Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
prtv
HV Guru
|
13.07.2012 11:05:20
|
|
|
XDA communitys see erilist populaarsust vaevalt koguma hakkab, seega custom ROM-d võib üsnagi ära unustada.
_________________ |
|
Kommentaarid: 82 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
1 :: |
73 |
|
tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
13.07.2012 11:12:15
|
|
|
... ei tea miks ? Optimus 2x on täiesti viisakalt esindatud, ei usu mina, et 4x keegi mööda vaadata saab, alafooum on juba olemas, küll dev'id kah vaikselt vedu võtavad, igast low-end klotsidele on arendajaid leidunud, miks LG lipulaev neist puutumata peaks jääma ...
   |
5 :: |
160 |
|
tagasi üles |
|
 |
W!ngs
HV kasutaja

|
14.07.2012 16:28:50
|
|
|
Päris kergelt tõmbab alumise osa telefonist kuumaks. Teil samuti? Täna äsja soetasin telefoni.
|
|
Kommentaarid: 23 loe/lisa |
   |
0 :: |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
Puuriit
Kreisi kasutaja

|
14.07.2012 19:22:00
|
|
|
Esineb kummaline nähtus - email ei suuda üle 3G syncida ning tethering ei toimi (loob võrgu ja ühendub, kuid ühendust ei jaga). Kas ma olen ise midagi kahe silma vahele jätnud või on asi bugine? Pikaaegse iOS-i kasutajana vajab Android omajagu harjumist - liiga palju võimalusi Google Play on muidugi oma valikuga ühe teise analoogi hale vari, kuid see on juba teine teema. S3 ise on muljetavaldav...
|
|
Kommentaarid: 90 loe/lisa |
   |
88 |
|
tagasi üles |
|
 |
UKoort
HV kasutaja
|
15.07.2012 10:46:37
|
|
|
Mul ei ühenda üle 2G/3G jällegi Skype ja muud chatid. Päris mage teema. Kas on võimalik et emt kuidagi piirab?
|
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ollaz
HV veteran

|
15.07.2012 11:10:38
|
|
|
UKoort, ei.
|
|
Kommentaarid: 83 loe/lisa |
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dijital
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
15.07.2012 19:43:02
|
|
|
Dijital kirjutas: |
Kas kuskil poes seda fööni odavamalt, kui 599 (emt, elisa, klick) ka pakutakse ilma mingi siduva lepinguta? |
võõras koht, ei tohi vist linkida, aga...
Spoiler 
Spoiler 
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
W!ngs
HV kasutaja

|
15.07.2012 23:02:49
|
|
|
Telefon läheb jube kergelt kuumaks. Tahaks kinnitust saada, et ma pole ainuke. Ja kuidas teil akukestvusega on?
|
|
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
Puuriit
Kreisi kasutaja

|
16.07.2012 00:05:18
|
|
|
Aku kestab minul normaalse kasutamisega päev, aktiivse kasutamisega vähem.
|
|
Kommentaarid: 90 loe/lisa |
   |
88 |
|
tagasi üles |
|
 |
Lordlesta
Kreisi kasutaja
|
16.07.2012 00:38:44
|
|
|
W!ngs kirjutas: |
Telefon läheb jube kergelt kuumaks. Tahaks kinnitust saada, et ma pole ainuke. Ja kuidas teil akukestvusega on? |
Kas nüüd just kuumaks, aga kergelt soojaks läheb ikka, kui midagi ressursinõudlikumat teha. Mis on muidugi täiesti normaalne nähtus. Ja aku peab vastu 1-3 päeva, olenevalt mida telefoniga parasjagu teen, ühe päeva peab kindlasti vastu ka väga intensiivse kasutamise juures
Ma ise telefoniga väga rahul, arvestades, et mu eelmine telefon oli ZTE Blade. Neid kahte ei anna muidugi võrrelda ka
|
|
Kommentaarid: 31 loe/lisa |
   |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
W!ngs
HV kasutaja

