This is in continuation to our previous correspondence regarding HTC Desire S device.
We apologize for the typing error.
As per your email, we understand that you want to know the exact date for ICS release for your HTC Desire S device
In this regards, we would like to inform you that due to some technical reason, the ICS update is delayed. It should be releasing by the end of this month or in mid of June. We would appreciate your active co-operation and patience.
If you have any further questions or comments, please feel free to email us or call us at our contact center 1800-266-3566, Mon to Sun – 9:00 am to 8:00 pm.
Thank you for your continued patronage.
Let me know if I have successfully answered your question, please click here to complete this.
To send a reply to this message, please click here.
Ilmselt saan siit paraja peatäie õiendada, aga küsin siiski. Kas keegi siit rahvast on üritanud Desirele (tavalisele, ilma s'ide hd'te jms. lisanditeta) ICS ja Sense 3.5 selga ajada?
ICS mingi derivaat isegi läks peale suht valutult ja toimis ka, aga GUI mulle ei istunud, nüüd siis selleks ajangi uuemat Sense taga.
Ilmselt saan siit paraja peatäie õiendada, aga küsin siiski. Kas keegi siit rahvast on üritanud Desirele (tavalisele, ilma s'ide hd'te jms. lisanditeta) ICS ja Sense 3.5 selga ajada?
ICS mingi derivaat isegi läks peale suht valutult ja toimis ka, aga GUI mulle ei istunud, nüüd siis selleks ajangi uuemat Sense taga.
kuna GB koos sensega oli juba nii uimane, siis ei tea kas olekski mõtet proovida üldse... _________________ Sarcasm is just one of the many services I offer to people who ask stupid questions.
Sense'ga ICS pole veel minuteada keegi suutnud käima ajada.
Keegi kargleja XDA's lubas kohe-kohe asja valmis teha umbes kuu tagasi. Peale kogukonnalt toetussummade saamist (et endale too telefon "arenduse jaoks osta") kadus aga tüüp minema... Lihtsameelseid toetajaid oli ikka piisavalt (imelik, et need toetajad ei vaevunud isegi foorumist selle kasutaja eelnevat tausta uurima...) XDAs on too tegelinski varemgi sarnaseid lubamisi teinud ning lõpuks teatanud, et lähtekoodi kogemata ära kustutas... On ikka nahhaalseid pettureid igalpool.
Mina olen seega suhtkoht pessimist selles osas, et Sense ICSiga üldse välja tuleb Desire'le. Seade on selleks võimeline aga kahjuks puuduvad korralikud tarkvara kirjutajad. 3.x.x Sense'i toega kernel on selleks vajalik, kuid hetkel pole keegi seda veel suutnud valmis treida. Lootus on, et Hiinas hiljuti välja lastud HTC mudeli (tehniliselt suhtkoht sarnane vana hea Desire'ga) kernelit saab kuidagi ära kasutada aga hetkel sellega keegi veel ei tegele (minule teadaolevalt).
Mul oma telefonis jookseb ICS, Sandvold'i üsna vana versioon 0.3.9. Pole olnud mingit head põhjust seda uuendada ning minuarust ajab asja ära. Maitse asi. Sense'l on palju kenasid vidinaid kaasas. Samas on seal niipalju lisakoodi, mis teeb asja lõpuks väga kohmakaks. Rääkimata igasugustest komponentidest, mis üritavad pidevalt midagi sünkroniseerida ja kuhugi mingeid andmeid saata...
Puhas ICS koos eraldi allalaetud vidinatega ajab asja ära küll. Ning on "puhtam ja kuivem" tunne.
Ainus, millest on veel puudust tunda (mida pole veel korralikult käima saadud) on video salvestamine. Muud asjad on minuarust kasutatavad. Loomulikult on inimestel erinevad vajadused, seega võib teistel kasutajatel asja kohta erinevaid arvamusi olla.
Mul oma telefonis jookseb ICS, Sandvold'i üsna vana versioon 0.3.9. Pole olnud mingit head põhjust seda uuendada
Ära uuenda ka, minu arust uuemad versioonid on järjest hullemaks läinud, mõne asja parandab ära, samas tekib mitu uut viga juurde.. Ma ise kasutasin mingi suht esimest versiooni, millel kaamera töötas ilma preview-ta, pärast seda olid järgmised versioonid juba suht vigased. _________________ Sarcasm is just one of the many services I offer to people who ask stupid questions.
