Ma ei saa aru nüüd, kas pool üheksa algab esimene pressikas või juba pool kaheksa? _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Ma ei saa aru nüüd, kas pool üheksa algab esimene pressikas või juba pool kaheksa?
Eelmisel lehel keegi kirjutas, et 19:30.
Kõige lahedam on see, et jälle pead olema kuldliige, et saaksid pressikat Xbox-i pealt vaadata.
Microsofti jaoks on Silver-memberid täiesti tühi koht
Ma ei saa aru nüüd, kas pool üheksa algab esimene pressikas või juba pool kaheksa?
Kõige lahedam on see, et jälle pead olema kuldliige, et saaksid pressikat Xbox-i pealt vaadata.
Kus kohas see E3 koht x360s on? Huvipärast tahaks proovida kas üldse laseb mängida. Arvutis on ka igaksjuhuks stream olemas. _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
Kus kohas see E3 koht x360s on? Huvipärast tahaks proovida kas üldse laseb mängida. Arvutis on ka igaksjuhuks stream olemas.
Kus kohas see E3 koht x360s on? Huvipärast tahaks proovida kas üldse laseb mängida. Arvutis on ka igaksjuhuks stream olemas.
Home lehel jookseb reklaam.
Mul kahjuks sellist ei olnud, oli ainult Sonic 4, Mingi Kinect Rush mäng ja Chipmunksi filmi treiler.E ks siis vaatan PCst. _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
Isegi iDemon ei suutnud vanadel headel aegadel ms pressikat nii maha teha kui ma praegu tahaks.
Booring, booring, kinect, kinect,
Seda siis inimeselt, kellel on xbox, kinect ja windows phone.
Jälgige minu live streami iga pressika ajal Just lõpetasin microsofti oma. Kommenteerin seal lives ja jagan oma arvamusi.
www.ustream.com/user/HDTanel _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.