Mul ei ole sulle pilti aga xbow oli 1k dps, vähe dexi ja vit, 49 crit dämm+socket, bracersid olid 6 crit chance + muid statte, muu pudipadi ei mäleta, minu jaoks oli üllatus et nad üldse müüsid
selliste stastide xbow miski 30 milli vähemalt väärt
socket+crit dmg maksab palju.
kui sul see dps oli sinna 1100 poole siis saaksid juba 50 milli või nii.
Mul nüüd nådalapäevad stahsis 1.1k dps xbow socketiga, eitea mis hinda kruttida. Enne müüki peaks vist fl.star emeraldi sisse ostma/craftima, et crit dam modiga üles leiaks... _________________ Füsioteraapia alane hindamine & nõu ¤ treeningfilosoofia & toitumine ¤ kaela- ja õlavöötme lihaspingete leevendamine
ega jah socket+crit dmg maksab ulme hindasid
emerald oleks mõistlik sisse panna jah siis leiab searchiga paremini üles eriti kui on lisa crit % ( kui otsida näiteks +100% crit dmg)
Tuletaks meelde, et tegemist ei ole ärifoorumiga ! Normaalsuse piires päringud asjade võimaliku väärtuse kohta on ok, kuid otsene äritsemine või reklaam ei ole siin foorumis kohased, rääkimata kulla müümisest-ostmisest ! _________________
Crit hit ja dmg on killer Ehitasin eile Barbi ümber Kilbi pealt mõõga peale üle, Dmg tõusis base 40k'ni
Buffides 55k, aga tunnen et ilma kilbita pean näts rohkem, defensive olema kui buffin resse.
Ei julge veel üleni offensiviks minna, Skillid healivad mind piisavalt, niiet Act 3' kukub ilusti.
Aga peale kilbi vahetust on Crit Chance kõvasti kukkunud, pean seda nüüd taga ajama hakkama,
Crit dmg on juba piisav! Crit'in liki 125k.
Niiet, Barbid, unustage Tank ja proovige dps.. see on liiga lahe.
ning lisaks, kui tulevikus peaks tulema .. Low level Duels. siis mulle droppis arvatavasti realmi yks parimaid bow'sid
see on ju fake... tüübil on tähelepanu vajadus lihtsalt..
nõus sinuga Kutil on lihtsalt ennast vaja millegagi reklaamida ja tähelepanu tõmmata. Tema on ju see, kes võidab . Temale makstakse rohkem ja tema saab rohkem nänni.
Mu maagi dps kasvab vaikselt, täitsa üllatav... Defensive spec puha, 42k HPd, 26K dps ja 2500 life regenerated per second + siis mingi protsent damagest veel muutub eludeks.. Saaks veel naca pappi siis ajaks selle 3000 peale!
Mu maagi dps kasvab vaikselt, täitsa üllatav... Defensive spec puha, 42k HPd, 26K dps ja 2500 life regenerated per second + siis mingi protsent damagest veel muutub eludeks.. Saaks veel naca pappi siis ajaks selle 3000 peale!
Buildist pilte viitsid teha ?
Enda wizziga täitsa kinni, DPS build töötas ilusti hellini
Ilmselt hakkan resse stackima ja sebin LoH relva..
mehed, te olete haiged
huvitav kui paljud siinsed sõltlased kunagi WoWi mängijaid sõltlasteks kutsunud on? _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond.
Buildist pilte viitsid teha ?
Enda wizziga täitsa kinni, DPS build töötas ilusti hellini
Ilmselt hakkan resse stackima ja sebin LoH relva..
Mul single playeris ACT2 poole peal ( saab hakkama küll aga raha tuleb vaevalisemalt, isegi saab hakkama kui kiteda kahte eliidipakki korraga ), praegu lihtsalt farmin natuke raha act1s, teen butcheri rune multiplayeris, palju lõbusam kui üksinda...
Minu arvates lollus, aga noh eks hierarhiline surve on omaette asi.
Keegi melee wizzy proovinud on, buildid suht huvitavad, aga ikkagi eeldab ah õnne või raha. _________________ Füsioteraapia alane hindamine & nõu ¤ treeningfilosoofia & toitumine ¤ kaela- ja õlavöötme lihaspingete leevendamine
palju siinsest raffast ka hc-s mängib? hell sai läbitud a infernos tundub asi väga kahtlane, kas infernos üldse keegi hc-s mängib või hc-s ei mängi keegi? vaatasin korra softcore ja hardcore public mänge, suhe oli suht masendav, 200 hc ja 2000 sc
veider oli ka see, et kui hellis sai diablo maha killitud siis hellis farmimine läks kuidagi lihtsamaks, crittis rohkem ja dam oli parem, kuigi gear jäi samaks...
No siin on väidetud, et farmid 200k kokku ja siis lähed jooksed inferno diablost üle. Väite tõestuseks on toodud Athene videod.
1. Ma ei ütleks, et Inferno raskustasemega Diablo ära tapmine HCs just niiväga raske on, pigem ebatõenäoline, kuna sinust mittesõltuva faktori tõttu võid sa suvalisel hetkel surma saada.
