Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Diablo III märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 141, 142, 143 ... 294, 295, 296  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Kas kavatsed osta D3: Reaper of Souls expansioni?
Jah
52%
 52%  [ 171 ]
Ei
47%
 47%  [ 154 ]
hääli kokku : 325

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
londiste
HV Guru
londiste

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 13.06.2012 11:54:21 vasta tsitaadiga

ootan 1.0.3, äkki see kõrgemate ilvl itemite kukkumine act1s aitab icon_razz.gif

lihtsalt see pidev jutt kuidas kõik hästi on, hakkab juba oksele ajama.
nii palju faile ühe mängu reliisil ja vahetult pärast reliisi pole ammu (või kunagi) näinud.

viimati muutis londiste 13.06.2012 11:55:04, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 243 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 217
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 13.06.2012 11:54:31 vasta tsitaadiga

Kas millalgi see update ka tuleb, et oleks võimalik NÄHA sell listis mida müüsid? ehk statse :S
Kommentaarid: 635 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 496
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 13.06.2012 11:57:15 vasta tsitaadiga

Some kirjutas:
Ma ise mängin siiani paralleelselt D2-te. Selle väljatulekust saati. Ja ei ole runewordidega itemeid icon_smile.gif Ei ole viitsinud kaubelda ka. Lihsalt käin ja nokin kolle kui tuju tuleb. Häiriv on et kirst saab jube kiirelt täis ja peab 20 muulaga majandama

mul läks viimase mängitud ladderi (ehk siis nüüdseks vist 2-3 ladderit tagasi) d2 charide alla tunduvalt vähem kui 120h, ma võin pilte-statte näidata kui tahad...

asi ei olegi selles, et ei kuku "i win" asju. asi on selles, et ei kuku üldse mitte midagi, mis motiveeriks edasi mängima (või võimaldaks edasi mängida).
ah-st leiab midrange mõistlikku kräppi odavalt küll, aga selline on mul juba seljas ja sellega kaugemale ei saa.

viimati muutis londiste 13.06.2012 11:59:59, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 243 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 217
tagasi üles
greencow
HV kasutaja

sõnum 13.06.2012 11:57:24 vasta tsitaadiga

Ma ise võtsin käsile paralleelis kolme alti(maag, munk ja barb) leveldamise, et kui midagi head kukub on kohe kellele kätte anda. 4h gameplayd lvl 40 mungaga, teised kaks on seal 30 alguses ja ei kukkunud ühtegi itemit, mis oleks sobinud ühelegi tegelasele. Munga randmekaitsmete level req on 17, craftimisega ka paremat midagi ei ole õnnestunud saada.... Mäng, mille suur osa on contenti uuesti läbi mängimine ja loothunting ei oma erilist replay väärtust ja loothunting ei anna rewarde....

Skillide idee on hea, on palju skille mille vahel valida ja siis saab neid spelle ruunidega natuke kohandada. Tegelikuses: Kõikide skillide seas on siiski parimad(kohustuslikud) skillid, endgame'is ei ole väga palju erinevaid builde, mis hästi toimiks.

Multiplayer võiks olla hea, aga klassid ei täienda üksteist, pigem on tavaks see, et igaüks lihtsalt peksab kolle. Meeskonnatöö ja taktika on olematud.

Ausalt, hetke mängumaastikul, kus kõik on nagunii pask, ei ole tegu halva mänguga, tegu on isegi hea mänguga, aga samas kui keegi küsib, kas on mõtet seda osta, siis minu vastus on ei, viimane päriselt hea mäng mida mängisin on endiselt Portal 2

viimati muutis greencow 13.06.2012 12:38:34, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 12
tagasi üles
sukelduja
HV Guru
sukelduja

sõnum 13.06.2012 11:58:43 vasta tsitaadiga

Kusjuures Blizzard saab oma käivet ise kenasti sättida, natuke drop rate "reguleerida" ja hinnad kohe tõusevad. Kui asi hakkab alla käima, siis lastakse lisapakk välja, mille asjad senise varustuse kahvatuma paneb ja otsast peale. RMAH puhul saab igal juhul veel palju kohtuskäimist olema.
Kommentaarid: 25 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 25
tagasi üles
Some
HV vaatleja

sõnum 13.06.2012 11:58:47 vasta tsitaadiga

londiste kirjutas:
Some, 40h? neid on vähemalt ~3x rohkem ikka praeguseks. ja ma ei räägi win varustusest... act2, act3, act4 on kuuldavasti kõik parajad hüpped ja viimased ei ole lihtsad ka "win" varustusega.
lihtsalt ma ei näe mängimisel mõtet enam. sõna kõige otsemas mõttes on variante täpselt 2: sadu tunde lootusetult grindida või ah.

