Positiivsed üllatused -
Kogu konsooli ergonoomika, nupud
Ere ekraan. Lõpuks ometi saad päikese käes normaalselt mängida (võiks muidugi veel tumedamaks saada keerata ekraani pimedas toas ning veel eredamaks päikese käes)
Mitte nii head üllatused -
Ei lae läbi usb
PSN on kuidagi aeglane olnud kogaeg... võimalik et asi minu aeglases netis.
Content Manager süsteem - ilmselt piraatluse vastu võitlemise pärast selline idiootsus välja mõeldud.
PSN stores võiks saada ikka kangi ja nooltega kah navigeerida või vähemalt lehte edasi/tagasi kerida. Liiga suur rõhk näputamisele pandud.
Küll nende miinustega kah harjub. Kui juba midagi mängima hakkad siis on konsool ikka VÄGA hea.
Küsimusi kah: Mis mäng oleks selline kõige suurema WOW effektiga. Selline mäng mille annad kohe suvalisele inimesele kätte ps vita näitamiseks. Midagi lihtsat mille võid kohe kätte võtta ja mängima hakata
Yep. Enamik mängudest on kehvad pordid PS3 mängudest (Mortal Kombat, FIFA, Formula 1, Marvel VS Crapcom 3) või sellised ülelastud launch-mängud, kuhu liiga palju kohustuslikku puutetundlike pindade nühkimist sisse tilgutatud (Uncharted ja Dynasty Warriors). UC ja DW on veel niivõrd-kuivõrd mängitavad, kuid jah, vaimustusest kiljuma ei pane Vitaga küll hetkel kedagi.
JOKKER666 kirjutas:
Godhand kirjutas:
See ju jura, kui see aprillinali on. Minagi lootsin, et tuleb mingi jubin, millega seadme ergonoomikat parandatakse ja ma ei pea 20$ selle PS3-puldi-kujuga plastkesta peale kulutama...
Sain selle odava junni nädalapäevad tagasi kätte ja tegin kohe Dynasty Warriorsi raginal läbi. Palju mugavam konsooli hoida ja käed ei väsi enam nii palju. Seega kõik Vita omanikud võiks omale selle osta. Kui nüüd veel tüütust nuppude klõpsumisest ka lahti saaks, siis oleks hea. Õhtul klick-klack-klick vaikses toas kostuv nupuklõbin ajab magava naise ja lapse üles. Aga noh, see juba rohkem minu probleem.
Godhand, huvi pärast küsin, kas sul endal Mortal Kombat [Vita versioon] olemas?
Mina seda kehvaks pordiks ei nimetaks. Praegu aretan tasapisi stoorit(veidi juustune hollywoodi maik on küljes) aga gameplay'l pole viga midagi. Seda kohustuslikku puutetundliku pinna nühkimist pole veel kohanud(see vist pigem Challenge Tower teema).
Ise ei oma, kuid olen täpselt ühe tööpäeva mänginud seda Vita versiooni. Oman seevastu PS3 versiooni ja valiksin iga kell "õige" konsoolivariandi. Miks?
a) Vita versiooni graafika on väga ebaühtlane. Osad tegelased on ilusamad, aga osad oleks nagu viimasel päeval valmis vorbitud (Liu Kang). Fatalityde (Strykeri oma näiteks) ajal ei lipenda vastase keel enam kurgust välja...
b) Suured pöidlad, seega aeg-ajalt läheb "nooltega" mängides näpp analoognublaka vastu ja juhtub asju, mida ma ei taha et juhtuks.
Seega konsooliversioon on ilusam, mugavam mängida ja maksab vähem. Mortal Kombatis seda kohustuslikku nühkimist ei ole jah eriti, seepärast oligi seal ära toodud UC ja DW.
Lisaks eelkõnelejale, et siin tuleb mängu ka maitseelistused, mis mäng istub ja mis mitte. Näiteks pole ise kunagi kaklusmängudest lugu pidanud ja seega selliseid mänge ei arvestagi wow efekti tekitamisel. va. ehk Soul Calibur sealse ühe tegelase pärast
Uncharted tekitas küll WoW efekti, ei olnud seal ka sellist nühkimist mis oleks tüütu olnud, pigem vastupidi, puuteekraani kasutades oli palju lihtsam mängida kui ainult nuppudega. Kõik kohustuslikud puuted (rubbing, võitlused jne..) olid väga mõnusad vaheldused tavapärasele button smashile
Uncharted oli tõesti väga hea mänukogemus, sai ostetud psp selleks ja kui mängitud oli siis sai ka maha müüdud _________________ Inflatsioon on maksustamine ilma seadusandluseta
tänasest ps blogi sissekandest võiks oletada, et see "June next year" on nüüd kätte jõudnud. kui sõna peavad siis lähema 30 päeva jooksul võiks midagi juhtuda.
Kuidas tekitada ja purustada lootusi, õpetab Ubisoft.
Uusim GameInformer ütleb, et Assassin's Creed 3ga samal päeval ilmub Vitale Assassin's Creed 3: Liberation.
