Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Diablo III märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 280, 281, 282 ... 589, 590, 591  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Kas kavatsed osta D3: Reaper of Souls expansioni?
Jah
52%
 52%  [ 171 ]
Ei
47%
 47%  [ 154 ]
hääli kokku : 325

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
LKits
HV Guru
LKits

sõnum 12.06.2012 15:10:39 vasta tsitaadiga

Miks peaks mängija tahtma endale kulda koguda?
Tark kogub asju, sest asju saab müüa päris raha eest - kullaga pole siis midagi teha.

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
eShelobik
HV Guru
eShelobik

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 12.06.2012 15:12:12 vasta tsitaadiga

LKits, kulla müümine raha eest on lihtsam kui asjade müümine..
Kommentaarid: 293 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 260
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
sten260
HV kasutaja

sõnum 12.06.2012 15:33:35 vasta tsitaadiga

ma arvan ,et need duperid ja hackerid hakkavad varsti banne ka saama, teades blizzardit, siis hackeritega nad oskavad küll toime tulla... (wowis pole vist kunagi ühtegi hackerit näinud, bottimisega on teine lugu tho)

edit:
Spoiler Spoiler Spoiler

viimati muutis sten260 12.06.2012 15:36:40, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
Teaq
HV vaatleja

sõnum 12.06.2012 15:35:42 vasta tsitaadiga

sten260 kirjutas:
ma arvan ,et need duperid ja hackerid hakkavad varsti banne ka saama, teades blizzardit, siis hackeritega nad oskavad küll toime tulla... (wowis pole vist kunagi ühtegi hackerit näinud, bottimisega on teine lugu tho)
Alles mingi aeg oli WoWis ka dupefest. Ühe venna poolt oli 10 spectral tigerit AHs müügis icon_lol.gif
tagasi üles
Floppy
HV vaatleja
Floppy

sõnum 12.06.2012 15:42:47 vasta tsitaadiga

http://diablo.incgamers.com/blog/comments/the-great-gold-fiasco illustreerimaks mu posti selle kohta, et pole mõtet iga pildi peale kisada. (jejee ofc, kinni makstud artikkel, blizz andis miljoneid kulda neile jne, truth is out there)

Kui mõnda foorumit uskuda siis bottereid on juba bännitud. Muidugi tänu sellele, et puberteet netti saabus ja kõik kõiki trollida üritavad ei pruugi seegi uudis õige olla.
tagasi üles
Some
HV vaatleja

sõnum 12.06.2012 16:57:44 vasta tsitaadiga

Kusjuures Blizzardil oli minevikus omapärane taktika, et nad mingi aeg korjavad infot abusejate/bottide kohta ja siis miski hetk suleti kümneid tuhandeid kontosid korraga. Muidu kaoksid peale esimesi banne teised sama boti kasutajad võrgust. Kui AH-s kellaajaga mängitakse ja tehingud logitakse, siis tagantjärele logide analüüsil võivad tuvastada mägitingimuste rikkumise ja lihtsalt külmalt panevad konto kinni. Nii et ka uudishimust katsetamine võib ohtlik olla.
Kommentaarid: 12 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 9
tagasi üles
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 12.06.2012 17:19:01 vasta tsitaadiga

Wow, enam ei tohi siin foorumis asju pakkuda inimestele? Postid kustutatakse ära icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 635 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 496
tagasi üles
seg4ne
HV vaatleja

sõnum 12.06.2012 17:21:13 vasta tsitaadiga

sten260 kirjutas:

edit:
Spoiler Spoiler Spoiler

"We take cheating seriously..." mõni kuu tagasi mängisin WoWi veel ja tegin foorumisse teema kus üritasin ühte botti bannida, päev hiljem tuli teade emailile et ma olen banned foorumist 7ks päevaks trollimise tõttu.
tagasi üles
Psych0
HV veteran
Psych0

sõnum 12.06.2012 17:23:10 vasta tsitaadiga

seg4ne kirjutas:
sten260 kirjutas:

edit:
Spoiler Spoiler Spoiler

"We take cheating seriously..." mõni kuu tagasi mängisin WoWi veel ja tegin foorumisse teema kus üritasin ühte botti bannida, päev hiljem tuli teade emailile et ma olen banned foorumist 7ks päevaks trollimise tõttu.

