Vaadatakse seda, mis meeldib. Erinevatele inimestele meeldivad erinevad asjad - kui palju vaadatakse "Viimset reliikviat"? "Siin me oleme"? "Mehed ei nuta"? Eestis vägagi palju. Samamoodi vaadatakse Ameerikas James Deani või Elvis Presley filme. See, et kinos või piraadilahe internetikaubamajas on teised asjad popid, näitab vastava kontingendi maitset.
Aga ma rääkisingi HV kontekstis. Miks minnakse alati kuhugi äärmusesse...
"Viimset reliikviat"? "Siin me oleme"? "Mehed ei nuta" vaadatakse palju kuna neid näidatakse palju. Kui meie televisioon neid koguaeg ei näitaks, siis me ei vaataks neid nii palju.
Kunagi oli üks test noorte seas, lasti eesti tuntumaid filmilõike audios ette ja vähesed suutsid ära arvata mis filmidega on tegu. Noored ei pruugi neid filme üldse vaadata.
Praegu müüakse Eesti vanu filme koos EPL'iga ning ostetakse neid taas. Ju siis on ikka neis midagi, mis inimesi endiselt võlub.
Mille põhjal Sa HV suhtes üldistusi teed? Siin teemas võtab sõna käputäis inimesi, kokku on HV's üle 50 tuhande kasutaja.
No siin teemas ainult mõned inimesed hindavadki Alieni ja nende meelest on see film väga oluline.
Ma ei räägi ameerikast ega HV 50k kasutajast vaid neist kes siin filmiteemas seda kuldfilmi teemast osavõtavad.
Müüakse jah, aga me ju ei tea kui paljud noored tegelikuses hindavad eesti klassikat. vanemad võivad filme osta, aga lapsed ei pruugi vaadata.
me ju ei saa neilt nõuda klassika väärtustamist kui nad selles endale midagi huvitavat ei näe. sama oli ka minu arvamus alieni kui kuldfilmi suhtes, see oligi minu "isiklik" arvamus ja oli MMga nõus, sest tema selle välja käis. See et nüüd kargas jälle keegi välja ja hakkas minult mingit tõde nõudma, ei ole minuga kuidagi seotud.
Seepärast ma selle James Deani ka väljapakkusin, et me tegelikult me ei vaata neid kuldfilme v.a. mõned kellele mõni film on lihtsalt väga oluline.
Mul on selline tunne nagu oleks kassile kogemata saba peale astunud. Vabandust, ei teanud, et see nii õrn teema on.
Ei ole õrn, lihtsalt hakkab üle viskama see oma maitse peale surumine. Vot kui mina vaatan sellist filmi, siis teised peavad ka seda samamoodi hindama ja kui keegi vastu arvab, siis on tohutu ebaõiglus sündinud.
Edasi nõutakse ma ei tea mis tõestamist jne.
Las nõuavad, vaba maa ja vaba foorum. Intelligentne inimene saab aru, kellega on mõtet diskussiooni arendada ja kellega mitte. "Lolliga" samale tasemele langemine ei kõla samuti väga mõistliku liigutusena.
Seal on see Smurphy... _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
Vaadatakse seda, mis meeldib. Erinevatele inimestele meeldivad erinevad asjad - kui palju vaadatakse "Viimset reliikviat"? "Siin me oleme"? "Mehed ei nuta"? Eestis vägagi palju. Samamoodi vaadatakse Ameerikas James Deani või Elvis Presley filme. See, et kinos või piraadilahe internetikaubamajas on teised asjad popid, näitab vastava kontingendi maitset.
Jep - hea film kõlbab vaadata ka aastakümnete pärast. Parimad jäävad püsima, rämps ununeb iseenesest. _________________ MÜÜA: Xbox 360 E 250GB (UUS)
See paks mees jäi nüüd minu pärast metsa. _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
Treileri järgi tuleb ilgelt efekte. Kas mingit sisu ka sinna juurde pakutakse, saab näha septembris... _________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus.
American Reunion
faking 10 points
pole ammu nii palju naerda saanud _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Draax, nagunii lühendatud versioon. _________________ verba volant, scripta manent Hoiatus! Olen sinu postituses olevate lolluste ja nõmeduste vastu allergiline. Lolluste ilmnemisel võib kaasneda raskekujuline sarkastiline reaktsioon.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.