praegune kellaaeg 25.06.2025 15:09:34
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
brixxx
Lõuapoolik

|
08.05.2012 15:45:19
Dell vs Lenovo |
|
|
Seni olen kuulnud, et Delli sülearvutitel pidi olema parem klaviatuur ja ekraan kui Lenovol.
Keegi võiks räägita mõlema tootjate sülearvutite plusse ja miinuseid.
|
|
tagasi üles |
|
 |
HA
HV Guru

|
|
tagasi üles |
|
 |
brixxx
Lõuapoolik

|
09.05.2012 00:36:12
|
|
|
Kas enamikel Delli sülearvutitel ei ole kaasas taustavalgusega klaviatuure? Pean silmas seeriaid Vostro ja Latutude.
|
|
tagasi üles |
|
 |
blend
HV kasutaja

|
09.05.2012 10:09:12
|
|
|
brixxx kirjutas: |
Kas enamikel Delli sülearvutitel ei ole kaasas taustavalgusega klaviatuure? Pean silmas seeriaid Vostro ja Latutude. |
Latitudel saab taustvalgustuse valida E6xxx seeriale aga paraku mitte eesti klaverile, võimalikud on skandinaavia ja vene asetused. Vostro 3xxx olid vist kõik taustvalgustusega...Mis puutub aga kasutusmugavusse, siis Lenovo T seeria klaver tundub mulle palju mugavam kui näiteks Delli E6xxxx. Ka on Lenovo TrackPoint parem kui sügavale klaviatuuri uputatud Delli Track Stick.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Ramm
Kreisi kasutaja

|
09.05.2012 10:48:03
|
|
|
Kellele koer, kellele kass.
|
|
tagasi üles |
|
 |
brixxx
Lõuapoolik

|
09.05.2012 10:55:51
|
|
|
blend kirjutas: |
Kas enamikel Delli sülearvutitel ei ole kaasas taustavalgusega klaviatuure? Pean silmas seeriaid Vostro ja Latutude. |
Latitudel saab taustvalgustuse valida E6xxx seeriale aga paraku mitte eesti klaverile, võimalikud on skandinaavia ja vene asetused. Vostro 3xxx olid vist kõik taustvalgustusega...Mis puutub aga kasutusmugavusse, siis Lenovo T seeria klaver tundub mulle palju mugavam kui näiteks Delli E6xxxx. Ka on Lenovo TrackPoint parem kui sügavale klaviatuuri uputatud Delli Track Stick. |
Ise olen vaadanud Dell Latitude E5420 ja Lenovo L420. Teie arvamus, kas tuleks valida sülearvuteid selle järgi, millel on HDMI liides.
|
|
tagasi üles |
|
 |
virks
HV Guru
|
09.05.2012 11:14:17
|
|
|
Ise olen vaadanud Dell Latitude E5420 ja Lenovo L420. Teie arvamus, kas tuleks valida sülearvuteid selle järgi, millel on HDMI liides. |
Arvuti vali enda vajadustest lähtuvalt. Ei ole mõtet maksta lisade/omaduste eest, mida kunagi ei kasuta.
Ja samas ei ole mõtet osta masinat, mis ei suuda täita talle antud ülesandeid!
|
|
tagasi üles |
|
 |
brixxx
Lõuapoolik

|
09.05.2012 11:29:53
|
|
|
Hetkel tundub kõige sobivam Dell Latitude E5420 kuna sellel on kõik vajalikud liidesed olemas ja ei näe erilist põhjust, miks osta E6420 kuna E5420 ja E6420 on suht sarnased raudvara suhtes, mul arvuti vastupidavus kõige olulisem ei ole.
Mul on plaanis osta küll poole aasta pärast, aga uurin siiski enne põhjalikult, mis näitajad sülearvuti juures on mulle olulised, et osta enda vajadusele, et hiljem ei teki tunnet, et midagi on puudu.
Üks filosoofiline küsimus ka. Mis te arvate, kas tuleks ajaga kaasas käia ja osta Windows 8 sülearvuti järgmine aasta? Endal on hetkel teiseks op.süst Windows 8 Consumer Perview ja isiklikult eriti vaimustuses ei ole uuest Windows 8, rohkem meeldib Windows 7.
viimati muutis brixxx 09.05.2012 11:32:17, muudetud 1 kord |
|
tagasi üles |
|
 |
traks
HV Guru
|
|
tagasi üles |
|
 |
brixxx
Lõuapoolik

