2012 14:17:22 vasta tsitaadiga

wallhack on suur pluss asja juures tegelikult. kindlasti vähendab see ka tavahäkkerite arvu.
Kommentaarid: 144 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 136
tagasi üles
Aavo
HV kasutaja
Aavo

sõnum 06.07.2012 14:24:50 vasta tsitaadiga

DeTHiCa. kirjutas:
wallhack on suur pluss asja juures tegelikult. kindlasti vähendab see ka tavahäkkerite arvu.

Aimbottereid see küll ei peate, teeb hoopis lihtsamaks. Ning pealegi, milleks seda üldse vaja on? Ma pole ühtegi FPS mängu mänginud, kus sulle antakse võimalus näha kus sinu vaenlased on. Tundub, et mäng lihtsalt toidab sind lusikaga, ilma et sina midagi tegema peaks.
tagasi üles
Dude .
HV Guru

sõnum 06.07.2012 14:27:16 vasta tsitaadiga

Minu meelest on see täitsa thumbs_up.gif . Kui kõikidel on olemas, siis on kenasti võrdne ja kuna selle sisse/väljalülitamine võtab aega ja samal ajal tulistada ei saa, siis tuleb taktikaliselt õigetel aegadel kasutada.

Leiad kiirelt madina üles ja eemaldab mängust kämpimist.

kriist
HV veteran
kriist

sõnum 06.07.2012 14:29:59 vasta tsitaadiga

Dude . kirjutas:
Minu meelest on see täitsa thumbs_up.gif . Kui kõikidel on olemas, siis on kenasti võrdne ja kuna selle sisse/väljalülitamine võtab aega ja samal ajal tulistada ei saa, siis tuleb taktikaliselt õigetel aegadel kasutada.

Õige. Eemaldab kämpimise ja mängul puudub FPS´ides tavaliseks saanud minimap mis vastaste asukohta näitaks ja näiteks BF´ides olev 3d spottimine.
Kommentaarid: 103 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 93
tagasi üles
Aavo
HV kasutaja
Aavo

sõnum 06.07.2012 19:05:48 vasta tsitaadiga

kriist kirjutas:
Dude . kirjutas:

Õige. Eemaldab kämpimise ja mängul puudub FPS´ides tavaliseks saanud minimap mis vastaste asukohta näitaks ja näiteks BF´ides olev 3d spottimine.

Ja see oli halb asi? 3d spottimine ning minimap oligi mis andis mängule rohkem oskusenõuet juurde. Siin aga söödetakse kõik sulle ette. Ainult lase ja lae. Missugune taktikaline element sellisel mängul on?
Telkimise eemaldamine ongi ainuke pluss sellel osal mängus.
tagasi üles
kriist
HV veteran
kriist

sõnum 06.07.2012 19:43:30 vasta tsitaadiga

Ei ole öelnud, et halb. Mäng on lihtsalt teistsugune oma wallhackiga ja kuna seda saavad kõik võrdselt kasutada, ei näe probleemi.
Kommentaarid: 103 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 93
tagasi üles
crazyxman
HV kasutaja

sõnum 06.07.2012 20:31:52 vasta tsitaadiga

Täitsa äge mäng, täna mõned tunnid olen teinud. Jookseb ka minu lahjal läpakal miinimumi peal täitsa kobedasti thumbs_up.gif
Kommentaarid: 30 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 28
tagasi üles
Amphor
Kreisi kasutaja
Amphor

sõnum 14.07.2012 00:33:26 vasta tsitaadiga

Tõstaks teemat

Väga meeldib see mäng kuidagi, alguses mõtlesin, et selle wallhacki pärast, aga viimasel ajal olen päris mitu korda ja pikaks ajaks unustanud üldse wallhacki kasutada. Ning just see, et mäng on tasuta ja palju gamemod'e, teeb asja korralikuks.

