Kui ma ostan kulla eest tanki, kuidas siis ma edasi arenen vms....kuidas ma sugupuus edasi liigun?
Kulla eest ostetud tank ei osale tech-tree arendamises. Loomulikult võid kuldmasinaga free-expi koguda, aga see on ka kogu ta mõju arengule. _________________ Fortuna non penis in manu non recipe.
Mitme arvuti vahel failide syncimiseks kasuta lihtsat ja mugavat Dropbox-i (ning toeta minu ja sinu dropboxi 500 megabaidise boostiga ).
Kui ma ostan kulla eest tanki, kuidas siis ma edasi arenen vms....kuidas ma sugupuus edasi liigun?
Kulla eest ostetud tank ei osale tech-tree arendamises. Loomulikult võid kuldmasinaga free-expi koguda, aga see on ka kogu ta mõju arengule.
+ head cashgrinder on ka tavaliselt premium tankid.
+ saad sama riigi teisi tanki meeskonna üles grindida expi suhtes premium tankis (ilma igasuguste negatiivsete mõjudeta) ja nad siis tagasi tanki lükata.
+ tavaliselt on premiumid ikka veidi paremad kui tavalised tankid ja muidugi a lot of fun ka
IS-4-ja tankistid kas olete täheldanud ka tanki omaduste muutusi peale patchi?Ise tunnen küll,et see pole tier 10-et väärt kuna isegi eest killitakse väga ruttu ära ja ikka pead neid X-võttteid kasutama ja muidu palju vaeva nägema,et ellu jääda.Ainuke lohutus on uus relv aga muidu ...
Muutus mis seletaks põhjuse tulemust oli esi otsa kalde nurga muutus ja see vist ongi põhjus Why? _________________ CH341A EEPROM Flash BIOS teenus.
IS4 on igat pidi tugev tank, endiselt nagu ka tier IX-na tuleb teda osata nurgal mängida mitte nagu IS7. Kõik tangid ei peagi olema ühte moodi head vaid tuleb natuke vaeva näha, et tulemus hea oleks. Samas kui tullakse kurtma, et IS4 on nõrga turvisega siis rääkige seda E100 poistele. IS4 väga hea tank, ainuke kurb asi hetkel on see, et paljud said selle kätte ilma vaeva nägemata ja otsese kogemuseta ning nüüd ei oska Tier X mängida. Et aru saada kuidas IS4-ja mängida pead ikka natuke aega temaga madistama. Iga tanki õppe periood on vähemalt 150 lahingut kus peaks juba inimene aru saama kus ja kuidas mingit tanki mängida.
Sama jutt ka nendele kes kurdavad, et IS8 on "nõrk ja kasutu" tank. Rumal jutt suhu tagasi. On vähe heavysid mis suudavad medium packile järgi sõita ja kaose korraldada. Kõiki tanke ei peagi ühte moodi mängima ja igal tankil on oma roll lahingus. Kui tahate et kõik tankid oleks tasakaalus ja ühesugused siis oli kunagi telekamäng nimega "tank". Seal olid kõik tankid ühesugused ja võibolla peaksite seda proovima(vanade aegade meeldetuletamiseks mängiks isegi). _________________ "You cannot judge me. I am Justice itself!"
Tänud täpsustamast. Tirin õhtul ka ise selle simulaatori alla ja tuletan vanu aegu meelde _________________ "You cannot judge me. I am Justice itself!"
Sain sõbra käest just mingi komplekti, 500 games in one. Õhtul viskan arvutile puldi järgi .... surm kõigile punatankidele _________________ "You cannot judge me. I am Justice itself!"
viimati muutis Yankuonu 30.05.2012 10:50:53, muudetud 1 kord
IS-4-ja tankistid kas olete täheldanud ka tanki omaduste muutusi peale patchi?Ise tunnen küll,et see pole tier 10-et väärt kuna isegi eest killitakse väga ruttu ära ja ikka pead neid X-võttteid kasutama ja muidu palju vaeva nägema,et ellu jääda.Ainuke lohutus on uus relv aga muidu ...
Muutus mis seletaks põhjuse tulemust oli esi otsa kalde nurga muutus ja see vist ongi põhjus Why?
Mõnes mõttes on sul õigus. Nurga all hoida on seda keeruline, sest 'põskedest' laseb läbi, otse hoiad, lastakse eest läbi. Olen IS4 võitnud e75'ga 1vs1 ja olen näinud kuidas üks IS4 hoiab 4 t9-t10 tanki kinni üksi. _________________ minu lugupeetus
Mis kurat toimub.. serverisse sisse ei saa, ütleb et vale e-mail või parool. Lehele ka ei saa.
Ja kui viskan selle, et "Forgot my password", siis ütleb et sellise e-mailiga kasutajat pole olemas. Mis toimub?
Mis kurat toimub.. serverisse sisse ei saa, ütleb et vale e-mail või parool. Lehele ka ei saa.
Ja kui viskan selle, et "Forgot my password", siis ütleb et sellise e-mailiga kasutajat pole olemas. Mis toimub?
Server maas. Tahtsin ka tanki lasta tunnikese, aga võta näpust.
Server maas. Tahtsin ka tanki lasta tunnikese, aga võta näpust.
Ahh, oleksin pidanud natuke rohkem uurima enne postitamist, seal välismaa foorumis kah kirjutavad, et paras krempel. Mõtlesin, et konto juba pätsa lastud : D
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.