Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Samsung I9300 Galaxy S III märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 96, 97, 98  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
prtv
HV Guru

sõnum 13.07.2012 11:05:20 vasta tsitaadiga

XDA communitys see erilist populaarsust vaevalt koguma hakkab, seega custom ROM-d võib üsnagi ära unustada.
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 13.07.2012 11:12:15 vasta tsitaadiga

... ei tea miks ? Optimus 2x on täiesti viisakalt esindatud, ei usu mina, et 4x keegi mööda vaadata saab, alafooum on juba olemas, küll dev'id kah vaikselt vedu võtavad, igast low-end klotsidele on arendajaid leidunud, miks LG lipulaev neist puutumata peaks jääma ...
W!ngs
HV kasutaja
W!ngs

sõnum 14.07.2012 16:28:50 vasta tsitaadiga

Päris kergelt tõmbab alumise osa telefonist kuumaks. Teil samuti? Täna äsja soetasin telefoni.
Kommentaarid: 23 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 23
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Puuriit
Kreisi kasutaja
Puuriit

sõnum 14.07.2012 19:22:00 vasta tsitaadiga

Esineb kummaline nähtus - email ei suuda üle 3G syncida ning tethering ei toimi (loob võrgu ja ühendub, kuid ühendust ei jaga). Kas ma olen ise midagi kahe silma vahele jätnud või on asi bugine? Pikaaegse iOS-i kasutajana vajab Android omajagu harjumist - liiga palju võimalusi icon_lol.gif Google Play on muidugi oma valikuga ühe teise analoogi hale vari, kuid see on juba teine teema. S3 ise on muljetavaldav...
Kommentaarid: 90 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 88
tagasi üles
UKoort
HV kasutaja

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 15.07.2012 10:46:37 vasta tsitaadiga

Mul ei ühenda üle 2G/3G jällegi Skype ja muud chatid. Päris mage teema. Kas on võimalik et emt kuidagi piirab?
Kommentaarid: 34 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 31
tagasi üles
Ollaz
HV veteran
Ollaz

sõnum 15.07.2012 11:10:38 vasta tsitaadiga

UKoort, ei.
Kommentaarid: 83 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 57
tagasi üles
Dijital
HV Guru
Dijital

sõnum 15.07.2012 19:31:45 vasta tsitaadiga

Kas kuskil poes seda fööni odavamalt, kui 599 (emt, elisa, klick) ka pakutakse ilma mingi siduva lepinguta?
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
jeesus188
kodustatud
jeesus188

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 15.07.2012 19:43:02 vasta tsitaadiga

Dijital kirjutas:
Kas kuskil poes seda fööni odavamalt, kui 599 (emt, elisa, klick) ka pakutakse ilma mingi siduva lepinguta?

võõras koht, ei tohi vist linkida, aga... icon_rolleyes.gif
Spoiler Spoiler Spoiler

Spoiler Spoiler Spoiler

Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
W!ngs
HV kasutaja
W!ngs

sõnum 15.07.2012 23:02:49 vasta tsitaadiga

Telefon läheb jube kergelt kuumaks. Tahaks kinnitust saada, et ma pole ainuke. Ja kuidas teil akukestvusega on?
tagasi üles
Puuriit
Kreisi kasutaja
Puuriit

sõnum 16.07.2012 00:05:18 vasta tsitaadiga

Aku kestab minul normaalse kasutamisega päev, aktiivse kasutamisega vähem.
Kommentaarid: 90 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 88
tagasi üles
Lordlesta
Kreisi kasutaja

sõnum 16.07.2012 00:38:44 vasta tsitaadiga

W!ngs kirjutas:
Telefon läheb jube kergelt kuumaks. Tahaks kinnitust saada, et ma pole ainuke. Ja kuidas teil akukestvusega on?
Kas nüüd just kuumaks, aga kergelt soojaks läheb ikka, kui midagi ressursinõudlikumat teha. Mis on muidugi täiesti normaalne nähtus. Ja aku peab vastu 1-3 päeva, olenevalt mida telefoniga parasjagu teen, ühe päeva peab kindlasti vastu ka väga intensiivse kasutamise juures thumbs_up.gif

Ma ise telefoniga väga rahul, arvestades, et mu eelmine telefon oli ZTE Blade. Neid kahte ei anna muidugi võrrelda ka icon_lol.gif
Kommentaarid: 31 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 27
tagasi üles
W!ngs
HV kasutaja
W!ngs

sõnum 16.07.2012 00:50:29 vasta tsitaadiga

Lordlesta kirjutas:
W!ngs kirjutas:
Kas nüüd just kuumaks, aga kergelt soojaks läheb ikka, kui midagi ressursinõudlikumat teha. Mis on muidugi täiesti normaalne nähtus. Ja aku peab vastu 1-3 päeva, olenevalt mida telefoniga parasjagu teen, ühe päeva peab kindlasti vastu ka väga intensiivse kasutamise juures thumbs_up.gif

Ma ise telefoniga väga rahul, arvestades, et mu eelmine telefon oli ZTE Blade. Neid kahte ei anna muidugi võrrelda ka icon_lol.gif

1-3 päeva? Stock või custom ROM? 3G pidevalt sees? Just curious.

