palju häid uudiseid nagu näha. huvitav kas mingit infot uue raua kohta ka tuleb...
Arvatavasti keegi peale Nintendo (Wii U müügile tulev mudel ja täiustatud 3DS) midagi ei näita _________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
M: Uus/pakendis Fjern Fjork Titanium Forked Spoon - 10€
Ma loodan näha midagi sellist, mida ei ole juba välja lobisetud. Muidu poleks nagu ju midagi vaadata ega oodata kui kõik räägitakse enne õiget sündmust ära. _________________ LEVEL1.EE - Videomängudest eesti keeles!
Kui muiste sai tellitus lausa E3 ametlikke dvd'sid, siis viimasel ajal on asi aina rohkem mehimaks läinud. Suured uudised on leakitud jne.
MS avapaugust loodan, et nüüdseks on nendega juba kõik olemasolevad tv ja muud kanalid liitunud ja kogu pressika aur ei lähe mingi mormoonide kanali vms. reklaamiks. Samas läheb kindlalt kogu aur selleks, et näidata xboxi brandi käega lehvitavate lollikeste meediakeskusena, mitte (hardcore)mängukonsoolina. Mingi hetk siis kohustuslik Halo või Gearsi reklaam ja paar haledat dlc paketti, mis ilmuvad xboxi peal 28,5 sekundit varem kui ps peal.
"Watch the latest Nintendo Direct as Global President Satoru Iwata
reveals new information about Wii U." _________________ LEVEL1.EE - Videomängudest eesti keeles!
Saan, saan - olen lihtsalt "tähenärija" _________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
M: Uus/pakendis Fjern Fjork Titanium Forked Spoon - 10€
Kohale tuleb, aga midagi ei näita. Võib olla...? Salamisi kõik fännid loodavad, et paugutavad ikkagi mingi pommi, aga tõenäoliselt siiski mitte. _________________ LEVEL1.EE - Videomängudest eesti keeles!
GTA V kohta võib väga vabalt midagi tulla ja ma olen vägagi kindel et tuleb kaa.
GTA5 oleks väga hea aga olen kindel et me ei kuule E3-el R* ega GTA 5 kohta mitte midagi. Pärast seda GTA:SA Hot Coffee jama pidi tüüpidel olema päris piinlik kui ühel E3 tuli ilmsiks et see oli algselt ka mängus sees olemas, mitte polnud mingi hack - pärast seda pole nad ühelgi E3 olnud
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.