Kui tahad, et kollid sureks sama lihtsalt kui Hellis, siis tulebki Helli mängida ja teha nägu et Infernot ei eksisteeri icon_biggrin.gif Storys ju erinevust pole icon_wink.gif Inferno põhilõbu on ju see, et krdi raske on! Kui sa suudad selle eq-ga lihtsalt läbitavaks ja hangeldamine lõbu ei paku, siis ju mäng läbi sellega? icon_wink.gif Aga praegu on nina Infernosse toppimine veel challenge icon_biggrin.gif
PS, Blizzard teenib minu pealt raha ainult sel juhul kui ka mina teenin. Ma ei kavatse RMAH-i oma raha sentigi panna, müüa võin küll. Nii et RMAH-i käivitumisest vähemalt mina ei kaota midagi.
Kommentaarid: 12 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 9
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 13.06.2012 12:05:06 vasta tsitaadiga

Some, kaugel sa ise mänguga oled?
oneshot ei ole challenge.

aga edu raha grindijatele ka, blizzard juba hotfixis popimates kohtades raha droppimise ära.
botte see muidugi väga ei takista, aga inimestele edu.
icon_biggrin.gif

hangeldamine eeldab, et on midagi hangeldada... ehk siis droppe. neid ei ole.

tagasi üles
eShelobik
HV Guru
eShelobik

sõnum 13.06.2012 12:05:30 vasta tsitaadiga

Suurim viga diablo 3 loot tabeliga on see, et sulle kukub 99% ajast geari, mis on sinu levelist/raskustasemest allpool. Ehk siis ongi loodud keskkond, kus progressimiseks pead AH/RMAH kasutama.
Kommentaarid: 295 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 262
tagasi üles
10.10.10
Kreisi kasutaja
10.10.10

sõnum 13.06.2012 12:05:58 vasta tsitaadiga

Kui õnnestuks läbi RMAH -i mängu enda hind tagasi teenida olen rahul. Muidu mitte icon_biggrin.gif
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 13.06.2012 12:07:17 vasta tsitaadiga

eShelobik, kõik lootused 1.0.3 ja 2% ilvl63 kräpi peal act1s? icon_biggrin.gif
tagasi üles
Some
HV vaatleja

sõnum 13.06.2012 12:07:43 vasta tsitaadiga

londiste kirjutas:
Some kirjutas:
Ma ise mängin siiani paralleelselt D2-te. Selle väljatulekust saati. Ja ei ole runewordidega itemeid icon_smile.gif Ei ole viitsinud kaubelda ka. Lihsalt käin ja nokin kolle kui tuju tuleb. Häiriv on et kirst saab jube kiirelt täis ja peab 20 muulaga majandama

mul läks viimase mängitud ladderi (ehk siis nüüdseks vist 2-3 ladderit tagasi) d2 charide alla tunduvalt vähem kui 120h, ma võin pilte-statte näidata kui tahad...

Ma ise alustan lihtsalt uue chariga ja katsetan uut buildi tavaliselt, kui üks juba üles mängitud. Erinevalt D3-st peab uue buildi ju uuesti üles mängima. Paar korda on mänguvahe liig suureks ka läinud ja kõigist charidest ilma jäänud icon_smile.gif Aga et ma tõesti mängin lihtsalt lõbuks, siis mind siuksed asjad ei häiri. IRL ju niigi palju stressi, miks peaks mingi mänguga seda endale juurde tekitama???
Kui mäng osutub tähtsamaks kui muu elu, siis maksab pisut aeg maha võtta ja sügavalt järele mõelda. Kusjuures sellepärast ei mängi ma ka ühtki kuumaksulist mängu. Guild War, WoT, Diablo on sellised mängud kus saad täiesti rahulikult pausi teha kui isu parasjagu täis on.
tagasi üles
eShelobik
HV Guru
eShelobik

sõnum 13.06.2012 12:08:30 vasta tsitaadiga

londiste kirjutas:
eShelobik, kõik lootused 1.0.3 ja 2% ilvl63 kräpi peal act1s? icon_biggrin.gif

eile farmisin act2'te ... enamus ajast kukkus 52-57 siniseid... fun fun icon_razz.gif
tagasi üles
lauri23
HV veteran
lauri23

sõnum 13.06.2012 12:14:18 vasta tsitaadiga

eShelobik kirjutas:
Suurim viga diablo 3 loot tabeliga on see, et sulle kukub 99% ajast geari, mis on sinu levelist/raskustasemest allpool. Ehk siis ongi loodud keskkond, kus progressimiseks pead AH/RMAH kasutama.