|
16.07.2012 00:50:29
|
|
|
Lordlesta kirjutas: |
Telefon läheb jube kergelt kuumaks. Tahaks kinnitust saada, et ma pole ainuke. Ja kuidas teil akukestvusega on? |
Kas nüüd just kuumaks, aga kergelt soojaks läheb ikka, kui midagi ressursinõudlikumat teha. Mis on muidugi täiesti normaalne nähtus. Ja aku peab vastu 1-3 päeva, olenevalt mida telefoniga parasjagu teen, ühe päeva peab kindlasti vastu ka väga intensiivse kasutamise juures
Ma ise telefoniga väga rahul, arvestades, et mu eelmine telefon oli ZTE Blade. Neid kahte ei anna muidugi võrrelda ka  |
1-3 päeva? Stock või custom ROM? 3G pidevalt sees? Just curious.
Endal oli eelmine telefon Galaxy 3. S III kõrval ikka eriline luts, kuid aku kestis kauem.
|
|
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
Lordlesta
Kreisi kasutaja
|
16.07.2012 01:42:49
|
|
|
Stock ROM jah, võrgurežiim on automaatse peal. Selle telefoni kõige suurem voolutarbja ongi ekraan ise, ehk siis kui heledus on põhja keeratud, tühjeneb aku ikka suhteliselt kiirelt. Lasin täna kõige uuema uuenduse kah peale, nüüd saab ekraani brightnessi lihtsalt on the go muuta. Panin tähele, et selle uuendusega kasutab telefon vähem RAM-i, varem oli mälukasutus umbes 670MB ringis, nüüd on kuskil 470MB.
Paar soovitust kah teistele, kes tahavad telefoni natuke kiiremaks saada:
* Ava S Voice app ja mine 'Settings', sealt võta 'Launch S Voice' eest linnuke ära. Nüüd reageerib füüsiline Home nupp koheselt, mitte ei oota topeltvajutust.
* Ava telefoni seaded ja sealt 'Developer Options', pane 'Window animation scale' ja 'Transition animation scale' off'i peale.
* kindlasti üks asi mis aitab akut säästa, on see kui lülitada välja ekraaniluku vee efekt. Settings -> Security -> Lock screen options -> Ripple effect eest linnuke maha. Samuti saab sealt ekraaniluku shortcute vahetada.
|
|
Kommentaarid: 31 loe/lisa |
   |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
UKoort
HV kasutaja
|
17.07.2012 09:54:20
|
|
|
Ei saa aru kuidas teil telefoni aku nii kaua vastu peab. Intensiivse kasutuse juures 3G või wifi sees ja netis surfad siis ikka mingi 5-6 tundi ja asi tyhi. Videot kannatab kuskil 10 tundi. ööga tühjenes kuskil 10 pügalat. Ja kuumaks küll eriti ei lähe.
Aga vaatamata sellele olen ise küll telefoniga väga rahul. 1 giga asemel võiks 2 giga RAMi olla aga ple ullu.
Ja update'mine on ka ikka eriti lihtsaks tehtud. Minul näiteks KIES näitas et selle telefoniga üldse unusta ära update ja OTA ei leidnud ka midagi.
Hea inimene "Lordlesta" viitas XDA foorumi teemasse kus vaja ainult ODIN tirida ja viimane soft ja asi toimib nagu päris. Pole vaja Rootida ega kedagit.
(siin rahvas kindlasti enamuses haritud sellel teemal aga vast leidub keegi kellele abiks)
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1646610
|
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
rocki
Kreisi kasutaja

|
17.07.2012 11:25:55
|
|
|
Eilsest samuti S3 omanik. Esmamuljed on ülimalt head ja samuti telefoniga väga rahul. Karbist välja võttes oli aku täis, intensiivset avastamist ja seadistamist ning mängimist ja 1ks öösel oli aku tühi. Pole üldse paha! Taskusse mahub vabalt ja kuumaks ka ei läinud. Isegi Home nupp mu meeelest ei ole väga emane.
Desire pealt tulles on ka vahe suur, just kiiruse osas. Esialgu rootima ei kisu veel. Peab veel katsetama, kas samsungi enda mail saab exchange kontoga kenasti hakkama ja ei pea touchdown'i kasutama, kuigi sellega olin juba harjunud.
_________________ Asju saab kah teisiti teha! |
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
ylovoitka
HV kasutaja

|
17.07.2012 12:24:12
|
|
|
rocki kirjutas: |
kas samsungi enda mail saab exchange kontoga kenasti hakkama ja ei pea touchdown'i kasutama, kuigi sellega olin juba harjunud. |
Exchange töötab väga hästi- telefon süngib sekundi varem kui arvuti:)
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
rocki
Kreisi kasutaja

