Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Diablo III märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 270, 271, 272 ... 589, 590, 591  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Kas kavatsed osta D3: Reaper of Souls expansioni?
Jah
52%
 52%  [ 171 ]
Ei
47%
 47%  [ 154 ]
hääli kokku : 325

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
486
HV Guru

sõnum 07.06.2012 16:02:22 vasta tsitaadiga

ottf kirjutas:
samas on mingi jutt, et kogu itemite droppimine on seotud AH-ga, et linkitud kuidagi vms. Kui ah on set itemeid, legendarisi ja lihtsalt häid itemeid pilgeni täis siis nende itemite drop % on ülimalt väike - miks sest RMAH-i ju muidu tulevikus keegi ei kasutaks.

Mis m6ttega ma siis üldse farmin infernod? RMAH nagunii enamus ei hakka kasutama. See ainult m6nedele üksikutele, kes mingit itemid väga väga tahavad saada aga kardavad petta saada.

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
infarkt
HV kasutaja

sõnum 07.06.2012 16:16:02 vasta tsitaadiga

Kristoferr kirjutas:
Olgem ausad, et ka munga ja barbiga on kõik siiski gearis kinni. Midagi raskemat seal küll pole, kui DHga mängides. Omast kogemusest räägin icon_smile.gif

Jama on selles, et ranged klassid on samaväärse geariga võimelised 2-3 korda dps-i tegema. moar dps = moar loot = moar shiny items

Kas keegi tank tuleks ja aitaks inferno beliali maha lüüa?
Kommentaarid: 7 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 7
tagasi üles
vasques
HV kasutaja
vasques

sõnum 07.06.2012 16:17:25 vasta tsitaadiga

HOIATUS, ärge ise küll gemme tehke, ahst saab odavamalt. pmst enamus gemmid on tegemishinnast juba allapoole kukkunud, vb rahvas ei tea et gemme saab osta ja nõudlus väike, aga hetkel on küll olukord selline et gemme ei tasu ise teha.
Kristoferr
HV Guru
Kristoferr

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 07.06.2012 16:19:25 vasta tsitaadiga

infarkt kirjutas:
Kristoferr kirjutas:
Olgem ausad, et ka munga ja barbiga on kõik siiski gearis kinni. Midagi raskemat seal küll pole, kui DHga mängides. Omast kogemusest räägin icon_smile.gif

Jama on selles, et ranged klassid on samaväärse geariga võimelised 2-3 korda dps-i tegema. moar dps = moar loot = moar shiny items

Vale. Mu barbi on nõrgema geariga (u 1.5x väiksem dps) ja clearib kiiremini, kui DH. DPS, kui number ei ole siinkohal üldse määrav faktor.

tagasi üles
asdasd
HV kasutaja
asdasd

sõnum 07.06.2012 16:20:40 vasta tsitaadiga

Kas gemme saab jälle osta? Commodity itemid on mingi nädal aega kinni olnud ah's.
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
vasques
HV kasutaja
vasques

sõnum 07.06.2012 16:24:02 vasta tsitaadiga

asdasd kirjutas:
Kas gemme saab jälle osta? Commodity itemid on mingi nädal aega kinni olnud ah's.

vot sellest ma rääkisin icon_biggrin.gif look around people

lepkai
HV kasutaja
lepkai

sõnum 07.06.2012 16:26:04 vasta tsitaadiga

Tänud zpsy, nüüd ma siis ka D3 mängija thumbs_up.gif beer_yum.gif
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
infarkt
HV kasutaja

sõnum 07.06.2012 16:26:50 vasta tsitaadiga

Kristoferr kirjutas:
infarkt kirjutas:
Kristoferr kirjutas:

Vale. Mu barbi on nõrgema geariga (u 1.5x väiksem dps) ja clearib kiiremini, kui DH. DPS, kui number ei ole siinkohal üldse määrav faktor.

Ma ei tea, mul lvl 60 wizard ja barb. Wizard võtab infernos eliitpacke ikka oluliselt kiiremini maha kui barb + hulga vähem surmasid.
Kommentaarid: 7 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 7
tagasi üles
LKits
HV Guru
LKits

sõnum 07.06.2012 17:40:21 vasta tsitaadiga

Diablo 3 RU maksab 999 rubla ehk ~24.6€
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
kukemaim
HV vaatleja

sõnum 07.06.2012 17:53:46 vasta tsitaadiga

Tundub, et STR põhised itemid on AHs oluliselt odavamad. Loogiline ka ju, ainult barb jahib STRi. See räägib kindlasti barbi kasuks Inferno puhastamisel. Või ma eksin hindade osas?
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
Killer85
HV veteran

sõnum 07.06.2012 18:30:20 vasta tsitaadiga

Kas infernos farmivad kodanikest keegi tõesti ostab/jaksab osta neid 10m+ itemeid AHst?

