praegune kellaaeg 21.06.2025 19:13:02
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
ElDiablo
Kreisi kasutaja
|
25.05.2012 02:14:57
ATI HD6320 mälu suurus |
|
|
Terv,
sai endale soetatud uus sülearvuti millel on AMD E-450 CPU mis peaks ühtlasi olema vist ka VGA, igatahes sellega tekib mul kerge segadus. Nimelt Klicki lehel väidetakse, et läpparil on ATI Mobility Radeon HD 6320 ning sulgudes (kuni 1917MB).
Tegemist on selle läppariga: http://www.klick.ee/sulearvutid/asus-k53u-sx329d.html
Mind nüüd jäigi huvitama, et kuidas pidi ma saaks sunniviisiliselt määrata VGA'le, et ta kasutaks 2GB RAM'i 6st.
Endisel Aceril oli samuti integr. VGA ning sellel oli lausa BIOS'es olemas võimalus määrata palju ta RAM'i mugib. Antud ASUS'el ma seda võimalust ei leia kusagil. Mitte, et tegemist oleks mingi äärmusliku mänguraaliga, kuid huvi pärast tahaks ikkagi teada, kas on võimalik määrata VGA'le rohkem mälu või ei. Hetkel näitab GTA IV menüüs, et on 368MB VGA'l mälu.
Otsisin endale kasulikku infot nii Google'is kui ka siin HV foorumis, kuid ei leidnud midagi.
Parimat, Kirill!
_________________ Pildistan ja majandan hobikorras, uuri lähemalt: http://www.kirilldremljuga.eu ! |
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
korsten
HV veteran
|
25.05.2012 09:44:00
|
|
|
Miks sunniviisiliselt 2 Gb? Mida see andma peaks?
_________________ Ma ei kuuluta jumalikku tõde vaid avaldan oma isiklikku subjektiivset arvamust.
God Hates Us All |
|
Kommentaarid: 62 loe/lisa |
   |
0 :: |
58 |
|
tagasi üles |
|
 |
sixkiller
Kreisi kasutaja

|
25.05.2012 09:56:02
|
|
|
Vaata, mis CCC ehk Catalyst Control Center ütleb Video mälu koguseks.
|
|
Kommentaarid: 59 loe/lisa |
   |
54 |
|
tagasi üles |
|
 |
ElDiablo
Kreisi kasutaja
|
25.05.2012 14:55:51
|
|
|
Kahjuks pole sellel kombol enam CCC'd vaid AMD Vision Engine Control Center ning sealt ma midagi ei leidnud.
_________________ Pildistan ja majandan hobikorras, uuri lähemalt: http://www.kirilldremljuga.eu ! |
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
korsten
HV veteran
|
25.05.2012 20:47:07
|
|
|
Sa ei seletanud miks sul seda 2 Giga mälu on kaardile vaja? Mälu suurus integreeritud graafikajuustu nagunii kiiremaks ei tee ja mängida sellega uuemaid mänge ei saa.
_________________ Ma ei kuuluta jumalikku tõde vaid avaldan oma isiklikku subjektiivset arvamust.
God Hates Us All |
|
Kommentaarid: 62 loe/lisa |
   |
58 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|