Täpselt nii ongi. Ise ka mõelnud, et no milleks mulle kukuvad koguaeg paar levelit madalamad asjad. Isegi siis kui questi level req on näiteks 40-45, mina olen 40 ning kukub ikka paar levelit madalamad asjad.

Ahjaa unustasin. Ühe korra droppis asi mis oli level kõrgem kui mina icon_eek.gif

viimati muutis lauri23 13.06.2012 12:16:53, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 29 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 29
tagasi üles
Redikate
HV veteran
Redikate

sõnum 13.06.2012 12:14:54 vasta tsitaadiga

tsitaat:
Thousands of Accounts Banned
Just a day after Blizzard made their statement about cheating in Diablo III, they have banned thousands of accounts in violation of the ToS.

Esimene banwave siis olnud.
Eks neid tuleb veelgi. Soovitan igatahes igast kahtlastest asjadest eemale hoida...

tagasi üles
bladerunner
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga Online
sõnum 13.06.2012 12:22:30 vasta tsitaadiga

PlatoonSgtElias kirjutas:
Kas millalgi see update ka tuleb, et oleks võimalik NÄHA sell listis mida müüsid? ehk statse :S
See oleks tore jah, koos infoga, et mis hinnaga miski asi müümata jäi (kui jäi).
Some
HV vaatleja

sõnum 13.06.2012 12:29:40 vasta tsitaadiga

Redikate kirjutas:
tsitaat:
Just a day after Blizzard made their statement about cheating in Diablo III, they have banned thousands of accounts in violation of the ToS.

Eks neid tuleb veelgi. Soovitan igatahes igast kahtlastest asjadest eemale hoida...

USA RMAH-is hetkel kullaga kaubitseda ei saa, pakun et Blizz tegeleb lööb enne suuremad farmerid mängust välja... Aga tont seda teab. Kusjuures paistab et nad muutsid Serice Agreemente täna, igatahes pidin täna kontot autentima ja kolm korda Agree uutele tingimustele vajutama.
tagasi üles
Cromaclear
HV kasutaja
Cromaclear

sõnum 13.06.2012 12:51:24 vasta tsitaadiga

Some kirjutas:
Redikate kirjutas:
tsitaat:

USA RMAH-is hetkel kullaga kaubitseda ei saa, pakun et Blizz tegeleb lööb enne suuremad farmerid mängust välja... Aga tont seda teab. Kusjuures paistab et nad muutsid Serice Agreemente täna, igatahes pidin täna kontot autentima ja kolm korda Agree uutele tingimustele vajutama.

See oli RMAH agreement

tagasi üles
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 13.06.2012 13:00:09 vasta tsitaadiga

Also, no kamooon, kui raske on teha lahtrit nii suureks, et saaks itemeid otsida üle 999 numbriga thumbs_down.gif icon_mad.gif
tagasi üles
Teaq
HV vaatleja

sõnum 13.06.2012 13:23:27 vasta tsitaadiga

Miks EU-s RMAH hiljem tuleb ja kas tuleb täna?
tagasi üles
Some
HV vaatleja

sõnum 13.06.2012 14:18:06 vasta tsitaadiga

Irw, tunniajaline suppordikõne Inglismaale... Mul telefoninumber osutus liiga lühikeseks SMS Protecti jaoks, nõutud on kaheksa kohta aga minu number on seitsmekohaline iidsetest aegadest icon_razz.gif Võttis helpdeski toru otsas päris higistama, et sellisesest enneolematust probleemist jagu saada icon_razz.gif EU RMAH peaks ülehomme käivituma ja SMS Protect on selleks kohustuslik.
tagasi üles
Harald205
HV kasutaja

sõnum 13.06.2012 14:33:18 vasta tsitaadiga

Some kirjutas:
Irw, tunniajaline suppordikõne Inglismaale... Mul telefoninumber osutus liiga lühikeseks SMS Protecti jaoks, nõutud on kaheksa kohta aga minu number on seitsmekohaline iidsetest aegadest icon_razz.gif Võttis helpdeski toru otsas päris higistama, et sellisesest enneolematust probleemist jagu saada icon_razz.gif EU RMAH peaks ülehomme käivituma ja SMS Protect on selleks kohustuslik.

