Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Draqula
HV Guru
|
25.05.2012 14:35:07
|
|
|
Kordan vana tarkust:
Kui võtad sõna multi-teemas konkreetse mudeli osas siis märgi juurde mis konkreetsest aparaadist räägid.
Muidu on tore, et sul tore, aga targemaks ei saa
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
NATAS999
HV Guru
|
25.05.2012 16:37:03
|
|
|
no see ei ole enam minu probleem, et siin ühe mudeli teemale jooksvalt uued mudelid meelevaldselt juurde lisati. desire, tavaline, bravo 8181, gsm, ehk google nexus one kloon.
|
|
Kommentaarid: 41 loe/lisa |
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
smaltare
HV vaatleja
|
29.05.2012 09:15:46
DHD |
|
|
Tervisi!
Huvi soetada nutifon otsad andnud vana 5800 asemel. Miskit suurema ekraaniga. Alguses mõtlesin kasutatud galaxy s2 peale, kuid ei taha siiski nii palju raha välja käia. Sain aga hea diili DHD'le. Olen reviewisid ja asju lugenud, aga kas mõni pikemat aega, kui paar päeva, kasutanu jagaks arvamust? Kuidas tänapäeva standardite kohaselt see telefon on? Mis suuremad miinused ja plussid?
Suured tänud!
|
|
tagasi üles |
|
 |
MultiUser
HV kasutaja
|
29.05.2012 09:31:53
Re: DHD |
|
|
smaltare kirjutas: |
Tervisi!
Huvi soetada nutifon otsad andnud vana 5800 asemel. Miskit suurema ekraaniga. Alguses mõtlesin kasutatud galaxy s2 peale, kuid ei taha siiski nii palju raha välja käia. Sain aga hea diili DHD'le. Olen reviewisid ja asju lugenud, aga kas mõni pikemat aega, kui paar päeva, kasutanu jagaks arvamust? Kuidas tänapäeva standardite kohaselt see telefon on? Mis suuremad miinused ja plussid?
Suured tänud! |
Hea diil on ilmselt HTC Evo 3d. Sellele peaks tulema ka ametlik ICS uuendus. Antud summa eest on uut/kasutamata telefoni ikka väga palju
|
|
tagasi üles |
|
 |
namstoop
HV Guru

|
29.05.2012 11:06:24
|
|
MultiUser kirjutas: |
Tervisi!
Suured tänud! |
Hea diil on ilmselt HTC Evo 3d. Sellele peaks tulema ka ametlik ICS uuendus. Antud summa eest on uut/kasutamata telefoni ikka väga palju  |
DHD-le tuleb ka ICS suvel.
Ma kasutan juba poolteist aastat. Ei saa ausalt öeldes küll aru, et mingi asi jalgu jääks ka tänapäeval. Nii et kui hea hinnaga ja korraliku saad, siis anna minna.
_________________ verba volant, scripta manent
Hoiatus! Olen sinu postituses olevate lolluste ja nõmeduste vastu allergiline. Lolluste ilmnemisel võib kaasneda raskekujuline sarkastiline reaktsioon. |
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
3 :: |
1 :: |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
smaltare
HV vaatleja
|
29.05.2012 14:04:19
|
|
namstoop kirjutas: |
Tervisi!
Suured tänud! |
Hea diil on ilmselt HTC Evo 3d. Sellele peaks tulema ka ametlik ICS uuendus. Antud summa eest on uut/kasutamata telefoni ikka väga palju  |
Ma kasutan juba poolteist aastat. Ei saa ausalt öeldes küll aru, et mingi asi jalgu jääks ka tänapäeval. Nii et kui hea hinnaga ja korraliku saad, siis anna minna. |
Mida peetakse talle hetkel heaks hinnaks? 200 ja alla?
|
|
tagasi üles |
|
 |
NATAS999
HV Guru
|
29.05.2012 14:07:48
|
|
Ma kasutan juba poolteist aastat. Ei saa ausalt öeldes küll aru, et mingi asi jalgu jääks ka tänapäeval. Nii et kui hea hinnaga ja korraliku saad, siis anna minna. |
Tuleb samamoodi nagu A8181'le tuli GB? Aastaaega hiljem, ilma senseta ja pidi kuskilt arendajatele mõeldud kohast otsima, mis nüüdseks ülde selle romi ära on unustand?
|
|
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
Olaf

|
29.05.2012 14:21:00
|
|
NATAS999 kirjutas: |
Tuleb samamoodi nagu A8181'le tuli GB? Aastaaega hiljem, ilma senseta ja pidi kuskilt arendajatele mõeldud kohast otsima, mis nüüdseks ülde selle romi ära on unustand? |
Lubatakse täitsa OTA ja kui asi juba nii suure kella külge pandud on, siis vassida vist sellega enam ei saa.
http://www.htc.com/www/help/android4faq/?cid=android4blog#q7
|
|
Kommentaarid: 81 loe/lisa |
   |
75 |
|
tagasi üles |
|
 |
NATAS999
HV Guru
|
29.05.2012 14:42:39
|
|
|
Võib siis siit arvata, et asi hakkaab huvitavaks minema, kui ota reliis ära on olnd. Ehk saab siis originaalile ka sensega ics romi. Praegu vist sellega suht nutused lood, kui siin nüüd paari nädala jooksul midagi drastiliselt muutund pole.
|
|
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
namstoop
HV Guru

