Modide ühte pakki panemisega on ka see jama, et pakendamise hetkel on need uusimad, aga kui mõnest modist tuleb uus/parem versioon, siis pead kogu paki ringi tegema. Loogilisem on kohalikul kettal asuv repository mida NMM haldab ja uuena hoiab
Endal pole absull olnud aega majandada ei Skyrimi ega modidega. Ma arvan, et suvel on rohkem aega. Siis võtan asja ette. Paraku graafika pidurdab, seega keskendun pigem funktsionaalsuse ja taeva modidele mis oluliselt jõudlust alla ei too.
Aga üks küsimus kah - on keegi teinud lõpuks modi, et puud liiguvad tuule käes?. Graafiliselt häirib see alati kõige rohkem silma kui ise mängin või skyrim gameplay videot vaatan. Kogu mets on selles mõttes staatiline.
Ma ei tea kas asi on vahepeal muutunud driverites või uuendustes aga nüüd kui uuesti Skyrim`i peale panin koos igasuguste modidega (sh. Skyrim HD FULL 1.5) oli Whiterun`i külas mälukasutus 1600MB ja sealjuures fps püsis 60+ juures . Ennevanasti antud kohas oli tunda fps`i kukkumist.
Saab peale vahepealset pausi jälle nautima hakata _________________ Purgatory Judgement
Ma ei tea kas asi on vahepeal muutunud driverites või uuendustes aga nüüd kui uuesti Skyrim`i peale panin koos igasuguste modidega (sh. Skyrim HD FULL 1.5) oli Whiterun`i külas mälukasutus 1600MB ja sealjuures fps püsis 60+ juures . Ennevanasti antud kohas oli tunda fps`i kukkumist.
Saab peale vahepealset pausi jälle nautima hakata
Tundub, et 296.10 driveritest:
Spoiler
tsitaat:
Highlight Summary for the R295 Family of Drivers
New features and performance since R285 WHQL-certified driver
Game-changing performance boost of up to 45% in The Elder Scrolls V: Skyrim, “the fastest selling title in Steam’s history”
Kuid sul profiilis ati kaart, go figure... _________________ Winter is coming...
Nende patch vahepeal tõstis FPS-i ikka korralikult jah.Mõnel isegi duubeldas.Nagu näiteks mul _________________ ''Not everything that shines is gold''
Enne kui ostad uuri millega tegemist.
Kes ei tea millest jutt, siis tegu on CPU optimeerijatega Skyrimi jaoks mis kõrvaldavad paljud prose pudelikaelad ja panevad mängu paremini jooksma.
SkyBoosti miinus on minu silmis see, et see toetab ainult teatud .exe versiooni ja see pole kaugeltki viimase patchi 1.5.xx midagi vaid vanem 1.4.xx
Seega vali kas kasutad vanemat patchi ja jääd millestki heast ilma aga saad parema fps-i või kasutad uusimat patchi jõudluse hinnaga.
SKSE kasutasin alguses kui SkyBoosti veel polnud. SKSE tundub, et toetab ka uusimat exet.
