|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| Kas kavatsed osta D3: Reaper of Souls expansioni? |
| Jah |
|
52% |
[ 171 ] |
| Ei |
|
47% |
[ 154 ] |
|
| hääli kokku : 325 |
|
| autor |
|
aMsaaL
HV kasutaja

|
29.06.2012 14:44:07
|
|
|
AHst võib alati midagi jopata, aga 100k eest norm relva ikka naljalt ei leia. Ma olen eliitpakke Act2s maha võtnud küll, aga kui sa pead seda tegema 7-8 korda ühe korra asemel, siis geari parandamine läheb räigelt kalliks Mu dps on muidugi 17k ka, aga sellest on Act1 jaoks piisavalt, Act2 jaoks mitte. Kui kellelgi head relva monkile on, siis 100k olen kohe käsi
|
|
| Kommentaarid: 57 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
54 |
|
| tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
29.06.2012 14:51:31
|
|
|
| Archangel kirjutas: |
| londiste kirjutas: |
| SirAskAlot, mul on 100k olemas. palun korralda mulle mõõk/fist/dagger, mis oleks 800+dps, 100+dex, 100+vit, 500+loh, soovitavalt ka mf ja ias. 2st ei ütleks ka ära. |
No ma ei tea, see rohkem Act. IV geari moodi juba.
Aga ega ma ei tea ka, mis Monkile sobilik on. Relva täpsed vajadused sõltuvad buildist ja mängustiilist. Kui sinu mängustiil on selline, mis vajab kallist relva siis tulebki lihtsalt koguda. Ega muud soovitada ei oska.
800+ dps relva koos dex ja vit-ga saab küll mingi paarisaja tuhandega juba kätte. LoH on kallis. Samas ise ma LoH'i ei kasuta, seega pole väga uurinud. |
ei, ei ole act4. see oleks lihtsalt odavaim upgrade. muu gear on ka kõik väärt mingi paarsada k/tk või rohkem nii et järgmine step on miljonid per jupp, mis kulda mul kuskilt välja võluda ei ole.
mu dps praegu umbes sellise relvaga nagu sa viitasid (800dps, 100+dex/vit + mingit mõttetut pudi) on 12,5k. ma ei oska isegi mõelda, mis peale loh/ias relva poolest aitaks.
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
| Kommentaarid: 243 loe/lisa |
   |
1 :: |
217 |
|
| tagasi üles |
|
 |
SirAskAlot
Kreisi kasutaja
|
29.06.2012 14:51:40
|
|
|
| SirAskAlot, mul on 100k olemas. palun korralda mulle mõõk/fist/dagger, mis oleks 800+dps, 100+dex, 100+vit, 500+loh, soovitavalt ka mf ja ias. 2st ei ütleks ka ära. |
Socketi auku ei olegi vaja? Saaksid korraliku LoH gemmi sisse lükata?
Kas mf-i üldse tavarelvadel oli ? see oli vist ainult legendaarsetel relvadel.
Ise alustasin act2 barbil vist 750 dps sinisega. Selliseid saad praegu 5k eest. Kõige suurem boost tuli siiski tarkade inimeste jutu lugemisest. Peale talentide kohendamist ja mõne odava jubina ostmisest oli act2 isegi mängitav.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Archangel
HV veteran

