Ainukene hea asi seal filmis oli Charlize Theron. Näitlejate vaheline keemia oli täielik 0 ja ma poleks iial uskunud, et keegi suudabki peaaegu terve filmi ühe ja sama näoga olla (Kristen Stewart).
Sisu oli väga aeglane ja samas väga auklik.
viimati muutis jaagupk 12.06.2012 12:31:32, muudetud 1 kord
Ainukene hea asi seal filmis oli Charlize Theron. Näitlejate vaheline keemia oli täielik 0 ja ma poleks iial uskunud, et keegi suudabki peaaegu terve filmi ühe ja sama näoga olla (Kristen Stewart).
Pole filmi nainud, kuid vaadates naitlejaid... kas Lumivalgeke ei peaks olema ilusam kui Kuninganna? Raamatus vahemalt oli nii. Vaadates naitlejaid, siis molemas Hollywoody Lumivalgekese filmis tundub olema vastupidi LOL.
Pole filmi nainud, kuid vaadates naitlejaid... kas Lumivalgeke ei peaks olema ilusam kui Kuninganna? Raamatus vahemalt oli nii. Vaadates naitlejaid, siis molemas Hollywoody Lumivalgekese filmis tundub olema vastupidi LOL.
jup, endal tekkis sama küsimus
aga antud film on siiski parem kui peeglike peeglike
jup, endal tekkis sama küsimus
aga antud film on siiski parem kui peeglike peeglike
See on üks levinumaid kommentaare selle filmi kohta. Ja kahtlemata ka õigusega _________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus.
Sai nalja pärast Dark Shadow-sit kinus vaatamas käidud. Jube film lihtsalt, mulle üldse ei läinud peale, kuigi tavaliselt just sellised meeldivadki. _________________
See on üks levinumaid kommentaare selle filmi kohta. Ja kahtlemata ka õigusega
kahtlemata on see ka maitseasi, kuid paraku ujub selline kommentaar internetis pinnale nagu kärbsed vees _________________ ☠
Sai nalja pärast Dark Shadow-sit kinus vaatamas käidud. Jube film lihtsalt, mulle üldse ei läinud peale, kuigi tavaliselt just sellised meeldivadki.
Kusjuures mulle meeldis. Selline hea kerge meelelahutus, mis on silmale ilus vaadata ja ei hakka ajudele.
Rääkimata eriti keevalisest seksstseenist, mille sugust naljalt mujalt filmist ei leia.
Pean ka mainima, et see film oli vägagi meeldiv ajaviide. J.Deppi esitus oli jälle meeldiv nagu ikka ning ka nalja sai kõvasti Kuigi see lõpu osa jäi natuke segaseks...
Detachment - ka siinne foorum muutub asjalikuks, kust märkmeid korjata ja teoseid üle vaadata. Melanhooliline pseudodokumentaal, mis särab südame raskeks.
Käisin ka Prometheust vaatamas. Nii ja naa mulje jäi. Kuna mul naine on kõige suurem Alienide seeria fänn keda ma isiklikult tunnen, siis tema arvamus oli veidi parem, aga samuti kõhklev. Et äkki kui paar-kolm korda veel vaadata, siis hakkaks meeldima.
Mind isiklikult häiris kõige rohkem see liigne sarnastamine Alieniga. Isegi naispeaosaline oli ilmselgelt valitud selle järgi, et Ripley't meenutaks. Kui nüüd muidugi viie järgneva osa pärast ei selgu, et on mingi esiema või mida iganes.
Ja noh plotis oli ka auke/tobedusi ikka üksjagu.
Õnneks kuna käisin 2D pärast seda Kosmoses vaatamas, siis 2x3,2€ kahju ka polnud.
6,5/10 annan. _________________ verba volant, scripta manent Hoiatus! Olen sinu postituses olevate lolluste ja nõmeduste vastu allergiline. Lolluste ilmnemisel võib kaasneda raskekujuline sarkastiline reaktsioon.
ma jäin ka Prometheus'ega igati rahule. 3D oli muidugi suhtkoht mõttetu, oleks võinud ikka 2D minna vaatama.