|
17.07.2012 14:37:19
|
|
|
ylovoitka kirjutas: |
kas samsungi enda mail saab exchange kontoga kenasti hakkama ja ei pea touchdown'i kasutama, kuigi sellega olin juba harjunud. |
Exchange töötab väga hästi- telefon süngib sekundi varem kui arvuti:) |
Töötab jah eeskujulikult, isegi kontaktid leiab ulmekiirelt ülesse
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
ylovoitka
HV kasutaja

|
17.07.2012 15:27:12
|
|
|
Töötab jah eeskujulikult, isegi kontaktid leiab ulmekiirelt ülesse  |
Üks asi- kas ja kust saab e-maili pealkirjade vaates kirja suurust muuta, et rohkem infot ekraanile mahuks?
Praegu panin ühe rea vaate e-maili settingutest ja display settings font size small aga erilist vahet ei ole, ikka mahub püstivaates 6 ja pikali 3 pealkirja ekraanile. Reso lubaks vähemalt 20 pealkirja, et paremat ülevaadet saada. Või on optimeeritud suurte näppudega kasutajale ja ei saagi rohkem?
S2'l oli lisaks mingi outlook view, mida S3'l ei leia.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
rocki
Kreisi kasutaja

|
17.07.2012 16:35:40
|
|
|
Töötab jah eeskujulikult, isegi kontaktid leiab ulmekiirelt ülesse  |
Üks asi- kas ja kust saab e-maili pealkirjade vaates kirja suurust muuta, et rohkem infot ekraanile mahuks?
Praegu panin ühe rea vaate e-maili settingutest ja display settings font size small aga erilist vahet ei ole, ikka mahub püstivaates 6 ja pikali 3 pealkirja ekraanile. Reso lubaks vähemalt 20 pealkirja, et paremat ülevaadet saada. Või on optimeeritud suurte näppudega kasutajale ja ei saagi rohkem?
S2'l oli lisaks mingi outlook view, mida S3'l ei leia. |
Ma pole ise ka lahendust leidnud aga tundub, et selle programmiga ei saagi. Ju siis optimeeritud.
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
W!ngs
HV kasutaja

|
17.07.2012 19:38:30
|
|
|
Kus müüakse erinevaid case, silikoone, kilesid jms. hetkel Eestis? EMT's nägin mingisugust närust plastmassist case'i 20 euro eest, aga no thank you. Oskate soovitada midagi?
|
|
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
firemark
HV Guru

|
17.07.2012 19:50:08
|
|
|
Telepoint kaupluses on üll S3ele saada kaitsekilet ning silikoonkesta ja muid kotte
|
|
Kommentaarid: 101 loe/lisa |
   |
92 |
|
tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 194 loe/lisa |
   |
5 :: |
160 |
|
tagasi üles |
|
 |
in-sane
HV kasutaja

|
18.07.2012 16:07:16
|
|
|
Kus müüakse erinevaid case, silikoone, kilesid jms. hetkel Eestis? EMT's nägin mingisugust närust plastmassist case'i 20 euro eest, aga no thank you. Oskate soovitada midagi? |
Kui telefoni ostsin siis sain kenasti Elionist 2tk üks mummudega teine triibuline. Miski 12 euri vist.
|
|
Kommentaarid: 26 loe/lisa |
   |
18 |
|
tagasi üles |
|
 |
rocki
Kreisi kasutaja

|
18.07.2012 22:42:39
|
|
|
Kuidas seda emaili appi notification sound'i muuta? et ta vilistaks(notification sounds) nagu gmaili puhul? No ei leia sea kohta, google ka miskit ei anna. Või ma ei oska lihstalt. Ilgelt lahe oleks selline märguanne.
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
tax17
Kreisi kasutaja

|
19.07.2012 13:55:00
|
|
|
Keegi oskab aidata. Kui valin videot telefonis on kõik normaalne ilus valge, panen käima tõmbab tumedaks (pimedaks). Kuna telefoni sain alles eile ja suht võhik veel (s2 seda probleemi ei olnud)
S3-el meeldib see et saab kiiresti pilti teha järjest.
Oman siis valget värvi
|
|
Kommentaarid: 61 loe/lisa |
   |
3 :: |
46 |
|
tagasi üles |