|
29.06.2012 15:04:06
|
|
|
| aMsaaL kirjutas: |
AHst võib alati midagi jopata, aga 100k eest norm relva ikka naljalt ei leia. Ma olen eliitpakke Act2s maha võtnud küll, aga kui sa pead seda tegema 7-8 korda ühe korra asemel, siis geari parandamine läheb räigelt kalliks Mu dps on muidugi 17k ka, aga sellest on Act1 jaoks piisavalt, Act2 jaoks mitte. Kui kellelgi head relva monkile on, siis 100k olen kohe käsi  |
Eks see oligi originaalne idee Inferno taga. Et niivõrd raske on edasi liikuda, et mängijatel lähebki mitu kuud aega vaikselt nokitsedes, kui tegemist on casualiga. Pigem öeldi, et casual mängijad ei teegi Infernot kunagi läbi ja see polegi neile mõeldud.
Ehk juba ideeliselt no-liferitele mõeldud raskustase, kuigi öeldi, et vähe entusiastlikum casual peaks siiski Act. I läbi tegema ning vbl kunagi ka Act. II.
Selles suhtes umbes nii tundub ka olema. Peab ikka suhteliselt palju tunde sisse taguma, õnnega joppama ja ränka vaeva nägema, et Act. II-st kaugemale jõuda. I likes it.
Oled sa buildi korrigeerimise peale mõelnud? Ma mingi aeg Act. I'te mängides muutsin pm. kõik skillid ümber. Nii vahelduse mõttes, kui ka puhtalt progressi jaoks, sest tundus, et senine ei olnud päris nii hea kombo.
Hetkel on küll enamike eliitide vastu kohene "I Win" button olemas.
Wrath of the berserker+Call of the Ancients+Earthquake kõik koos. Abiline paneb area effect dammi jooksma, mis veel +15% ekstra dämmi annab kõigele lisaks. Ning tambin kõik ära. Berserkeri alla ei mõju ükski negatiivne asi ka sulle. Ei saa sind freezida, slowda või mitte midagi teha. Nagu tank. Võtsin +60% dodge ka, ning isegi kamba sees seistes on oht ainult AoE käest dämmi saada reaalselt.
Vahest ei suuda DPS tõttu siiski maha võtta, aga selleks ajaks on mob piisavalt surnu kah, et löön niisama ära.
Vbl on ka Monkil mingid huvitavad buildid mida sa proovinud pole, mis aitaksid edasi jõuda.
ei, ei ole act4. see oleks lihtsalt odavaim upgrade. muu gear on ka kõik väärt mingi paarsada k/tk või rohkem nii et järgmine step on miljonid per jupp, mis kulda mul kuskilt välja võluda ei ole.
mu dps praegu umbes sellise relvaga nagu sa viitasid (800dps, 100+dex/vit + mingit mõttetut pudi) on 12,5k. ma ei oska isegi mõelda, mis peale loh/ias relva poolest aitaks. |
Hmm. No DPS oleks pm. sama, mis mul. Aga mul on samas oma 20-30 milli eest muud survival geari ka tüüp täis topitud. Osa leitud, osa ostetud.
Seega jah. Alla millise budgetiga läheb Act. II raskeks. Ei oskagi nagu väga muud nõu anda, kui proovida päevas paar runni teha alades, kus surma ei saa. No mingi 50k per run peaks kulda ikka tiksuma. Vbl mõni item 100k+ eest müüki - neid peaks ikka kukkuma. Paar kolm päeva ja peaksid saama endale vähemalt ühe 500k jupi selga, mis idee poolest peaks kindlasti andma korralikult Dex+Vit+resist või armor.
Ja nii vaikselt proovid areneda. Nädalas 1-2 uut juppi ning iga uus jupp teeb farmimise nõks kergemaks ja suurendab kiirust ja mugavust kuidas uut raha teenid ja itemeid saad. Lõpuks oledki nii kaugel, et saad järgmises actis vaikselt tegutseda ja sama plaani mööda jätkata.
Ja see kõik eeldab, et ei kuku sulle ühtegi miljonist juppi, mis ise-enesest juba suhtelt haruldane nähtus. Nädalas korra peaks ikka mingi kallim jupp kukkuma. Ei pea isegi miljon olema. Kukub kasvõi mingi normaalsem amulet või ring, ning 500k peaks ikka saama.
|
|
| Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
25 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Cromaclear
HV kasutaja

|
29.06.2012 15:05:34
|
|
|
| Kristoferr kirjutas: |
| DrZ kirjutas: |
Kripp teeb inferno cleari alla 500k geariga  |
jeah right see on 500K. Mingi "sõber" müüs juppe.
Reaalne väärtus ta gearil on siiki kordi suurem.
E: Ta dps on palju suurem, kui minu barbil. LoH on suht sama. Resistansed on palju väiksemad. Mu gear on umbes 15-20milli väärt. See millega inferno läbi tegin. Tema gear reaalselt 10milli väärt, ma pakun. |
Legit tegi, ostsid AH'st geari.
_________________ BF3 platoon : http://battlelog.battlefield.com/bf3/platoon/2832655240976803519/
BF3 nick : KrisRhazta |
|
| Kommentaarid: 26 loe/lisa |
   |
2 :: |
23 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Hennu7o2
HV kasutaja

|
29.06.2012 15:14:16
|
|
|
| bladerunner kirjutas: |
| Hennu7o2 kirjutas: |
Miskit veel huvitavat, kes lvl 60ne poole teel:
Spoiler 
Tehke omad pakkumised, muidu läheb AH-sse |
IMHO kasutu tükk Wiz jaoks, Str asemel peaks Int olema, siis oleks midagi väärt... |
Selle relva ainus idee on aidata mängijal kiiremini lvl 60-ni jõuda, sest AH-s ei ole mitte isegi lähedal 1hander relva, mis oleks sama dps ja leveliga
Level 60ni jõudes, vahetatakse niikuinii relv parema vastu välja, mis nõuab min lvl 60. Ma ei ütlegi, et sellega infernos midagi teha oleks
Täpselt sama lugu on sellega:
Ehk on kellelgi huvi, kes ei ole veel lvl 60 ?
Spoiler 
|
|
|
   |
54 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Archangel
HV veteran