Järgmine kord kirjuta ticket. Muidu on järjekordne mõttetu teema official foorumites, mis kedagi ei huvita.
Kommentaarid: 61 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 57
tagasi üles
jeanman
Kreisi kasutaja
jeanman

sõnum 12.06.2012 17:38:12 vasta tsitaadiga

Häbi tunnistada aga ma ei saa selle authentimise vidinaga hakama.Kakun asja telefoni ära, seal miskine kood vahetub koguaeg aga kuda ma selle asja oma bnetiga seon, et ta sisselogimisel mult seda koodi küsima hakkaks?
Kommentaarid: 39 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 36
tagasi üles
M3rcury
HV kasutaja
M3rcury

sõnum 12.06.2012 17:40:23 vasta tsitaadiga

jeanman kirjutas:
Häbi tunnistada aga ma ei saa selle authentimise vidinaga hakama.Kakun asja telefoni ära, seal miskine kood vahetub koguaeg aga kuda ma selle asja oma bnetiga seon, et ta sisselogimisel mult seda koodi küsima hakkaks?

Mine (telefoni authenticatori) pea menüüsse ja võta Setup, seal õpetus kirjas mida tegema pead.

tagasi üles
kukemaim
HV vaatleja

sõnum 12.06.2012 17:55:38 vasta tsitaadiga

Dadaah:

tsitaat:
We recently issued a round of account suspensions and bans to several thousand Diablo® III players who were in violation of the Battle.net® Terms of Use for cheating and/or using botting or hacking programs while playing. In addition to undermining the spirit of fair play that’s essential to everyone’s enjoyment of the game, botting, hacking, and other such exploitive behavior can contribute to stability and performance issues with the Battle.net service. As always, maintaining a stable, safe, and fun online-gaming experience for legitimate players is a top priority for us, and we'll be continuing to keep watch on Battle.net and take action as needed.
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
ArvQ
HV Guru
Keelatud avatar

sõnum 12.06.2012 18:09:50 vasta tsitaadiga

Päris vihane võib mõni bän'i saaja olla.
Ostad mängu... saad banaani... enam mängu ei ole icon_lol.gif
Kommentaarid: 176 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 1 :: 149
tagasi üles
486
HV Guru

sõnum 12.06.2012 18:30:48 vasta tsitaadiga

K6iki nagunii ei taba
sten260
HV kasutaja

sõnum 12.06.2012 18:37:58 vasta tsitaadiga

Jackinthex kirjutas:
Päris vihane võib mõni bän'i saaja olla.
Ostad mängu... saad banaani... enam mängu ei ole icon_lol.gif

ma arvan, et need kes neid hacke kasutasid olid selleks valmis icon_razz.gif Kui just mingi 10 aastane kuskilt internetist käpad taha ei saanud ja pärast virin lahti kui banaan käes icon_lol.gif
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
jeanman
Kreisi kasutaja
jeanman

sõnum 12.06.2012 20:11:21 vasta tsitaadiga

M3rcury kirjutas:
jeanman kirjutas:

Mine (telefoni authenticatori) pea menüüsse ja võta Setup, seal õpetus kirjas mida tegema pead.

Pole mul telefonis miskit peamenüüd ega setupid icon_redface.gif
Kommentaarid: 39 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 36
tagasi üles
vasques
HV kasutaja
vasques

sõnum 12.06.2012 20:14:55 vasta tsitaadiga

Floppy kirjutas:
Kui kulda tekib juurde siis kuidas asjade hinnad langevad? Peaks ju tõusma kuna inimestel on raha, et osta. Kui asjad samas tempos kaasa tekivad ja hind langeb siis nagu ei tekikski inflatsiooni ju?

Võid ka muidugi kulla päris raha eest maha müüa ja hiljem tagasi osta kui see odavam on.

Mõni majandusega kursis olev inimene võib mind parandada, ma ise sellest suurt miskit ei tea.

PS. Ma ei usu kõike pimesi mida Blizz ütleb aga nii suur firma ei saa minu arvates lubada endale lihtsalt labase valetamisega vahele jäämist. Sestap kahtlen, et nad kinni mätsivad kõike.

ilmselgelt ei ole sa mänguga kursis, kulla eest saab itemeid ise teha....... kulda saab müüa rmahis.