Spoiler
piisavalt palju jooni alieniga oli, täpselt parajalt. lõpu xeno tuli ka ära... minu poolest oleks see näitamatagi võinud jääda, oli ilmagi aru saada mis sealt "tulema" hakkab.
Vaatasin, siis Prometheuse ära. Pean tunnistama, et oli parem kui ma arvasin. Peamiselt tänu sellele, et ootused olid madalad. Nõustun sellega, et film oleks pidanud pikem olema. <2 tunni puhul jäi liiga pealiskaudseks.
6,5/10
The Darjeeling Limited ja Hotel Chevalier (lühifilm) - Endiselt võrratu. Hotel Chevalier'i soovitaks ka enne või pärast The Darjeeling Limited'i vaatamist vaadata.
Wes Anderson.
The Expendables 2 Trailer: Made in America Fan Video
http://www.youtube.com/watch?v=W1RUH7DHFMk&feature=player_embedded _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Bourne Legacy osas olen veits äraootaval seisukohal.
Skyfall ja Total Recall on kindlalt huviorbiidis _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Skyfall ja Total Recall on kindlalt huviorbiidis
Bourne Legacy suhtes ei meeldi mulle, et peaosatäitjat vahetatakse, see pole enam see
samas trailer polnud kõige hullem
Bond, James Bond ei lähe hetkel yldse arvesse _________________ This message was sent from space using stargate
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Bourne Legacy suhtes ei meeldi mulle, et peaosatäitjat vahetatakse, see pole enam see
Mis veel hullem, Paul Greengrass on läinud.
esimest osa juhtis ju ka keegi teine ning too oli küll vaat, et parim osa
Lahja õlu on su vaimse tervisega midagi teinud Kähku belglaste peale tagasi.
Esimene osa on kõige nõrgem. Palju sentimentalset jura ja sisutühja ajatäidet. Kaugel sellest, et see halb film oleks. Kõvasti üle keskmise. Järgnevad on lihtsalt paremad.
Esimene osa on kõige nõrgem. Palju sentimentalset jura ja sisutühja ajatäidet. Kaugel sellest, et see halb film oleks. Kõvasti üle keskmise. Järgnevad on lihtsalt paremad.
esimene on raamatule kõige truum, teine osa lasi poole pealt juba raamatust lahti ja kolmas pole raamatuga üldse seotud _________________ ☠
esimene on raamatule kõige truum, teine osa lasi poole pealt juba raamatust lahti ja kolmas pole raamatuga üldse seotud
Sellele ma ei saa vastu vaielda. Side raamatuga on esimeselgi üsna nõrguke.
Polegi ju Jasonit enam, ega Matt ei saa tesit tegelaskuju endale võtta
See oleks vist kõige ajuvabam lüke üldse.
Teema filmis on teise nurga alt.
kujuta ette, et Bondi filmis pole bond enam peaosas
tuleb mingi suvaline tyyp, kellest pole keegi eales midagi kuulnud ja on best of the best
wtf
actionit ikka saab, aga see pole see _________________ This message was sent from space using stargate
tuleb mingi suvaline tyyp, kellest pole keegi eales midagi kuulnud ja on best of the best
wtf
actionit ikka saab, aga see pole see
Eesti keeles ilmus uus Bondi raamat ka mingilt uuelt autorilt. Pole lugenud, aga see on ka siis suht saast samas mõttekäigus?
Muidu ootan ikka ära. Värsked tuule uue pilguga sellele Bourne'ile. Äkki tuleb head. _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
wtf
actionit ikka saab, aga see pole see
Waht ?
Nagu filmi nimigi ütleb tegu on Bourne pärandiga, miks peaks üldse peamine tegelane olema Jason kui jutt käib tema pärandist
Närid konti valest otsast ?
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.