Paar suurmat monopoli ainult jäävad kes toodavad si**a
Noname kirjutas:
Esimeme osa oli küll kohutav, üks hullemaid mänge mida olen viimaselajal mänginud (PC)
Paljude(kaasa arvatud minu jaoks, üks parimaid....üldse) jaoks oli see väga hea ja kaasakiskuv. 5+ _________________ Ma ei ole agressiivne juht, olen lihtsalt võistlushimuline.
Did i ever tell you the definition of "Insanity"?
Paar suurmat monopoli ainult jäävad kes toodavad si**a
Noname kirjutas:
Esimeme osa oli küll kohutav, üks hullemaid mänge mida olen viimaselajal mänginud (PC)
Paljude(kaasa arvatud minu jaoks, üks parimaid....üldse) jaoks oli see väga hea ja kaasakiskuv. 5+
IMO ongi hetkel enamik väga häid mänge kõik Indie firmade toodetud. Mingi aja pärast antakse neile jälle suur nuts EA-de või Activisionide poolt ja siis läheb kõik allamäge tihti. Aga noh, siis tuleb jälle uued Indie firmad ja tehakse jälle uusi ja häid mänge.
Kickstarted jms asjad on päris palju võimalikuks teinud. Paljud väga head mängud on paari inimese aastatepikkuse töö vili ja tihti väga tasemel.
Aga Prototype on ka minu jaoks üks väga hea mäng mida mängisin väga palju, kui välja tuli. Teist osa tahaks ka kindlasti mängida.
Keegi pelanud ka? Kuidas tundub? _________________ Tellin originaal A-varuosasi saksast. 15-70% soodsamalt kui esindustes!
Teostan diagonstikat tehasetasemel: BMW, VAG (Audi, VW, Seat, Skoda ja kaubikud), Volvo (sõiduautod), Scania - Tartus, Põlvas ja lisatasu eest Võrus.
Paar tundi mänginud ja päris normaalne. Kõik põhjas ja mingeid probleeme mis tb kirjeldas pole esinenud, hiire ja klaviatuuriga ei tunne ka erilist erinevust esimese osaga võrreldes (vb kohati isegi mugavam). Lugu tundub ka huvitav ja laamendamine vinge nagu ikka. va see uus "Huntig" võime, mille idee on hea, aga värvid, eristus vms võiks paremad olla.
Edasi main story ei lähe, aga saad kõike muud teha. Mäng on päris pikk kui natuke ringi vaadata ja mitte ainult main questi joosta. Mäng on esimesest osast hea edasiarendus. Nii head mängu ma pole tükk aega mänginud _________________ Foorumis on ühe lolli kohta kümme tarka, nii et jõud on enam-vähem võrdsed.™
Tegin täna mängu läbi, väga kena story oli Vähemalt igav ei hakanud. _________________ Tellin originaal A-varuosasi saksast. 15-70% soodsamalt kui esindustes!
Teostan diagonstikat tehasetasemel: BMW, VAG (Audi, VW, Seat, Skoda ja kaubikud), Volvo (sõiduautod), Scania - Tartus, Põlvas ja lisatasu eest Võrus.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.