Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  club 3d RADEON 9800 PRO 128mb märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
kurupt
HV vaatleja

sõnum 09.01.2004 20:24:52 club 3d RADEON 9800 PRO 128mb vasta tsitaadiga

nii osteti siis selline kaart septembris aga detsembri algul ütles kaart üles ja lasin ostjal kaardi poodi tagasi viia. umbes nädal pärast poodi tagasi viimist ütlesid et tellivad uue kaardi ära. kurat aega on nii palju mööda läinud et hakkasin asja uurima, helistasin siis neile ja nad ütlesid et peavad maaletoojale helistama ja küsima kas neil on, ma siis ütlesin et kurat te pidite selle kaardi ammu ära tellima. nii paar päeva hiljem helistati kaardi ostjale ja öeldi et Club 3d RADEON 9800 PRO 128 mb on TOOTMISEST maas. wtf ? palun õelge kas mina olen loll või need peo vennad on tondid kes ütlevad et selline kaart mis on awarded product on tootmisest maas ?

http://www.club-3d.nl/en/club-3D.html siin küll kaart üleval ja mingit juttu pole tootmisest maha võtmisega.
ja kui kaart on endiselt tootmises siis ka on võimalik mingit tõestust näidata, tahaks neid siis ikka sõimata hea meelega.

Suured tänud neile kes viitsivad aidata.
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
tanelp
HV kasutaja

sõnum 09.01.2004 20:34:46 vasta tsitaadiga

mina sain selle kaardi just hiljuti ja peale pandi ta yhe p2evaga, sulle tehti vist kylma icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 2
tagasi üles
kurupt
HV vaatleja

sõnum 09.01.2004 20:38:42 vasta tsitaadiga

kylma ei ole keegi teinud, mind lihtsalt paneb imestama see et nad ütlevad kaart on tootmisest maas. järsku mõni tark siin saaks mõne lingi anda kus näidatud midagi või ütelda kumb on siis loll kas mina või pood/maaletooja ?
tagasi üles
tanelp
HV kasutaja

sõnum 09.01.2004 20:42:32 vasta tsitaadiga

kes on maaletooja sul yldse? mul on t2pselt sama kaart, club 3d radeon 9600 pro, eile sain k2tte, midagi ei ole tootmisest maas!
tagasi üles
kurupt
HV vaatleja

sõnum 09.01.2004 20:47:47 vasta tsitaadiga

maaletooja nime kahjuks ei oska öelda ja ma räägin club 3d r9800 pro 128 mb kaardist.
Isiklikult arvan et see täiesti bs jutt nende poolt, kuidas saab suhteliselt uus ja hinnatud kaart tootmisest maas olla icon_mad.gif
tagasi üles
kurupt
HV vaatleja

sõnum 09.01.2004 22:13:43 vasta tsitaadiga

kas keegi rohkem ei oska midagi selle kohta öelda ? icon_rolleyes.gif , või peaks kohe poodi helistama ja paar head sõna ütlema ?
tagasi üles
Surnu
HV kasutaja

sõnum 09.01.2004 22:15:21 vasta tsitaadiga

kurupt kirjutas:
kas keegi rohkem ei oska midagi selle kohta öelda ? icon_rolleyes.gif , või peaks kohe poodi helistama ja paar head sõna ütlema ?

tootmisest võib ju maas olla, see ei tähenda et ladudes veel ei ole, aga no helista poodi ja sõima krt midagi peavad ju asenduseks andma, kas parema või siis samaväärse asja.
Kommentaarid: 35 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 35
tagasi üles
Surnu
HV kasutaja

sõnum 09.01.2004 22:17:26 vasta tsitaadiga

tanelp kirjutas:
kes on maaletooja sul yldse? mul on t2pselt sama kaart, club 3d radeon 9600 pro, eile sain k2tte, midagi ei ole tootmisest maas!

mina sain GNT'st sama firma Radeon 9800SE kätte, selle hinna eest töötab hästi ja samas sain ma selle ainult tutvuste kaudu (teisest firmast aga nende kaudu), sest sealsed mehed pole vist lattu sellist head asja nõus võtma, igatahes 1x4 pipes töötab laitmatult 1x8 peal icon_smile.gif
Kommentaarid: 35 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 35
tagasi üles
tanelp
HV kasutaja

sõnum 09.01.2004 22:32:31 vasta tsitaadiga

kurupt kirjutas:
maaletooja nime kahjuks ei oska öelda ja ma räägin club 3d r9800 pro 128 mb kaardist.
Isiklikult arvan et see täiesti bs jutt nende poolt, kuidas saab suhteliselt uus ja hinnatud kaart tootmisest maas olla icon_mad.gif

uups, sry, ma lihtsalt enda uuest kaardist nii vaimustuses icon_biggrin.gif
tagasi üles
Wiltz
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 10.01.2004 00:57:51 vasta tsitaadiga

loll jutt, midagi ei ole tootmisest maas, pealegi võta ja jäta meelde üks asi, ning räägi seda kui targale v "targale" arvutineegrile tahes- kui sa ostad mingi jupi, ning sellel on kehtiv garantii, sis garantii kehtimise ajal peab sinule olema võimaldatud töötav kaart v äärmisel juhul paremast seeriast töötav kaart, mis antud juhul saab sis olla 9800XT!
"There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
Kommentaarid: 275 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 9 :: 3 :: 226
tagasi üles
kurupt
HV vaatleja

sõnum 10.01.2004 01:13:27 vasta tsitaadiga

selge, esmaspäeval lähen nõuan natuke seal siis icon_wink.gif
äitäh kõigile kes viitsisid aidata thumbs_up.gif
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  club 3d RADEON 9800 PRO 128mb
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.