|
29.06.2012 15:21:50
|
|
|
| bladerunner kirjutas: |
Miskit veel huvitavat, kes lvl 60ne poole teel:
Spoiler 
Tehke omad pakkumised, muidu läheb AH-sse |
IMHO kasutu tükk Wiz jaoks, Str asemel peaks Int olema, siis oleks midagi väärt... |
Selle relva ainus idee on aidata mängijal kiiremini lvl 60-ni jõuda, sest AH-s ei ole mitte isegi lähedal 1hander relva, mis oleks sama dps ja leveliga
Level 60ni jõudes, vahetatakse niikuinii relv parema vastu välja, mis nõuab min lvl 60. Ma ei ütlegi, et sellega infernos midagi teha oleks
Täpselt sama lugu on sellega:
Ehk on kellelgi huvi, kes ei ole veel lvl 60 ?
Spoiler 
|
|
Neist ülalmainitutest asjadest on reaalne väärtus siiski suht väike kahjuks. - Mingi 100-200k suht max.
Selliseid lvl reduced asju on väga palju reaalselt. Ning selle paarisaja tuhande eest võid leida isegi tunduvalt madalama lvl req. asju, mis kohati isegi paremad kui sinu oma.
Spoiler 
viimati muutis Archangel 29.06.2012 15:25:03, muudetud 1 kord |
|
   |
25 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Velociraptor
HV veteran

|
29.06.2012 15:28:04
|
|
|
| Kristoferr kirjutas: |
Kripp teeb inferno cleari alla 500k geariga  |
jeah right see on 500K. Mingi "sõber" müüs juppe.
Reaalne väärtus ta gearil on siiki kordi suurem.
E: Ta dps on palju suurem, kui minu barbil. LoH on suht sama. Resistansed on palju väiksemad. Mu gear on umbes 15-20milli väärt. See millega inferno läbi tegin. Tema gear reaalselt 10milli väärt, ma pakun. |
Keda see reaalne väärtus kotib. Kui scoutida AHs ja teha kompromisse, küll siis saab. Pea meeles, et ta on USis kui hinnad võrreldes EUga on veel normaalsed
Ise ka ostnud AHst asju super hinna eest ja paari milliga maha müünud..
Ise ka müünud reaalselt 500k+ asju 20kga... kuna ei viitsi lihtsalt oodata pidevalt 24+ tundi
|
|
| Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
30 |
|
| tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru
|
29.06.2012 15:33:50
|
|
|
Hennu7o2, toigas mis chari põhiatribuuti ei sisalda on minusilmis suht väärtusetu... Aga võibolla mõnele kel muu tavaaar Int kõvasti annab see ka asja eest. Maitse asi.
Palju sa ise selle väärtuseks hindad/arvad olema?
Eile õnnestus omale sebida mingi +49% damage, +120 Int nui 90K eest. Ei oska öelda oli see hea või halb ost.
_________________ Experience is what you get when you don't get what you want. |
|
| Kommentaarid: 169 loe/lisa |
   |
158 |
|
| tagasi üles |
|
 |
nardae
HV kasutaja
|
29.06.2012 15:36:53
|
|
|
lvl req asju peab siiski otsima nii et max lvl pannkse 60, siis näeb tõelist pilti AHst
Kui panna otsingusse max lvl 50, siis ei tule muidugi sarnaseid itemeid nähtavale.
Ise sain 850 dps 1 käe relva wizzile, 100+ int ja muu crap peal, maksis 300k, arvan, et kõlbab ka lvl 60na edukalt kasutada.
_________________ Anar kaluva tielyanna! |
|
| Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Hennu7o2
HV kasutaja

|
29.06.2012 15:37:26
|
|
|
Neist ülalmainitutest asjadest on reaalne väärtus siiski suht väike kahjuks. - Mingi 100-200k suht max.
Selliseid lvl reduced asju on väga palju reaalselt. Ning selle paarisaja tuhande eest võid leida isegi tunduvalt madalama lvl req. asju, mis kohati isegi paremad kui sinu oma.
Spoiler 
|
Tõsi, mõtlesin lihtsalt pakkuda, kes tahab kiirelt leveldada. Viskasin ta hetkel AH-sse 100k-ga üles.
Axe on veel alles, kui kellelgi huvi on?
Spoiler 
|
|
   |
54 |
|
| tagasi üles |
|
 |
aMsaaL
HV kasutaja