Mida sellisest vidinast arvata? Peaks piisavalt kiire ja mahukas küll olema + usb adapter kaasas, mis "häkkimise" juures on hädavajalik. Olen paar korda suutnud asja piisavalt sõlme ajada, et ilma lahkete kaaskodanike abita oleks pidand ilmselt lätti saatma ja roppu raha maksma arvatavasti.
Mida sellisest vidinast arvata? Peaks piisavalt kiire ja mahukas küll olema + usb adapter kaasas, mis "häkkimise" juures on hädavajalik. Olen paar korda suutnud asja piisavalt sõlme ajada, et ilma lahkete kaaskodanike abita oleks pidand ilmselt lätti saatma ja roppu raha maksma arvatavasti.
Paljude arvates on Class 6 kaardid telefonide jaoks isegi paremad, kui Class 10. Ise ma mingit vahet paremusepoole ei tundnud. Pigem tundub Class 10 vahel isegi pidurdavat... (Lexar). Peaks uuesti "aeglasemaga" proovima sama situatsiooni, et asi selge oleks.
Class 10 on loodud suurte failide kirjutamiseks. Videote salvestamiseks näiteks. Aga telefonis, kui kasutad ext partitsiooni andmete jaoks, kirjutatakse just väikeseid faile ja tihemini. See aga pole optimeeritud Class 10 kaartidel. Pigem otsi selliseid Class 6 kaarte, kus on lubatud suurem kiirus (a'la "150x", "200x" märkega). Ja ise soovitaks Sandiski kaarte. Neil võivad isegi Class 4 kaardid kiiremad olla, kui mõnel teisel tootjal Class 6 või 10.
Paljude arvates on Class 6 kaardid telefonide jaoks isegi paremad, kui Class 10. Ise ma mingit vahet paremusepoole ei tundnud. Pigem tundub Class 10 vahel isegi pidurdavat... (Lexar). Peaks uuesti "aeglasemaga" proovima sama situatsiooni, et asi selge oleks.
Class 10 on loodud suurte failide kirjutamiseks. Videote salvestamiseks näiteks. Aga telefonis, kui kasutad ext partitsiooni andmete jaoks, kirjutatakse just väikeseid faile ja tihemini. See aga pole optimeeritud Class 10 kaartidel. Pigem otsi selliseid Class 6 kaarte, kus on lubatud suurem kiirus (a'la "150x", "200x" märkega). Ja ise soovitaks Sandiski kaarte. Neil võivad isegi Class 4 kaardid kiiremad olla, kui mõnel teisel tootjal Class 6 või 10.
Klass 6 võib olla parem ainult vanema telefoni jaoks. Näiteks algne Desire ei tule tõesti toime osade klass 10 kaartidega, kuid uue telefoni puhul ma küll ei usu, et oleks põhjust eelistada klass 6 kaarti või uskuda tootja kommertsmärkeid.
2011 ja hiljem välja tulnud telefonide puhul soetaksin kindlasti tunnustatud tootja klass 10 kaardi (Sandisk või Kingston näiteks).
Netist tellides tuleb ka väga ettevaatlik olla kuna liigub ringi vuffelkaarte, mis tegelikult on mahult väiksemad või ei vasta märgitud kiirusklassile.
Klass 6 võib olla parem ainult vanema telefoni jaoks. Näiteks algne Desire ei tule tõesti toime osade klass 10 kaartidega, kuid uue telefoni puhul ma küll ei usu, et oleks põhjust eelistada klass 6 kaarti või uskuda tootja kommertsmärkeid.
2011 ja hiljem välja tulnud telefonide puhul soetaksin kindlasti tunnustatud tootja klass 10 kaardi (Sandisk või Kingston näiteks).
Netist tellides tuleb ka väga ettevaatlik olla kuna liigub ringi vuffelkaarte, mis tegelikult on mahult väiksemad või ei vasta märgitud kiirusklassile.
Ei julge vastu vaielda. Aga 2 aastat vana telefoni puhuil sellist probleemi ei tohiks veel olla...
Mis aga piraatidesse puutub, siis sellist ei julge nagu tellida. Kui keegi julgeb, andke teada
Miks peaks üldse dx-st tellima, kui arvutikeskuses on sama hinnaga class 10 a-data 32GB kaart + adapter letis olemas.
Saa palun aru sellest, et Sandisk oskab kaarte teha nii, et nad ON kiired. A-Data oma class 10 kaardiga on ilmselt vaid silt käkil, kui nii võib end väljendada.
