Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
laurx
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 1130 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
3 :: |
0 :: |
716 |
|
tagasi üles |
|
 |
Chidori
HV Guru

|
17.06.2012 10:02:46
|
|
|
Desktop on ju olemas ja ega tegelt seda otseselt vaja ju pole... Metrosse tulevad pidevalt kasutatud.programmide lingid ja need t88tavad nii nagu ikka. Ma ei saa aru milles probleem on? Tegemist on ju pigem funktsiooni (lisaga) mitte OS endaga.
kondlasti tuleb ka win8 starter Kus seda Lisa ei ole.
|
|
Kommentaarid: 114 loe/lisa |
   |
98 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
   |
716 |
|
tagasi üles |
|
 |
Marie
HV Guru

|
17.06.2012 10:13:08
|
|
|
Chidori kirjutas: |
..........
kindlasti tuleb ka win8 starter Kus seda Lisa ei ole. |
Aga kui ei tule, siis saadavad PC kasutajad selle Windows 8 prügikasti.
_________________ CPU Power (Watt) Protsessorite voolutarve Pentium D 805 (4.1GHz) Full Load 474W  |
|
Kommentaarid: 83 loe/lisa |
   |
1 :: |
74 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
   |
716 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
17.06.2012 10:14:29
|
|
|
Chidori: Kuidas meeldib, kui Metro alla on loobitud / tekitatud sadu või tuhandeid programmide ja alamprogrammide ikoone. Näita, kaua sa kammima pead, enne kui sellest rägastikust endale vajaliku üles leiad.
Paari programmi-ikooniga on OK, kuid kui on palju programme ja nendega omakorda kaasas palju alamprogrammikesi, siis igaühe kohta ka see ikoon ekraanile loobitakse.
-----------------------------------
Ja teine asi, mida pole ka mõtet ära unustada, Metro all pole olemas täisfunktsionaalsust, täisfunktsionaalsus on Desktop UI all.
Näitena kasvõi IE10, mida on Windows 8 sees 2 versiooni, üks poolik, Metro oma ja teine terviklik, Desktopi oma.
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
2 :: |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
Marie
HV Guru

|
|
   |
74 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
   |
716 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
17.06.2012 10:28:54
|
|
|
KohviPaus kirjutas: |
Tanel kirjutas: |
KohviPaus kirjutas: |
Marie, Seaduse järgi on sul õigus küsida Windowsi eest "refundi" arvuti tootja käest kui sa ei ole juba aksepteerinud kasutus tingimusi
Edit: Või kunagi vähemalt see nii toimis paar aastat tagasi, ma ei tea täpselt mis sellest nüüd saanud on. |
See oli üks juhtum kuskilt Euroopa riigist. Tüübil oli visadust, et see raha lõpuks kätte saada (edasimüüja vist lõpuks plekkis omast taskust, et asi kaelast ära saada) - aga lihtsurelikult on seda praktiliselt võimatu ja ka mõttetu saavutada. Mõnel keskmist palka saaval töötajal on raske, kui mitte võimatu käia tarbijakaitset või kohut mööda päevad läbi - ning iseasi, kas see tagasimakstav ca 70 EUR on seda väärt seda vaeva ja ajakulu.
Edasimüüja võib öelda lihtsalt - et ostku opsüsteemita läpakas - neid on suht palju ja eri mudeleid saadaval. |
Seega kui raha ja aega on siis ikkagi on selline võimalus, kasvõi juba põhimõtte pärast. |
Eestis vaevalt, kuna siin on opsüsteemita pessukaid ja läpakaid lademetes.
Kui aga hakkad lolli mängima, ostad opsüsteemiga masina ja tahad litsentsiraha tagasi saada, võid kindel olla et sind saadetakse pikalt.
_________________ Hinnavaatlus.ee - leia parim hind!
HV valuutakalkulaator |
|
Kommentaarid: 465 loe/lisa |
   |
12 :: |
7 :: |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
Etz
HV Guru

