Olen paar tundi mässand väikse probleemiga mis tekib teleka pildis. Nimelt kui vaadata videot/mõnda mängu siis jookseb ülevalt alla läbi väike "säbruline riba", kui ees lihtsalt nt. brauseri aken või desktop on pilt ilus ja puhas. Otseselt se väga ei häiri, aga full screenis lähedalt vaadates jääb silma ~2cm riba. Just uuendasin ära teleka firmware, läpakal uusimad/~kuu vanad nvidia driverid. Pilti edastab dell xps 15z nvidia 525GT kaardiga, vastu võtab LG 47LH3000, vahelüliks HDMI, resolutsiooniks 1920x1080. Proovinud läbi kõik hdmi inputid. Kas antud probleemi võiks lahendada kullatud hdmi? Ehk on mõni mees siin kokku puutunud taolise asjaga.
nice...
sain teada, kuidas streamida oma läpaka pilt otse telekasse
Wifi Media Connect on programm ja telekaks philips 40pfl5007.
täna vast proovida ei õnnestu aga homme üritan küll ja siis räägin teilegi, kui kedagi huvitab
kui telekaga kaasas polnud, siis helista Philipsi helpdeski, philipsi lehelt leidsin sellise numbri - 6683061
ja ütled, et sa sooviks wifi media connecti koodi
Olen juba tükk aega oodanud, et keegi ka sellisest isendist mõne sõna poetaks: Grundig 46FLE9170SH
Grundig pole ju ometi TÄIESTI tundmatu nimi. Aga foorumitest pole midagi asjalikku leidnud. Ikka ainult Samsung, LG, Philips, Panasonic ...
Hind 799 EUR tundub ju nagu ok olema (omadusi arvestades)?
http://www.klick.ee/grundig-46fle9170sh.html
Kas keegi tõesti sellist telekat ei oma???
Pilt superhea. Parem kui endal varemalt olnud Philips PFL8684 (Vaatan enamus aega (Kino/Tavasaated reziimides)
Samuti tundub kogu see nuti teema hea. Seda Philipsi antud mudeliga ei anna isegi võrrelda
Aga mis häirib tugevalt on YouTube kasutamine.
Selline tunne, et peale 2-3 video esitamist Ei suuda ta enam videot puhverdada ja hakkab katkuma kas heli või pilti eraldi. Netikiiruse asi taha ei jää. Lasi ekstra suurendada kiirust 40Mbitini, et testida.
Esimese video tõmbab laksust ette ära ja vahest ka teise. Aga kui kolmandat videot vaatama hakata siis enam ette ei puhverda rohkem kui tiba(alt joonest näha) Ja hakkab katkuma. Nagu ei suudaks oma RAMI puhastada või sellest jääb puudu. Või softi probleem.
On kellelgi sarnaseid kogemusi. Muidu HD kvaliteediga videot vaadata Täisekraanil on suht tuus.
Kas Samsung telerid siis automaatselt ei sunni püsivara uuendamist kasutajale peale.
Enda LG teler tüütas selle uuenduse saadavusega täitsa ära, kui võrku teleri ühendasid. _________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine."
Sunnib küll, aga tavaliselt läheb nädalake aega, enne kui netis olevat viimast uuendust hakkab teler tunnistama.
jägaja kirjutas:
Kas Samsung telerid siis automaatselt ei sunni püsivara uuendamist kasutajale peale.
Enda LG teler tüütas selle uuenduse saadavusega täitsa ära, kui võrku teleri ühendasid.
Pilt superhea. Parem kui endal varemalt olnud Philips PFL8684 (Vaatan enamus aega (Kino/Tavasaated reziimides)
Samuti tundub kogu see nuti teema hea. Seda Philipsi antud mudeliga ei anna isegi võrrelda
Aga mis häirib tugevalt on YouTube kasutamine.
Selline tunne, et peale 2-3 video esitamist Ei suuda ta enam videot puhverdada ja hakkab katkuma kas heli või pilti eraldi. Netikiiruse asi taha ei jää. Lasi ekstra suurendada kiirust 40Mbitini, et testida.
Esimese video tõmbab laksust ette ära ja vahest ka teise. Aga kui kolmandat videot vaatama hakata siis enam ette ei puhverda rohkem kui tiba(alt joonest näha) Ja hakkab katkuma. Nagu ei suudaks oma RAMI puhastada või sellest jääb puudu. Või softi probleem.
On kellelgi sarnaseid kogemusi. Muidu HD kvaliteediga videot vaadata Täisekraanil on suht tuus.
EHk suudab keegi kogemusi jagada
Tänud
ma pole küll amuu vaadanud, aga kas nüüd saab telekas vaadatata youtube HD formaadis?
vanasti lasi mingit koledat pilti, vähemalt mu LG ei lasknud HD formaati.
mul näitab 640x360 _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
ma pole küll amuu vaadanud, aga kas nüüd saab telekas vaadatata youtube HD formaadis?
mul näitab 640x360
viimati muutis Six 30.06.2012 16:55:31, muudetud 1 kord
mul näitab 640x360
proovisin
mul igatahes ei saa
ikka max 640x360
aga huvitav miks ma ei näe ?
telekaks 47LE8500 _________________ This message was sent from space using stargate
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Pole varem uurinud, mis kvaliteediga mu LG teler youtube näitab.