|
29.06.2012 16:07:37
|
|
|
Eks see oligi originaalne idee Inferno taga. Et niivõrd raske on edasi liikuda, et mängijatel lähebki mitu kuud aega vaikselt nokitsedes, kui tegemist on casualiga. Pigem öeldi, et casual mängijad ei teegi Infernot kunagi läbi ja see polegi neile mõeldud.
Ehk juba ideeliselt no-liferitele mõeldud raskustase, kuigi öeldi, et vähe entusiastlikum casual peaks siiski Act. I läbi tegema ning vbl kunagi ka Act. II.
Selles suhtes umbes nii tundub ka olema. Peab ikka suhteliselt palju tunde sisse taguma, õnnega joppama ja ränka vaeva nägema, et Act. II-st kaugemale jõuda. I likes it.
Oled sa buildi korrigeerimise peale mõelnud? Ma mingi aeg Act. I'te mängides muutsin pm. kõik skillid ümber. Nii vahelduse mõttes, kui ka puhtalt progressi jaoks, sest tundus, et senine ei olnud päris nii hea kombo.
Hetkel on küll enamike eliitide vastu kohene "I Win" button olemas.
Wrath of the berserker+Call of the Ancients+Earthquake kõik koos. Abiline paneb area effect dammi jooksma, mis veel +15% ekstra dämmi annab kõigele lisaks. Ning tambin kõik ära. Berserkeri alla ei mõju ükski negatiivne asi ka sulle. Ei saa sind freezida, slowda või mitte midagi teha. Nagu tank. Võtsin +60% dodge ka, ning isegi kamba sees seistes on oht ainult AoE käest dämmi saada reaalselt.
Kas keegi siit Monkiga inferno läbi ka teinud on? Või peabki barbiga mängima hakkama?
Vahest ei suuda DPS tõttu siiski maha võtta, aga selleks ajaks on mob piisavalt surnu kah, et löön niisama ära.
Vbl on ka Monkil mingid huvitavad buildid mida sa proovinud pole, mis aitaksid edasi jõuda.  |
Võibolla tõesti tuleb kordades rohkem aega arvuti taga veeta, et kuhugi jõuda. Hetkel kvalifitseerun küll casual mängija tasemele.
Ja buildi olen mitu korda muutnud, see tõi edu ka Acti1s, muidu istuksin ilmselt veel Hellis edasi. Aga eks ta õige ole, et tuleb veel proovida teisi combosid ja erinevaid builde.
|
|
   |
54 |
|
| tagasi üles |
|
 |
FraanCh
HV kasutaja
|
29.06.2012 16:16:12
|
|
|
Palju eure võiks sellise eest küsida?
|
|
| Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
15 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Velociraptor
HV veteran

|
29.06.2012 17:43:26
|
|
|
pole paha, oleks veel socket/dex ka
|
|
   |
30 |
|
| tagasi üles |
|
 |
10.10.10
Kreisi kasutaja

|
29.06.2012 17:46:48
|
|
|
Palju Axe eest tahad saada?
Spoiler 
|
Tõsi, mõtlesin lihtsalt pakkuda, kes tahab kiirelt leveldada. Viskasin ta hetkel AH-sse 100k-ga üles.
Axe on veel alles, kui kellelgi huvi on?
Spoiler 
|
   |
4 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Marx112
HV kasutaja
|
29.06.2012 17:55:57
|
|
|
| Palju tahad selle axi eest üldse? Oleks soovi aga mingit ulme hinda pole maksta.
|
|
| Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
10.10.10
Kreisi kasutaja

|
29.06.2012 17:58:11
|
|
|
Mina esimesena
   |
4 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Archangel
HV veteran