Aga et, kuidas AHV-ide omavahelise mõõduvõtmisega oleks, kas saaks nõnda palju mängijaid kokku, umbes 14-16

rastaman
Kreisi kasutaja
rastaman

sõnum 18.07.2012 03:28:58 vasta tsitaadiga

väga kõva mäng, lvl 5 praegu ja meeldib. gameplay poolest meenutab natuke crysist, mapid on head, relvasi ja armorit saab igasugu eri osadega täiustada ja kõik on korralikult tehtud. väga tõsiseltvõetav.
soovitaks kõigil ära proovida, pealegi see on tasuta ! icon_biggrin.gif
tagasi üles
R3negadeX
Kreisi kasutaja

sõnum 18.07.2012 12:05:05 vasta tsitaadiga

Ainuke asi mis ei meeldi on see, et uute relvade saamiseks peab päris palju vaeva nägema jne, ei ole võimalust lihtsalt ise kombineerida relvi. Other than that, väga huvitav ja actionit täis FPS mäng.
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
--hussar--
HV kasutaja
--hussar--

sõnum 20.07.2012 01:17:40 vasta tsitaadiga

Level 30 käes ja aina enam hakkab meeldima. Poleks osanud arvatagi, et hakkan uuesti arvutimänge mängima icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 27 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 3 :: 20
tagasi üles
rastaman
Kreisi kasutaja
rastaman

sõnum 20.07.2012 16:38:53 vasta tsitaadiga

ma olen hakanud ainult domination mängima, tundub kõige parem ja saab palju exp. mis nimega oled ? ma |SirSmokeALot
tagasi üles
lockdown92
Kreisi kasutaja
lockdown92

sõnum 25.07.2012 13:08:35 vasta tsitaadiga

Umbes nädala olen mänginud peale seda kui AMD displei draiver seda pela soovitas icon_biggrin.gif lvl 17 praegu ja eile 2 roundi tehtud 19-4 ja 20-4 K/D'ga (deathmatch).
Mängin kõiki game mode'sid, erilist eelistust pole. Kasutan ainult stock relvi icon_razz.gif
Kes koos pelada soovib, lisage LockDown92. Meeldib väga meeskonnatööd arendada. Eriti hardsuitiga icon_wink.gif

E: pesitsen Euroopa serveris nii et USA omas mängijaid lisada ei saa.
Kommentaarid: 65 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 61
tagasi üles
Wiltz
HV Guru

sõnum 26.07.2012 02:26:15 vasta tsitaadiga

kuidas seda mängu mängima peaks??? tõmbasin asja ära, toimis mingi install ja käivitades on uhke aken ees, kust saab kõiksugu muud jura avada aga mitte mängu käima panna, wtf icon_confused.gif
"There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
Kommentaarid: 275 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 9 :: 3 :: 226
tagasi üles
Amphor
Kreisi kasutaja
Amphor

sõnum 26.07.2012 03:24:38 vasta tsitaadiga

all paremal nurgas on ju suurelt play nupp täitsa olemas
Wiltz
HV Guru

sõnum 26.07.2012 10:06:35 vasta tsitaadiga

mnjaa, ei ole icon_biggrin.gif ju vist siis asi selles, et too värk hakkab kohe midagi "patchima" või õigemini mingit pagana pätsi tõmbama...aga a'la poole tunni jooksul oli sellet 7% kätte saanud, mis polnud just väga motiveeriv icon_confused.gif

krt kui nagu sama päev tõmbad installeri alla ja jooksutad siis võiks ju olla juba viimane versioon värgist üleval vms. hui on vaja nüüd hakata teine 5gb pätsi veel sinna peale tõmbama...see on täiesti ajuvaba igatahes.

"There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
tagasi üles
allavett
Kreisi kasutaja
allavett

sõnum 26.07.2012 18:42:10 vasta tsitaadiga

Wiltz kirjutas:
mnjaa, ei ole icon_biggrin.gif ju vist siis asi selles, et too värk hakkab kohe midagi "patchima" või õigemini mingit pagana pätsi tõmbama...aga a'la poole tunni jooksul oli sellet 7% kätte saanud, mis polnud just väga motiveeriv icon_confused.gif

krt kui nagu sama päev tõmbad installeri alla ja jooksutad siis võiks ju olla juba viimane versioon värgist üleval vms. hui on vaja nüüd hakata teine 5gb pätsi veel sinna peale tõmbama...see on täiesti ajuvaba igatahes.

Ma olin ka suht üllatunud. Ikka maru kummaline, aga mäng on täitsa kobe, eriti tasuta tüki kohta thumbs_up.gif
Kommentaarid: 49 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 46
tagasi üles
Wiltz
HV Guru

sõnum 26.07.2012 19:15:51 vasta tsitaadiga

eks siis tuleb mingi päevaks sikutama jätta icon_lol.gif
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Blacklight Retribution mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.