Kaardid, millele on eraldi märgitud lubatud kiirus, on klass omaette (tavaliselt). Ja nad on teistest palju kallimad.
Põhjus, miks see konkreetne näide oli toodud, on see, et tolle toote hind ei ole ilmselgelt ORIGINAALSE toote oma vaid tegu on odava ning kehva koopiaga. Sama originaal maksab ilmselt 2.5 korda rohkem. Või olen ma ajale liiga jalgu jäänud
Millest ma aru pean saama? Et sina oled naiivne ja tahad saada sama head asja 2,5x odavamalt?
Ma ise plaanin ka 16-32GB kaarti osta, mistõttu juba puht sportlikust huvist paluksin sinult mingeid objektiivseid teste, mis teevad a-data maatasa ja kannavad sandiski kätel.
Millest ma aru pean saama? Et sina oled naiivne ja tahad saada sama head asja 2,5x odavamalt?
Ma ise plaanin ka 16-32GB kaarti osta, mistõttu juba puht sportlikust huvist paluksin sinult mingeid objektiivseid teste, mis teevad a-data maatasa ja kannavad sandiski kätel.
Kas ma väitsin, et loodan saada head ja odavat asja? Justkui nagu vastupidi, hoiatasin, et teised sellise asja õnge ei satuks. Olen lugenud DX:i "õnnelike" klientide testitulemusi ja need on pehmelt öeldes keskpärased (tippklassi "originaal"kaarti testides).
Oma A-Data jaoks vaata kommentaari, kus märgitud testitud RANDOM WRITE kiirus. See on justnimelt number, mis on oluline, kui kaart on kasutusel "ext" partitsioonina programmide ning andmete salvestamiseks. Number 0.9 MB/s on ikka tunduvalt alla Class 10 lubatu (ehk siis 10 MB/s), Ning sellegi kohta ei tea, millise ploki suuruse kohta too tulemus on saadud. Oluline on 4k, kuna see on enamuses kirjutatava ühiku suurus antud kasutusvaldkonnas. Tulemust 10 MB/s ei õnnestu hetkel ka enamuse parimate tootjate microSD kaartidega saavutada. Piltide ja videote salvestamisel on olulisem SEQUENTIAL write kiirus, kuna andmeühikud on suuremad. Uutel Class 10 kaartidel on ilmselt sisseehitatud vahemälu ning optimeeritud kirjutusloogika just videote salvestamise eesmärgil (kuna see on nende kaartide peamine kasutusvaldkond). Selle jaoks on kaardid vägagi head, isegi enamus odavatest eksemplaridest.
Vaata ka kommentaari Sandiski kohta. Olen ise testinud üsna mitmeid kaarte ning Sandiski omad (Ultra II ehk Class 4 ja ExtremeIII e. Class 6) on ainsad, millel on stabiilselt head tulemused olnud. Kui teistel tootjatel on kiirus testi eri järkudes vägagi kõikuv, siis Sandiski puhul on kogu kirjutamistesti ajal suhtkoht stabiilne kiirus. Ehk siis keegi oskab asju paremini teha
Võrdlevate tulemuste jaoks leiad midagi TomsHardware lehelt.
Jällegi, vaata 4k RANDOM WRITE tulemusi, kui oluline on "ext" partitsioon programmide ning eelkõige endmete salvestamiseks.
Ehk pakkusin natuke üle, kui väitsin, et A-Data kehv on. Ta lihtsalt ei ole parim selleks otstarbeks, mida on siinsetel küsijatel vaja. Samuti olen ise aktiivne Arvutikeskuse klient ning sealt ostmise vastu pole mul mitte midagi. Tuleb vaid osta õigeid asju
Telefonis on eriti oluline random lugemis- ja kirjutamiskiirus. Paraku on madalama kiirusklassiga kaartidel need näitajad reeglina paremad kui 10. kiirusklassiga kaartidel. Siin on üsna põhjalikult testitud SD kaarte ja soovitatakse just nimelt Sandisk Class 4 kaarte: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1150369
A-Data 10 Class kaardi random kirjutamiskiirus on keskmiselt üle 100 korra madalam kui vastav näitaja SanDisk Class 4 kaardil.
Telefonis on eriti oluline random lugemis- ja kirjutamiskiirus. Paraku on madalama kiirusklassiga kaartidel need näitajad reeglina paremad kui 10. kiirusklassiga kaartidel. Siin on üsna põhjalikult testitud SD kaarte ja soovitatakse just nimelt Sandisk Class 4 kaarte: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1150369
Väga hea viide.