Selgub, et maksimum on ainult 480x270 resoga. Samad videoklipid on youtube lehel aga maks 720 või lausa 1080 resoga üleval . Deem.
Võrdlesin praegu LG alternatiivse Netcast mängijaga (openLGTV) viidatud FHD videofaili ja see paistab küll peaegu nagu pool prillikivi. Faili resot ei näita info all, kuid pilt on suhteliselt hea. Kindlasti aga mitte 1080 resoga.
Link _________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine."
vanasti oli piirang youtube ja telekast vaatamise kohta just reso suhtes _________________ This message was sent from space using stargate
Kellelgi on kogemusi Samsung LED LCD ekraanil *.jpd fotode mahamängimisega? Väliselt kettalt igal juhul ei mängi. "Cannot Read Folder" ehkki kõik on töökorras. Ainult teler ise jpg vormigut "ei näita". On selleks mingid erilised vahendid olemas või ei peagi see seda üldse suutma teha? Mälupulgalt ei ole proovinud. _________________ Võta aega veidi ringi vaadata
Mis aasta mudeliga tegemist? C, D, E-seeria?
Kas väline ketas on USB kaudu või läbi DLNA?
Mis failisüsteem välisel kettal? FAT? NTFS? HFS?
Pildid väga suure resoga?
Liiga palju pilte folderis?
TheDJ kirjutas:
Kellelgi on kogemusi Samsung LED LCD ekraanil *.jpd fotode mahamängimisega? Väliselt kettalt igal juhul ei mängi. "Cannot Read Folder" ehkki kõik on töökorras. Ainult teler ise jpg vormigut "ei näita". On selleks mingid erilised vahendid olemas või ei peagi see seda üldse suutma teha? Mälupulgalt ei ole proovinud.
Kuna plaanin vaikselt oma 40" teleka võimalikult suure ja võimalikult soodsa asja vastu välja vahetada, siis küsiks targemate arvamust.
Külge paneks sinna HTPC, PS3 ja sat-tüüneri (kõik hdmi-ga).
Nutifunktsioonid, võrguühendused ja heli ei koti, heli läheb allikast ressiiverisse.
pwnage, ostsin just endale 50-tollise PA6500-seeria teleri (ehk siis 50PA6500). Ka ise uurisin ja puurisin omajagu ning
LG teler tundus kõige sobilikum pildinäitaja olevat - pilt on hea ja sujuv, värvid loomulikud ning üleliigseid lisasid pole.
Kuna bluray-mängijat oli nagunii vaja, ostsin hoopis soodushinnaga Samsungi kodukino (HT-D5200) - sain paremad kõlarid kui teleri sees olevad,
plaadimängija, smart tv ning võrguühenduse.
Ostuga olen rahul, 50 tolli on mulle paras mõõt filmiteleriks, vaatamiskauguseks on ca 2m. Keskmine voolutarve jääb hetkel umbes 140W kanti, täiesti mõistlik.
Nimelt kas see on normaalne, et teleri paneelil on sisse kulunud nt mingi arvutimängust osad elemendid ning windowsi stardiriba koos ikoonidega, mis sinna on "Pin to Taskbar" tehtud?
Vaatasin siin mitu päeva juba, et miskit nagu oleks ning eila õhtul vaadates filmi TV3 pealt - oli asi kindel minu jaoks! MIDAGI ON JAMA SIIN
oli seal filmis miskine sõja situatsioon kuskil liivasel alal ning just seal m a paningi tähele, et kui häiriv see tegelikult on
Kas selline probleem kuulub Garantii alla või öeldakse a la midagi sellist, et "oma probleem et mängid" või " meie ei näe küll midagi"?????
Nimelt kas see on normaalne, et teleri paneelil on sisse kulunud nt mingi arvutimängust osad elemendid ning windowsi stardiriba koos ikoonidega, mis sinna on "Pin to Taskbar" tehtud?
Vaatasin siin mitu päeva juba, et miskit nagu oleks ning eila õhtul vaadates filmi TV3 pealt - oli asi kindel minu jaoks! MIDAGI ON JAMA SIIN
oli seal filmis miskine sõja situatsioon kuskil liivasel alal ning just seal m a paningi tähele, et kui häiriv see tegelikult on
Kas selline probleem kuulub Garantii alla või öeldakse a la midagi sellist, et "oma probleem et mängid" või " meie ei näe küll midagi"?????
EDIT: Teleriks on Panasonic TX-P42S30
Ai krt, ise just mõtlesin, et võiks ka plasma osta arvuti ja ps3 külge.
Kunagi olen kuulnud, et plasmadel on mingi programm, mis staatilisi pilte pidi välja ajama, vast ei näinud unes ikka
minu arust on terve internet jutte täis, et plasma ei sobi arvuti monitoriks _________________ This message was sent from space using stargate
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.