Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Kas kavatsed osta D3: Reaper of Souls expansioni? |
Jah |
|
52% |
[ 171 ] |
Ei |
|
47% |
[ 154 ] |
|
hääli kokku : 325 |
|
autor |
|
LKits
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
eShelobik
HV Guru

|
12.06.2012 15:12:12
|
|
|
LKits, kulla müümine raha eest on lihtsam kui asjade müümine..
|
|
Kommentaarid: 293 loe/lisa |
   |
1 :: |
260 |
|
tagasi üles |
|
 |
sten260
HV kasutaja
|
12.06.2012 15:33:35
|
|
|
ma arvan ,et need duperid ja hackerid hakkavad varsti banne ka saama, teades blizzardit, siis hackeritega nad oskavad küll toime tulla... (wowis pole vist kunagi ühtegi hackerit näinud, bottimisega on teine lugu tho)
edit:
Spoiler 
Blizzard Entertainment has always taken cheating in any form in Blizzard games very seriously, and that's no different for Diablo® III. If a Diablo III player is found to be cheating or using hacks, bots, or modifications in any form, then as outlined in the Diablo III end user license agreement, that player can be permanently banned from the game. This means that the player will be permanently unable to log in to Battle.net® to play Diablo III with his or her account.
Playing Diablo III legitimately means playing with an unaltered game client. Doing otherwise violates our policies for Battle.net and Diablo III, and it goes against the spirit of fair play that all of our games are based on. We strongly recommend that you avoid using any hacks, cheats, bots, or exploits. Suspensions and bans of players that have used or start using cheats and hacks will begin in the near future.
Warden has been. Monitoring what's being tracked by the system is an important part of the process before banning in waves. We need to be sure the detections are accurate. It's a reminder of the rules and a promise that ban waves will commence shortly. Nothing more.
viimati muutis sten260 12.06.2012 15:36:40, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Teaq
HV vaatleja
|
12.06.2012 15:35:42
|
|
|
sten260 kirjutas: |
ma arvan ,et need duperid ja hackerid hakkavad varsti banne ka saama, teades blizzardit, siis hackeritega nad oskavad küll toime tulla... (wowis pole vist kunagi ühtegi hackerit näinud, bottimisega on teine lugu tho) |
Alles mingi aeg oli WoWis ka dupefest. Ühe venna poolt oli 10 spectral tigerit AHs müügis
|
|
tagasi üles |
|
 |
Floppy
HV vaatleja

|
12.06.2012 15:42:47
|
|
|
http://diablo.incgamers.com/blog/comments/the-great-gold-fiasco illustreerimaks mu posti selle kohta, et pole mõtet iga pildi peale kisada. (jejee ofc, kinni makstud artikkel, blizz andis miljoneid kulda neile jne, truth is out there)
Kui mõnda foorumit uskuda siis bottereid on juba bännitud. Muidugi tänu sellele, et puberteet netti saabus ja kõik kõiki trollida üritavad ei pruugi seegi uudis õige olla.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Some
HV vaatleja
|
12.06.2012 16:57:44
|
|
|
Kusjuures Blizzardil oli minevikus omapärane taktika, et nad mingi aeg korjavad infot abusejate/bottide kohta ja siis miski hetk suleti kümneid tuhandeid kontosid korraga. Muidu kaoksid peale esimesi banne teised sama boti kasutajad võrgust. Kui AH-s kellaajaga mängitakse ja tehingud logitakse, siis tagantjärele logide analüüsil võivad tuvastada mägitingimuste rikkumise ja lihtsalt külmalt panevad konto kinni. Nii et ka uudishimust katsetamine võib ohtlik olla.
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
HDTanel
Overclocker

|
12.06.2012 17:19:01
|
|
|
Wow, enam ei tohi siin foorumis asju pakkuda inimestele? Postid kustutatakse ära
_________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel |
|
Kommentaarid: 635 loe/lisa |
   |
4 :: |
3 :: |
496 |
|
tagasi üles |
|
 |
seg4ne
HV vaatleja
|
12.06.2012 17:21:13
|
|
|
ma arvan ,et need duperid ja hackerid hakkavad varsti banne ka saama, teades blizzardit, siis hackeritega nad oskavad küll toime tulla... (wowis pole vist kunagi ühtegi hackerit näinud, bottimisega on teine lugu tho)
edit:
Spoiler 
Blizzard Entertainment has always taken cheating in any form in Blizzard games very seriously, and that's no different for Diablo® III. If a Diablo III player is found to be cheating or using hacks, bots, or modifications in any form, then as outlined in the Diablo III end user license agreement, that player can be permanently banned from the game. This means that the player will be permanently unable to log in to Battle.net® to play Diablo III with his or her account.
Playing Diablo III legitimately means playing with an unaltered game client. Doing otherwise violates our policies for Battle.net and Diablo III, and it goes against the spirit of fair play that all of our games are based on. We strongly recommend that you avoid using any hacks, cheats, bots, or exploits. Suspensions and bans of players that have used or start using cheats and hacks will begin in the near future.
Warden has been. Monitoring what's being tracked by the system is an important part of the process before banning in waves. We need to be sure the detections are accurate. It's a reminder of the rules and a promise that ban waves will commence shortly. Nothing more.
|
"We take cheating seriously..." mõni kuu tagasi mängisin WoWi veel ja tegin foorumisse teema kus üritasin ühte botti bannida, päev hiljem tuli teade emailile et ma olen banned foorumist 7ks päevaks trollimise tõttu.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Psych0
HV veteran

