Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Kas kavatsed osta D3: Reaper of Souls expansioni? |
Jah |
|
52% |
[ 171 ] |
Ei |
|
47% |
[ 154 ] |
|
hääli kokku : 325 |
|
autor |
|
vasques
HV kasutaja

|
29.06.2012 00:15:57
|
|
|
infarkt kirjutas: |
Mis kuradi mõttes tänapäeva casual player? 4 nädalat jutti farminud Inferno act 2-e, 200+ tundi, kokkuvõtteks kausutamiskõlbulikke itemeid absoluutne 0, isegi AH-sse pole midagi normaalse hinnaga panna olnud. Kokku selle 200 tunni peale näinud täpselt 2-e rare ilvl 63 droppi, mõlemad täielik saast. Kas tõesti peab "elite" gameriks saamiseks ja mängus progressimiseks töölt ära tulema ja 24/7 farmima hakkama, niikaua kuni silmist veri väljas? |
rääkisin ennem juba paarile ingames - perma mf 335, butcher run 30 min max koos sebimisega, kukkus 12 ilvl 63, neist 1 rare ja 11 sinist, 2 läks mõõki odava hinnaga (siinjuures mainiks ära et ma olen most unlucky üldse, cloudrunne tegin kuskil 150-200 kõige "parem"/ kallim item oli tal rasha helm. osad seppad said õhes runnis 20 mil väärtuses kraami.). A1 võiks olla 1% ilvl 63 droppi, mitte rohkem, kui nüüd aega oleks teeks paar nolife päeva ja vaatakas mis kukub seal A1-s sest nagu Platoon ütles siis eliidid kukuvad nagu muda(refl dam on nati raske kuna kannan mf geari ja igasugune loh + mf on jubeulme kallis kraam).
Timberg proovi oma postidega ka midagi öelda, vahepeal tuli suht asjalik arutelu vigade ja puuduste kohalt aga nüüd oled ära väsinud? ja tuleb aint mulle arusaamatu kood.
edit:// täpitähed vahest veits sassis kuna klaveril kunagi paigaldasin valesti ja pole eriti pimekirja sepp.
_________________ Chuck Norris on juba 2 aastat surnud. Vikatimees kogub siiamaani julgust, et seda talle öelda. |
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
rannokli
HV vaatleja
|
29.06.2012 00:16:12
|
|
|
Kusjuures pole mulle ka looti droppinud, Low MF, no sinna 500k itemid, aga olen AH'd campinud ja päris korraliku'd amuletid ja ringid on nopitud 50k'ga eks kunagi siis peaks need itemid müüdud saama ehk siis edeneb kuskile 2-3-4 kuna 1 item peaks olema 30-40m kanti.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Windscam
HV vaatleja

|
29.06.2012 00:24:13
|
|
|
londiste, kui nüüd lähtuda sellest, mis VIST algselt plaanis oli, siis ei tohiks 100h Infernos mingi näitaja olla, kui siis vaikselt progressi Act 2-s ja puhast farmimist Act 1-s. Nüüd kus ilvl 63 droppe tuleb ka act 1-s peaks ju kõik korras olema.
Ja noh 100h Inferno läbimiseks oleks vist isegi liiga kiire progress, kui nagu act 1-st ikka alustada ja sealt edasi trügida selle ajaga ja tappa Diablo ise. Eks ma ise olen kah umbes sama kaua Infernos aega veetnud ja siiani pole veel act 2-s Kullet maha löönud, Maghda lõin ka alles nädal tagasi maha vist. Mõni dropp on ikka selga tulnud, vahepeal sain isegi ise endale relvad peale pandud, kuid siis ostsin milli eest relva GAH-st aga üldiselt väga raha ei ole ja sealt asju ka väga otsida ei viitsi teine põhjus ka selles.
Siiani saanud 2 set itemit ja 1 legendary, MF-i gear swapiga ei viitsi tegeleda ja see tõttu seljas mingi 25% seisab. Ega mul kah ulme itemeid ei droppi, mida AH-s maha müüa aga 10k on ikka parem, kui 1,2k mis merchanti käest saaks seega loobinud ikka mõningad asjad sinna ja loodan, et ehk leidub keegi, kes ostab.
Selle viimase hotfixiga oleks nad võinud act 1 drop rate-i küll samaks jätta ja vist ainult act 3-4 oma tõsta aga mida ma ka tean kõrgematest actidest... ise seal ei farmi ju. Act 1-ga siiani suht rahul ja noh muidugi meeldib mulle see kah, et nüüd lihtsamini saan kätte need paremad itemid.
Jah noh see, et D3-s reaalne endgame content puudub see juba vana uudis ja praegu on mingi arutelu kah lahti originaal foorumis, kuhu loobitakse huvitavaid ideid, kuidas paremaks muuta ja mis kinni hoiaks mängu küljes. Sest noh peale Diablo tapmist infernos rohkem progressi ju polegi... Nojah hardcore on ka võimalus aga kui seal kah maha lööd, mis siis edasi saab?(mitte, et seda väga lihtne teha oleks)
|
|
tagasi üles |
|
 |
amador
HV vaatleja
|
29.06.2012 00:33:31
|
|
|
Mida te nende kollaste junnidega teete mida AH müüki ei pane? kas teete kullaks või lammutate jupideks?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Archangel
HV veteran