|
29.06.2012 19:26:41
|
|
|
Krt ei tohi seal AH-s istuda nii palju. Jälle absull kogu raha läks. - 5 millionit lännu. Ostsin endale Screamin Chain set ringi. Päris hea stat oli küljes barbi jaoks. 10-21 dam +143 str ja +47 resist all ja +4% against elites. Vitality poolest kisub nüüd nõksa alla, aga see resist peaks tasa tegema. Viti ongi hetkel piisavalt, et võib lasta alla. Dämm läheb ilusti üles, eriti eliitide vastu tuleb veel +4%. Seega hea.
Teist sellist ei ole ka AH-s isegi ligilähedaselt mitte minu teada. Arvasin, et hea hind. Just paari minti tagasi müüki pandud.
Hiljem band of fallen heroes ka külge ja saab magic ja gold find ka soodsalt külge poogitud mida muidu ikka annab leida high resist all ja kõrgete baas stattidega itemitelt.
Seega nende kahe sõrmusega hiljem väga kõva resist all, normullilt baas statte, elitide vastu ekstra powerit, magic ja gold findi, ekstra dämmi. Life regenni ja muud pudi padi. Hinda väärt IMO.
Hetke seisuga peaks täielik Damage Reduction olema ca. 95.5%. - Kui mob teeb 100k, siis saan sisse 4.5. Mind ei saaks one-shottida isegi 1mil dammiga mobid. Mis see kõrgeim dämm Infernos praegu on kellegilt?
Reaalselt muidugi tuleb siis nati vähemaks võtta ranged, tavamobide vastu kuna mul -4% reduced from melee ja -5% reduced from elites. Aga isegi ilma nende abita oleks DR 94.9% või nii.
Aga geari saaks upgradeda veel nii, et oi-oi-oi. Kukuks seda head nodi rohkem juba.
|
|
   |
25 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Hennu7o2
HV kasutaja

|
29.06.2012 19:32:28
|
|
|
| axe lännu.
|
|
   |
54 |
|
| tagasi üles |
|
 |
10.10.10
Kreisi kasutaja

|
29.06.2012 19:42:47
|
|
|
| axe lännu. |
Suured tänud
   |
4 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Waldof
HV vaatleja
|
29.06.2012 19:45:31
|
|
|
Tahaks ka hakata nuud seda Diablo 3'e mangima ja tahaks teada et kas keegi teab kust saaks seda mangu natuke odavamalt osta.
olen kuulnud et kuskil pidi olema et saad ilma karbita m2ngu osta, ainult CD key v6i midagi seesugust.
Kui keegi teab midagi oleks suur abi.
|
|
| Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
| tagasi üles |
|
 |
The Man
HV kasutaja

|
29.06.2012 19:55:44
|
|
|
Olen 120h barbariga mänginud ning 2500 leet ja 68k tavalist killi hiljem olen leidnud vaid mõned asjad, millel ka mingi väärtus on.
Amuleti kannan ise, vibu ja tupp ootavad maha müümist. Act1 ja 2 leitud asjad.
_________________ Press A to disagree.
<Too late!> |
|
| tagasi üles |
|
 |
Velociraptor
HV veteran

|
29.06.2012 20:01:30
|
|
|
3 set itemit järjest pmst, üks 20+ mil kanti AH hindade järgi
ainult lvl 60+ itemeid peale hotfixi dropibki, mate koguneb täiega
viimati muutis Velociraptor 29.06.2012 20:06:16, muudetud 2 korda |
|
   |
30 |
|
| tagasi üles |
|
 |
pots4t4j4
HV Guru
|
29.06.2012 20:05:26
|
|
|
| see nerf siis tehtigi ära et igaltpoolt kukub nüüd 3 legendarit ja 10 kollast ? whats the point of the game siis ?
|
|
| Kommentaarid: 493 loe/lisa |
   |
4 :: |
3 :: |
401 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Archangel
HV veteran

|
29.06.2012 20:11:44
|
|
|
| pots4t4j4 kirjutas: |
| see nerf siis tehtigi ära et igaltpoolt kukub nüüd 3 legendarit ja 10 kollast ? whats the point of the game siis ? |
Ma ei ole nagu midagi väga tähele pannud.
Kollaseid ja legendarisid kukub ikka pm. sama tihti. Ainult bossidelt üks kollane rohkem garanteeritud 5-se stackiga. Vahe selles, et kui nüüd kollane kukub siis on suurem tõenäosus, et tegemist on ka kõrge ilvl itemiga.
Jama on ta küll, see on kindel.
Aga reaalselt toimub kerge arenguhüpe kõigil gearides ja AH hinnad hakkavad seda peegeldama. Kõik mis praegu on Super Awesome on varsti lihtsalt, "it's ok". Ja mis praegu on OK, on varsti puhas prügi.
Samas tekivad siis uued standardid egas midagi. Vahe selles, et iga hullult kallis asi hakkab omama aina väiksemat ja väiksemat vahet odavamatega. Kuni lõpuks on nii, et +1 stat point on väärt juba ekstra million kullas. - Nagu D2-s kus vist jahiti perfect annysid vms.
Pööbel kisas ja nõudis paremaid droppe. Aga ei saanud vist pärist hästi sellest süsteemist aru, et paari nädala pärast ollakse ikka sama frustreeritud, sest midagi head ei saa pidevalt droppida. Tee mis tahad.
Mida on vaja teha, on reguleerida itemite enda väärtust. Rare ei ole enam Rare, sest dropid on garanteeritud eliitidelt ja bossidelt alates lvl 60. Ehk alates lvl 60 oleks vaja teha juurde uus Item class, mis oleks haruldasem, kui rare, parem keskmisest rarest ja sinisest garanteeritult, kuid samas mitte nii haruldane ega hea kui legendary (mis varsti buffi saavad)
viimati muutis Archangel 29.06.2012 20:13:06, muudetud 1 kord |
|
   |
25 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Marx112
HV kasutaja
|
29.06.2012 20:12:45
|
|
|
| Mängisin täna umbes 30 minti ja juba niisama valged mobid droppisid mulle 3 raret. Eliitopakkide käest sain ka 4. Ma ei tea kas nüüd über luck, aga jah. Hell Act 2.
|
|
| Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Archangel
HV veteran

