Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  HTC One seeria märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 70, 71, 72  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Anti

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 03.07.2012 19:17:29 vasta tsitaadiga

No see on hind, mida pakub mingisugune automaatselt hindu genereeriv süsteem. Individuaalse pakkumise peale oleks ilmselt hind teine.
Kommentaarid: 314 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 4 :: 240
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
ämber
HV kasutaja

sõnum 10.07.2012 20:54:31 vasta tsitaadiga

Krt siiamaani pole poodi ostma jõudnud, kuid nüüd vahepeal tuli teemaks see protsessorite teema ja sellega seoses ka küsimus, et kui lähen poodi, siis mida ma täpselt küsima või vaatama peaksin, et saada S4 protsessoriga telefoni?
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
renhoelder
HV veteran
renhoelder

sõnum 10.07.2012 21:00:14 vasta tsitaadiga

ämber kirjutas:
Krt siiamaani pole poodi ostma jõudnud, kuid nüüd vahepeal tuli teemaks see protsessorite teema ja sellega seoses ka küsimus, et kui lähen poodi, siis mida ma täpselt küsima või vaatama peaksin, et saada S4 protsessoriga telefoni?

One S on kahte tüüpi Z520e Snapdragon S4 ja Z560e Snapdragon S3, peaks vist karbil kirjas ka olema. Keegi kes ära on ostnud saab ehk täpsemalt kommenteerida seda.
Kommentaarid: 74 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 70
tagasi üles
markedmen
HV kasutaja
markedmen

sõnum 10.07.2012 21:29:32 vasta tsitaadiga

Nii see peaks olema, ise sain S3-e kuid suht kama sellest. Telefon ikkagist sigakiire ning aku peab ka nutitelefoni kohta piisavalt.
Kommentaarid: 7 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
Ollaz
HV veteran
Ollaz

sõnum 10.07.2012 21:31:04 vasta tsitaadiga

Ma ei tea, see mille mina sain, sellel oli peal kirjas, et 1.5GHz (S3 on 1.7GHz), aga samas telefon, mida EMT-st küsisin, ei omanud mingit märget nõrgema protsessori kohta, ainult seerianumbri järgi sai aru, nii nagu renhoelder oma postituses kirjutas. S4 mudeleid peaks Kännukas mõni veel olema, minu oma ka sealt pärit.
Kommentaarid: 83 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 57
tagasi üles
ämber
HV kasutaja

sõnum 11.07.2012 19:46:32 vasta tsitaadiga

Tänud info eest, panin endale ühe musta S4ja kinni ja homme lähen ostan ära. Kuidas muidu see gorilla glass toimib, et kas peaksin kile ka ostma või on täiesti kindel, et see ei kriimustu vms?
tagasi üles
Anti

sõnum 11.07.2012 19:58:19 vasta tsitaadiga

Hoia liiv ekraanist eemal ja ei juhtu midagi.
Kommentaarid: 314 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 4 :: 240
tagasi üles
markedmen
HV kasutaja
markedmen

sõnum 11.07.2012 20:12:31 vasta tsitaadiga

Muideks selle ekraaniga on vähemalt mul nii, et kuigi hoian telefoni ettevaatlikult ning muust rämpsust eraldi taskus, on ekraani puhtaks tehes paari mikrokriimu juba näha. Ise kavatsen küll millalgi kaitsekile ära osta.
tagasi üles
Ramones
HV veteran
Ramones

sõnum 11.07.2012 21:47:30 vasta tsitaadiga

markedmen, ei ole kindel, kas kehtib ka HOS puhul aga HOX ekraan pidi olema kaetud oleofoobse (oleophobic) rasva hülgava kihiga. Tegelikult tekivad mikrokriimud sinna kihi sisse, mitte gorilla klaasile. Väidetavalt pidi iPad-i sama probleem kummitama ja osad on selle kihi ekraanilt maha poleerinud, et kriimudest vabaneda.

Minu HOX ekraanile on mõned mikrokriimud tekkinud aga näha on neid vaid taskulambiga ekstreemse nurga alt valgustades ja ekraani pingsalt uurides. Vanal telefonil hoidsin kilet peal, aga enam ei taha - palja ekraani peal libiseb sõrm paremini, ekraani kontrastsus on parem ja ei teki vastikut "vikerkaare" efekti (valgus murdub läbi sõrmejälgede poolt jäetud rasvakihi nii, et selles jäljes on näha terve vikerkaare spektrum, mida peab koguaeg varrukaga / lapiga maha hõõruma, et ekraani normaalselt näha oleks).
Kommentaarid: 76 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 75
tagasi üles
markedmen
HV kasutaja
markedmen

sõnum 11.07.2012 21:54:30 vasta tsitaadiga

Ramones kirjutas:
markedmen, ei ole kindel, kas kehtib ka HOS puhul aga HOX ekraan pidi olema kaetud oleofoobse (oleophobic) rasva hülgava kihiga. Tegelikult tekivad mikrokriimud sinna kihi sisse, mitte gorilla klaasile. Väidetavalt pidi iPad-i sama probleem kummitama ja osad on selle kihi ekraanilt maha poleerinud, et kriimudest vabaneda.

