Mäng ise täitsa . Hit detection tundub ikka olevat kõvasti parem, kuigi eks need hit markerid/soundid aitavad ka kaasa. Kõige esimene relv on ka seega enamus mängud saab täiesti ilusti vastastega maad pühitud. Levelite saamisega saadetakse relvi juurde ja alguses tulevad ikka jube kiirelt, hetkel inventory's ootavad need. Rohkem ei julge lahti teha, sest kohe aktiveeritakse see 3-päevane prooviaeg.
Presentatsioon jätab veidi soovida. Kuigi tegelikult on mõnus, et korraga saab näha suurel hulgal informatsiooni, siis esialgu oli ikka veidi segane. Eriti kui lähed customization alla, otsi siis neid relvi, mis sul lahti peaks olema.
Lisaks on mäng üsna hea näide, kuidas hea visuaalne kogemus tuleb siiski ikka kunstilisest poolest, mitte tehnilisest. Jube tume ja selline igav on ikka, värvid täielikult puuduvad. Pikalt ei kannata mängida sellist, peab mingit TF2'te vms vahele laskma.
Seda CP'd tuleb ka veidi liiga kiiresti minu meelest. Vb on asi selles, et olen enamasti tiimis esimesel kohal (see Warlord), aga mul on umbes 1-2 minuti jooksul piisavalt seda, et tellida see Hard Suit ja siis vajadusel kuni mängu lõpuni uusi osta. _________________ TALUSILDID
Olen mänginud ka nüüd paar tundi ning leidsin paar suuremat miinust, mis rikub mängu.
Esiteks wallhacki võimalus. Teeb mängu väga kergeks ning oskuse taset langetab palju.
Ning teiseks ebavõrdsus ostmisel ning kallid hinnad. Ühe relva alustamiseks oli mul vaja osta receiver, mis maksis ~5000 GP'd, et ma saaks selle alaliselt endale. Iga mäng eest (mis kestis umbes 10-15min) sain ma 150-200GP'd. See tähendab et ma pean mängima umbes 25 mängu et saada endale 1 relva osa, kusjuures seal oli umbes 6 veel. Samuti oli ka raha maksmisega hinnad kallid. Sama relvaosa pärisraha eest osta läheks maksma 5 dollarit.
Peale nende asjade on mäng tavaline FPS, mitte midagi erilist. Sarnaneb rohkem MW3'ga, kui millegi muuga. Kuigi üks pluss on suur valikuvõimalus erinevaid asju muuta (Embleemid, relva valmistamine erinevatest osadest, mängija erinevad omadused jne).
wallhack on suur pluss asja juures tegelikult. kindlasti vähendab see ka tavahäkkerite arvu.
Aimbottereid see küll ei peate, teeb hoopis lihtsamaks. Ning pealegi, milleks seda üldse vaja on? Ma pole ühtegi FPS mängu mänginud, kus sulle antakse võimalus näha kus sinu vaenlased on. Tundub, et mäng lihtsalt toidab sind lusikaga, ilma et sina midagi tegema peaks.
Minu meelest on see täitsa . Kui kõikidel on olemas, siis on kenasti võrdne ja kuna selle sisse/väljalülitamine võtab aega ja samal ajal tulistada ei saa, siis tuleb taktikaliselt õigetel aegadel kasutada.
Leiad kiirelt madina üles ja eemaldab mängust kämpimist. _________________ TALUSILDID
Minu meelest on see täitsa . Kui kõikidel on olemas, siis on kenasti võrdne ja kuna selle sisse/väljalülitamine võtab aega ja samal ajal tulistada ei saa, siis tuleb taktikaliselt õigetel aegadel kasutada.
Leiad kiirelt madina üles ja eemaldab mängust kämpimist.
Õige. Eemaldab kämpimise ja mängul puudub FPS´ides tavaliseks saanud minimap mis vastaste asukohta näitaks ja näiteks BF´ides olev 3d spottimine.
Leiad kiirelt madina üles ja eemaldab mängust kämpimist.
Õige. Eemaldab kämpimise ja mängul puudub FPS´ides tavaliseks saanud minimap mis vastaste asukohta näitaks ja näiteks BF´ides olev 3d spottimine.
Ja see oli halb asi? 3d spottimine ning minimap oligi mis andis mängule rohkem oskusenõuet juurde. Siin aga söödetakse kõik sulle ette. Ainult lase ja lae. Missugune taktikaline element sellisel mängul on?
Telkimise eemaldamine ongi ainuke pluss sellel osal mängus.
Väga meeldib see mäng kuidagi, alguses mõtlesin, et selle wallhacki pärast, aga viimasel ajal olen päris mitu korda ja pikaks ajaks unustanud üldse wallhacki kasutada. Ning just see, et mäng on tasuta ja palju gamemod'e, teeb asja korralikuks.
Aga et, kuidas AHV-ide omavahelise mõõduvõtmisega oleks, kas saaks nõnda palju mängijaid kokku, umbes 14-16 _________________ Kui postitus on sisulage, siis loetakse signatuuri
väga kõva mäng, lvl 5 praegu ja meeldib. gameplay poolest meenutab natuke crysist, mapid on head, relvasi ja armorit saab igasugu eri osadega täiustada ja kõik on korralikult tehtud. väga tõsiseltvõetav.
soovitaks kõigil ära proovida, pealegi see on tasuta !
Ainuke asi mis ei meeldi on see, et uute relvade saamiseks peab päris palju vaeva nägema jne, ei ole võimalust lihtsalt ise kombineerida relvi. Other than that, väga huvitav ja actionit täis FPS mäng.
Umbes nädala olen mänginud peale seda kui AMD displei draiver seda pela soovitas lvl 17 praegu ja eile 2 roundi tehtud 19-4 ja 20-4 K/D'ga (deathmatch).
Mängin kõiki game mode'sid, erilist eelistust pole. Kasutan ainult stock relvi
Kes koos pelada soovib, lisage LockDown92. Meeldib väga meeskonnatööd arendada. Eriti hardsuitiga
E: pesitsen Euroopa serveris nii et USA omas mängijaid lisada ei saa.
kuidas seda mängu mängima peaks??? tõmbasin asja ära, toimis mingi install ja käivitades on uhke aken ees, kust saab kõiksugu muud jura avada aga mitte mängu käima panna, wtf _________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
mnjaa, ei ole ju vist siis asi selles, et too värk hakkab kohe midagi "patchima" või õigemini mingit pagana pätsi tõmbama...aga a'la poole tunni jooksul oli sellet 7% kätte saanud, mis polnud just väga motiveeriv
krt kui nagu sama päev tõmbad installeri alla ja jooksutad siis võiks ju olla juba viimane versioon värgist üleval vms. hui on vaja nüüd hakata teine 5gb pätsi veel sinna peale tõmbama...see on täiesti ajuvaba igatahes. _________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
mnjaa, ei ole ju vist siis asi selles, et too värk hakkab kohe midagi "patchima" või õigemini mingit pagana pätsi tõmbama...aga a'la poole tunni jooksul oli sellet 7% kätte saanud, mis polnud just väga motiveeriv
krt kui nagu sama päev tõmbad installeri alla ja jooksutad siis võiks ju olla juba viimane versioon värgist üleval vms. hui on vaja nüüd hakata teine 5gb pätsi veel sinna peale tõmbama...see on täiesti ajuvaba igatahes.
Ma olin ka suht üllatunud. Ikka maru kummaline, aga mäng on täitsa kobe, eriti tasuta tüki kohta
eks siis tuleb mingi päevaks sikutama jätta _________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.