|
29.06.2012 00:43:38
|
|
|
Nagu tunduks, et need kellel väga madal MF ei suudagi väga looti leida. Teoorias, kui teil on MF koos NV-ga 100%, mul aga 250%+ - siis pole ka imestada, kui ma Infernos 2x kiiremini edasi liigun, kui mõned tüübid.
Olen MF geari ehitatanud mingil määral terve mängu. Vähemalt olen üritanud eelistada MF-ga juppe. Infernosse jõudes oli see vist 70% unbuffed. Ning siis Act. I-s ja AH abil ehitasin vaikselt 170% peale. Nüüd olen veidi alla tõmmanud ja 150% vist on hetkel kuna oli paar magusat asja AH-s müügil mis liiga head ka ilma MF-ita.
Platoon vahepeal soovitas MF minema visata ja osta võimsam gear lihtsalt asemele kuna saab odavamalt. Saad kõrgemaid acte farmida. Mõnes mõttes hea soovitus - samas aga on ilma MF-ta farmimine üks jube grind kah. Sest olgugi, et suudad vbl suht optimaalse kiirusega mobe tappa siis pead sa neid maha ka mitu korda rohkem nottima, kui need, kes MF-ga ringi siblivad.
Üks asi on juba aeg, mis kulub - sest isegi ülivõimsalt Act. I-s oma über geariga ülbates läheb sul ikka aega, kuna on vaja palju ringi joosta - tapmine ei võtagi nii palju teinekord, kui see ringi siblimine ja eliitide otsimine.
Ning teine on see vaimne koormus. Ma ise teen runni ära ja siis on juba tunne nagu peaks hinge tõmbama. Seega ei viitsiks küll eriti Act. I-s niisama lammutada poole vähem head geari saades, olgugi, et kiiremini suudaksin mobe tappa.
Proovige ikka MF-i veidi selga ajada siis kukub ka nänni tihedamini ning ei ole sellist tunnet, et peksid terve kaardi niisama paar sinise pärast laiali. Mul dropivad umbes veerand kogu korjatud kollastest täiesti tavalistelt mobidelt. Üks pillas isegi 2 kollast maha. lol
amador kirjutas: |
Mida te nende kollaste junnidega teete mida AH müüki ei pane? kas teete kullaks või lammutate jupideks? |
Vahepeal kullaks, siis jälle lammutan.
|
|
Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
infarkt
HV kasutaja
|
29.06.2012 00:53:15
|
|
|
Isiklikult mul on MF üle 200. Ei viitsi täpsemalt järgi vaadata, pole mängu 3 päeva sisse loginud. Kasu aga sellest mitte halligi. Tavaliselt MF geari seljas ei kanna, lükkan enne champ packi/bossi suremist peale. Probleem ei ole üldse rarede kvantiteedis (mida kuulu järgi peaks MF tõstma), vaid kvaliteedis.
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
29.06.2012 01:03:30
|
|
|
Archangel, nii, et mul on siis vaja jubinatele kõigest dex, vit, mf, all resist, +dam/armor ja paarsada loh. kõik sellised jupid mis sul üle on, võid mulle anda...
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
Kommentaarid: 241 loe/lisa |
   |
1 :: |
215 |
|
tagasi üles |
|
 |
vasques
HV kasutaja

|
29.06.2012 01:07:42
|
|
|
infarkt kirjutas: |
Isiklikult mul on MF üle 200. Ei viitsi täpsemalt järgi vaadata, pole mängu 3 päeva sisse loginud. Kasu aga sellest mitte halligi. Tavaliselt MF geari seljas ei kanna, lükkan enne champ packi/bossi suremist peale. Probleem ei ole üldse rarede kvantiteedis (mida kuulu järgi peaks MF tõstma), vaid kvaliteedis. |
ausaltöelda ei viitsi sellest mfist enam jahuda aitab siis aitab kui ei aita siis ei aita.
_________________ Chuck Norris on juba 2 aastat surnud. Vikatimees kogub siiamaani julgust, et seda talle öelda. |
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Archangel
HV veteran