Minu HOX ekraanile on mõned mikrokriimud tekkinud aga näha on neid vaid taskulambiga ekstreemse nurga alt valgustades ja ekraani pingsalt uurides. Vanal telefonil hoidsin kilet peal, aga enam ei taha - palja ekraani peal libiseb sõrm paremini, ekraani kontrastsus on parem ja ei teki vastikut "vikerkaare" efekti (valgus murdub läbi sõrmejälgede poolt jäetud rasvakihi nii, et selles jäljes on näha terve vikerkaare spektrum, mida peab koguaeg varrukaga / lapiga maha hõõruma, et ekraani normaalselt näha oleks).

Okei, täitsa võimalik, kuna ekraani on tõesti vägagi kerge puhtaks saada ning näpujäljed eriti peale ei jää. Samuti on neid kriime näha vaid siis, kui olen spets ainega ekraani puhtaks teinud ning laualambi all kriime otsin.
tagasi üles
siLc
HV Guru

sõnum 11.07.2012 22:20:56 vasta tsitaadiga

ämber kirjutas:
Kuidas muidu see gorilla glass toimib, et kas peaksin kile ka ostma või on täiesti kindel, et see ei kriimustu vms?

Kui Kännukas hakatakse sulle Krussel 15€ kile soovitama, siis võta teadmiseks, et sellel võivad juba lühiajalise kasutusega servad hakata maha pudenema.
Kommentaarid: 196 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 185
tagasi üles
ämber
HV kasutaja

sõnum 11.07.2012 22:56:26 vasta tsitaadiga

siLc, Tänud mainimast beer_yum.gif , kuid kallis ebay on siiamaani alati mu ekraanikilede probleemid lahendanud icon_biggrin.gif
tagasi üles
Ollaz
HV veteran
Ollaz

sõnum 12.07.2012 18:01:15 vasta tsitaadiga

Kännukas visati mulle tasuta 2 kile juurde. On samuti must versioon ja paistab, et MAO probleem kummitab ka mind, aga seda vaid USB koha ümbert.
tagasi üles
ämber
HV kasutaja

sõnum 12.07.2012 19:19:17 vasta tsitaadiga

Uus telefon käes, ei oska hetkel nagu väga midagi öelda.. Uurisin järgi, mis see MAO probleem on ja endal mingi üliväike jälg on.. kui juurde peaks tulema siis kännukasse. Androidi veel väga ei jaga, ennem on IOs olnud, et vajab ümberõppimist. Välimuselt näeb muidu küll soliidne välja ja väga õhuke on icon_biggrin.gif Lasin kiirelt temple runi ka peale ja kohati nagu tundus, et millisekundilisit laggi esineb, kuid see võib appi viga ka olla. SIM kaarti muidugi hetkel sisse ei saa panna, aga eks selle probleemi lahendan uuel nädalal.

Nüüd paar probleemi ka, sest siiski pean end hetkel dumbuseriks icon_biggrin.gif Ma ei leia settingutest sellist kohta üles, kus ma saaksin määrata appe, mis netti kasutavad. Samuti ma ei saa aru, kuidas muuta menüüs ikoonide asukohta. Lisaks kuidas ma saan lisada twitteri appina ühele lehele jooksma, mitte, et ei oleks ainult ikoon.
tagasi üles
Ollaz
HV veteran
Ollaz

sõnum 12.07.2012 19:28:23 vasta tsitaadiga

ämber, menüüs muuta ikoonide asukohta ei saa. Küll saad seda teha aga home-screenidel. See on jah iOS pealt ületulekul ehk alguses natuke mõistetamatu. Twitteri lehe peale saad siis kui hoiad kuskil tühjal kohal (homescreenil) sõrme peal, siis avaneb widget menüü, edasi peaks straightforward olema. Neti lubamine on äärmiselt huvitav küsimus, ei ole ise kunagi sellist asja uurinud, sest telefon istub data paketi otsas ja ei pea selle üle nagu mõtlema. Eks need mis sünkivad, need kasutavad ja need mis ongi vaid interneti rakendused (Twitter, Browser ja muud).
tagasi üles
Sold OUT
no credit
Sold OUT

sõnum 12.07.2012 19:29:17 vasta tsitaadiga

tsitaat:

menüüs muuta ikoonide asukohta ei saa

oleneb launcherist

siLc
HV Guru

sõnum 12.07.2012 20:03:10 vasta tsitaadiga

ämber kirjutas:
SIM kaarti muidugi hetkel sisse ei saa panna, aga eks selle probleemi lahendan uuel nädalal.

