Ise kasutan updeitimiseks six updaterit. Päeval ei saanud LU15 serverisse sisse, jäi seisma sinna creating characteri peale...
kui ma seda kirja sinna ei pane siis saan sisse. Mis see kiri teeb?
-beta=Expansion\beta;Expansion\beta\Expansion -skipIntro -nosplash -mod=@Dayz _________________ In game name:lusikas
LU15 serverisse ma sisse ei saa näitab et mul version 1.60 aga vaja mingit 1.60.999
ja kirjast millest ennem kirjutasin pole mul ka pandud sinna launch options _________________ In game name:lusikas
LU15 serverisse ma sisse ei saa näitab et mul version 1.60 aga vaja mingit 1.60.999
ja kirjast millest ennem kirjutasin pole mul ka pandud sinna launch options
ja kirjast millest ennem kirjutasin pole mul ka pandud sinna launch options
Ma ei saa aru enam millestki, ennem uusimat update oli kõik normaalne, nüüd ei saa enam ühtegi serverisse sisse peale updatemist ja pooli servereid lihtsalt ei leia :S Keegi oskab aidata?
Ei ole ka peale update enam serveritesse pääsend. Korra ainult õnnestus peale ~30min laadimist ja siis sain kicki "client not responding" vms, rohkem pole pikemalt raatsind oodata. Ehk teevad korda varsti.
Täna üle paari päeva siis logis chernos sisse ja polnud nagu plaani, kokkuvõttes kolmekesi hakkasime gorka juurde liduma telke vaatama. Tee peal leidsime 2 kopterit, ainult ammot kahjuks minu teada, teise kopteri juurde suundus ka mingi võõras survivor, kes sai siis polana deer standi juures kuulid selga. Kui ma jooksis zombide eest ära, sain korraga hullu laksu zombilt ja olin kohe 300 elu peal ja surnud.. Teine respawn novoy sabori maja sees... õnnestus välja roomata. Paarimees kes mu looti võttis sai kogemata vist deer standi juures surma, sama lambi dämm. Seega 15 minsa hiljem oli mul enamu mu geari taas olemas ja kroom juhatas meid telkide juurde. nüüd siis seal kandis rohkem ümbrust checkata vaja, meibi tiba põhja poole pobeda dammi kanti minna checkima loodus ka otsima sõidukeid.
Lag oli päris kreisi vahepeal, eriti kui oli mingi action käimas ning zombid nüüd näevad päris kaugelt millegipärast, aga kuulevad halvemini. Ka ise sai aggrotud zomps enda arvates 100+m pealt. Juu siis lihtsalt nägi mind. Ka usu stat on tekkinud: visibility, varieerus seal 100+ ja 11.5 vahel kui ma ei exi, arvati, et see siis näitab kaugelt zombidele nähtav oled.
Oiijahh :S Mitte kuidagi ei õnnestu mängu tööle saada. Kui ennem sain mängu sisse, aga serverisse ei saanud, siis nüüd kui ma mängu lähen Six Launcheriga, tuleb error Bad Serial number given in setup. Äkki peaksin mängu uninstallima ja uuesti tõmbama?
Toimib ilusti.Pole mõtet,et kõik eraldi TS/mumbles lihtsalt on. _________________ ''Not everything that shines is gold''
Enne kui ostad uuri millega tegemist.
46.22.210.179:64738 - Mumble server.
46.22.210.179:9987 - TS3 server.
Keegi võiks panna esimesse posti selle info!
Ma esimese ropsuga veel ei viska esimesse posti.
Kui parmu omaga suuremaid muresid tekib või üldus nõudma hakkab, siis lisan.
Aga igaljuhul on hea teada, et varuvariant olemas, kui vaja peaks minema
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.