Seal on ka tulemus eelpool mainitud A-Data kaardile.
Kesine tulemus isegi mu hetkel kasutuses oleva Lexari kaardiga võrreldes (A-Data 2.5 korda aeglasem). Samas täiesti võrreldamatu Sandiski tulemusega, mis on viimatimainitul 190 korda kiirem 4k kirjutamisel. Peab vist hakkama jälle kaarti vahetama
mu kingston on selle kõrval lutsukiviks paras. 512k write ja 4k on masendavad. sain formatitud ja vingema hbooti installitud, vaatab, kuidas runny 6.1.1 käitub.
e: miks cwm 4.0.1.4 sd kaardile üldse pihta ei saa? ütleb, et error mount sdcard ja kogu moos. ühe korra peale formatit sai ligi sd'le, siis lasin partitsioonid peale, panin arvutisse et rom kopida kaardile ja jälle sama jama.
mu kingston on selle kõrval lutsukiviks paras. 512k write ja 4k on masendavad. sain formatitud ja vingema hbooti installitud, vaatab, kuidas runny 6.1.1 käitub.
Äkiste oleks kasulik siia testitulemustele lisada täpsem tootekood või vähemalt nimetus. Oleks abiks, ma arvan.
Allpool siis Lexar 32GB Class 10 p/n: LSDMI32GBSBEUR ja Silicon Power 8GB Class 6 p/n: SP008GBSTH006V10-SP.
Nagu näha, pole palju vahet, Class 6 on isegi väiksemate plokkidega kiirem.
viimati muutis MultiUser 12.05.2012 19:11:27, muudetud 1 kord
MultiUser, mbly10g2/32gb. see siis koos usb ja sd adaptritega.
sain vist korda selle sd kaardi jama. gparted'ga proovisin, aga ilmselt oma peaga ei oskand õigesti partitsioneerida. kõige lollikindlam lahendus oli lasta stock rom peale, JÄLLE (vist oleks sobind igasugune rom, aga kuna vaja nagunii partitsioneerida, siis ei viicind enam muud moodi jurada), ja sellega kaart ära formattida. vähemalt nüüd tunneb hboot ja recovery kaardi ilusti ära.
Mõnda aega nüüd kasutand seda 32GB kingstoni class 10 kaarti ja ei kurda. Runny rom 6.1 peal ja töötab ilusti. Sai installitud tervenisti kõik sd kaardile, mis sinna installida annab (xdata) ja ext4 part 4GB, millest peale installi jäi vist ca. 3GB vabaks appide jaoks. Süsteemi töö võrreldes stock romiga on suht sama, mingit uimamist pole täheldanud. Sama seis ka appidega ja mängudega. Niiet võib rahule jääda küll.
Kordan vana tarkust:
Kui võtad sõna multi-teemas konkreetse mudeli osas siis märgi juurde mis konkreetsest aparaadist räägid.
Muidu on tore, et sul tore, aga targemaks ei saa
no see ei ole enam minu probleem, et siin ühe mudeli teemale jooksvalt uued mudelid meelevaldselt juurde lisati. desire, tavaline, bravo 8181, gsm, ehk google nexus one kloon.
Huvi soetada nutifon otsad andnud vana 5800 asemel. Miskit suurema ekraaniga. Alguses mõtlesin kasutatud galaxy s2 peale, kuid ei taha siiski nii palju raha välja käia. Sain aga hea diili DHD'le. Olen reviewisid ja asju lugenud, aga kas mõni pikemat aega, kui paar päeva, kasutanu jagaks arvamust? Kuidas tänapäeva standardite kohaselt see telefon on? Mis suuremad miinused ja plussid?
Huvi soetada nutifon otsad andnud vana 5800 asemel. Miskit suurema ekraaniga. Alguses mõtlesin kasutatud galaxy s2 peale, kuid ei taha siiski nii palju raha välja käia. Sain aga hea diili DHD'le. Olen reviewisid ja asju lugenud, aga kas mõni pikemat aega, kui paar päeva, kasutanu jagaks arvamust? Kuidas tänapäeva standardite kohaselt see telefon on? Mis suuremad miinused ja plussid?
Suured tänud!
Hea diil on ilmselt HTC Evo 3d. Sellele peaks tulema ka ametlik ICS uuendus. Antud summa eest on uut/kasutamata telefoni ikka väga palju
Suured tänud!