|
09.05.2012 11:37:00
|
|
|
traks kirjutas: |
poole aasta pärast on järgmine generatsioon juba väljas.
E5420 on probleeme staatilise elektriga. Viskavad läbu ekraanile ja tapavad mälusid jnejne. Nadi korpus. |
Jah ma tean, et kevadel vist pidi tulema uus generatsioon, aga hetkel meeldib Dell Latitude E5420. Kas staatilise elektriga on probleeme ka E6420 või Vostro seerial? Kas staatilise elektri probleem on pigem sülearvuti mudeli probleem või seda esineb paljudel säästu sülearvutitel ka. Kuid ma usun, et E5420 on kindlasti tugevam korpus kui minu praegusel sülearvutil Asus X53Sseries.
Mis Dell seeriat eelistate rohkem, kas Vostro või Latitude?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
09.05.2012 11:39:36
|
|
|
E5420 on probleeme staatilise elektriga. Viskavad läbu ekraanile ja tapavad mälusid jnejne. Nadi korpus. |
Jah ma tean, et kevadel vist pidi tulema uus generatsioon, aga hetkel meeldib Dell Latitude E5420. Kas staatilise elektriga on probleeme ka E6420 või Vostro seerial? Kas staatilise elektri probleem on pigem sülearvuti mudeli probleem või seda esineb paljudel säästu sülearvutitel ka. Kuid ma usun, et E5420 on kindlasti tugevam korpus kui minu praegusel sülearvutil Asus X53Sseries.
Mis Dell seeriat eelistate rohkem, kas Vostro või Latitude? |
Latitude on natuke rohkem "business" kui Vostro - dokkimisvõimalus ja muud sellised asjad, mis keskmist tavakasutajat enamasti ei huvita.
|
|
tagasi üles |
|
 |
brixxx
Lõuapoolik

|
09.05.2012 11:48:06
|
|
|
Draqula kirjutas: |
Latitude on natuke rohkem "business" kui Vostro - dokkimisvõimalus ja muud sellised asjad, mis keskmist tavakasutajat enamasti ei huvita. |
Üks põhjus miks mulle meeldib Latitude rohkem kui Vostro, mind häirib Vostro seeria juures, et ekraan ja klavituur, ei ole paralleelselt, klaviatuur on pikem. Kuidas Vostro vastupidavus on võrreldes Latitude seeriaga?
|
|
tagasi üles |
|
 |
HA
HV Guru

|
10.05.2012 19:26:24
|
|
|
Latitude on äriklass ja kindlasti vastupidavam...
kahjuks jah enamus inimesed ostavad arvuti näitajate, mitte vastupidavuse järgi, pärast nutavad ja alles siis küsivad et mida osta
samuti ei mõtle keegi aku vastupidavuse peale...ostetakse "kooli jaoks" mingi eraldi graafikaga (et ikka mängida saaks) HP Pavilion, mis poole aastaga käes ära pudeneb ja mille aku peab umbes tund-poolteist...kusjuures ega sellega midagi normaalselt mängida ka ei kannata
|
|
tagasi üles |
|
 |
krist2an
HV veteran

|
10.05.2012 23:40:40
|
|
|
Latitude on natuke rohkem "business" kui Vostro - dokkimisvõimalus ja muud sellised asjad, mis keskmist tavakasutajat enamasti ei huvita. |
Üks põhjus miks mulle meeldib Latitude rohkem kui Vostro, mind häirib Vostro seeria juures, et ekraan ja klavituur, ei ole paralleelselt, klaviatuur on pikem.
|
Oota mismõttes pole paralleelselt? Kas sa mõtled, et klaviatuur on laiem kui ekraan? Sel juhul peab ju ekraanil mingi eriti paks serv olema, et sind selline pisiasi häirima hakkaks.
|
|
tagasi üles |
|
 |
brixxx
Lõuapoolik