|
29.06.2012 20:14:42
|
|
|
| Marx112 kirjutas: |
| Mängisin täna umbes 30 minti ja juba niisama valged mobid droppisid mulle 3 raret. Eliitopakkide käest sain ka 4. Ma ei tea kas nüüd über luck, aga jah. Hell Act 2. |
No see, kas saad kollase või mis iganes värvi itemi on ikka täpselt sama, mis alati. Muutus ainult ilvl drop rate. Pole midagi pistmist haruldusega.
Sul lihtsalt vedas. On endal ka nii jopanud vahest.
|
|
   |
25 |
|
| tagasi üles |
|
 |
thargun
Kreisi kasutaja
|
29.06.2012 20:29:57
|
|
|
Aitab keegi äkki hinna määramisel, sihke ring
25-50 damage
43 str
106 dex
crit chance 4,5%
otsisin aga selliste statidega ei leidnud, miskit 2milkut äkki või see liiga optimistlik
|
|
   |
4 |
|
| tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
29.06.2012 20:31:31
|
|
|
eriline optimist. mõttetu damagelisa, 2 primary statti mis kuidagi kokku ei käi ja crit chancest on crit dam nähtavasti rohkem hinnatud.
oleneb itemi levelist ka muidugi.
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
| Kommentaarid: 243 loe/lisa |
   |
217 |
|
| tagasi üles |
|
 |
thargun
Kreisi kasutaja
|
29.06.2012 20:40:28
|
|
|
| crit dämmil nüüd 300 cap ees, niiet arvan mitte nii hinnatud enam
|
|
   |
4 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Archangel
HV veteran

|
29.06.2012 20:49:07
|
|
|
| thargun kirjutas: |
Aitab keegi äkki hinna määramisel, sihke ring
25-50 damage
43 str
106 dex
crit chance 4,5%
otsisin aga selliste statidega ei leidnud, miskit 2milkut äkki või see liiga optimistlik |
Täpselt samasugune on müügis 1mil alg ja 2mil buy-out. Just müüki pandud.
Kui tahad enda oma müüa siis pead vähem panema, sest tal on seal regen life ka veel küljes.
500k-1mil peaks vast liikuma isegi... aga krt teab, mis hetkel AH-s mis hinnaga täpselt liigub.
|
|
   |
25 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Metsjeesus
HV Guru

|
29.06.2012 21:01:25
|
|
|
Eitea mis selline võiks olla, saaks päris hea crit dammi sisse pookidagi ja nii mõnedki eelistavad elemendita dammi...
_________________ Füsioteraapia alane hindamine & nõu ¤ treeningfilosoofia & toitumine ¤ kaela- ja õlavöötme lihaspingete leevendamine |
|
| Kommentaarid: 108 loe/lisa |
   |
94 |
|
| tagasi üles |
|
 |
asdasd
HV kasutaja

|
29.06.2012 21:16:38
|
|
|
| Mängisin täna pool tundi inferno act1'te. Kukkus terve inventory täis kollaseid ja terve mänguaja peale kokku 3'as legendary.. (isegi full NV ei olnud) niiet midagi on muutunud. Enne sedasi kraami ämbriga ette ei loobitud.
|
|
| Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Archangel
HV veteran

