krt sellest steam tõmmates juhtus mul arvutiga midagi kõik nüüd nii aeglane kui mingit faili lahti teha tahan võtab vähemalt 2min aega, hetkel ei saa üldse aru mis toimub peale tõmbamist kas mingi viiruse sain _________________ In game name:lusikas
kui mängu hakkasin minema siis hakkas jamam ja ei läind sisse nüüd olen arvutile juba mitu restarti ka teinud aga isegi neti leht ei saa enam lahti. eriti tore maksin 24 eurot et arvuti enam ei töötaks appi _________________ In game name:lusikas
kui steamil midagi viga on kas see võib üldiselt arvuti aeglaseks kuidagi teha ma panin steami parandama ennem seda updates lõi vahel mingit errori ette _________________ In game name:lusikas
kui steamil midagi viga on kas see võib üldiselt arvuti aeglaseks kuidagi teha ma panin steami parandama ennem seda updates lõi vahel mingit errori ette
Kas viga on minus või ongi tänapäeva noorsool enese väljendamisoskusega veidi raskuseid, pane konkreetsed veateated siia, siis keegi äkki aitab ka. Praeguste postituste järgi, ei teki mul isegi huvi sind aidata, pigem naeran omaette
Mul endal oli ka ühe ARMA2:CO Steami installiga probleeme, viskas erroreid mängu käimapanemisel (enne DayZ mod installimist ja Beta patchi) ning selle vastu aitas, kui tegin restarti ning lasin Steamil failid üle kontrollida. Siis sain ka Beta patchi installida ja DayZ Mod failid. Konkreetseid veateateid ei mäleta aga kui sa need siia kirjutaksid, laheneks probleem ka kiiresti.
Eelmise postituse põhjal võiks arvata, et töötad Starmani või Elioni helpdeskis, kus iga probleemi lahenduseks on restart...
Uploadin DAYZ 1.7.2 failid kohe ühte kohta, panen siia lingi ka siis.
ps. Kes täna HV-katest autosid otsima tulevad õhtul?
* steam kaudu tõmbasin ära
* ja siis panin play et mängu sisse minna,
* ootasin päris pikalt
* aga ei läind sisse
* ja directx update üritas ka teha
* mida ta ei teind ära vist,
* siis panin steam korraks kinni
* ja nüüd kui üks kõik mis faili või asja üritan lahti võtta läheb vähemalt 1min aega kui lahti läinud
* ja avastasin et wifi levi ka enam ei leia
* üldiselt väga raske arvutis uurida ringi mis viga ,kui kõike asju arvuti tund aega teeb nüüd
* millest võis selline viga olla
Kas mulle vaid tundub nii, et zombid on kuidagi tähelepanelikumad pale patchi? Varem sai kükitades päris vabalt ringi luusida, nüüd näevad kükitaja juba krdi kaugelt ära
Kas mulle vaid tundub nii, et zombid on kuidagi tähelepanelikumad pale patchi? Varem sai kükitades päris vabalt ringi luusida, nüüd näevad kükitaja juba krdi kaugelt ära
imho on nad veel lollimaks tehtud, z-traini tehes kaotad mingi 30se sompsirongi läbi metsa joostes lihtsalt ära...mulle sobib
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.