Some
HV vaatleja

sõnum 12.06.2012 20:15:55 vasta tsitaadiga

jeanman kirjutas:
M3rcury kirjutas:
jeanman kirjutas:

Pole mul telefonis miskit peamenüüd ega setupid icon_redface.gif

Põhimõtteliselt pead sa Battle.net-is selle seerianumbri siduma oma kontoga. Seal õpetusvideo ka olemas kui ikka aru ei saa. Kood vahetub iga 30 sekundi pärast, nii et pead olema kärme toksija icon_wink.gif
Kommentaarid: 12 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 9
tagasi üles
kukemaim
HV vaatleja

sõnum 12.06.2012 20:19:31 vasta tsitaadiga

Nojah, mis ikka oodata, kui täiesti töötavad ja guugeldatavad häkid/skriptid üleval ripuvad. Eks see tee blizzardi töö veidi lihtsamaks tee
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
Floppy
HV vaatleja
Floppy

sõnum 12.06.2012 20:37:52 vasta tsitaadiga

vasques kirjutas:
ilmselgelt ei ole sa mänguga kursis, kulla eest saab itemeid ise teha....... kulda saab müüa rmahis.

Kas see 'ilmselge fakt' langeb sinna kategooriasse mida raevunud nohikud capsis blizzi foorumisse faktide pähe kirjutavad?

Sulle infoks siis, et blacksmith craftib max iLvl 62 geari mis jääb enamasti maha iLvl 63st. Craftitud relvadega näiteks pole midagi teha.

Isegi kui Blizz selle õnnetuse, nimega blacksmith, kuidagi fixib ning sealt awesome geari hakatakse hoolega vorpima ning turg üle uputatakse siis mis hea pärast peaks ma kalli raha eest kulda ostma kui geari hind madal on?

Minu arusaamise järgi makstakse ikkagi raha itemite eest. Itemeid saab kulla eest mida on lihtsam RMAHs müüa. Mida rohkem botterid kulda mängu toodavad seda odavamaks see läheb. Minu mõistuse järgi ei muutu reaalselt midagi ning maksad sa lõpuks ikkagi selle eest palju itemid maksavad. Mida odavamad, seda parem minu jaoks. Kui kellelgi oli plaan RMAHga ratsa rikkaks saada siis vbolla neil on jah sitt päev. Selleks, et kullast otse väärtuslikke itemeid toota on siiski endiselt vajalik kõigepealt vastavad reciped mängu panna. Peale legendaryde buffi on ehk võimalik, et sealt hakkab tulema.
Lõppude lõpuks on isegi parem see kui mängus liiguvad nii suured hunnikud kulda, et mingi vaaside lõhkumisega teenitav kuld on tühine ja iga jumbu kes omale boti googeldas selle arvelt ei rikastu.

See on kõik muidugi minu arvamus ja mitte 'fakt'.

Kui palju või mida mina mängust tean on sinu jaoks paraku teadmatus ehk siis ära sel teemal sõna võta ja saame kõik omavahel hästi läbi.
tagasi üles
rolfvector
HV kasutaja

sõnum 12.06.2012 21:49:57 vasta tsitaadiga

Kõik läheb nii nagu blizzard tahab.. ei ole mõtet üle mõelda icon_smile.gif
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 16
tagasi üles
thargun
Kreisi kasutaja

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 13.06.2012 08:41:55 vasta tsitaadiga

Kas AH on restarditud? Kõik minu müügis olevad asjad on kadunud.
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
lauri23
HV veteran
lauri23

sõnum 13.06.2012 08:51:43 vasta tsitaadiga

Mul küll alles, aga keegi ei osta neid, juba pikemat aega. Isegi mitte tühise raha eest, mingi vandenõu vist minu vastu icon_cry.gif
karmo29
HV kasutaja
karmo29

sõnum 13.06.2012 08:52:58 vasta tsitaadiga

mul küll kõik alles icon_biggrin.gif
rmah jälle päevakese edasi lükatud icon_biggrin.gif

Kommentaarid: 29 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 25
tagasi üles
Kristoferr
HV Guru
Kristoferr

sõnum 13.06.2012 09:05:45 vasta tsitaadiga

USA rmah on live. EU tuleb ilmselt kohe.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Diablo III mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 280, 281, 282 ... 589, 590, 591  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.