|
11.05.2012 16:35:31
|
|
|
HA kirjutas: |
Latitude on äriklass ja kindlasti vastupidavam...
kahjuks jah enamus inimesed ostavad arvuti näitajate, mitte vastupidavuse järgi, pärast nutavad ja alles siis küsivad et mida osta
samuti ei mõtle keegi aku vastupidavuse peale...ostetakse "kooli jaoks" mingi eraldi graafikaga (et ikka mängida saaks) HP Pavilion, mis poole aastaga käes ära pudeneb ja mille aku peab umbes tund-poolteist...kusjuures ega sellega midagi normaalselt mängida ka ei kannata |
Esimese Asus X53Sseries ostsin näitajate järgi, kuigi sel ajal ma eriti graafikakaartidest ei teadnud midagi, et pigem vaatasin põhimälu ja kõvaketast, pean ütlema, et mul on küll sülearvuti vastu pidanud (4 aasta läheb), paar korda on maha kukkunud, üks pragu on tulnud klavituuri juurde ning algul oli ekraanil mingi viga, ilmselt sellest, et ekraani koguaeg liigutasin ja op.süst ka ei töötanud, aga peale seda pole arvutiga rohkem probleeme olnud, kuigi aku peab vastu ainult 45 min- tund, aga mul on enamik ajast ka see juhtmega seinas, et aku vastupidavus kõige olulisem ei ole, aga siiski tahaks veidi vastupidavamat sülearvutit järgmiseks sülearvutiks osta kui on Asus X53Sseries. Tahaks nii normaalse sülearvuti osta, et ei tuleks kolme-viie aasta jooksul tahtmist uut osta, et iga op.süst ostmisel või mõne muu tarkvara ostmisel ei teki tunnet, et ostan pigem uue sülearvuti ja siis panen sinna uue tarkvara peale. Tahaks endale soetada Microsoft 2010 Office ja Photopoint, aga arvan, et ostan uue arvuti ja siis sinna peale panen, kas keegi muideks, teab millal 2013.aastal tuleb väja uus Office.
krist2an kirjutas: |
Üks põhjus miks mulle meeldib Latitude rohkem kui Vostro, mind häirib Vostro seeria juures, et ekraan ja klavituur, ei ole paralleelselt, klaviatuur on pikem.
|
Oota mismõttes pole paralleelselt? Kas sa mõtled, et klaviatuur on laiem kui ekraan? Sel juhul peab ju ekraanil mingi eriti paks serv olema, et sind selline pisiasi häirima hakkaks. |
Mitte, et klavitauur on laiem, aga ekraani taga on osa arvuti alust või klavituuri alust, kuidas seda nimetada, on tavaliselt aluse küljes kohe ekraan, mtte nagu Vostro seerial on paar cm tühja maad ning siis tuleb ekraan.
|
|
tagasi üles |
|
 |
ThedEviL
HV Guru

|
11.05.2012 18:11:37
|
|
|
Kuna ma soetan isiklikke läppareid odavamatest riikidest, siis sellisel juhul puudub Dellil mõistlik garantii.
Iga lille liigutamise eest pead neile alimente tasuma. Kui eestist ostetud, siis saad gar'i ajada ainult läbi müüja. Kui just ei taha jälle alimente maksta....
Kui eestist ostad siis ikka katsu ennem klaviatuurid ära ja vaata ekraanid üle. Mõnele meeldib Lenovo, teistele Dell. Kolmandad fännavad ordi "vetruvaid" klavereid. Neljandatel jummala poogen.... Seega ei saa netiavarustest selgust milline klaver on parem. Sama on ekraaniga.
Suur osa fännab läikivaid ekraane. Mina isiklikult jälestan seda. Ma pole nii ilus, et tahaks oma peegelpilti heledas ruumis jõllitada.....
Osadele meeldib led, teised jälle on truud vana hea lambile.. IPS toob jälle omad aspektid. Enamikud IPS ekraanid on LED valgusega, ja alla keskmise heleduse hakkavad nad vilkuma. Kes näeb, seda häirib, kes ei näe, seda ei häiri.
Seega vaata ja katsu nad ennem järgi.
Kunagi olin Fujitsu Lifebooki fan.. Hetkel ei ole sealt midagi peale kõrge hinna leida....
|
|
tagasi üles |
|
 |
brixxx
Lõuapoolik