|
17.06.2012 11:02:54
|
|
|
laurx kirjutas: |
mul on RP 32 kui 64 olemas, rauatükki millele seda toppida, pole hetkel majapidamises. käigus olevaid massinaid niisama lambist kannima ei hakka. |
Virtualiseerida kah ei viitsi või?
|
|
Kommentaarid: 228 loe/lisa |
   |
194 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
17.06.2012 12:45:27
|
|
|
1. labor: MSI hetis - s478, p4 3,0ghz, 1,25gb am , 250gb hdd, i865chip koos vastava graafikaga - winXP
2. portable d620 inteli graafika, t5500 3gb ram 160gb hdd..
mul on põhimõte, et töötavat asja ei näpita, kui mingi rauatüki kuskilt saan, mida vaja niikuinii üle lasta, testin seal. hetkel ei vedele rauda niisama nurgas kuskil, töötu elu "tagasilöögid" ja omale puhtalt "testimiseks" mingit ägedat rauda ei osta.
_________________ Kontrollitud ja hooldatud sülerid: https://www.facebook.com/marketplace/profile/100087345405856 või https://www.yaga.ee/mox-fulder Umbes 25 arvutit kohe olemas. |
|
   |
716 |
|
tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
17.06.2012 12:50:12
|
|
|
tahanteada kirjutas: |
Chidori: Kuidas meeldib, kui Metro alla on loobitud / tekitatud sadu või tuhandeid programmide ja alamprogrammide ikoone. Näita, kaua sa kammima pead, enne kui sellest rägastikust endale vajaliku üles leiad.
Paari programmi-ikooniga on OK, kuid kui on palju programme ja nendega omakorda kaasas palju alamprogrammikesi, siis igaühe kohta ka see ikoon ekraanile loobitakse.
-----------------------------------
Ja teine asi, mida pole ka mõtet ära unustada, Metro all pole olemas täisfunktsionaalsust, täisfunktsionaalsus on Desktop UI all.
Näitena kasvõi IE10, mida on Windows 8 sees 2 versiooni, üks poolik, Metro oma ja teine terviklik, Desktopi oma. |
Programmide listi võivad tekkida need vabalt, kuid Start paneeli ennast saad sa ise korraldada nii kuis süda lustib. Lisa või eemalda sealt oma vaba tahte järgi paneele.
Hetkel on mul näiteks selline:
|
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
Marie
HV Guru

|
|
   |
74 |
|
tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
17.06.2012 13:54:34
|
|
|
Marie, pendeldama? Enamuse ajast olen Desktop reziimis ja ei vaatagi seda. Samuti saab endiselt vajalikke programme Taskbarile pinnida, mistõttu nende tarvis ei pea sa samuti Start menüüsse minema.
|
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
Marie
HV Guru

|
17.06.2012 14:18:15
|
|
|
mikk36 kirjutas: |
Marie, pendeldama? Enamuse ajast olen Desktop reziimis ja ei vaatagi seda. Samuti saab endiselt vajalikke programme Taskbarile pinnida, mistõttu nende tarvis ei pea sa samuti Start menüüsse minema. |
Ja milleks seda ülearust Metrod siis vaja on, ma küll pendeldan pidevalt Start menüü vahel, ei ole seejuures absoluutselt huvitatud, et vahepeal Desktop reziim ära kaob.
_________________ CPU Power (Watt) Protsessorite voolutarve Pentium D 805 (4.1GHz) Full Load 474W  |
|
   |
74 |
|
tagasi üles |
|
 |
Chidori
HV Guru

|
18.06.2012 04:05:45
|
|
|
Nagu põhimõtte pärast kiunutakse - Võtke rahulikult... Windows XP müük lõpetati alles eelmine aasta kui ma õieti mäletan küll saate oma seitset kah veel paar aastat osta kui puudust tunnete.
|
|
   |
98 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
5 :: |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
kenkauksi
HV veteran
|
18.06.2012 21:19:18
|
|
|
Mina leian et see hädaldamine on küll liiast. Proovin siin enda kogemusest rääkida. Kuna windows 8 täisversiooni pole isegi väljas veel ei saa rääkida veel lõplikult kui hea või paha see on.
Metro pealesurumine:
Leian et pole raske ühte klikki teha et tavalisele desktopile minna. Seal uuendades jäi kõik oma kohale ning kõik töötab nii nagu peab ja pareminigi. Ainuke koht kus ta peale surub on siis kui start menüüd vaja. Leian et enamus inimesi kasutab start menüüd ainult asjade otsimiseks ja selle puhul on metro palju kiirem ja efektiivsem. Kujutan ka ette et kui korralikud metro appid välja tulevad on metro ui-st palju rohkem kasu kuna seal on kõik ülevaatlikult olemas. Kujutage ette, et te panete arvuti käima ja tuleb metro ui ette kus näitab sulle ilust ära mitu uut emaili sul on, mis facebookis toimub, palju aktsiate hinnad liikunud on, mis ilm väljas on jne.. Siis teete kliki vastava appi peal ja saate oma info kiiresti kätte. Jah teine variant on et teete kliki desktopi rakenduse peal avate browseri ja saate info kätte, ei käse keegi seda rakendust kasutada. Saab ju häkkida arvuti seliseks et ta otse desktpile boodib nii et ei leia probleemi selles.
Ise eelistan windows 8't iga kell windows 7'mele. Olen kasutanud consumer prviewist saadik ja nüüd release previewit ja leian et RTM versioon leiab ka minu arvutis oma koha peamise OP süsteemiga.
_________________ Cheap rotating residential proxies
Multichain cryopto payments made easy |
|
Kommentaarid: 178 loe/lisa |
   |
158 |
|
tagasi üles |
|
 |
XeStAiSy
Aeg maha 60
|
18.06.2012 21:30:32
|
|
|
kenkauksi kirjutas: |
Mina leian et see hädaldamine on küll liiast. Proovin siin enda kogemusest rääkida. Kuna windows 8 täisversiooni pole isegi väljas veel ei saa rääkida veel lõplikult kui hea või paha see on.
Metro pealesurumine:
Leian et pole raske ühte klikki teha et tavalisele desktopile minna. Seal uuendades jäi kõik oma kohale ning kõik töötab nii nagu peab ja pareminigi. Ainuke koht kus ta peale surub on siis kui start menüüd vaja. Leian et enamus inimesi kasutab start menüüd ainult asjade otsimiseks ja selle puhul on metro palju kiirem ja efektiivsem. Kujutan ka ette et kui korralikud metro appid välja tulevad on metro ui-st palju rohkem kasu kuna seal on kõik ülevaatlikult olemas. Kujutage ette, et te panete arvuti käima ja tuleb metro ui ette kus näitab sulle ilust ära mitu uut emaili sul on, mis facebookis toimub, palju aktsiate hinnad liikunud on, mis ilm väljas on jne.. Siis teete kliki vastava appi peal ja saate oma info kiiresti kätte. Jah teine variant on et teete kliki desktopi rakenduse peal avate browseri ja saate info kätte, ei käse keegi seda rakendust kasutada. Saab ju häkkida arvuti seliseks et ta otse desktpile boodib nii et ei leia probleemi selles.
Ise eelistan windows 8't iga kell windows 7'mele. Olen kasutanud consumer prviewist saadik ja nüüd release previewit ja leian et RTM versioon leiab ka minu arvutis oma koha peamise OP süsteemiga. |
Sama arvamus siin. +1
_________________ Punktkeevitus patareidele/akudele. Akutrelli/laptopi/e-bike. PM |
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
Chidori
HV Guru