Endal oli eelmine telefon Galaxy 3. S III kõrval ikka eriline luts, kuid aku kestis kauem. icon_biggrin.gif
tagasi üles
Lordlesta
Kreisi kasutaja

sõnum 16.07.2012 01:42:49 vasta tsitaadiga

Stock ROM jah, võrgurežiim on automaatse peal. Selle telefoni kõige suurem voolutarbja ongi ekraan ise, ehk siis kui heledus on põhja keeratud, tühjeneb aku ikka suhteliselt kiirelt. Lasin täna kõige uuema uuenduse kah peale, nüüd saab ekraani brightnessi lihtsalt on the go muuta. Panin tähele, et selle uuendusega kasutab telefon vähem RAM-i, varem oli mälukasutus umbes 670MB ringis, nüüd on kuskil 470MB.

Paar soovitust kah teistele, kes tahavad telefoni natuke kiiremaks saada:
* Ava S Voice app ja mine 'Settings', sealt võta 'Launch S Voice' eest linnuke ära. Nüüd reageerib füüsiline Home nupp koheselt, mitte ei oota topeltvajutust.
* Ava telefoni seaded ja sealt 'Developer Options', pane 'Window animation scale' ja 'Transition animation scale' off'i peale.
* kindlasti üks asi mis aitab akut säästa, on see kui lülitada välja ekraaniluku vee efekt. Settings -> Security -> Lock screen options -> Ripple effect eest linnuke maha. Samuti saab sealt ekraaniluku shortcute vahetada.
Kommentaarid: 31 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 27
tagasi üles
UKoort
HV kasutaja

sõnum 17.07.2012 09:54:20 vasta tsitaadiga

Ei saa aru kuidas teil telefoni aku nii kaua vastu peab. Intensiivse kasutuse juures 3G või wifi sees ja netis surfad siis ikka mingi 5-6 tundi ja asi tyhi. Videot kannatab kuskil 10 tundi. ööga tühjenes kuskil 10 pügalat. Ja kuumaks küll eriti ei lähe.
Aga vaatamata sellele olen ise küll telefoniga väga rahul. 1 giga asemel võiks 2 giga RAMi olla aga ple ullu.

Ja update'mine on ka ikka eriti lihtsaks tehtud. Minul näiteks KIES näitas et selle telefoniga üldse unusta ära update ja OTA ei leidnud ka midagi.
Hea inimene "Lordlesta" viitas XDA foorumi teemasse kus vaja ainult ODIN tirida ja viimane soft ja asi toimib nagu päris. Pole vaja Rootida ega kedagit.
(siin rahvas kindlasti enamuses haritud sellel teemal aga vast leidub keegi kellele abiks)
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1646610
Kommentaarid: 34 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 31
tagasi üles
rocki
Kreisi kasutaja
rocki

sõnum 17.07.2012 11:25:55 vasta tsitaadiga

Eilsest samuti S3 omanik. Esmamuljed on ülimalt head ja samuti telefoniga väga rahul. Karbist välja võttes oli aku täis, intensiivset avastamist ja seadistamist ning mängimist ja 1ks öösel oli aku tühi. Pole üldse paha! Taskusse mahub vabalt ja kuumaks ka ei läinud. Isegi Home nupp mu meeelest ei ole väga emane.
Desire pealt tulles on ka vahe suur, just kiiruse osas. Esialgu rootima ei kisu veel. Peab veel katsetama, kas samsungi enda mail saab exchange kontoga kenasti hakkama ja ei pea touchdown'i kasutama, kuigi sellega olin juba harjunud.

ylovoitka
HV kasutaja
ylovoitka

sõnum 17.07.2012 12:24:12 vasta tsitaadiga

rocki kirjutas:
kas samsungi enda mail saab exchange kontoga kenasti hakkama ja ei pea touchdown'i kasutama, kuigi sellega olin juba harjunud.

Exchange töötab väga hästi- telefon süngib sekundi varem kui arvuti:)
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
rocki
Kreisi kasutaja
rocki

sõnum 17.07.2012 14:37:19 vasta tsitaadiga

ylovoitka kirjutas:
rocki kirjutas:
kas samsungi enda mail saab exchange kontoga kenasti hakkama ja ei pea touchdown'i kasutama, kuigi sellega olin juba harjunud.