|
29.06.2012 01:38:28
|
|
|
londiste kirjutas: |
Archangel, nii, et mul on siis vaja jubinatele kõigest dex, vit, mf, all resist, +dam/armor ja paarsada loh. kõik sellised jupid mis sul üle on, võid mulle anda... |
Meil kõigil on selliseid vaja. Mul on igal itemil 6-7 affixit. Pole küll ulmekõrged kõikjal aga piisavalt. Palju vaeva nähtud nii mängus, kui AH-s olles, et kõik see muretseda.
Ega magavale kassile hiir suhu ei jookse. Kuigi Blizz annab endast parima, et nii vist oleks.
|
|
   |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
Hennu7o2
HV kasutaja

|
29.06.2012 01:44:22
|
|
|
Ehk on kellelgi huvi, kes ei ole veel lvl 60 ?
Spoiler 
|
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
53 |
|
tagasi üles |
|
 |
Grayzag
HV kasutaja

|
29.06.2012 02:25:54
|
|
|
Mis hinnaks Hennu7o2 ?
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
Hennu7o2
HV kasutaja

|
29.06.2012 02:37:27
|
|
|
Olen avatud pakkumistele, paari päeva jooksul võiks lahti saada.
|
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
53 |
|
tagasi üles |
|
 |
Odratolgus
HV vaatleja
|
29.06.2012 03:24:36
|
|
|
Archangel kirjutas: |
Nagu tunduks, et need kellel väga madal MF ei suudagi väga looti leida. Teoorias, kui teil on MF koos NV-ga 100%, mul aga 250%+ - siis pole ka imestada, kui ma Infernos 2x kiiremini edasi liigun, kui mõned tüübid.
Olen MF geari ehitatanud mingil määral terve mängu. Vähemalt olen üritanud eelistada MF-ga juppe. Infernosse jõudes oli see vist 70% unbuffed. Ning siis Act. I-s ja AH abil ehitasin vaikselt 170% peale. Nüüd olen veidi alla tõmmanud ja 150% vist on hetkel kuna oli paar magusat asja AH-s müügil mis liiga head ka ilma MF-ita.
Platoon vahepeal soovitas MF minema visata ja osta võimsam gear lihtsalt asemele kuna saab odavamalt. Saad kõrgemaid acte farmida. Mõnes mõttes hea soovitus - samas aga on ilma MF-ta farmimine üks jube grind kah. Sest olgugi, et suudad vbl suht optimaalse kiirusega mobe tappa siis pead sa neid maha ka mitu korda rohkem nottima, kui need, kes MF-ga ringi siblivad.
Üks asi on juba aeg, mis kulub - sest isegi ülivõimsalt Act. I-s oma über geariga ülbates läheb sul ikka aega, kuna on vaja palju ringi joosta - tapmine ei võtagi nii palju teinekord, kui see ringi siblimine ja eliitide otsimine.
Ning teine on see vaimne koormus. Ma ise teen runni ära ja siis on juba tunne nagu peaks hinge tõmbama. Seega ei viitsiks küll eriti Act. I-s niisama lammutada poole vähem head geari saades, olgugi, et kiiremini suudaksin mobe tappa.
Proovige ikka MF-i veidi selga ajada siis kukub ka nänni tihedamini ning ei ole sellist tunnet, et peksid terve kaardi niisama paar sinise pärast laiali. Mul dropivad umbes veerand kogu korjatud kollastest täiesti tavalistelt mobidelt. Üks pillas isegi 2 kollast maha. lol
|
Nõus su jutuga. Enda DH-ga teen ka butcheri jooksmisi ning ei saa väga kurta leitud asjade üle. Täna leidisn 2 legendary ja üsna hulgim lvl 63 kollaseid, millest AH-sse kõlbas üks. Ilma NV-ta on MF 283 koos templariga. DH-ga suudan vähemalt act-1s eliite sujuvalt tappa ilma geari vahetamata. Proovisin act 3-e ka kuid hekel kasutuses oleva MF geariga võtab eliitide tapmine liiga kaua aega ning osadest ei käi jõud üle ka.
|
|
tagasi üles |
|
 |
10.10.10
Kreisi kasutaja

|
29.06.2012 04:43:54
|
|
|
Yeah man Esimene real money teenitud.
3£ läksid pükisd. Mulle siis 1.70£
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Archangel
HV veteran