|
19.06.2012 01:32:30
|
|
|
Keskmine kasutaja kes saab ISESEISVALT windows 7 kasutamisega hakkama - saab ka metro ja kõige muuga hakkama.
Näitena võin tuua oma pedagoogist ema (55a.) kes arvab, et ta on keskmisest parem arvuti kasutaja (võrreldes teiste õpetajatega tema koolis) - Et ta millegagi hakkama saaks peab ta seda asja 110x tegema, et asjade asukoht jääks talle meelde, sest lugeda ta mingil põhjusel ei oska ei eesti ega inglise keeles (nimelt õpetab ta inglise keelt). Tihtipeale tekivad tal ka probleemid Gmaili ja Wordiga ja just juhtumitel kus hüppab aken ette ja käseb midagi teha ja kusjuures seda veel eesti keeles.
Sarnase arvutioskusega oli mul ka kunagine koolivend...
Samas mu isa, kes ei oska eriti inglise keelt, on iseseisvalt ära õppinud Windowsi, Ubuntu ja mingi Asuse Linuxi kasutamise ilma suuremate probleemideta.
Nii, et Metro "keerukusest" ei ole mõtet rääkida, sest tavakasutajale on windows üüratult keeruline asi ja Metro on tunduvalt arusaadavam kui Start menüüst mingite asjade otsimine.
|
|
   |
98 |
|
tagasi üles |
|
 |
eltso
HV veteran

|
19.06.2012 01:45:24
|
|
|
ot: |
eesti keelsetest windowsi ja offici veateadetest ei saa ka need aru kes arvutitest tugevalt üle keskmise teavad  |
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
neros
HV Guru

|
19.06.2012 06:25:44
|
|
|
eltso kirjutas: |
ot: |
eesti keelsetest windowsi ja offici veateadetest ei saa ka need aru kes arvutitest tugevalt üle keskmise teavad  |
|
Ma ei tunne personaalselt (näost-näkku) kedagi, kes oskaks eestikeelse officega midagi teha kui peaks igasugused ikoonid ära kaotama Ribbon natuke muidugi aitab selles suhtes
_________________ GitHub
.NET Core & Azure baasil lahendused ja arhitektuur - kontakt. |
|
Kommentaarid: 48 loe/lisa |
   |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
sakinaga
HV Guru
|
19.06.2012 06:27:50
|
|
|
Puhtalt harjumise asi. Kahjuks on "itivendade" seas harjumus eestikeelse tarkvara kohta lõõpida, tegelikult on paljudele inimestele see aga väga vajalik. Ja tõlked on minuarust enamasti küll üsna head (väärakusi muidugi leiab, kui väga otsida).
_________________ Tsensuur HinnaVaatluse foorumis |
|
Kommentaarid: 159 loe/lisa |
   |
151 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
   |
716 |
|
tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
19.06.2012 08:45:34
|
|
|
kenkauksi kirjutas: |
...
Ise eelistan windows 8't iga kell windows 7'mele. Olen kasutanud consumer prviewist saadik ja nüüd release previewit ja leian et RTM versioon leiab ka minu arvutis oma koha peamise OP süsteemiga. |
Nõustun täiesti.
laurx kirjutas: |
tuleb maatriksiga nõus olla. |
Räägib jah õiget juttu.
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine." |
|
Kommentaarid: 141 loe/lisa |
   |
126 |
|
tagasi üles |
|
 |