Hea diil on ilmselt HTC Evo 3d. Sellele peaks tulema ka ametlik ICS uuendus. Antud summa eest on uut/kasutamata telefoni ikka väga palju
DHD-le tuleb ka ICS suvel.
Ma kasutan juba poolteist aastat. Ei saa ausalt öeldes küll aru, et mingi asi jalgu jääks ka tänapäeval. Nii et kui hea hinnaga ja korraliku saad, siis anna minna. _________________ verba volant, scripta manent Hoiatus! Olen sinu postituses olevate lolluste ja nõmeduste vastu allergiline. Lolluste ilmnemisel võib kaasneda raskekujuline sarkastiline reaktsioon.
Suured tänud!
DHD-le tuleb ka ICS suvel.
Ma kasutan juba poolteist aastat. Ei saa ausalt öeldes küll aru, et mingi asi jalgu jääks ka tänapäeval. Nii et kui hea hinnaga ja korraliku saad, siis anna minna.
Mida peetakse talle hetkel heaks hinnaks? 200 ja alla?
Ma kasutan juba poolteist aastat. Ei saa ausalt öeldes küll aru, et mingi asi jalgu jääks ka tänapäeval. Nii et kui hea hinnaga ja korraliku saad, siis anna minna.
Tuleb samamoodi nagu A8181'le tuli GB? Aastaaega hiljem, ilma senseta ja pidi kuskilt arendajatele mõeldud kohast otsima, mis nüüdseks ülde selle romi ära on unustand?
Tuleb samamoodi nagu A8181'le tuli GB? Aastaaega hiljem, ilma senseta ja pidi kuskilt arendajatele mõeldud kohast otsima, mis nüüdseks ülde selle romi ära on unustand?
Lubatakse täitsa OTA ja kui asi juba nii suure kella külge pandud on, siis vassida vist sellega enam ei saa.
Võib siis siit arvata, et asi hakkaab huvitavaks minema, kui ota reliis ära on olnd. Ehk saab siis originaalile ka sensega ics romi. Praegu vist sellega suht nutused lood, kui siin nüüd paari nädala jooksul midagi drastiliselt muutund pole.
Olaf, just. Aga no ega muidugi kunagi ei või teada.
smaltare, paar sotti vast on juba normaalne küll. Kuigi ise ma sellise hinnaga enda oma maha ei müüks, sest kust ma sama raha eest parema saaks _________________ verba volant, scripta manent Hoiatus! Olen sinu postituses olevate lolluste ja nõmeduste vastu allergiline. Lolluste ilmnemisel võib kaasneda raskekujuline sarkastiline reaktsioon.
Ilmselt oligi see sarkastiliselt mõeldud. Minu nõuanne oleks vaadata veidi http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=743 teemas ringi ja lugeda sticky-d läbi ja langetada otsus. Kui android head muljet ei jäta, on alati sul võimalik uuendada WP7 platformi peale.
Ise olen aru saanud, et tegemist on ühe kõige lugupeetuma telefoniga häkkeritekommuunis, valdavalt tundub, et androidi või WP paigaldamine on rangelt soovituslik:)
Justnimelt.
Esmalt algse postituse sisu ja seejärel ...sisu tõttu
Mainitud seadmel pole ka just palju tegemist jooksva jutulõngaga.
Desire HD on midagi muud, kui HTC (Leo) HD2.
Tegelikult on opsüsteemi vahetus vägagi soovitatav. Asjakohast infot leiad aga paraku peaasjalikult võõrkeeltes. Kui ikka midagi peale eesti keele ei valda, siis on parem jätta asi ise proovimata.
Spetsifikatsioon na' nadi. Korralik DATA ühendus vaid ühe SIM kaardiga. Prose suhtkoht niru, graafika sama, mis Desirel, RAM:i on isegi vähem, kui originaalsel Desirel. Flashi kah vaid 4 GB. Niiet tehtud ilmselgelt jälle arengumaade jaoks
Kõige tobedam on just see DATA piirang. Ise huvituks DUAL SIM aparaadist vaid selleks, et välismaal mingi prepaid SIM just DATA jaoks võtta. Aga siis hakka ikka kaartidega mängima...
