Ma tahaksin kingina osta skyrimi mängu, aga ma pole sellega väga kursis.
Ma ei raatsi väga 50 eurost mängu osta. Ma nägin prismas venekeelset mängu(u 16 eurot), aga kuna ma keelt ei oska, siis ei saanudki aru, et kas keelt saab ingliskeelseks ka seada või mitte. Samuti oli venekeelne mäng kordades odavam kui ingliskeelne, millest selline erinevus? Ingliskeelne oli küll dvd tüüpi pakendis ning sellega oli kaasas kaart, aga selline hinnavahe ainult selle pärast oleks veidi veider. Äkki on keegi sellega kursis?
...Või kui füüsilise mängu omandamine on võimatu, siis kas ma saaksin kuidagi steami kontot koos mänguga osta?
Ma tahaksin kingina osta skyrimi mängu, aga ma pole sellega väga kursis.
Ma ei raatsi väga 50 eurost mängu osta. Ma nägin prismas venekeelset mängu(u 16 eurot), aga kuna ma keelt ei oska, siis ei saanudki aru, et kas keelt saab ingliskeelseks ka seada või mitte. Samuti oli venekeelne mäng kordades odavam kui ingliskeelne, millest selline erinevus? Ingliskeelne oli küll dvd tüüpi pakendis ning sellega oli kaasas kaart, aga selline hinnavahe ainult selle pärast oleks veidi veider. Äkki on keegi sellega kursis?
...Või kui füüsilise mängu omandamine on võimatu, siis kas ma saaksin kuidagi steami kontot koos mänguga osta?
räägi kasutaja zypsyga. saad mängu, steamis regab. vene versioon - ka 16 euro ringis kui ma ei eksi ja ingliskeelne!
Venekeelsed mängud ongi odavamad, ainuke erinevus on keeles. See tuleneb sellest, et need on "Idaregiooni" versioonid ja vist kardetakse, et kui täishinnaga müüa, siis keegi ei ostaks.
Skyrimi inglise keelseks tegemise kohta ma ei oska rääkida, kuid näiteks GTA4 ja BF3 sai kenasti mõistetavaks (inglise keel) muuta
huvitav et xkastile on selle release mingi selle aasta suvi, kuid täpsemat kuupäeva pole ja pc ps3 peale pole üldse mingit infot millal võiks välja tulla
tavaliselt on konsoolide peal ikka ühel ajal et siis xkast ja ps3 peal ... nüüd ps3 ka arvutiga ühel pulgal ?
tööstused võiks aru saada et kui lasta ühel päeval kõigele välja siis saaks nad ka selle kasumi ... need kes asju piravad need piravad naguinii
viimati muutis lopes39 01.06.2012 16:30:12, muudetud 1 kord
12.12.12 _________________ M: LG 29wk500-p
The German soldier has impressed the world, however the Italian Bersagliere soldier has impressed the German soldier.
Microsoft ostis Bethesdalt (Zenimaxilt?) ekslusiivõiguse, seetõttu näebki Dawnstari esmalt Xboxil ning seejärel teistel platvormidel. PC-le ja PS3-le tuleb kuu pärast Xboxi reliisi. Loll on ta jah, kuid eks PC vennad kurta ei saa, neil ju creation kit ja tuhat muud nodi millega aega lolliks lüüa seniajani.
mnjah mul mingi 50 modi vist peal xD Selle Nexus MM-iga töötab küll kõik ilusti mul. _________________ ''Not everything that shines is gold''
Enne kui ostad uuri millega tegemist.
Nja, mul viskaks 170h peal kopa ette. Main quest polnud kaugeltki läbi, lvl 57.
Varsti vb võtab jälle kätte... _________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
Tulge kõik HV rahvaga jalkat mängima!|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.