Ma ei tea kas keegi juba seda jaganud aga Sony jagab kahte tasuta mini mängu ps3-le. Lihtsalt like panna ja tuleb kood ette mille saab redeemida psnis. Mul soome kontoga töötas.
Ma ei tea kas keegi juba seda jaganud aga Sony jagab kahte tasuta mini mängu ps3-le. Lihtsalt like panna ja tuleb kood ette mille saab redeemida psnis. Mul soome kontoga töötas.
Rumal küsimus:
Kas Sony Music Unlimited Eestis töötab?
Tean et trial toimib küll, kuid kas mingi mõistliku variandina selle teenuse eest maksta ka saab?
Tervitus ka minu poolt. Olles peagi konsooli vahetamas (xbox360-lt PS3-le), siis tekkis küsimus, nimelt, kas PS3-e on võimalik ka VGA monitoriga ühendada (HDMI-->VGA), kuna mu monitoril (LG Flatron W2243S) puudub DVI sisend. Netis on vastavad juhtmed olemas, kuid erinevad jutud, et saab ja mõned jutud, et ei saa. On siin teil kellelgi kogemusi? Tänan vastuse eest juba ette ära. Olles PS3 alal veel väga toores, siis kindlasti tekib veel küsimusi
HDMI-VGA ühendus on ilma aktiivse konverterita võimatu.
Vastavad juhtmeid ei ole samuti olemas.
Kui keeegi taolist juhet müüb, siis on see mõeldud ebastandardsetele seadmetele, kuhu on HDMI klemmidele ka VGA signaal lisatud.
Suured, tuntud tootjad sellist isetegevust ei harrasta.
Kas keegi tõesti ei tea Sony Music Unlimitedi kohta midagi?
Iga ps3'ga on kaasas ka s-video/scart kaabel, mida saab vabalt väikse üleminekuga ühendada vga monitoriga. Ega hdmiga sellisel monitoril nagunii väga palju parem pilt pole.
On ikka põhjus, miks selliseid asju ei kasutata praktiliselt üldse - input lag. Soovitan anda puldile aega harjuda ja kui mitte kuidagi ei istu, siis ps3 maha müüa ja arvuti osta.
Heli lähkes siis arvutikõlaritesse, või makile taha (punane ja valge pistik). Samuti on võimalik audio juhtmed nö. kokku liita ja välja tuleb 3,5 mm ("vahejupi" nimi ei meenu hetkel). Muidugi siis, on heli suht kehv, kuid klappidega kuulates, saab asja küll.
Täna enam ps3 dualshock3 pult ei võta led'i põlema.. Maha pole kukkunud ega midagi. Proovisin kaabliga ühendada - ei midagi. PC'ga kaabliga - ka ei midagi. Surnud vist...
Keegi korraliku uut pulti odavalt müüb tallinnas? ps
Tänavusel gamescomil vast näeb GTA5 ilmavalgust kuna treileris oli väike segment sees ning Rockstar ja Take2 olid ennast ära reganud üritusele. pöidlad pihu
asdasd, mul oli kord sama jama. Kruttisin puldi lahti, võtsin aku välja, panin juhtme külge ja pult hakkas tööle,
seejärel tõmbasin juhtme otsast ja panin aku tagasi ja pult toimib korrektselt tänaseni.
Reset nupp ei teinud ka midagi. Pakkisin ps3 kokku, et viia garantiikorras tagasi, aga kui mingi väike asi nagu kriss ütles, siis teeks pigem ise ära. Kriss sa mõtled, et ühendasid puldi usb kaabliga lihtsalt ilma akuta ja pärast aku tagasi?
Kannatamatult kruvisin puldi lahti ja tegin nagu kirss11 ütles - Ja kohe võttis led'id põlema! Fixed, tänud
(St. ilma akuta led'id põlema ei läinud, ühendasin aku nii, et usb oli samal ajal küljes, siis läksid põlema.)
Tänavusel gamescomil vast näeb GTA5 ilmavalgust kuna treileris oli väike segment sees ning Rockstar ja Take2 olid ennast ära reganud üritusele. pöidlad pihu
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.