Keegi kargleja XDA's lubas kohe-kohe asja valmis teha umbes kuu tagasi. Peale kogukonnalt toetussummade saamist (et endale too telefon "arenduse jaoks osta") kadus aga tüüp minema... Lihtsameelseid toetajaid oli ikka piisavalt (imelik, et need toetajad ei vaevunud isegi foorumist selle kasutaja eelnevat tausta uurima...) XDAs on too tegelinski varemgi sarnaseid lubamisi teinud ning lõpuks teatanud, et lähtekoodi kogemata ära kustutas... On ikka nahhaalseid pettureid igalpool.
Mina olen seega suhtkoht pessimist selles osas, et Sense ICSiga üldse välja tuleb Desire'le. Seade on selleks võimeline aga kahjuks puuduvad korralikud tarkvara kirjutajad. 3.x.x Sense'i toega kernel on selleks vajalik, kuid hetkel pole keegi seda veel suutnud valmis treida. Lootus on, et Hiinas hiljuti välja lastud HTC mudeli (tehniliselt suhtkoht sarnane vana hea Desire'ga) kernelit saab kuidagi ära kasutada aga hetkel sellega keegi veel ei tegele (minule teadaolevalt).
Mul oma telefonis jookseb ICS, Sandvold'i üsna vana versioon 0.3.9. Pole olnud mingit head põhjust seda uuendada ning minuarust ajab asja ära. Maitse asi. Sense'l on palju kenasid vidinaid kaasas. Samas on seal niipalju lisakoodi, mis teeb asja lõpuks väga kohmakaks. Rääkimata igasugustest komponentidest, mis üritavad pidevalt midagi sünkroniseerida ja kuhugi mingeid andmeid saata...
Puhas ICS koos eraldi allalaetud vidinatega ajab asja ära küll. Ning on "puhtam ja kuivem" tunne.
Ainus, millest on veel puudust tunda (mida pole veel korralikult käima saadud) on video salvestamine. Muud asjad on minuarust kasutatavad. Loomulikult on inimestel erinevad vajadused, seega võib teistel kasutajatel asja kohta erinevaid arvamusi olla.
link tundub, et keegi kargleja on millegagi vaikselt "hakkama" saanud. nii algelist asja enda peal katsetama veel ei hakka, pole huvitatud sellest, et telfil eluvajalikud funktsioonid puudu on, aga algus tehtud vähemalt.
Keegi kargleja XDA's lubas kohe-kohe asja valmis teha umbes kuu tagasi. ...
link tundub, et keegi kargleja on millegagi vaikselt "hakkama" saanud. nii algelist asja enda peal katsetama veel ei hakka, pole huvitatud sellest, et telfil eluvajalikud funktsioonid puudu on, aga algus tehtud vähemalt.
Mnjah... aga olgem ausad, see praegune lahendus ei ole ju ROM. Isegi alphaks seda nimetada pole vist väga kohane. "Preview" on parim, mis ta on.
Selle suure hurraatamise juures, et kohe-kohe saab valmis, on see pehmelt öeldes kekkamine. Enda tegemisi pidevalt "great deving" nimetades...
Nüüd siis on ametlikult Sense'i projekt peatatud ja ette võetud 3.x kernel Desirele. Kui see tal õnnestub, siis minu poolt müts maha. Elu näitab.
Kui 3.x kernel oma täies hiilguses valmis saaks, siis poleks ka see teiselt mudelitelt Sense'i ümber portimine nii keerukas.
Senikaua on ICSi viimased versioonid päris mõnusad kasutada. BCM eriti. CM on ikka suur samm edasi tavalisest AOSP lahendusest.
Selle viimase vahetamine on suhteliselt kerge. Telefoni lahti saamiseks läheb vaja ühte special töörista küll aga kui oled piisavalt nutikas siis saab kodus valmis tehtud selle. Lisaks ei tee paha kui omad head fööni millega mõnest kohast natuke kahepoolset teipi sulatada ja varuks võiksid võtta korralikku Tesa teipi. Arvestama pead sellega, et see telefon seisabki vaid tänu kahepoolsele teibile koos!
Krt mul on viimasel ajal mingi DHD-ga tekkinud selline jama, et helistades või kõnet vastu võttes on mingi mõni sekund pärast kõne algus mõne sekundiline paus - telefon täitsa tumm, ei kuule mina teiste juttu ega teised minu jutt. Siis edasi töötab OK-lt. _________________ verba volant, scripta manent Hoiatus! Olen sinu postituses olevate lolluste ja nõmeduste vastu allergiline. Lolluste ilmnemisel võib kaasneda raskekujuline sarkastiline reaktsioon.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.