Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Sülearvutid »  Dell vs Lenovo märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
LongHorn
HV kasutaja
LongHorn

sõnum 13.05.2012 20:25:57 vasta tsitaadiga

Endal on ka X220 tööarvutiks ning väga rahul olen sellega. Touchpadiga olen samuti rahul.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Rebel_
HV kasutaja

sõnum 22.05.2012 10:40:48 vasta tsitaadiga

minu x220 touchpad lihtsalt ei tööta vahel
tagasi üles
HA
HV Guru
HA

sõnum 22.05.2012 10:51:09 vasta tsitaadiga

Rebel_ kirjutas:
minu x220 touchpad lihtsalt ei tööta vahel

tsitaat:
Garantiihooldust teostab

IBM Eesti OÜ
Avatud 09.00 – 17.00
Toompuiestee 33a, Tallinn 10149
Üldtelefon 660 0800
Faks 660 0850
ibm@ee.ibm.com
http://www.ibm.com/ee/
tagasi üles
Betamax
HV Guru
Betamax

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 22.05.2012 10:56:14 vasta tsitaadiga

Käis just paar päeva tagasi minu käest läbi üks äsja karbist võetud 15,6-tollise ekraaniga Vostro 3550: http://flex.ee/4338-Dell-Vostro-3550-Hbe
Muidu kõik OK ja sobib lauaarvuti asemikuks, aga klaviatuur ei kannata kriitikat - paremalt poolt nooleklahvide piirkonnas klaviatuur konkreetselt logiseb ja liigub nuppe kasutades üles-alla. Ja see hakkab suhteliselt kiiresti närvidele käima, kuna iga vajutus peab olema keskmisest suurema survega ja kõigele lisaks kaasneb vajutusega kolin thumbs_down.gif
Hiir tundus ka kuidagi tuima- ja laisavõitu.
Latitude'i, Thinkpadi T- ja X-seeria puhul pole sellist asja kordagi täheldanud, et klaviatuur vetruks nii palju või lausa logiseks.
tagasi üles
Mnator
HV Guru

sõnum 22.05.2012 11:12:22 vasta tsitaadiga

See ju vigane eksemplar
tagasi üles
Betamax
HV Guru
Betamax

sõnum 22.05.2012 11:19:40 vasta tsitaadiga

Mnator kirjutas:
See ju vigane eksemplar

Arvad? Pigem tundus, et see peabki nii olema, kuna optilise seadme ja klaviatuuri vahel pole mitte midagi. Eks ütlen omanikule, et võiks poodi tagasi viia ja uurida.
tagasi üles
Mnator
HV Guru

sõnum 22.05.2012 11:43:33 vasta tsitaadiga

Üks isend, millel mina klaviatuuri vetruvust saan praktikas proovida, küll sellist lausa häirivat läbipainet ei oma rääkimata lausa lahtiolemisest, et logiseda miskit saaks........... Vetruvust tunneb vaid kõva jõuga klahve pressides, mida tavaliselt üldse ei tee.
tagasi üles
sakunne
HV veteran
sakunne

sõnum 06.06.2012 12:30:19 vasta tsitaadiga

Üks asi, mis Delli ja ka teiste puhul häirib, on suundumus 16:9 ekraanidele, no olgem ausad - tööjaama (Precision) puhul 1366x768 v 1920x1080, ehk siis mänguri v filmari reso, on ikka täielik absurd thumbs_down.gif
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Märt.
HV Guru
Märt.

sõnum 06.06.2012 17:25:46 vasta tsitaadiga

sakunne, kui on igapäevaselt tööd horisontaalis pikkade Exceli tabelitega, siis on vägagi abiks. thumbs_up.gif
sakunne
HV veteran
sakunne

sõnum 08.06.2012 15:45:44 vasta tsitaadiga

Märt. kirjutas:
sakunne, kui on igapäevaselt tööd horisontaalis pikkade Exceli tabelitega, siis on vägagi abiks. thumbs_up.gif
Ega ma kitsamat tahagi, laius loomulikult ikka 1920, a'kõrgus peaks siis 1200 olema
Mul laua peal Dell U2412M - see 120 px ikka väga mõjuv
tagasi üles
matzz007
HV veteran
matzz007

sõnum 20.06.2012 14:39:28 vasta tsitaadiga

Mulle on ka Dellid tundunud kuidagi pehmed. Lenovod/IBMid on ikka sellise robustse korpusega üldjuhul. Endal mul on kasutuses T61 mis on väga jäik ja tugev ja lisaks veel B560, mis on natukese pehmema korpusega, kuid ei ole ikka nii hull kui Dell minumeelest.
Täägu
HV kasutaja

sõnum 27.06.2012 18:33:56 vasta tsitaadiga

vanemad dell latitude-d on ka ikka suht tugeva korpusega(ekraani ääres olev plastik välja arvata icon_razz.gif )
tagasi üles
matzz007
HV veteran
matzz007

