Kui mängitav inferno cow level siis on? Kui raske?
Väga julm... vähemalt kui nädal tagasi vms pelasin seda. One shotid ja ise neile peaaegu üldse dämmi ei teinud. Aga noh mul oli siis dps 10k Tavalistest mobidest jutt... siniseid plnud mõtet üldse torkida. Lilled tegid 350 000 dämmi. _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Vaatasin video ära. Päris hea - vennal on oma meetodisse nii palju usku, et loodab, et crackdown hakkab alguses mõjutama teisi farmereid.
Seega inflatsioon väheneb ja meie toreda hiina farmeri kogutud kulla hind tõuseb enne RMAH avanemist ja seega saab farmer rohkem päris raha oma kogutud kulla eest.
Ainuüksi sellise intervjuu olemasolu muidugi näitab kui nutuses seisus on hetkel Diablo 3-e majandus. _________________ Slow is smooth and smooth is fast
Mõtlesin, et prooviks ka act 2-te, kuna act 1 võin suhteliselt vabalt kõike peksta. Nagu öö ja päev, hallid mobid saab mõningate suremistega maha, aga packe pole mõtet vaadatagi. Eks HP ja dps on vähe hetkel. (19k ja 9k)
Päris hea intervjuu, kui see just lavastatud pole.
Botmeister räägib otse välja, kuidas accountide "häkkimine" käib. Midagi uut selles muidugi pole, aga kummutab ehk mõnedki legendid.
Eriti, kui arvestada tema ütlust, et Blizzard on bulletproof.
Kes veel tahab Act3 speedleveldamist kasutada, siis nüüd on aeg. Asi pidi patchiga nerfi saama. Kes ei tea millest jutt ja keda huvitab, siis hommikul tegin klipi:
Olen ikka väga noob veel:) Ei mängi peaaegu üldse ja esimene charr level 50 vist alles.
Aga seda lehmakat tahaks näha küll, et täna õhtul õllede kõrvale oleks täitsa meeldiv ajaviide.
Minu tag (kui keegi nuubi lohistada sinna viitsib).
Cyberlord#1232
Viimasel ajal palju teinud Butcheri farme, mõtlesin täna, et võiks farmida suvalistest kohtadest kotitäie raresid kokku. Mõeldud-tehtud (kokku läks circa 2 tundi).
Näitan KÕIGE viimast droppi.
Spoiler
Statsid sellised (inferno act 1 väga kerge ja lihtsalt klõpsutamise vaev pm, väga harva suren ja kõik tänu enda lollusele).
Kõik seljasolevad asjad lvl ~59-60 välja arvatud chest, ringid ja amulet, mis ostetud numbes nightmare ajal juba.
No Blizzi support foorumid on sellised toredad kohad, kus eriti ei taheta inimestega suhelda. See kogemus endal WoW'iga ja ka D3 foorumites sama tunne.
Aga lisaks sellele, oli algne selle sama "sinise" post selline: http://imgbox.com/aarZSmwp
Venelastele oma kirillitsa, mis seal ikka. Õige ka. _________________ Füsioteraapia alane hindamine & nõu ¤ treeningfilosoofia & toitumine ¤ kaela- ja õlavöötme lihaspingete leevendamine
Ma ei vaidle vastu, et kui osteti odavam, siis ka sellele vastav toode.
Probleem pigem selles, et online key poed müüsid ka vene võtmeid, kuna algne jutt oli, et nendega saab inglist kasutada.
Lisaks mõnedki poed müüsid võtmeid (mis praeguseks on venekeelsed) juba 1.5 nädalat tagasi.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.