|
29.06.2012 21:24:12
|
|
|
| asdasd kirjutas: |
| Mängisin täna pool tundi inferno act1'te. Kukkus terve inventory täis kollaseid ja terve mänguaja peale kokku 3'as legendary.. (isegi full NV ei olnud) niiet midagi on muutunud. Enne sedasi kraami ämbriga ette ei loobitud. |
Random Generator mees.
Ma sain ka üks päev 3 legendary, Act. I-s. Ja siis läks vist mingi 3-4 päeva tõsisemat raiumist, et jälle legendary näeks.
Kollaste drop rate on sama, mis enne. Ainult bossidelt +1 full stackiga. Kõik muu juhus, ei muud. Vbl ainult see, et legendary tõesti nõks tihedamini kukub, kuna enamik neist vist seal 60+ ilvl juures mida nüüd dropib tihedamini. - Aga siin räägime sellistest numbritest, et enne kukkus 1/1000 ja nüüd vbl 1.5/1000.
|
|
   |
25 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Azatris
HV veteran

|
29.06.2012 21:28:04
|
|
|
| Panin mingid kindad müüki... 120k eest. Vaatasin, et sarnased kuskil 80-120k kandis. Osteti paari sekundiga ära. Ma ei saa aru, liiga odav või?
|
|
| Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
36 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Metsjeesus
HV Guru

|
29.06.2012 21:30:11
|
|
|
Azatris, ma tihti ei vaata üldse muid kui 1d10-11-12 jne. Ilmselt sama asi, kui asi on kaua müügis olnud, siis "ju ta peab sitt olema".
_________________ Füsioteraapia alane hindamine & nõu ¤ treeningfilosoofia & toitumine ¤ kaela- ja õlavöötme lihaspingete leevendamine |
|
   |
94 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Archangel
HV veteran

|
29.06.2012 21:34:45
|
|
|
| Metsjeesus kirjutas: |
| Azatris, ma tihti ei vaata üldse muid kui 1d10-11-12 jne. Ilmselt sama asi, kui asi on kaua müügis olnud, siis "ju ta peab sitt olema". |
Oleneb, mis on algne bid.
Ma näiteks käin ringi ja otsin neid, kus mingi paar tundi alles, et siis min. hinnaga ära krabada asju.
Enamik minu asju lähevad ka bidides suht min. hinna lähedalt, kui ma just väga odavalt kogemata pole pannud. Paljud ostetaksegi paar minti enne lõppu min bidiga ära. Vbl panen buy-out liiga suureks... aga vbl algne liiga madal, et ahvatleb ootama ja siis võtma.
|
|
   |
25 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Metsjeesus
HV Guru

|
29.06.2012 21:40:30
|
|
|
Isiklikult pole kunagi min bid nuppu kasutanud.
|
   |
94 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Archangel
HV veteran

|
29.06.2012 21:47:59
|
|
|
| Metsjeesus kirjutas: |
| Isiklikult pole kunagi min bid nuppu kasutanud. |
Vbl peaksid.
Ma ikka teinekord leian ulme asju üliväikeste min. bididega. Ning kui parasjagu vähe rahvast selliseid asju otsimas siis ei tõuse see bid ka oluliselt. Ning siis viimasel paaril minutil on pisike sõda aga ma pole veel kordagi Kaotanud bidimisõda. Nii osav kohe.
Ja saabki teinekord vähemalt 2-3x odavamalt kätte, kui muidu. Ainult jah ootama peab ja siis veidi vaeva nägema.
Siiani vist mingid 20k-ga saadud bracerid peal mis maha müües 1-2mil väärt.
|
|
   |
25 |
|
| tagasi üles |
|
 |
thargun
Kreisi kasutaja
|
29.06.2012 21:52:20
|
|
|
Archangel
too seal oligi minu oma ja 2 milkuga läks kohe ära kah
tänase õhtuga oma kulla 4 milku pealt 10 milku peale tõstnud, me like it
|
|
   |
4 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Archangel
HV veteran

|
29.06.2012 22:00:10
|
|
|
| thargun kirjutas: |
Archangel
too seal oligi minu oma ja 2 milkuga läks kohe ära kah
tänase õhtuga oma kulla 4 milku pealt 10 milku peale tõstnud, me like it  |
No see regenn on sõrmuse peal suhteliselt hea kirss tordil kah. Miks selle välja jätsid, kui price checki küsisid?
Aga congrats. Pakun, et õhtu lõpuks on raha jälle läinud kah, kui midagi head AH-s leiad mida vaja.
|
|
   |
25 |
|
| tagasi üles |
|
 |
thargun
Kreisi kasutaja
|
29.06.2012 22:02:33
|
|
|
Arvasin et see regenn suht mõttetu stat seal, aga nüüd teab
Ma kurat ihnuskoi, mitte ei raatsi pappi välja köhida, pealegi ise arvan, et nüüd kus drop rate on tõstetud peaks hinnad kukkuma hakkam, et ei kipu eriti ostma hetkel, ootab ära, vaatab mis hinnad teevad, äkki pärast kui hinnad maas ja siis mina istun oma kulla hunniku otsas
|
|
   |
4 |
|
| tagasi üles |
|
 |
pots4t4j4
HV Guru
|
29.06.2012 22:04:02
|
|
|
| su kulla väärtus väheneb ju iga päevaga
|
|
| Kommentaarid: 493 loe/lisa |
   |
4 :: |
401 |
|
| tagasi üles |
|
 |
seg4ne
HV vaatleja
|
29.06.2012 22:06:48
|
|
|
Keegi aitaks hinda määrata?
|
|
| tagasi üles |
|
 |
thargun
Kreisi kasutaja
|
29.06.2012 22:15:00
|
|
|
| Jesus kui kõrge dext, aga tal dps vähe väike, sihkesed 600+ dps wepsid ei maksa eriti miskit
|
|
   |
4 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Archangel
HV veteran