Töötab jah eeskujulikult, isegi kontaktid leiab ulmekiirelt ülesse thumbs_up.gif

ylovoitka
HV kasutaja
ylovoitka

sõnum 17.07.2012 15:27:12 vasta tsitaadiga

rocki kirjutas:
ylovoitka kirjutas:
rocki kirjutas:

Töötab jah eeskujulikult, isegi kontaktid leiab ulmekiirelt ülesse thumbs_up.gif

Üks asi- kas ja kust saab e-maili pealkirjade vaates kirja suurust muuta, et rohkem infot ekraanile mahuks?
Praegu panin ühe rea vaate e-maili settingutest ja display settings font size small aga erilist vahet ei ole, ikka mahub püstivaates 6 ja pikali 3 pealkirja ekraanile. Reso lubaks vähemalt 20 pealkirja, et paremat ülevaadet saada. Või on optimeeritud suurte näppudega kasutajale ja ei saagi rohkem?
S2'l oli lisaks mingi outlook view, mida S3'l ei leia.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
rocki
Kreisi kasutaja
rocki

sõnum 17.07.2012 16:35:40 vasta tsitaadiga

ylovoitka kirjutas:
rocki kirjutas:
ylovoitka kirjutas:
rocki kirjutas:

Üks asi- kas ja kust saab e-maili pealkirjade vaates kirja suurust muuta, et rohkem infot ekraanile mahuks?
Praegu panin ühe rea vaate e-maili settingutest ja display settings font size small aga erilist vahet ei ole, ikka mahub püstivaates 6 ja pikali 3 pealkirja ekraanile. Reso lubaks vähemalt 20 pealkirja, et paremat ülevaadet saada. Või on optimeeritud suurte näppudega kasutajale ja ei saagi rohkem?
S2'l oli lisaks mingi outlook view, mida S3'l ei leia.

Ma pole ise ka lahendust leidnud aga tundub, et selle programmiga ei saagi. Ju siis optimeeritud.

W!ngs
HV kasutaja
W!ngs

sõnum 17.07.2012 19:38:30 vasta tsitaadiga

Kus müüakse erinevaid case, silikoone, kilesid jms. hetkel Eestis? EMT's nägin mingisugust närust plastmassist case'i 20 euro eest, aga no thank you. Oskate soovitada midagi?
tagasi üles
firemark
HV Guru
firemark

sõnum 17.07.2012 19:50:08 vasta tsitaadiga

Telepoint kaupluses on üll S3ele saada kaitsekilet ning silikoonkesta ja muid kotte
Kommentaarid: 101 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 92
tagasi üles
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 18.07.2012 09:19:41 vasta tsitaadiga

W!ngs, miks sa tingimata siitmailt soovid osta ? ebay on täis neid, hinnaskaala ei ületa kallimates kohtades isegi koos saatmisega 3-4€, ise ostsin just Nexusele sellise: http://www.ebay.co.uk/itm/BLACK-DIAMOND-SILICONE-GEL-SKIN-CASE-FOR-SAMSUNG-GALAXY-NEXUS-I9250-/190688819695?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&hash=item2c65f079ef
in-sane
HV kasutaja
in-sane

sõnum 18.07.2012 16:07:16 vasta tsitaadiga

W!ngs kirjutas:
Kus müüakse erinevaid case, silikoone, kilesid jms. hetkel Eestis? EMT's nägin mingisugust närust plastmassist case'i 20 euro eest, aga no thank you. Oskate soovitada midagi?

Kui telefoni ostsin siis sain kenasti Elionist 2tk üks mummudega teine triibuline. Miski 12 euri vist.
Kommentaarid: 26 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 18
tagasi üles
rocki
Kreisi kasutaja
rocki

sõnum 18.07.2012 22:42:39 vasta tsitaadiga

Kuidas seda emaili appi notification sound'i muuta? et ta vilistaks(notification sounds) nagu gmaili puhul? No ei leia sea kohta, google ka miskit ei anna. Või ma ei oska lihstalt. Ilgelt lahe oleks selline märguanne.
tax17
Kreisi kasutaja

sõnum 19.07.2012 13:55:00 vasta tsitaadiga

Keegi oskab aidata. Kui valin videot telefonis on kõik normaalne ilus valge, panen käima tõmbab tumedaks (pimedaks). Kuna telefoni sain alles eile ja suht võhik veel (s2 seda probleemi ei olnud)

S3-el meeldib see et saab kiiresti pilti teha järjest.

Oman siis valget värvi icon_smile.gif
Kommentaarid: 61 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 3 :: 46
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Samsung I9300 Galaxy S III mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 96, 97, 98  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.