sõnum 28.06.2012 14:26:28 vasta tsitaadiga

Ekraani äärne plastik ja klahvistiku äärne plastik tunduvad küll ikka väga pehmed vanematel nt D610, D620 jne
Täägu
HV kasutaja

sõnum 28.06.2012 18:13:23 vasta tsitaadiga

olen omanud d630, aint ekraani ääres plastik oli sellel mõraga, klahvistiku juures õnneks jäi terveks icon_wink.gif
tagasi üles
sakunne
HV veteran
sakunne

sõnum 01.07.2012 00:28:16 vasta tsitaadiga

Thug0 kirjutas:
olen omanud d630, aint ekraani ääres plastik oli sellel mõraga, klahvistiku juures õnneks jäi terveks icon_wink.gif
Vanematel Dell'idel nii kõva korpus, et see pisike mõra ei tee miskit, uuemaid ei tea, a'nagu öeldud, häirib 16:9 ekraan
tagasi üles
Täägu
HV kasutaja

sõnum 01.07.2012 03:40:54 vasta tsitaadiga

mõne asja ajamiseks võib olla on isegi parem icon_rolleyes.gif
tagasi üles
matzz007
HV veteran
matzz007

sõnum 02.07.2012 11:17:47 vasta tsitaadiga

sakunne kirjutas:
Thug0 kirjutas:
Vanematel Dell'idel nii kõva korpus, et see pisike mõra ei tee miskit, uuemaid ei tea, a'nagu öeldud, häirib 16:9 ekraan

Minumeelest 16:9 ekraan igati parem, saab mitu akent ikkagi kõrvuti mahutada, ei jää nii palju seda lolli ruumi kuhugi ülese ossa ripakile. Kui mitu akent kõrvuti panna siis näeb ka mis seal kirjas on nt erinevalt vanematest ekraanidest.

WAV
HV veteran

sõnum 04.07.2012 12:46:22 vasta tsitaadiga

matzz007 kirjutas:
sakunne kirjutas:
Thug0 kirjutas:

Minumeelest 16:9 ekraan igati parem, saab mitu akent ikkagi kõrvuti mahutada, ei jää nii palju seda lolli ruumi kuhugi ülese ossa ripakile.

Kas näiteks veebi brausimisel või dokumentide lugemisel saab üldse kõrgust kunagi üleliia palju olla icon_question.gif
tagasi üles
sakunne
HV veteran
sakunne

sõnum 04.07.2012 14:38:19 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Kas näiteks veebi brausimisel või dokumentide lugemisel saab üldse kõrgust kunagi üleliia palju olla

Just, kui ainult brausida, filme vaadata, mängida ... siis vb veel, a'TÖÖ tegemiseks olgu ikka ruumi 1080 on ilmselt liiga vähe, mul 2 monitori 1920x1200 ja 1280x1024, tahaks ühte juurde veel

tagasi üles
matzz007
HV veteran
matzz007

sõnum 04.07.2012 14:55:53 vasta tsitaadiga

Kõik oleneb jällegi tööst ju. Mina näiteks eelistan igakell laiust kõrgusele. Mahub mitut programmi/virtuaal masinat/remote desktoppi korraga hoida ekraanil. Kõrge ekraani puhul ei mahuta kohe kuidagi kahte virtuka akent ära icon_rolleyes.gif .
Mitmest monitorist me ei hakka mitte rääkimagi, see on hoopis teine teema juba, jutt käib siiski ühest monitorist/displayst.

thnka
HV vaatleja

sõnum 06.07.2012 19:56:07 vasta tsitaadiga

Vaatan siin teema Delli ja Lenovo kohta, kuna endal plaanis see või järgmine kuu uus masin osta, siis tekkis küsimus, kumba eelistada.
Valikus on hetkel Dell Latitude E6430 (või E6420) ja Lenovo Thinkpad T420. Seni olen kasutanud Dell Latitude D630 ning masin hakkab juba ajale ja vajadustele jalgu jääma (Olen pidevalt upgrade-nud, kuid nüüd olen võtnud vastu otsuse täiesti välja vahetada). Kuna varasemalt olen ainult Dell-i kasutanud, siis puudub igasugune kogemus Lenovotega. Hetkel tundub Delli kasuks see olevat, et on võimalik väga mugavalt DVD seade välja võtta ja ketas asemele panna, samas selline võimalus peaks Lenovol ka olema? Ning Lenovo masinal puudub HDMI? Hetkel enda masinal ka seda pole, kuid saab üheks oluliseks ühenduseks tulevikus (uus monitor on HDMI/DVI, seega oleks vähem üleminekuid ja adaptereid vaja). Väga huvitab nende korpuse kvaliteet, kuna poes näppides tundusid mõlemad täiesti normaalse kvaliteediga, kuid need kellel need masinad pikemalt olnud oskavad ehk midagi rääkida?
Kuidas tänapäeval 6-celline aku vastu peab, enda D630-l on ka 6-celline ja kasutusel olnud üle 6 aasta ning endiselt peab kuskil 1,5-2 tundi vastu (Windows 7-ga, XP-l oli see tunduvalt vähem).
tagasi üles
WAV
HV veteran