2. Mitte Athene, vaid see on lihtsalt populaarne challenge teha 200k kullaga Act II ära Infernos. Sarnased challenged on ka Act I/III/IV kohta.
Psych0, ma pole ca 300 mängutunni jooksul kogenud ühtegi endast mittesõltuvat faktorit, mis HC chari võiks tappa. Et siis millest täpselt sa räägid? Athene on lihtsalt eputis, kellel on vaja kaamera ees edvistada.. meenutab ühte HV'last
Psych0, ma pole ca 300 mängutunni jooksul kogenud ühtegi endast mittesõltuvat faktorit, mis HC chari võiks tappa. Et siis millest täpselt sa räägid? Athene on lihtsalt eputis, kellel on vaja kaamera ees edvistada.. meenutab ühte HV'last
Näiteks selline lag, mis 'paneb' kollid 30yardi kaugusele lööma. Üsna mitu surma niimoodi tulnud.
eShelobik, lagspiked, nii mõnigi bugi mida ilmselt siiani leida võib, kui sa väga kaua omale top-of-the-line geari ei grindi, siis mingi perverssem elite kombinatsioon oneshotib (või tambib surnuks, whichever). kõik sõltub sust endast?
sa ikka hc-s helli jõudsid? _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
Ostsin amuleti 600LOH ja pmst tankisin isegi 2 packi eliite kuidagi ära cooldownidega. Tavaliselt pidi ühegagi kitema. Saaks nüüd mingi wepi ka normaalse oleks mäng poole lihtsam.
mängjate enda põhjustatud nii mf nerf, attack speed nerf kui ka tulevane crit dam nerf. mõtelge ise kuidas. minu arvamus ainult. _________________ Chuck Norris on juba 2 aastat surnud. Vikatimees kogub siiamaani julgust, et seda talle öelda.
Sittagi on.
Mängu eesmärk on piisavalt efektiivselt ja võimalikult ise vähe vaeva nähes parima tulemuse saavutamine.
Kui mängus on kõik need "võimalused" juba sees olemas, siis nende kasutamine ongi mängu mängimine.
kasutamisel pole midagi halba, näiteks krippi video tegi ahs just crit dam asjad veel 25% kallimaks, reklaam. aga kui nüüd kõik ostavad endale crit dam siis võiks ju millegi muu ära buffida, kuna buffi niinaljalt ei tule, siis parem nerfime crit dammi ära? sounds like a plan, aga jah mis mina ka tean... kui oleks üks teatud item op siis ah ei tasuks ennast ära, siinjuures ongi hea neile kui üks gear täna 5 milli(380%mfgear näiteks) ja homme 500k. _________________ Chuck Norris on juba 2 aastat surnud. Vikatimees kogub siiamaani julgust, et seda talle öelda.
No kui 1 spec domineerib 150% ,siis pole ime ka kui nerfi saab või tahate, et 99% barbidest on kõik tornado spammerid?
kahjuks max 5% saab selleks sest paari päevaga kui jutt levib et popp, siis kõik crit/crit dam/str/loh overpriced _________________ Chuck Norris on juba 2 aastat surnud. Vikatimees kogub siiamaani julgust, et seda talle öelda.
Teistest blizzardi mängudest meenub nt wow, kus mind controll helmet nerfiti ära, lumepallid nerfiti ära, gadgetzani katustel möllamine.
Age of conan, mittek üll blizzardi mäng, aga seal oli jubbe fun kasutada knockback lööke ja näiteks hobuse jalgadega keegi mäest alla lüüa, see võimalus võeti ka ära.
sten260 kirjutas:
No kui 1 spec domineerib 150% ,siis pole ime ka kui nerfi saab või tahate, et 99% barbidest on kõik tornado spammerid?
Kui mul mälu ei peta, siis igas määngus, kus on "spec" selgub varem või hiljem X punktide kombinatsioon, mis on teistest lihtsalt parem. See ju loomulik, et üks asi on teisest parem, X olukorras.
Kui mul mälu ei peta, siis igas määngus, kus on "spec" selgub varem või hiljem X punktide kombinatsioon, mis on teistest lihtsalt parem. See ju loomulik, et üks asi on teisest parem, X olukorras.
Loomulikult. Kuid nerfi saavad eelkõige need asjad, mille tõttu on üks või teine asi niivõrd imbalanced, et midagi muud ei tasugi teha.
Kui mingi buildiga on kõik 2x kergem sama geari raha eest, siis on ju vaja nerfida.
Nagu Attack speed. Kasutegur oli niivõrd suur, et teisi affixeid polnud eriti vajagi. Ajasid AS-i ja LoH kõrgeks ning läksid kõigest läbi nagu kuum nuga võist.
IMO oleks võinud muidugi sisse tuua näiteks Monsterid mille puhul Ükski life-steal ei tööta, vms. Aga ilmselgeks midagi oli vaja teha, et kõik mängijad täpselt 1 üehele samu itemeid ja builde ei kasutaks.
Sellist balanseerimist ei saagi enne teha, kui piisavalt palju feedbacki tuleb.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.