Pead siis uue numbri võtma, et kasutada? Või saab ikka 7 kohalise numbriga ka?

ottf
HV veteran

sõnum 13.06.2012 14:39:49 vasta tsitaadiga

jah võiksid lahendusest ka ikka rääkida, mul ka 7 kohaline... ei viitsi sellepärast küll hakata mingit krdi joogat tegema
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
rolfvector
HV kasutaja

sõnum 13.06.2012 14:42:07 vasta tsitaadiga

Suht valus on kuulata seda vingumist siin icon_smile.gif
See mäng ei ole mõeldudki et sa ühe kuuga ratsa rikkaks saad.. mõtle kui "vinge" kui kõigil kõige paremad asjad seljas on.. KOHE
Eks see asjade värk tehakse paremaks ja korda.. Kui mõelda siis hetkel jooksevad vennad Infernos ringi ja aint rare asjad seljas - pole ime et raske. (ma seda ei maini et legendaryd veel korras ei ole).
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 16
tagasi üles
Some
HV vaatleja

sõnum 13.06.2012 14:43:15 vasta tsitaadiga

Harald205 kirjutas:
Some kirjutas:

Pead siis uue numbri võtma, et kasutada? Või saab ikka 7 kohalise numbriga ka?

Support pidi käsitsi selle kõigisse andmebaasidesse lisama ja veel leidma kohad mis enableda. Paistab, et varem polnud neil sellist probleemi juhtunud. Jama selles et verification koodi nad ei näe, siis support ticketist ei piisa, peab tegevuse ajal nendega suhtlema. Õnneks sai ta minust üllatavalt hästi aru ja mina temast. Nii et sain oma numbri lõpuks tööle küll.
tagasi üles
10.10.10
Kreisi kasutaja
10.10.10

sõnum 13.06.2012 14:43:42 vasta tsitaadiga

Avastasin lvl 34 olles et gear pärineb lvl 18-21... yey. AH-sse läks 70k kulda... nüüd parem.
bladerunner
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga Online
sõnum 13.06.2012 15:15:28 vasta tsitaadiga

AH's veel miski bug vms, et ostetava võrdlus olemasolevaga pole alati teinekord korrektne, ehk ta ei vaata su varustust tervikuna.
Ostu hetkel vaatad et kasulik asi, aga pärast selga pannes selgub, et paras juust...

HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 13.06.2012 15:25:32 vasta tsitaadiga

..

viimati muutis HDTanel 13.06.2012 15:55:06, muudetud 1 kord
tagasi üles
Kristoferr
HV Guru
Kristoferr

sõnum 13.06.2012 15:38:44 vasta tsitaadiga

Mu barbari physical dmg reduction kokku:
Armor -72%
superstition -20%
dodge 20%
physical resistance 1102, ehk -78,6%
Block 20% 3700dmg.
... Aga Brood Hatchling eliitidest act2 jagu ei saa. Löövad mu lihtsalt maha puhtal füüsilise dmg´ga + spell dmg, kui neil midagi on.
Ajuvaba...

Ei aita potid, wrath of berseker, ega ka muud vahendid...

Et normaalselt jagu saada, peaks mul igal geari jupil olema 40+% physical reduction., kõrge armor, -% dmg from elites jms... Sellist geari enne act3 ei kuku.
Kommentaarid: 267 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 0 :: 218
tagasi üles
10.10.10
Kreisi kasutaja
10.10.10

sõnum 13.06.2012 15:50:55 vasta tsitaadiga

Ma lvl 34 ja dps 512 vaid...
lauri23
HV veteran
lauri23

sõnum 13.06.2012 15:54:56 vasta tsitaadiga

Mina lvl 49 peal oma 1300 dps-i WD-ga mõtlesin, et võiks uue relva ah-st vaadata. Dps tõusis 2400 peale ja mobid kukuvad 2-3 laksuga.
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 13.06.2012 15:56:57 vasta tsitaadiga

Täna keegi General chati ka jälgib? icon_biggrin.gif Iga 1-2 sekundi tagant spämm... NOO NII ULME... Kuda krt Blizzard laseb sellisel pasal toimuda?
General chatis ka VAID 40inimest 40-st miljonist icon_lol.gif dafuq? ja teistes chat roomides 2-3 inimest. Kõik ilmselt sellepärast, et inimesed ei taha seda spämmi paska näha. Way to go Blizz

tagasi üles
Rasvane
Kreisi kasutaja
Rasvane

sõnum 13.06.2012 15:59:44 vasta tsitaadiga

Või siis on iga General chat eraldi "server" mis mahutab 100 inimest vms. Alati kui sisse login näitab 99 users vms... Osad lihtsalt lahkuvad nagu ma isegi ja jääbki 40 inimest alles.
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
Kristoferr
HV Guru
Kristoferr

sõnum 13.06.2012 16:00:37 vasta tsitaadiga

Kui keegi siit midagi tahab, siis lisage: Konnarahe#2162
20% alla AH hinna annan ära.