|
29.06.2012 22:27:36
|
|
|
| seg4ne kirjutas: |
Keegi aitaks hinda määrata?
Spoiler 
|
Mnjaaa... siukest hullu dexi polegi vist kuskil mitte ühelgi itemil ever, kuhu saaks socketi sisse veel äsada.
Tundub siuke 3-5 miljoni värk... või nii. Lähemal vaatlemisel.
Tundub, et üks taoline on praegu minemas mingi 7 milliga. Seal dex. veidi väiksem aga life on hit suurem ja annab viti nati. Sul aga dps vähe suurem.
550dps samsugune vaatan, et liigub milliga. Seega jah. 3-5 mil võib reaalne olla.
Veel üks 660dps jupp läheb ka mingi 5 milliga, aga seal dex väiksem aga annab jälle 250 viti ka ja crit. dam. Samas seal alles oksjon kolmandiku peal ja juba 4+ seega võib mingi 10-ga minna.
No ma arvan, et alghind võiks olla mingi 3-4mil miinimum, eks ülemise otsa pead ise otsustama või lahtiseks jätma. Kui ei müü, siis ei müü aga sitt relv see kindlasti pole.
Annaks see strengthi siis plekiks ise ka umbes 3-5 milkut selle eest vbl. Aga reaalis on Barb. Mighty weaponid nii odavad, et siiski mitte arvatavasti.
Edit: Aga jah, uurin neid AH hindu... samas nagu kõrgema dps-i saaks jälle seal 3-4-ga kätte, samas sul see dex. on siiski ju väga retsilt kõrge, eriti gemmi võimalusega... hmmm...
|
|
   |
25 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Velociraptor
HV veteran

|
29.06.2012 22:35:48
|
|
|
kus see püss droppis ?
Ma pakuksin pigem rohkem 10 milli poole
500 LoHil ja 500 LoH + Socketil on SUUR vahe
|
|
   |
30 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Archangel
HV veteran

|
29.06.2012 22:40:57
|
|
|
kus see püss droppis ?
Ma pakuksin pigem rohkem 10 milli poole
500 LoHil ja 500 LoH + Socketil on SUUR vahe |
Ah õige jah. Krt ma olin nii selles Dex'is kinni, et jube.
Korralik life on hit sinna veel sisse ning mnjah... 10 kanti võib reaalsus vast isegi olla.
Aga jah. Raske öelda millega asjad liiguvad teinekord.
Võid ju vaadata millega müügis teised sarnased on, kuid seda ei näe eriti millega need ka ära ostetakse, kui silma peal ei hoia pidevalt. Biddimisega on lihtsam.
Ning seda nagu näeks, et 5mil kanti peaks igal juhul reaalne olema.
Edit:
Need paar asja, mis kõige lähemal on liiguvad hetke seisuga 4-7mil ja biddimine käib. LoH neil mõlemal 850-900, dps ühel suurem, mõlemad annavad viti aga sinu Dex. on siiski suurem veidi.
Vbl 5 milli alghinnaks ja las edasi läheb nagu läheb. Turgu peaks sellisele olema küll ja küll.
|
|
   |
25 |
|
| tagasi üles |
|
 |
10.10.10
Kreisi kasutaja

|
29.06.2012 22:54:21
|
|
|
Kui kellelgil midagi head odavalt Barb lvl 51 pakkuda võib PS visata
   |
4 |
|
| tagasi üles |
|
 |
iDemon
HV Guru

|
29.06.2012 22:56:44
|
|
|
Üle pika aja taas üks Legendary. On miskit väärt, või on kellelgi huvi, ehk?
Spoiler 
|
|
| Kommentaarid: 122 loe/lisa |
   |
104 |
|
| tagasi üles |