|
12.06.2012 17:23:10
|
|
|
seg4ne kirjutas: |
edit:
Spoiler 
|
"We take cheating seriously..." mõni kuu tagasi mängisin WoWi veel ja tegin foorumisse teema kus üritasin ühte botti bannida, päev hiljem tuli teade emailile et ma olen banned foorumist 7ks päevaks trollimise tõttu. |
Järgmine kord kirjuta ticket. Muidu on järjekordne mõttetu teema official foorumites, mis kedagi ei huvita.
|
|
Kommentaarid: 61 loe/lisa |
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeanman
Kreisi kasutaja

|
12.06.2012 17:38:12
|
|
|
Häbi tunnistada aga ma ei saa selle authentimise vidinaga hakama.Kakun asja telefoni ära, seal miskine kood vahetub koguaeg aga kuda ma selle asja oma bnetiga seon, et ta sisselogimisel mult seda koodi küsima hakkaks?
|
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
36 |
|
tagasi üles |
|
 |
M3rcury
HV kasutaja

|
12.06.2012 17:40:23
|
|
|
jeanman kirjutas: |
Häbi tunnistada aga ma ei saa selle authentimise vidinaga hakama.Kakun asja telefoni ära, seal miskine kood vahetub koguaeg aga kuda ma selle asja oma bnetiga seon, et ta sisselogimisel mult seda koodi küsima hakkaks? |
Mine (telefoni authenticatori) pea menüüsse ja võta Setup, seal õpetus kirjas mida tegema pead.
_________________ Youtube: FranticM3rcury
Steam: Frantic M3rcury |
|
Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
24 |
|
tagasi üles |
|
 |
kukemaim
HV vaatleja
|
12.06.2012 17:55:38
|
|
|
Dadaah:
tsitaat: |
We recently issued a round of account suspensions and bans to several thousand Diablo® III players who were in violation of the Battle.net® Terms of Use for cheating and/or using botting or hacking programs while playing. In addition to undermining the spirit of fair play that’s essential to everyone’s enjoyment of the game, botting, hacking, and other such exploitive behavior can contribute to stability and performance issues with the Battle.net service. As always, maintaining a stable, safe, and fun online-gaming experience for legitimate players is a top priority for us, and we'll be continuing to keep watch on Battle.net and take action as needed. |
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
ArvQ
HV Guru

|
12.06.2012 18:09:50
|
|
|
Päris vihane võib mõni bän'i saaja olla.
Ostad mängu... saad banaani... enam mängu ei ole
|
|
Kommentaarid: 176 loe/lisa |
   |
2 :: |
149 |
|
tagasi üles |
|
 |
486
HV Guru
|
12.06.2012 18:30:48
|
|
|
K6iki nagunii ei taba
_________________ zero |
|
Kommentaarid: 46 loe/lisa |
   |
3 :: |
2 :: |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
sten260
HV kasutaja
|
12.06.2012 18:37:58
|
|
|
Jackinthex kirjutas: |
Päris vihane võib mõni bän'i saaja olla.
Ostad mängu... saad banaani... enam mängu ei ole  |
ma arvan, et need kes neid hacke kasutasid olid selleks valmis Kui just mingi 10 aastane kuskilt internetist käpad taha ei saanud ja pärast virin lahti kui banaan käes
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeanman
Kreisi kasutaja

|
12.06.2012 20:11:21
|
|
|
M3rcury kirjutas: |
Häbi tunnistada aga ma ei saa selle authentimise vidinaga hakama.Kakun asja telefoni ära, seal miskine kood vahetub koguaeg aga kuda ma selle asja oma bnetiga seon, et ta sisselogimisel mult seda koodi küsima hakkaks? |
Mine (telefoni authenticatori) pea menüüsse ja võta Setup, seal õpetus kirjas mida tegema pead. |
Pole mul telefonis miskit peamenüüd ega setupid
|
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
36 |
|
tagasi üles |
|
 |
vasques
HV kasutaja