|
11.05.2012 19:28:31
|
|
|
ThedEviL kirjutas: |
Kuna ma soetan isiklikke läppareid odavamatest riikidest, siis sellisel juhul puudub Dellil mõistlik garantii.
Iga lille liigutamise eest pead neile alimente tasuma. Kui eestist ostetud, siis saad gar'i ajada ainult läbi müüja. Kui just ei taha jälle alimente maksta....
Kui eestist ostad siis ikka katsu ennem klaviatuurid ära ja vaata ekraanid üle. Mõnele meeldib Lenovo, teistele Dell. Kolmandad fännavad ordi "vetruvaid" klavereid. Neljandatel jummala poogen.... Seega ei saa netiavarustest selgust milline klaver on parem. Sama on ekraaniga.
Suur osa fännab läikivaid ekraane. Mina isiklikult jälestan seda. Ma pole nii ilus, et tahaks oma peegelpilti heledas ruumis jõllitada.....
Osadele meeldib led, teised jälle on truud vana hea lambile.. IPS toob jälle omad aspektid. Enamikud IPS ekraanid on LED valgusega, ja alla keskmise heleduse hakkavad nad vilkuma. Kes näeb, seda häirib, kes ei näe, seda ei häiri.
Kunagi olin Fujitsu Lifebooki fan.. Hetkel ei ole sealt midagi peale kõrge hinna leida.... |
Ordit mina kindlasti ostma ei hakka, aga lähi ajal on plaanis otsida üles flexi pood ja minna sinna sülearvuteid uurima.
Ekraani tüüp sülearvuti ekraanil on mul küll ükskõik, pigem on oluline ekraani tüüp telekatel ja monitoridel, kas on led, lcd või plasma, isiklikult ma väga ei hakagi kasutama sülearvuti ekraani ja klavituuri, kuid siiski need võiksid head olla, sest vahel võibolla võtan sülearvuti kuhugi kaasa ka. Ekraan võiks siiski olla matt. Endale meeldib kõige enam Lenovo sülearvutite välimus ning tundub Lenovo L420 mudel suht hea hinnaga ja samas ka võimas. Aga samas ma ei väida, et kui Lenovo T420 või Dell Latitude E6420 oleks soodus hind alla 1000 eur, et ma ei ostaks neid.
Endale hetkel tundub, et ainukesed, kes normaalse hinnaga toodavad äriklassi sülearvuteid on Dell ja Lenovo, HP toodab ka häid, aga neil on juba tunduvalt kallimad.
|
|
tagasi üles |
|
 |
ThedEviL
HV Guru

|
11.05.2012 19:31:12
|
|
|
Lenovo sülearvutite välimus ning tundub Lenovo L420 mudel suht hea hinnaga ja samas ka võimas. Aga samas ma ei väida, et kui Lenovo T420 või Dell Latitude E6420 oleks soodus hind alla 1000 eur, et ma ei ostaks neid.
Endale hetkel tundub, et ainukesed, kes normaalse hinnaga toodavad äriklassi sülearvuteid on Dell ja Lenovo, HP toodab ka häid, aga neil on juba tunduvalt kallimad. |
Aga miks mitte võtta siit samast foorumist üks "kasutatud" t420 millel veel üle 2.5a gar'i?
Aga ennem katsu 6420't Võta käte, painuta, keera, kalluta..... Üks eksemplar mida ma näppisin... Nohjah. Meenutas mingit ordit...
|
|
tagasi üles |
|
 |
krist2an
HV veteran

|
11.05.2012 19:47:21
|
|
|
Kunagi olin Fujitsu Lifebooki fan.. Hetkel ei ole sealt midagi peale kõrge hinna leida.... |
Ordit mina kindlasti ostma ei hakka, aga lähi ajal on plaanis otsida üles flexi pood ja minna sinna sülearvuteid uurima.
Ekraani tüüp sülearvuti ekraanil on mul küll ükskõik, pigem on oluline ekraani tüüp telekatel ja monitoridel, kas on led, lcd või plasma, isiklikult ma väga ei hakagi kasutama sülearvuti ekraani ja klavituuri, kuid siiski need võiksid head olla, sest vahel võibolla võtan sülearvuti kuhugi kaasa ka. Ekraan võiks siiski olla matt. Endale meeldib kõige enam Lenovo sülearvutite välimus ning tundub Lenovo L420 mudel suht hea hinnaga ja samas ka võimas. Aga samas ma ei väida, et kui Lenovo T420 või Dell Latitude E6420 oleks soodus hind alla 1000 eur, et ma ei ostaks neid.
Endale hetkel tundub, et ainukesed, kes normaalse hinnaga toodavad äriklassi sülearvuteid on Dell ja Lenovo, HP toodab ka häid, aga neil on juba tunduvalt kallimad. |
Aga kui sa klaviatuuri ning ekraani niikuinii ei kasuta, siis äkki on mõttekam lauaarvuti osta? Ja ärge nüüd mind küll lööge, kuid Samsungitel on tavaliselt väga korralikud klaviatuurid ning üle keskmise ekraanid, samuti on nende kvaliteet vähemalt sama hea, kui odavamatel Dellidel. Samuti, kui osta sülearvuti, siis minu arvates on sülearvuti peamiseks eesmärgiks kerge kaasaskantavus. Sinu hinnaklassi mahuvad juba päris võimekad ultrabookid, mis küll ei ole nii tugevad, kui Lenovo äriklassi mudelid, kuid samas pakuvad mõistlikku võimsust ning kaasaskantavust.
|
|
tagasi üles |
|
 |
brixxx
Lõuapoolik