|
29.06.2012 05:04:37
|
|
|
No näed, paari õlle raha olemas.
Endal on kokku mingi 14 euri tulnud. Paar päeva tagasi käis kerge biddimine mingi kindapaari üle vist. 11 tuli ära.
Nii, aga hetkel lõin jälle viimasel sekundil kellegi bidi üle ja jälle poolteist milkut läinud uue amuleti tarvis.
Nüüd siis elukas juba selline kokku:
HP - 55k
Armor - 12.5k (80.6% DR)
Resist All - 750 (Ca. 71% DR või nii)
DPS - 13.5k + kaaslase 4.8k
Lisaks veel 6% dam. reduction from melee ja 5% dam. reduction from elites
LoH ei kasuta. On ainult keskpärane regen @ 800 per second. Infernos on -50%, seega reaalselt ca. 400.
Ütleme nii, et Act. II-s ei saa miski mulle vastu, kui just eriti õnnetult ei komista kahe eliidi packi vastu korraga. Siis peab kitema veidi. Muidu kohe pea ees sisse ja tambin raisad tükkideks.
|
|
   |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
thargun
Kreisi kasutaja
|
29.06.2012 06:24:45
|
|
|
Nu ma ei tea, ise farmin kah kord A1 kord A2, olen näinud ühte rare lvl63 itemit droppimas ja ei jookse elitede eest ära varsti 5k elite kills
A1 tehes mf koos valoriga 220, A2 180, ma ei tea kust kuradi kohast te neid mitme milliseid itemeid küll võtate, loed siin ja mõtled , me vist mängime erinevaid mänge
Ise väga rahul uue patchiga
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Archangel
HV veteran

|
29.06.2012 06:33:13
|
|
|
thargun kirjutas: |
Nu ma ei tea, ise farmin kah kord A1 kord A2, olen näinud ühte rare lvl63 itemit droppimas ja ei jookse elitede eest ära varsti 5k elite kills
A1 tehes mf koos valoriga 220, A2 180, ma ei tea kust kuradi kohast te neid mitme milliseid itemeid küll võtate, loed siin ja mõtled , me vist mängime erinevaid mänge
Ise väga rahul uue patchiga  |
Nüüd läks server uuesti maha juba järgmise patchi jaoks.
Nüüd peaksid veel 2x tihedamini ilvl 63 kukkuma. Ehk Act. I-s vist pea 10%.
|
|
   |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
Odratolgus
HV vaatleja
|
29.06.2012 06:35:15
|
|
|
thargun kirjutas: |
Ise väga rahul uue patchiga  |
Eks see mingi random värk on.
Sellise koguse rare-sid korjasin viimase butcheri käiguga ning nende seas on 2 lvl 63 oma, mis kahjuks erilist väärtust ei omanud
|
|
tagasi üles |
|
 |
thargun
Kreisi kasutaja
|
29.06.2012 06:39:39
|
|
|
Seda kollast prügi tuleb jah palju, aga ei ole vist päris normaalne et pärast 170h on kogu mu gear pärit ahhist
Nüüd on mul lootus pärast järgmist 170 tundi näha äkki 2x 63lvl itemit kukkumas ja äkki 1 neist on midagi väärt
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
pots4t4j4
HV Guru

|
29.06.2012 06:50:37
|
|
|
varsti logid sisse ja legendarid sajavad taevast alla, mõttetuks kisub see diablo mängimine niiviisi...
|
|
Kommentaarid: 490 loe/lisa |
   |
4 :: |
3 :: |
398 |
|
tagasi üles |
|
 |
Leinö
HV veteran

|
29.06.2012 07:24:28
|
|
|
No kurat.
Situatsioon: raha pole, armor katki. Mida teed? New char?
Õnneks on sul nüüd mingigi lootus saada high-end itemi, mille saad AH-s kena raha eest maha müüa ja mängu normaalselt jätkata.
Praegu on siin 44 postitust Diablomiljöde hala, et nüüd jääb paar milli teenimata.
|
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
Azatris
HV veteran

|
29.06.2012 08:04:49
|
|
|
Leinö, Helli tagasi lihtsalt, kus kõik 1-2 hitiga sureb. Seal tuleb raha väga kiiresti.
|
|
Kommentaarid: 38 loe/lisa |
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
29.06.2012 08:13:07
|
|
|
Archangel, mis klass ja build sul on?
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
Kommentaarid: 241 loe/lisa |
   |
1 :: |
215 |
|
tagasi üles |
|
 |
Leinö
HV veteran

|
29.06.2012 08:16:02
|
|
|
Azatris, ei sure 1-2 hitiga. Vahepeal on lihtsalt nii, et kui pack teeb kambaka, siis on lõpp.
|
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
Janek99
HV kasutaja

|
29.06.2012 08:33:54
|
|
|
Teen oma barbariga act 1 mf geariga 290% (koos templariga), enne vahetasin geari enne eliitide killi aga pahatihti ei jõudnud vahetada kuna nad said liiga kähku surma hetkel statid MF geariga 21k hp, 100-200 all resist (koos buffiga), 20k dps, 5k armor, vahest saan omast lollusest surma, kui liiga kauaks sita sisse seisma jään.
|
|
Kommentaarid: 17 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|