Miks küsin - mõned miljonid on vaikselt kogunenud, ent ei suuda korralikku ning taskukohast kraami leida.
Kommentaarid: 69 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 67
tagasi üles
aldov
HV vaatleja
aldov

sõnum 07.06.2012 18:47:45 vasta tsitaadiga

Kui kellelgi guest pass üle siis kandidaat on siin thumbs_up.gif

E: Prismas oli D3 23,99 EUR ? Kas keegi teab on see võtmega ikka ??
tagasi üles
Killer85
HV veteran

sõnum 07.06.2012 19:31:33 vasta tsitaadiga

Vene versioon ehk?
Kommentaarid: 69 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 67
tagasi üles
vasques
HV kasutaja
vasques

sõnum 07.06.2012 20:04:21 vasta tsitaadiga

infarkt kirjutas:
Kristoferr kirjutas:
infarkt kirjutas:
Kristoferr kirjutas:

Ma ei tea, mul lvl 60 wizard ja barb. Wizard võtab infernos eliitpacke ikka oluliselt kiiremini maha kui barb + hulga vähem surmasid.

Kallis, kas reflect dam packe võtab ka oluliselt kiiremini maha? +600 per hit ei aita nende puhul isegi. ja surmasi üsna vähe? Mina esitaks vastuväite, et asi peaks olema teistpidi. Overall dam ja sustain on 2 eri asja.

kukemaim kirjutas:
Tundub, et STR põhised itemid on AHs oluliselt odavamad. Loogiline ka ju, ainult barb jahib STRi. See räägib kindlasti barbi kasuks Inferno puhastamisel. Või ma eksin hindade osas?

Barb vajab siiski str/vit/res geari mis tihtipeale on väga kulukas. Lihtne str 250 ei anna itemile minu silmis midagi.

edit:// Nii star gemmi tegemiseks kulub 500k kui sul on itemid olemas, ja miks müüakse seda tihtipeale 450k ????? inimesed lihtsalt maksavad itemid + 50k peale et seda maha ärida. emeraldidega tegin alguses paarsada tuhat kasumit aga nüüd....
teile teadmiseks, ostes fsq gemmid tome'id ja star craftida ning maha müüa peaks müügihind olema 500k+27fsq 80k + 54tome 10k + 15% maksud= 694k. suuremas osas peaks star gemmi hind kõikuma fsq gemmi saadavuses, aga hetkel ei näe mitte mingit muutust nende müügiartiklis, vb lihtsalt tuli nädalaga niipalju peale et läheb päev paar peale kuni hinnad tõusma hakkavad, kui ei siis kaob gemmide turg varsti ära....

Goleteral
HV vaatleja

sõnum 07.06.2012 20:10:13 vasta tsitaadiga

vasques kirjutas:
infarkt kirjutas:
Kristoferr kirjutas:
infarkt kirjutas:
Kristoferr kirjutas:

Kallis, kas reflect dam packe võtab ka oluliselt kiiremini maha? +600 per hit ei aita nende puhul isegi. ja surmasi üsna vähe? Mina esitaks vastuväite, et asi peaks olema teistpidi. Overall dam ja sustain on 2 eri asja.

kukemaim kirjutas:

Barb vajab siiski str/vit/res geari mis tihtipeale on väga kulukas. Lihtne str 250 ei anna itemile minu silmis midagi.

edit:// Nii star gemmi tegemiseks kulub 500k kui sul on itemid olemas, ja miks müüakse seda tihtipeale 450k ????? inimesed lihtsalt maksavad itemid + 50k peale et seda maha ärida. emeraldidega tegin alguses paarsada tuhat kasumit aga nüüd....
teile teadmiseks, ostes fsq gemmid tome'id ja star craftida ning maha müüa peaks müügihind olema 500k+27fsq 80k + 54tome 10k + 15% maksud= 694k. suuremas osas peaks star gemmi hind kõikuma fsq gemmi saadavuses, aga hetkel ei näe mitte mingit muutust nende müügiartiklis, vb lihtsalt tuli nädalaga niipalju peale et läheb päev paar peale kuni hinnad tõusma hakkavad, kui ei siis kaob gemmide turg varsti ära....

gemme müüakse hetkel paanikas sest tulevase patchiga läheb jewelcrafting oluliselt odavamaks.
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
kukemaim
HV vaatleja

sõnum 07.06.2012 20:57:12 vasta tsitaadiga

tsitaat:

kukemaim kirjutas:

Selge see. Aga Str/vit/res geari peale käib väiksem konkurents kui dex/vit/res või int/vit/res peale. Drop rate neil eeldatavasti sama
tagasi üles
limp
HV Guru
limp

sõnum 07.06.2012 22:16:38 vasta tsitaadiga

huvitav bugi tuli välja icon_lol.gif
mängisin hell Prime evil questi, seejärel muutus prime evil infernos mängitavaks icon_lol.gif ise olen act 1 muidu infernos ja nüüd võimalik viimast teha icon_smile.gif