|
12.05.2012 12:39:54
|
|
|
Aga kui sa klaviatuuri ning ekraani niikuinii ei kasuta, siis äkki on mõttekam lauaarvuti osta? Ja ärge nüüd mind küll lööge, kuid Samsungitel on tavaliselt väga korralikud klaviatuurid ning üle keskmise ekraanid, samuti on nende kvaliteet vähemalt sama hea, kui odavamatel Dellidel. Samuti, kui osta sülearvuti, siis minu arvates on sülearvuti peamiseks eesmärgiks kerge kaasaskantavus. Sinu hinnaklassi mahuvad juba päris võimekad ultrabookid, mis küll ei ole nii tugevad, kui Lenovo äriklassi mudelid, kuid samas pakuvad mõistlikku võimsust ning kaasaskantavust. |
Mul on Samsungi suhtes ka eelarvamus kui ka Ordi vastu. Ordi tundub liiga odav ja vilets arvuti ning Samsung toodab liiga palju asju, võibolla mobiili ostaks, aga sülearvuti pigem siiski ei ostaks, sülearvuti ostaks firmalt, kes enamasti siiski on keskendunud sülearvutite või arvutite tootmisele. Ma olen ise ka 12,5 tollise ekraaniga sülearvuteid mõelnud, et neid on hea kaasas kanda ja nii kui nii kodus kasutan sülearvutis olemiseks klavituuri ja monitori, aga need on poole kallimad kui 14 tollised äriklassid seega olen sellest mõttest loobunud ja teine põhjus on see, et neil ei ole tavaliselt DVD-kirjutajat ning protsessori kiirus on alla 2 GHz, seda ma just ei mäleta, kas vähestel oli ka i5 protsessor.
Uurisin korra elioni ja flexi e-poest ultrabooke ja ainuke normaalne sülearvuti tundus Lenovo X220, millel on ka head näitajad, et kui ma otsustan poole aasta pärast siiski 12,5 tollise osta, siis võin ka 200 eur juurde panna, aga võibolla võib saada flexi poest ka 1000 eur kätte, sama seis ka Lenovo T420. Kas Lenovo T420 ja Lenovo X220 on u sama võimsad ja vastupidavad?
|
|
tagasi üles |
|
 |
krist2an
HV veteran

|
12.05.2012 13:18:55
|
|
|
teine põhjus on see, et neil ei ole tavaliselt DVD-kirjutajat ning protsessori kiirus on alla 2 GHz, seda ma just ei mäleta, kas vähestel oli ka i5 protsessor. |
Mis sa ikka tänapäeval enam DVD-kirjutajaga teed? Ise ma ei mäletagi, millal ma viimati DVDd kasutasin, mälupulk ning Dropbox on palju mugavamad/kiiremad/odavamad viisid failide transpordiks. Lisaks, ära nüüd protsessorit küll ainult selle järgi vaata, et kas ta on üle 2 GHz või mitte.
|
|
tagasi üles |
|
 |
brixxx
Lõuapoolik