sõnum 06.07.2012 20:00:11 vasta tsitaadiga

Lenovol saab ka DVD asemele panna mida tahes - kõvaketta, lisaaku jne...
Lenovol on DP (DisplayPort), mis on veel parem ja suutlikum kui HDMI. Äriklassi monitorid on ka DP'ga.
tagasi üles
germo123
HV kasutaja
germo123

sõnum 06.07.2012 20:38:39 vasta tsitaadiga

lenovo garanti(y) Võta lenovo
tagasi üles
sakunne
HV veteran
sakunne

sõnum 08.07.2012 18:11:43 vasta tsitaadiga

matzz007 kirjutas:
Kõik oleneb jällegi tööst ju. Mina näiteks eelistan igakell laiust kõrgusele. Mahub mitut programmi/virtuaal masinat/remote desktoppi korraga hoida ekraanil. Kõrge ekraani puhul ei mahuta kohe kuidagi kahte virtuka akent ära icon_rolleyes.gif .
Ega siis laiusest peagi puudu tulema - ikka 1920px, a'on ikka vahe, kui 1920x1080 või 1920x1200, veidi kallim küll, aga töö jaoks thumbs_up.gif
Muidugi, kui keegi eelistab 1080 kõrgust, siis tema oma asi kopp.gif
tagasi üles
matzz007
HV veteran
matzz007

sõnum 09.07.2012 11:55:58 vasta tsitaadiga

thnka kirjutas:
Vaatan siin teema Delli ja Lenovo kohta, kuna endal plaanis see või järgmine kuu uus masin osta, siis tekkis küsimus, kumba eelistada.
Valikus on hetkel Dell Latitude E6430 (või E6420) ja Lenovo Thinkpad T420. Seni olen kasutanud Dell Latitude D630 ning masin hakkab juba ajale ja vajadustele jalgu jääma (Olen pidevalt upgrade-nud, kuid nüüd olen võtnud vastu otsuse täiesti välja vahetada). Kuna varasemalt olen ainult Dell-i kasutanud, siis puudub igasugune kogemus Lenovotega. Hetkel tundub Delli kasuks see olevat, et on võimalik väga mugavalt DVD seade välja võtta ja ketas asemele panna, samas selline võimalus peaks Lenovol ka olema? Ning Lenovo masinal puudub HDMI? Hetkel enda masinal ka seda pole, kuid saab üheks oluliseks ühenduseks tulevikus (uus monitor on HDMI/DVI, seega oleks vähem üleminekuid ja adaptereid vaja). Väga huvitab nende korpuse kvaliteet, kuna poes näppides tundusid mõlemad täiesti normaalse kvaliteediga, kuid need kellel need masinad pikemalt olnud oskavad ehk midagi rääkida?
Kuidas tänapäeval 6-celline aku vastu peab, enda D630-l on ka 6-celline ja kasutusel olnud üle 6 aasta ning endiselt peab kuskil 1,5-2 tundi vastu (Windows 7-ga, XP-l oli see tunduvalt vähem).

Julgeks ka pigem ikkagi Lenovot soovitada, mitte seepärast, et olen paadunud Lenovo/IBM kasutaja, aga näiteks esines palju vigu E6410 läpakatel vigu. Nimelt kippus heliväljundisse tulema mingi ebameeldiv pinisev heli. Kui muusikat kuulata, väga tähele ei pannud aga filmides teinekord oli vaiksetel kohtadel kuulda. Lisaks oli seal veel mingisuguseid jamasid CPU/GPU-ga. Seega minujaoks on tõenäosus suurem Delli puhul mingile huvitavale lapseveale.
Trackpadid tunduvad ka Lenovodel paremad minumeelest.
Uuematel masinatel peavad akud üldiselt ikka väga hästi vastu. Minu vana i3 prosega lenovo aku peab kusagil 3-4(tegemist ka 6cell akuga) tundi vastu. Tänapäeva emaplaadid ja prosed on ehituselt juba oluliselt säästlikumad.

sakunne kirjutas:
matzz007 kirjutas:
Ega siis laiusest peagi puudu tulema - ikka 1920px, a'on ikka vahe, kui 1920x1080 või 1920x1200, veidi kallim küll, aga töö jaoks thumbs_up.gif
Muidugi, kui keegi eelistab 1080 kõrgust, siis tema oma asi kopp.gif

Nii ongi, kogu jutt väga õige ! Lihtsalt selliste monitoride puhul paneb raha asjad paika, kes suudab lubada, kes mitte.
Pigem oli just teema selles, et läpaka LCD puhul kas 1366 laius või 1280 laius.

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Sülearvutid »  Dell vs Lenovo mine lehele eelmine  1, 2
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.