Windows keskkond on nagu li*s - kõik teda ke*ivad aga keegi teda ei armasta!
Kommentaarid: 56 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 52
tagasi üles
M3rcury
HV kasutaja
M3rcury

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 07.06.2012 23:24:46 vasta tsitaadiga

M3rcury kirjutas:
Sai ka nüüd Infernosse jõutud, üldarvamus on see, et asi polegi nii hirmuäratav, kui alguses neid jutte siin lugedes icon_biggrin.gif kindlasti ajapikku läheb hullemaks, selles pole kahtlustki, aga praeguse seisuga oli ainult üks Rare pack kellelt sai vaevu 5% hp ära võetud, enne kui 4-5 korda surma sain icon_lol.gif eks teisedki championid ja rared killisid meid korduvalt, aga seevastu sai neile rohkem dämmi tehtud enne kui ise kukub icon_lol.gif nüüd kus siis ise infernos võite mind jällegi sõbraks lisada (Kes seda teinud juba pole), vahest võiks mõne kaasmaalasega farmida (nimi signatuuris), ise olen Demon Hunter. Hetkel olen kõige rohkem Ropskiniga ja Kurat-iga koos mänginud, nendega koos sai enamus Hellist koos tehtud.

Juurde mainides, et kes pole veel saanud Diablo III "Cow" levelis käia, siis minuga koos saaksite seal ära käia-uudistada (Tegin selle staffi valmis) Hetkel küll ainult Normal raskusastmes, kuna nightmare oma maksab 200 kilo ja hell oma 400 kilo, siis nendesse ma ei soovi veel investeerida.

tagasi üles
Ollaz
HV veteran
Ollaz

sõnum 07.06.2012 23:31:30 vasta tsitaadiga

Mul nightmare staff of herding, aga midagi erilist ta ei ole. Mõni drop on ehk parem, aga ainult alguses tundus huvitav icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 83 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 57
tagasi üles
makaak
HV kasutaja

sõnum 07.06.2012 23:32:07 vasta tsitaadiga

M3rcury kirjutas:
M3rcury kirjutas:
Sai ka nüüd Infernosse jõutud, üldarvamus on see, et asi polegi nii hirmuäratav, kui alguses neid jutte siin lugedes icon_biggrin.gif kindlasti ajapikku läheb hullemaks, selles pole kahtlustki, aga praeguse seisuga oli ainult üks Rare pack kellelt sai vaevu 5% hp ära võetud, enne kui 4-5 korda surma sain icon_lol.gif eks teisedki championid ja rared killisid meid korduvalt, aga seevastu sai neile rohkem dämmi tehtud enne kui ise kukub icon_lol.gif nüüd kus siis ise infernos võite mind jällegi sõbraks lisada (Kes seda teinud juba pole), vahest võiks mõne kaasmaalasega farmida (nimi signatuuris), ise olen Demon Hunter. Hetkel olen kõige rohkem Ropskiniga ja Kurat-iga koos mänginud, nendega koos sai enamus Hellist koos tehtud.

Juurde mainides, et kes pole veel saanud Diablo III "Cow" levelis käia, siis minuga koos saaksite seal ära käia-uudistada (Tegin selle staffi valmis) Hetkel küll ainult Normal raskusastmes, kuna nightmare oma maksab 200 kilo ja hell oma 400 kilo, siis nendesse ma ei soovi veel investeerida.

Hell siiski 500k ja Inferno on 1M,

Mul omal 500k puudu et inferno staff teha, vaikselt tuleb.
Kommentaarid: 25 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 24
tagasi üles
Azatris
HV veteran
Azatris

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 07.06.2012 23:38:29 vasta tsitaadiga

Kui mängitav inferno cow level siis on? Kui raske?
Kommentaarid: 38 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
Wiwefak
HV kasutaja

sõnum 07.06.2012 23:41:43 vasta tsitaadiga

Jube gold farming juba. icon_biggrin.gif

Link
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
Windscam
HV vaatleja
Windscam

sõnum 07.06.2012 23:47:56 vasta tsitaadiga

Azatris kirjutas:
Kui mängitav inferno cow level siis on? Kui raske?

Muidugi ennast huvitab kah, et kui raske ta tegelikult on aga seni peaks see nagu vastama küsimusele.
Spoiler Spoiler Spoiler
tagasi üles
Rasvane
Kreisi kasutaja
Rasvane

sõnum 08.06.2012 00:02:29 vasta tsitaadiga

Täna jooksin 2 korda.. eks ta sama raske ole kui Act II+ Oneshotte saab ikka jah.
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
BlindEdict
HV vaatleja

sõnum 08.06.2012 00:10:43 vasta tsitaadiga

vaatasin selle video läbi ja sain natuke aru ka, mis seal farmierite ja hackeritega toimub.
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Diablo III mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 270, 271, 272 ... 589, 590, 591  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.