|
12.05.2012 14:56:39
|
|
|
teine põhjus on see, et neil ei ole tavaliselt DVD-kirjutajat ning protsessori kiirus on alla 2 GHz, seda ma just ei mäleta, kas vähestel oli ka i5 protsessor. |
Mis sa ikka tänapäeval enam DVD-kirjutajaga teed? Ise ma ei mäletagi, millal ma viimati DVDd kasutasin, mälupulk ning Dropbox on palju mugavamad/kiiremad/odavamad viisid failide transpordiks. Lisaks, ära nüüd protsessorit küll ainult selle järgi vaata, et kas ta on üle 2 GHz või mitte. |
Ega ma ka ei ole viimasel ajal DVD-kirjutajat kasutanud sülearvutil, aga selle tõttu, et mul on DVD-kirjutaja läbi ja ise olen ka läinud üle välisele kõvaketale ja hiljuti tegin Windows 7 Ultimate ja Windows 8 Consumer Perview bootiva USBks, otseslt endal ei ole DVD-kirjutajat väga vaja, kuigi vahel tahaks teha DVDsid ja audio CD, aga see ei ole enam väga oluline nüüd kasutan pigem videode vaatamiseks mälupulka ja videode talletamiseks välist kõvaketast, kahjuks väline kõvaketas, ei funktsioneeri DVD mängijal ja makkil, tahtsin ükskord proovida uuesti formatida, aga mul välisel kõvakettal liiga palju asju, et need ei mahu 250 GB kõvakettale ära, et hetkel on see ära jäänud ning millegi pärast kui ma hiljuti panin endale sülearvutile peale Windows 7 Ultimate ja Windows 8 Consumer Perview, siis loeb välist kõvaketast ainult Windows 8 Consumer Perview op.süst-is.
Mis on protsessori valikul oluline? Nt. Creative helikaartidel on riistvara nõuetes kirjas, et protsessori kiirus peab vähemalt olema 2,2 GHz, endal on hetkel sülearvutil 1,83 GHz.
|
|
tagasi üles |
|
 |
siLc
HV Guru
|
12.05.2012 15:23:36
|
|
|
Mis on protsessori valikul oluline? Nt. Creative helikaartidel on riistvara nõuetes kirjas, et protsessori kiirus peab vähemalt olema 2,2 GHz, endal on hetkel sülearvutil 1,83 GHz. |
See 2,2GHz on tõenäoliselt Pentium 4 ajastu protsessori järgi, ehk siis piltlikult tänapäevane näiteks 1,2GHz protsessor võib ära teha sama töö. Nagu öeldud, siis puhtalt gigahertsi numbrit vaadata ei ole juba ammu mõtet.
Uurisin korra elioni ja flexi e-poest ultrabooke ja ainuke normaalne sülearvuti tundus Lenovo X220, millel on ka head näitajad, et kui ma otsustan poole aasta pärast siiski 12,5 tollise osta, siis võin ka 200 eur juurde panna, aga võibolla võib saada flexi poest ka 1000 eur kätte, sama seis ka Lenovo T420. Kas Lenovo T420 ja Lenovo X220 on u sama võimsad ja vastupidavad? |
Endal on tööarvutiks X220 ja väga hea arvuti on kui touchpad välja arvata. Kui T420 ja X220 sees on samad protsessorid, sama palju mälu ning sama ketas, siis masinaid eristab ainult ekraani suurus.
|
|
tagasi üles |
|
 |
brixxx
Lõuapoolik

|
12.05.2012 15:28:41
|
|
|
siLc kirjutas: |
Mis on protsessori valikul oluline? Nt. Creative helikaartidel on riistvara nõuetes kirjas, et protsessori kiirus peab vähemalt olema 2,2 GHz, endal on hetkel sülearvutil 1,83 GHz. |
See 2,2GHz on tõenäoliselt Pentium 4 ajastu protsessori järgi, ehk siis piltlikult tänapäevane näiteks 1,2GHz protsessor võib ära teha sama töö. Nagu öeldud, siis puhtalt gigahertsi numbrit vaadata ei ole juba ammu mõtet. |
Mille järgi on mõtet protsessorit vaadata?
Uurisin korra elioni ja flexi e-poest ultrabooke ja ainuke normaalne sülearvuti tundus Lenovo X220, millel on ka head näitajad, et kui ma otsustan poole aasta pärast siiski 12,5 tollise osta, siis võin ka 200 eur juurde panna, aga võibolla võib saada flexi poest ka 1000 eur kätte, sama seis ka Lenovo T420. Kas Lenovo T420 ja Lenovo X220 on u sama võimsad ja vastupidavad? |
Endal on tööarvutiks X220 ja väga hea arvuti on kui touchpad välja arvata. Kui T420 ja X220 sees on samad protsessorid, sama palju mälu ning sama ketas, siis masinaid eristab ainult ekraani suurus. |
Mis Lenovo X220 touchpadil viga on?
viimati muutis brixxx 13.05.2012 22:43:13, muudetud 1 kord |
|
tagasi üles |
|
 |
germo123
HV kasutaja

|
13.05.2012 19:30:12
|
|
|
Endal on tööarvutiks X220 ja väga hea arvuti on kui touchpad välja arvata. Kui T420 ja X220 sees on samad protsessorid, sama palju mälu ning sama ketas, siis masinaid eristab ainult ekraani suurus. |
Mis Lenovo X220 touchpadil viga on? |
Palju seda touchpadi ikka kasutab? kasutuskõlbmatu ikka ei ole? korralik hiir
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|