Ingliskeelne info:
•Its out same day as AC3 (oct30)
•Location is New Orleans
•Female assassin named Aveline, of mixed heritage french/black
•Looks like same time period as AC3
•ubisoft sofia is developing
•takes place during 1765-1780 in the period between the end of the french and indian war
•one of the bullet points is that it's "true AC gameplay"
•will not connect to desmond
•will have "multiplayer specifically tailored to the vita experience"
•"the game has been released as a propaganda tool by Abstergo,who want players to experience a gray area of the Assassin/Templar conflict as an assassin rather than a templar"
•Aveline's mentor is an escaped slave named Agate,leader of the assassins in New Orleans
•Wildlife like alligators "wait on the banks of the swamp or hide beneath murky waters"
•Liberation will also take players across the Gulf into Mexico"
Nii, siiani kõik veel hea? Tooks välja ühe punkti... "ubisoft sofia is developing" Just. Ubisoft Sofia, kellel on siis järgmine... portfellitäis "pärleid":
Mac port of Rayman Raving Rabbids
Tech work (not design work) on TC's Ghost Recon: Shadow Wars
Chessmaster DS
PS3 Port of Prince of Persia Classic
Xbox 360 port of CSI 3 Dimensions of Murder
Ubisoft usub kohe vihaga Vitasse ja paneb ikka oma "parimad" tiimid tööle
WOW jumalast äga kindlasti ostan nüüd Vitu, et seda nextgen silent hilli mängida saada. Nii sünge ja jube, pole üldse titetele! _________________ Gdesainer
Hea uudis Wipeouti 2048 omanikele, veel parem kui omad Wipeout HD Furyt ka oma PS3-el, sest siis saad need Vitale tasuta.
Endal on küll ka PS3-e versioon olemas ja isegi diski versioon, kuid oma suu võin sellest vist puhtaks pühkida, sest tasuta laadimine eeldab seda, et oled ostnud mängu PS3-ele sama kontoga, mida ka Vital kasutad.
Enda oma on kahjuks ostetud minu USA kontolt mitu aastat tagasi. Kui nüüd oleks mingi hea trikk kuidas seda teha ka diski versiooniga... :b
Ma ei tea kas olen pime, aga mina Youtube Appi ei leia... Kirjutan Searchi ja see kah ei anna vasteid.
Soome konto muidu. _________________ PSN: InQbus
"*The You Tube application for PS Vita will be available from the PlayStation Store in the following You Tube serviced territories:
Australia, Belgium, Czech Republic, France, Germany, Hungary, India, Ireland, Israel, Italy, Netherlands, New Zealand, Poland, Russia, Saudi Arabia, South Africa, Spain, Sweden, United Arab Emirates, United Kingdom, United"
"*The You Tube application for PS Vita will be available from the PlayStation Store in the following You Tube serviced territories:
Australia, Belgium, Czech Republic, France, Germany, Hungary, India, Ireland, Israel, Italy, Netherlands, New Zealand, Poland, Russia, Saudi Arabia, South Africa, Spain, Sweden, United Arab Emirates, United Kingdom, United"
Deem, huvitav, et listist on välja jäänud näiteks Norra, Taani, Portugal jne.... bürokraatia _________________ PSN: InQbus
See konsooli hind nii väga ei heidutagi kui võrd mängude puudus. Selliseid häid AA tiitleid nagu Uncharted ja Resistance võiks rohkem olla. Näiteks Killzone, Mass Effect jne... Konsool on võimekas küll. Õnneks on tulemas Assassins Creed 3 ja Black Ops 2. Senise poole aastaga on minu maitsele ilmunud vaid kolm head mängu - Uncharted Golden Abyss, Resistance Burning Skies ja Unit 13, ülejäänud on suht keskpärased või alla selle. Rohkem häid mänge ja see konsooli ost ei tundukski nii suur väljaminek.
Jackinthex, see PSN Store hinnapoliitika on küll ajast ja arust _________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
M: Schwalbe G-One Allround rehvid - 2tk/30€
M: Shimano XT kiirkinnitused - 2tk/15€
Seda muidugi
Minu silmis on (momendil) Vita põhiprobleem, et säravaid nimesid mängude nimekirjas leidub; kuid neid arendavad mingid väikestuudiod ja tulemuseks on...
Ilmekaimaks näiteks Resistance; mis IMO seeria nõrgim - jah, pean PSP oma isegi paremaks. _________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
Vitu vastu kõige rohkem räägib mälukaartide kõrge hind. Pealegi tuleb täiesti uut tüüpi mälukaart osta. Pro duo ei sobi sellega ostsin psp jaoks 32gb, mõtlesin tookord et seda saab ilusti ka uutes seadmetes kasutada. Õnneks $onyl läheb nii halvasti et vb varsti muudavad selle asja. _________________ Gdesainer
Seda nüüd küll ei muudeta, spets mälupulga leiutamine oli õige tegu igasugu piramise vastu!
Vita probleem on, et mänge pole ja ei ole nagu tulemas ka midagi väga. _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Mina näen ka ainukese probleemina mängude ja programmide puuduse, ülejäänud on väga hea. Tegelikult kui nüüd tagasi mõelda siis PS3 launch ajal ei olnud ka eriti midagi mängida
beastbeats, nõustun, PSP Resistance oli üllatavalt hea, ehk jah isegi parem kui Vita oma.
Loodaks, et Black Ops midagi paremat tuleb kui seda Resistance on. Assassins Creed 3 muidugi tõotab väga hea tulla, pole selle seeria fänn eriti aga pikematel sõitudel oleks hea midagi sellist mängida. Unit 13 oli küll bussi/rongi/auto sõitudel asendamatu kaaslane Järgmisel aastal on ehk rohkem head kraami oodata, siis on mänguloojad ehk ka rohkem sina peale saanud Vitaga.
ahvilõust, 4GB kaardi eest alla 20 euro Eestis (välismaalt võib pea poole soodsamalt saada) maksta pole palju ju
Eriti arvestades, mis omal ajal Sony MS Pro Duo kaartide ees küsiti _________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
Oma 32gb sain 90€ eest ja sitaks kraami täis.
Mida ma selle 4 gb peale hakkan, kuhu miski peale ei mahu ja veel kallim kah kui mu vana kaart! _________________ Gdesainer
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.