|
29.05.2012 15:05:43
|
|
|
Olaf, just. Aga no ega muidugi kunagi ei või teada.
smaltare, paar sotti vast on juba normaalne küll. Kuigi ise ma sellise hinnaga enda oma maha ei müüks, sest kust ma sama raha eest parema saaks
Hoiatus! Olen sinu postituses olevate lolluste ja nõmeduste vastu allergiline. Lolluste ilmnemisel võib kaasneda raskekujuline sarkastiline reaktsioon. |
|
   |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sixten
HV Guru
|
06.06.2012 00:36:09
|
|
|
Keegi HD2-le on androidi peale pannud ?
Oleks huvi selle vastu, ei päris ise näppida
|
|
Kommentaarid: 87 loe/lisa |
   |
2 :: |
76 |
|
tagasi üles |
|
 |
MultiUser
HV kasutaja
|
06.06.2012 11:44:13
|
|
|
Sixten kirjutas: |
Keegi HD2-le on androidi peale pannud ?
Oleks huvi selle vastu, ei päris ise näppida  |
ära seda küll tee. lömastab veel ära.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Sixten
HV Guru
|
|
   |
76 |
|
tagasi üles |
|
 |
m2ka
HV kasutaja
|
06.06.2012 11:55:56
|
|
|
Ilmselt oligi see sarkastiliselt mõeldud. Minu nõuanne oleks vaadata veidi http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=743 teemas ringi ja lugeda sticky-d läbi ja langetada otsus. Kui android head muljet ei jäta, on alati sul võimalik uuendada WP7 platformi peale.
Ise olen aru saanud, et tegemist on ühe kõige lugupeetuma telefoniga häkkeritekommuunis, valdavalt tundub, et androidi või WP paigaldamine on rangelt soovituslik:)
|
|
Kommentaarid: 55 loe/lisa |
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sixten
HV Guru
|
06.06.2012 14:33:39
|
|
|
Mingisugust eesti keelset õpetust ei või kuskil olla ? Ise ei leidnud.
Maru segane on see asi kuidagi.
|
|
   |
76 |
|
tagasi üles |
|
 |
MultiUser
HV kasutaja
|
06.06.2012 15:27:02
|
|
|
m2ka kirjutas: |
Ilmselt oligi see sarkastiliselt mõeldud. |
Justnimelt.
Esmalt algse postituse sisu ja seejärel ...sisu tõttu
Mainitud seadmel pole ka just palju tegemist jooksva jutulõngaga.
Desire HD on midagi muud, kui HTC (Leo) HD2.
Tegelikult on opsüsteemi vahetus vägagi soovitatav. Asjakohast infot leiad aga paraku peaasjalikult võõrkeeltes. Kui ikka midagi peale eesti keele ei valda, siis on parem jätta asi ise proovimata.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Cancer
HV kasutaja
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
MultiUser
HV kasutaja
|
08.06.2012 17:05:56
|
|
|
Spetsifikatsioon na' nadi. Korralik DATA ühendus vaid ühe SIM kaardiga. Prose suhtkoht niru, graafika sama, mis Desirel, RAM:i on isegi vähem, kui originaalsel Desirel. Flashi kah vaid 4 GB. Niiet tehtud ilmselgelt jälle arengumaade jaoks
Kõige tobedam on just see DATA piirang. Ise huvituks DUAL SIM aparaadist vaid selleks, et välismaal mingi prepaid SIM just DATA jaoks võtta. Aga siis hakka ikka kaartidega mängima...
Aga eks paistab, kuidas hind tuleb, kui tuleb...
|
|
tagasi üles |
|
 |
NATAS999
HV Guru
|
08.06.2012 19:44:34
|
|
|
Ilmselt saan siit paraja peatäie õiendada, aga küsin siiski. Kas keegi siit rahvast on üritanud Desirele (tavalisele, ilma s'ide hd'te jms. lisanditeta) ICS ja Sense 3.5 selga ajada?
ICS mingi derivaat isegi läks peale suht valutult ja toimis ka, aga GUI mulle ei istunud, nüüd siis selleks ajangi uuemat Sense taga.  |
Sense'ga ICS pole veel minuteada keegi suutnud käima ajada.
Keegi kargleja XDA's lubas kohe-kohe asja valmis teha umbes kuu tagasi. Peale kogukonnalt toetussummade saamist (et endale too telefon "arenduse jaoks osta") kadus aga tüüp minema... Lihtsameelseid toetajaid oli ikka piisavalt (imelik, et need toetajad ei vaevunud isegi foorumist selle kasutaja eelnevat tausta uurima...) XDAs on too tegelinski varemgi sarnaseid lubamisi teinud ning lõpuks teatanud, et lähtekoodi kogemata ära kustutas... On ikka nahhaalseid pettureid igalpool.