Spoiler Spoiler Spoiler
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 13.06.2012 16:04:04 vasta tsitaadiga

general chat ei ole enam autojoiniga, thank god.
tagasi üles
Floppy
HV vaatleja
Floppy

sõnum 13.06.2012 16:06:13 vasta tsitaadiga

See võib ju tobe tunduda, et infernot farmides kukub sulle iLvl 50 geari (mis on alumine piir siis infernos) aga kui sulle kukuks ainult max lvl geari siis oleks turg kiirelt itemitest üle uputatud. Tuleb see aeg kunagi niiehknaa kus tekib üleküllus aga küll siis blizz midagi välja mõtleb. Uus content võimisiganes.

SMS authiga on jah see lugu, et nad ei tunnista 7 kohalist numbrit icon_smile.gif Ise surusin sinna +372 ette kuigi oli öeldud, et ilma county koodita. Tuli sõnum kohale küll ja sain tehtud, siiani on tulnud kõik sõnumid ilusti telefoni. Targemad mehed rääkisid veel, et kui on 7 kohaline number siis võid 0i lõppu panna. Telefoni süsteem pidada nimelt nii toimima, et leitakse esimene vaste vms.

Ehk siis kui sul on number 5151001 siis ei ole olemas numbrit 5151001X vaid kõik lisanumbritega valitud asjad tulevad sinu numbrile. Eks võite katsetada kui ei usu icon_rolleyes.gif (ise ma pole katsetanud.. jäin lihtsalt targa inimese juttu uskuma)
tagasi üles
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 13.06.2012 16:29:41 vasta tsitaadiga

Kristoferr, oleks sul normaalsemad gemid siis oleks ma kindlalt huvitatud. Ostaks STAR gemme hea meelega thumbs_up.gif hea hinnaga!
tagasi üles
Kristoferr
HV Guru
Kristoferr

sõnum 13.06.2012 16:35:20 vasta tsitaadiga

Ma pole veel JC leveldanud. Enne patchi leveldamine oli suht koht utoopiline. Peale patchi töötan ta üles.
tagasi üles
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 13.06.2012 16:54:06 vasta tsitaadiga

Kristoferr, utoopiline? JC oli kõige odavam ja kiirem, 20k iga level ja 10x ehk 200k. Blacksmithile läks veidike rohkem icon_biggrin.gif

Keegi siit omale norme shouldereid ei soovi? icon_smile.gif

tagasi üles
mirko27
HV veteran
mirko27

sõnum 13.06.2012 17:03:08 vasta tsitaadiga

Peale patchi kõrgema leveli gemide combine jääb samasuguseks.
Kommentaarid: 12 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 11
tagasi üles
LaC3rtosus
HV kasutaja
LaC3rtosus

sõnum 13.06.2012 17:07:16 vasta tsitaadiga

Kristoferr, utoopiline? JC oli kõige odavam ja kiirem, 20k iga level ja 10x ehk 200k. Blacksmithile läks veidike rohkem icon_biggrin.gif

Lol, kust otsast need normid on? Int/dex.
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
eShelobik
HV Guru
eShelobik

sõnum 13.06.2012 17:11:19 vasta tsitaadiga

tsitaat:

See võib ju tobe tunduda, et infernot farmides kukub sulle iLvl 50 geari (mis on alumine piir siis infernos) aga kui sulle kukuks ainult max lvl geari siis oleks turg kiirelt itemitest üle uputatud.

Inferno alumine piir on siiski 60. Ehk siis kui sulle level 50 geari pillutakse infernos, siis on see nõme disain. Samuti leveldades, kukkus ainult sinu levelist allapoole, erinevalt MMOdest näiteks, kus questides oma leveli areates saad siiski vastavalt oma levelile loot'i.
tagasi üles
M3rcury
HV kasutaja
M3rcury

sõnum 13.06.2012 17:16:51 vasta tsitaadiga

Väga huvitav bug juhtus, kui just enne sisse logisin, jagati 4 achievementi tuimalt, Artisandid level 10-d ja Stash all upgraded, kuigi mul ainult mõlemad level 7 ja stashil ainult üks tab lahti ostetud... Väga müstiline.
tagasi üles
Floppy
HV vaatleja
Floppy

sõnum 13.06.2012 17:17:38 vasta tsitaadiga

eShelobik kirjutas:
tsitaat:

See võib ju tobe tunduda, et infernot farmides kukub sulle iLvl 50 geari (mis on alumine piir siis infernos) aga kui sulle kukuks ainult max lvl geari siis oleks turg kiirelt itemitest üle uputatud.

Inferno alumine piir on siiski 60. Ehk siis kui sulle level 50 geari pillutakse infernos, siis on see nõme disain. Samuti leveldades, kukkus ainult sinu levelist allapoole, erinevalt MMOdest näiteks, kus questides oma leveli areates saad siiski vastavalt oma levelile loot'i.

Ma võiks otsida sulle 'blue' quote kus on kirjas, et inferno looti min iLvl on 50 aga ma ei viitsi. Kui disain on nõme siis uninstalli diablo ja uputa arvuti ojja, mure murtud. Mõne teise jaoks on nõme disain (nende teiste seas siis Blizzi devid) kui nädalaga on kõigil max gear seljas.
tagasi üles
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 13.06.2012 17:18:07 vasta tsitaadiga

LaC3rtosus, noo kellele on kellele mitte. Ega sa ju koguaeg osta milliseid asju, vaikselt krt arened. Alguses need ka head ja mitte vähe. Dodge chance tõuseb ja DPS ka.
tagasi üles
Rasvane
Kreisi kasutaja
Rasvane

sõnum 13.06.2012 17:18:51 vasta tsitaadiga

Need jah täiesti mõttetud shoulderid.. vendori laks for sure.
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
eShelobik
HV Guru
eShelobik

sõnum 13.06.2012 18:20:10 vasta tsitaadiga

Floppy, vana hea... sina... et on olemas sinu arvamus ja vale arvamus..

Milleks kohe äärmusest äärmusesse minna, et max gear jne. Ma lihtsalt ütlesin, et inferno act1 läbimiseks peaks geari saama Hell IVst, inferno act1 peaks droppima looti, millega saaks act2'te minna... mitte helli alguse looti...

viimati muutis eShelobik 13.06.2012 18:24:30, muudetud 1 kord
tagasi üles
Kristoferr
HV Guru
Kristoferr

sõnum 13.06.2012 18:21:07 vasta tsitaadiga

Loomulikult mõtlesin gemmide tegemist, mitte otseselt JC levelite ostmist.
tagasi üles
Janek99
HV kasutaja
Janek99

sõnum 13.06.2012 18:34:05 vasta tsitaadiga

Kristoferr kirjutas:
Armor -72%
superstition -20%
dodge 20%
Block 20% 3700dmg.
... Aga Brood Hatchling eliitidest act2 jagu ei saa. Löövad mu lihtsalt maha puhtal füüsilise dmg´ga + spell dmg, kui neil midagi on.
Ajuvaba...

Et normaalselt jagu saada, peaks mul igal geari jupil olema 40+% physical reduction., kõrge armor, -% dmg from elites jms... Sellist geari enne act3 ei kuku.

all resist 900-1k ja ei löö nad sind enam maha icon_smile.gif
Kommentaarid: 17 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 15
tagasi üles
Kristoferr
HV Guru
Kristoferr

sõnum 13.06.2012 19:00:37 vasta tsitaadiga

Janek99 kirjutas:
Kristoferr kirjutas:
Armor -72%
superstition -20%
dodge 20%
Block 20% 3700dmg.
Ajuvaba...

all resist 900-1k ja ei löö nad sind enam maha icon_smile.gif

Sa vist ei lugenud hästi. Loe uuesti. Tegin punaseks.
Aga sain jagu neist lõpuks. Vaja läks paar õnnelikku revenge procci ja potte. Ikka ulme kõvasti löövad need eliit ämblikud.
tagasi üles
jeanman
Kreisi kasutaja
jeanman

sõnum 13.06.2012 19:50:03 vasta tsitaadiga

Hetkel olen inferno actI ja mul dropib küll level 57- 60 asju, siniseid, kollast pole veel näinud.
Kommentaarid: 39 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 36
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Diablo III mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 141, 142, 143 ... 294, 295, 296  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.