Kui EMT, siis nad peaksid saama MicroSIM kaarti anda mõne minutiga ja kaart hakkas tööle 5min jooksul. Teiste kohta ei oska öelda...
Kommentaarid: 196 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 185
tagasi üles
ämber
HV kasutaja

sõnum 12.07.2012 20:05:32 vasta tsitaadiga

Tänud! Sain nii mõnelegi küsimusele vastuse icon_smile.gif Task manager näitab, et used 488 MB ja free 197 MB ehk kokku 685 MB rami, kas ülejäänud rami osa läheb automaatselt androidi jooksutamiseks ja mulle seda ei näita? Ja suht mõistlik on vist aeg-ajalt neid appe seal kinni panna? Väike probleem meilidega ka, ilmselt jälle minu saamatus, kuid kui üritan outgoing server settinguid korda saada, siis ta ütleb mulle: Authentication failed, please verify your username/pw, or use manual setup to enter your exchange server settings.. ehk mulle ei jõua kohale, mida ma tegema pean..
tagasi üles
ufo56
HV Guru
ufo56

sõnum 12.07.2012 20:14:16 vasta tsitaadiga

Ei pea kinni panema. Sellel millel vaja kinni minna see läheb ja millel vaja see jääb niikuinii!
Ollaz
HV veteran
Ollaz

sõnum 12.07.2012 22:06:51 vasta tsitaadiga

carlking kirjutas:
tsitaat:

menüüs muuta ikoonide asukohta ei saa

oleneb launcherist

Mõtlesin app draweris asuvaid asju siiski. Ei ADW ega ka muud launcherid ei ole lasknud mul seal järjekorda vahetada.
ämber, seadistad ikka õiget asja? Paistab, et üritad MS Exchange seadistada, aga proovi kõige alt valida Other, kui pakub valikuid, et mida soovid seadistada.
tagasi üles
ämber
HV kasutaja

sõnum 13.07.2012 19:12:50 vasta tsitaadiga

Krt wifi on küll nagu vahepeal ebastabiilne... googeldasin selle kohta ja see esineb teistel ka, HTC peaks sellest vist teadlik olema ja loodan, et tuleb mingi update, mis selle vea ära parandab..
Peale eesti keelse menüü panekut lööb ta mulle silti ette, et kahjuks youtube enam ei toimi... appi millegipärast avada ei saa..
// Sain YT korda juba... update parandas asja icon_biggrin.gif
Meilid sain ilusti tööle, proovisin alguses küll õigest kohast, kuid lolli peaga ei suutnud ühte kohta linnukest panna, mis logis emaili sisse.

Üldiselt siiani telefoniga küll väga rahul ning tundub, et ka aku peab tublisti vastu. Üks küsimus veel selline, et kuidas see korpus kriimustustele reageerib, et kas on kerged tulema või võib ikka julgelt lauale panna icon_biggrin.gif
tagasi üles
Ollaz
HV veteran
Ollaz

sõnum 14.07.2012 01:02:24 vasta tsitaadiga

On ta mul mööda lauda küll lohisenud, ühtegi kriimu seni täheldanud veel pole (must versioon siis).
tagasi üles
Väljavalit
HV vaatleja

sõnum 14.07.2012 22:35:43 vasta tsitaadiga

Vabandage ehk rumala küsimuse eest, kuid keegi oskab öelda kust kõige odavam HTC One X muretseda oleks? Sisetunne ütleb, et leidub odavamaid alternatiive Elisa, Tele2 jms Tel. esinduste 560€'le.

Ette tänades
Vv
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
Siim159
HV Guru
Siim159

sõnum 14.07.2012 22:57:02 vasta tsitaadiga

Egas vähemalt Eestis siin vist odavamalt kuskil saada polegi.
Kommentaarid: 22 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 21
tagasi üles
ämber
HV kasutaja

sõnum 15.07.2012 12:01:04 vasta tsitaadiga

kas mobiilsidevõrgu seadete alt andmerändluse juurde tuleks linnuke panna? Mis see endast täpsemalt kujutab?
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  HTC One seeria mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 70, 71, 72  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.