eile proovisin konsooli kirjutada CAQS ja vaadata mis juhtub
pmst see peaks mingi stage questid ära tegema ja tegi mingi oma 10 loadingut ja kümmekond korda ok nuppu vajutada
kui selle ära tegi siis enam ei saand toggel pov teha ja ei läinud fps vaatesse ja ei saanud relvi kasutada .. olid küll olemas aga lihtsalt ei saanud kasutada midagi
see caqs oli iseeneset hea kuna ta tekkitas mulle missioone juurde mida teha mis ei olnud misc all ja mida ise leida on suht keeruline aga ta keeras mängu peeti ja ei saand sellisena mängida enam
mul lihtsalt on mingi level 62 ja suht kopp ees teha neid dark brotherhood missioone mis on saada kontaktiga kokku ja tappa keegi ja siis jälle otsast peale ... neid jääbki tulema
ja teine mis on , on see companjonide missioonid mis tulevad kohe linnukesed kaardile
misc missioonide alt ei saa midagi teha .. mingi heal valdr insuries on aga seda kaardile ei tule ja netis videosi pole kust teda leida
kui vaja kiirelt raha teha siis on üks variant ... leiad mingi tegelase kelle ära tappes läbiotsimisel on raha mingi 100-200 siis võidki teda tühjendama ja tapma jääda
tappad tegelase ära teed ta tühjaks vajutad konsooli nuppu ja siis vajutad hiirega selle mehe peale ja tekib kood keset ekraani ja siis kirjutada RESURRECT ja enter ... konsool kinni ja mees elus et uuesti tappa ja uuesti raha saada
oleks ma seda resurrect teadnud ajal kui oli vaja LOD-ga rääkida ja ta surnud oli .. proovisin muid viise ja tegelasest jäi tuhahunnik järgi ja seda enam resurrect ei parandand
kui keegi teab fine-cut void salt ID numbrit siis võiks jagada .. saaks selle missiooni ehk tehtud kui konsoolis selle itemi addida
kui konsooli kirjutada TCL ja enter siis kaob gravitatsioon ära ja saad pmst. jooksta õhus ja saad ligi kiiremini kohtadesse kuhu muidu pidi ringiga jooksma vms .. ja uuesti TCL kijutada siis taastub normaalseks tagasi
EDIT: Kui HD 1.5 Texture pack on peal (või siis mitmuses, neid 4) kas tasub mõelda originaal DLC High Res Pack`i peale?
Annab see midagi oluliselt juurde?
Ja kas realistic light mod`iga kaasneva liigse indoor pimeduse vastu ka abi on? Majas/lossis kus iganes on ikka liiga pime, koobastest saan veel aru...
Ei käi üleval oleva pildi kohta, sel hetkel mul neid mod`e peal polnud.
Sellel realistic lihgting moddil oli valgemad indoor ja dungs versioon kah.
Ja minuarust see orig HD pack tegi nii väikse vahe ja võttis palju VRAM-i niiet vist pole mõtet.Aga proovida ju võid. _________________ ''Not everything that shines is gold''
Enne kui ostad uuri millega tegemist.
No aga kui ta teeks ka minu eest ära siis ta saaks ka neid kasutada ju nagu öeldas win win mõlemad võidame.
see on vist kõige lollim teema mida näinud mingi aja jooksul
pmst tee endale seal konto ja tõmba ise .. sealt weebi lehelt tuleb maks kiirusega need asjad .. ma tõmbasin sealt kokku 1.39gb ja aega kulus mingi 1-2 tundi
kui keegi peaks sulle kõik ette ära tõmbama ja siis seda kuskile üless laadima tal võtaks aega paar päeva umbes kui arvestada seda ulme upload kiirust mis meil eestis antakse
1,39GB laeb mõne minutiga üles, alla tuleb heal juhul paari minutiga - kõik ei kasuta kõud _________________ ☠
No aga kui ta teeks ka minu eest ära siis ta saaks ka neid kasutada ju nagu öeldas win win mõlemad võidame.
see on vist kõige lollim teema mida näinud mingi aja jooksul
pmst tee endale seal konto ja tõmba ise .. sealt weebi lehelt tuleb maks kiirusega need asjad .. ma tõmbasin sealt kokku 1.39gb ja aega kulus mingi 1-2 tundi
kui keegi peaks sulle kõik ette ära tõmbama ja siis seda kuskile üless laadima tal võtaks aega paar päeva umbes kui arvestada seda ulme upload kiirust mis meil eestis antakse
1,39GB laeb mõne minutiga üles, alla tuleb heal juhul paari minutiga - kõik ei kasuta kõud
minu majja vist ei tule ka 100/10 ühendust vähemalt on umbes sellisel kohal et kui tahan saada siis korteri ühistu peab maksma et see sisse pannakse .. esimese pärimise kohta saadeti pikalt ja öeldi et ei saa
mul see 12/1 ja sellega 1.39GB laeb üless ikka väga kaua aega .. ja alla laadimine tuli maks kiirusega küll aga aega võttis rohkem otsimine ja ükshaaval tõmbamine
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.