|
12.06.2012 20:14:55
|
|
|
Floppy kirjutas: |
Kui kulda tekib juurde siis kuidas asjade hinnad langevad? Peaks ju tõusma kuna inimestel on raha, et osta. Kui asjad samas tempos kaasa tekivad ja hind langeb siis nagu ei tekikski inflatsiooni ju?
Võid ka muidugi kulla päris raha eest maha müüa ja hiljem tagasi osta kui see odavam on.
Mõni majandusega kursis olev inimene võib mind parandada, ma ise sellest suurt miskit ei tea.
PS. Ma ei usu kõike pimesi mida Blizz ütleb aga nii suur firma ei saa minu arvates lubada endale lihtsalt labase valetamisega vahele jäämist. Sestap kahtlen, et nad kinni mätsivad kõike. |
ilmselgelt ei ole sa mänguga kursis, kulla eest saab itemeid ise teha....... kulda saab müüa rmahis.
_________________ Chuck Norris on juba 2 aastat surnud. Vikatimees kogub siiamaani julgust, et seda talle öelda. |
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Some
HV vaatleja
|
12.06.2012 20:15:55
|
|
|
M3rcury kirjutas: |
Mine (telefoni authenticatori) pea menüüsse ja võta Setup, seal õpetus kirjas mida tegema pead. |
Pole mul telefonis miskit peamenüüd ega setupid  |
Põhimõtteliselt pead sa Battle.net-is selle seerianumbri siduma oma kontoga. Seal õpetusvideo ka olemas kui ikka aru ei saa. Kood vahetub iga 30 sekundi pärast, nii et pead olema kärme toksija
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
kukemaim
HV vaatleja
|
12.06.2012 20:19:31
|
|
|
Nojah, mis ikka oodata, kui täiesti töötavad ja guugeldatavad häkid/skriptid üleval ripuvad. Eks see tee blizzardi töö veidi lihtsamaks tee
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Floppy
HV vaatleja

|
12.06.2012 20:37:52
|
|
|
vasques kirjutas: |
ilmselgelt ei ole sa mänguga kursis, kulla eest saab itemeid ise teha....... kulda saab müüa rmahis. |
Kas see 'ilmselge fakt' langeb sinna kategooriasse mida raevunud nohikud capsis blizzi foorumisse faktide pähe kirjutavad?
Sulle infoks siis, et blacksmith craftib max iLvl 62 geari mis jääb enamasti maha iLvl 63st. Craftitud relvadega näiteks pole midagi teha.
Isegi kui Blizz selle õnnetuse, nimega blacksmith, kuidagi fixib ning sealt awesome geari hakatakse hoolega vorpima ning turg üle uputatakse siis mis hea pärast peaks ma kalli raha eest kulda ostma kui geari hind madal on?
Minu arusaamise järgi makstakse ikkagi raha itemite eest. Itemeid saab kulla eest mida on lihtsam RMAHs müüa. Mida rohkem botterid kulda mängu toodavad seda odavamaks see läheb. Minu mõistuse järgi ei muutu reaalselt midagi ning maksad sa lõpuks ikkagi selle eest palju itemid maksavad. Mida odavamad, seda parem minu jaoks. Kui kellelgi oli plaan RMAHga ratsa rikkaks saada siis vbolla neil on jah sitt päev. Selleks, et kullast otse väärtuslikke itemeid toota on siiski endiselt vajalik kõigepealt vastavad reciped mängu panna. Peale legendaryde buffi on ehk võimalik, et sealt hakkab tulema.
Lõppude lõpuks on isegi parem see kui mängus liiguvad nii suured hunnikud kulda, et mingi vaaside lõhkumisega teenitav kuld on tühine ja iga jumbu kes omale boti googeldas selle arvelt ei rikastu.
See on kõik muidugi minu arvamus ja mitte 'fakt'.
Kui palju või mida mina mängust tean on sinu jaoks paraku teadmatus ehk siis ära sel teemal sõna võta ja saame kõik omavahel hästi läbi.
|
|
tagasi üles |
|
 |
rolfvector
HV kasutaja
|
12.06.2012 21:49:57
|
|
|
Kõik läheb nii nagu blizzard tahab.. ei ole mõtet üle mõelda
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
thargun
Kreisi kasutaja
|
13.06.2012 08:41:55
|
|
|
Kas AH on restarditud? Kõik minu müügis olevad asjad on kadunud.
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
lauri23
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 28 loe/lisa |
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
karmo29
HV kasutaja

|
13.06.2012 08:52:58
|
|
|
mul küll kõik alles
rmah jälle päevakese edasi lükatud
_________________ Rincewindil käis elu nii tihti silme eest läbi, et ta võis juba igavamate kohtade peal tukastada
Rincewindi maahirm, mis tabab teda kõrgustes - maa on see, mis sind lõpuks tapab
Dropbox |
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
25 |
|
tagasi üles |
|