Sellega tuleb meelde kohe need jobud, kes kopterist või lennukist ilma jäädes selle alla lasevad _________________ Sarcasm is just one of the many services I offer to people who ask stupid questions.
Kuidas te jet-ga lendate? hiir-klaviatuur, pult, joystick? olen proovinud kõiki variante ja no ei saa ühtegi asja maha lastud. Kopteriga on lihtne, aga no jet-iga ei saa kuidagi hakkama.. võib-olla kellelgi mõned näpunäited või soovitused? _________________ Sarcasm is just one of the many services I offer to people who ask stupid questions.
Mina lendan hiir+klaviatuur. Enne ei saanud ka kedagi alla, aga keegi siin foorumis soovitas pitch up - space ja pitch down - ctrl ja kohe läks paremaks.
striker13, mul tuleb välja näiteks joystickiga, jettidega kokku pea 600 killi. Viimasel ajal olen uuesti jetid üles võtnud ja lendama hakanud. Saan päris palju tabeli üles otsa, MVP medalid kukuvad suht tihti. Ma tean ka tüüpe, kes lendavad klava+hiir ja väga osavalt. Kuidas sa ise ära harjud. Klava ja hiirega ma ei oska väga midagi teha. Kopteri puhul sama asi.
kui sa oskad joosta ja hiirega relva sihikut liigutada siis hiir+kb lendamine on ju täpselt sama
mul mingi 500+ killi aga see on kopterite ja maa sihtmärkide vastu rohkem.
tulirelvadega juhtub seda pidevalt aga noaga esimest korda:
Spoiler
_________________ DO you want it.. And if you had it would you flaunt it... ss
kui sa oskad joosta ja hiirega relva sihikut liigutada siis hiir+kb lendamine on ju täpselt sama
mul mingi 500+ killi aga see on kopterite ja maa sihtmärkide vastu rohkem.
tulirelvadega juhtub seda pidevalt aga noaga esimest korda:
Spoiler
Mida sul mis nupud ja hiir tegema on pandud? _________________ Sarcasm is just one of the many services I offer to people who ask stupid questions.
kokku poolteist tundi lendamist ja tuli lõpuks esimene kill jetis ise olen rahul _________________ Sarcasm is just one of the many services I offer to people who ask stupid questions.
Selline jama et mul jääb C ketta peal puudu kettamahust, kuidas ma saan ümber muuta et teisele kettale update tõmbaks või midagi sarnast?
Tõsta "Origin Games" kaust sinna kuhu vaja, mine Origin'i seadetesse ja muuda vana asukoht uueks. Sule Origin ja uuesti avades pane "Ready to install" või repair BF3 peal ja pärast installi peaks ilusti tööle hakkama!
ja mis sellise asja mõte on? mängitakse ikka ju selle jaoks, et endal oleks lõbus, kui lihtsalt seisad ühe koha peal ja vastased surevad, see viskab vist suht kiirelt üle. _________________ Sarcasm is just one of the many services I offer to people who ask stupid questions.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.