Mina olen seega suhtkoht pessimist selles osas, et Sense ICSiga üldse välja tuleb Desire'le. Seade on selleks võimeline aga kahjuks puuduvad korralikud tarkvara kirjutajad. 3.x.x Sense'i toega kernel on selleks vajalik, kuid hetkel pole keegi seda veel suutnud valmis treida. Lootus on, et Hiinas hiljuti välja lastud HTC mudeli (tehniliselt suhtkoht sarnane vana hea Desire'ga) kernelit saab kuidagi ära kasutada aga hetkel sellega keegi veel ei tegele (minule teadaolevalt).
Mul oma telefonis jookseb ICS, Sandvold'i üsna vana versioon 0.3.9. Pole olnud mingit head põhjust seda uuendada ning minuarust ajab asja ära. Maitse asi. Sense'l on palju kenasid vidinaid kaasas. Samas on seal niipalju lisakoodi, mis teeb asja lõpuks väga kohmakaks. Rääkimata igasugustest komponentidest, mis üritavad pidevalt midagi sünkroniseerida ja kuhugi mingeid andmeid saata...
Puhas ICS koos eraldi allalaetud vidinatega ajab asja ära küll. Ning on "puhtam ja kuivem" tunne.
Ainus, millest on veel puudust tunda (mida pole veel korralikult käima saadud) on video salvestamine. Muud asjad on minuarust kasutatavad. Loomulikult on inimestel erinevad vajadused, seega võib teistel kasutajatel asja kohta erinevaid arvamusi olla. |
link tundub, et keegi kargleja on millegagi vaikselt "hakkama" saanud. nii algelist asja enda peal katsetama veel ei hakka, pole huvitatud sellest, et telfil eluvajalikud funktsioonid puudu on, aga algus tehtud vähemalt.
|
|
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
MultiUser
HV kasutaja
|
09.06.2012 12:58:15
|
|
|
Ilmselt saan siit paraja peatäie õiendada, aga küsin siiski. Kas keegi siit rahvast on üritanud Desirele (tavalisele, ilma s'ide hd'te jms. lisanditeta) ICS ja Sense 3.5 selga ajada?
ICS mingi derivaat isegi läks peale suht valutult ja toimis ka, aga GUI mulle ei istunud, nüüd siis selleks ajangi uuemat Sense taga.  |
Sense'ga ICS pole veel minuteada keegi suutnud käima ajada.
Keegi kargleja XDA's lubas kohe-kohe asja valmis teha umbes kuu tagasi. ... |
link tundub, et keegi kargleja on millegagi vaikselt "hakkama" saanud. nii algelist asja enda peal katsetama veel ei hakka, pole huvitatud sellest, et telfil eluvajalikud funktsioonid puudu on, aga algus tehtud vähemalt.  |
Mnjah... aga olgem ausad, see praegune lahendus ei ole ju ROM. Isegi alphaks seda nimetada pole vist väga kohane. "Preview" on parim, mis ta on.
Selle suure hurraatamise juures, et kohe-kohe saab valmis, on see pehmelt öeldes kekkamine. Enda tegemisi pidevalt "great deving" nimetades...
Nüüd siis on ametlikult Sense'i projekt peatatud ja ette võetud 3.x kernel Desirele. Kui see tal õnnestub, siis minu poolt müts maha. Elu näitab.
Kui 3.x kernel oma täies hiilguses valmis saaks, siis poleks ka see teiselt mudelitelt Sense'i ümber portimine nii keerukas.
Senikaua on ICSi viimased versioonid päris mõnusad kasutada. BCM eriti. CM on ikka suur samm edasi tavalisest AOSP lahendusest.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Gil-Harris
HV kasutaja

|
28.06.2012 13:54:36
|
|
|
Teab keegi kus Desire HD puruks esiklaasi vahetatakse? Või kuidas neid üldse vahetada saab?
|
|
Kommentaarid: 36 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
ufo56
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 78 loe/lisa |
   |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
olafsand
HV Guru

|
28.06.2012 19:02:09
|
|
|
Gil-Harris kirjutas: |
Teab keegi kus Desire HD puruks esiklaasi vahetatakse? Või kuidas neid üldse vahetada saab? |
www.kannukas.ee
Sealsed kodanikud tegelevad ka remondiga ja selliste asjade vahetamisega.
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
ufo56
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 78 loe/lisa |
   |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
namstoop
HV Guru

|
29.06.2012 13:44:38
|
|
|
Krt mul on viimasel ajal mingi DHD-ga tekkinud selline jama, et helistades või kõnet vastu võttes on mingi mõni sekund pärast kõne algus mõne sekundiline paus - telefon täitsa tumm, ei kuule mina teiste juttu ega teised minu jutt. Siis edasi töötab OK-lt.
|
   |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |