Kui asi on alla 2 a vana, siis kehtib vähemalt pretentsioonide esitamise aeg. Selline seadus.
Iseasi on see muidugi, kui ta ostis selle kasutatult üle 1 a tagasi... _________________ Võib öelda, et ma olen liigselt enesekeskne, aga mind see ei häiri
Tulge kõik HV rahvaga jalkat mängima!|
Logish, et garantiisse viia (EU-s 2a pretensioonide esitamise tähtaeg). No niipalju ka siis, et praaki ikka juhtub - ei jopanud lihtsalt seekord - tõenäoliselt videokivi viga.
Tean täpselt,et viga on videokaardi defektiga,kuna endal oli täpselt sama viga ja sain raha tagasi ja soetasin uue.Kui garantii kehtib ära ise küll kokakursustel küpsetama kuku _________________ Igasugust: http://www.youtube.com/user/RunningOtacon?feature=mhee
Oskab keegi aidata?
Nett tuleb juhtmega PS3'e. Asi on ilusti töötanud, kuid täna mõned hetked tagasi lülitasin PS3 sisse ja dutkit ta sisse logis. Proovisin korra ka arvuti taha ja toimis PC peal täiesti korrektselt, milles viga võib olla & mida ma teha saan et asi korda saada. Aitähh.
Mis kuradi vahe neil seeriatel? _________________ Müüa kõiksuguseid mööblitarvikuid.
FB: Autoinglid- Premium püsivahatamine/poleerimine/keraamika/mobiilne pesu.
Sony's website, unearthed by Andriasang, calls the model CECH-3000B.
Ok, oleme rohelisemad aga performance ja net jne kõik sama ju? See ju põhiline,see energia kulu on minumeelest väga tähtsusetu kuna vahe on väikene.. _________________ Müüa kõiksuguseid mööblitarvikuid.
Teoreetiliselt peaks vähem energiat raiskav asi ka jahedam olema ja sellest johtuvalt ka vaiksem ? _________________ sometimes i hug myself for no reason.
you dont need a reason to call me. me not answer anyway
Teoreetiliselt peaks vähem energiat raiskav asi ka jahedam olema ja sellest johtuvalt ka vaiksem ?
Mul mõlemad siis kehvemad seeriad aga vaiksed Ma väga oma pead ennem ei vaevaks kui tõesti mingi ulme vahe. _________________ Müüa kõiksuguseid mööblitarvikuid.
Ju siis pole vahet. ok.
Aga kas keegi punast PS3 on päriselus näinud? Mis mulje jättis. Tahaks ära tellida, aga eestis kohapeal pole ja olen kahe vahel, ei tea mis teha. _________________ sometimes i hug myself for no reason.
vist punast pulti 1x nägin euronics'is ja suht rõve tundus. Valge pult on täitsa kena isegi, kergem eristada kah kumb uuem (kui vana pult tava must) _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------|
Mul on must ja valge pult. Valge muidu kena, aga igast vahed mis seal on /mikroskoopilised korpuses/ need lähevad mustaks, mis natuke pedante häirib.
Heal sõbral on sinine pult, see on suht jube imo. Punane oli mingis poes vaateaknal ning ei tekitnud samuti eriti positiivseid emotsioone, aga samas, vb sulle meeldib...
creepy ... _________________ Võib öelda, et ma olen liigselt enesekeskne, aga mind see ei häiri
Scarlet red... Mis ta siis on? Sinine vä? _________________ sometimes i hug myself for no reason.
Ei ole lõputu vaidlus - lihtsalt Aeron postitas kõigepealt mingi custom paint PS3 Fat mudeli ja hiljem hoopis Candy Pink värvitoonis puldi.
Scarlet Red värvitoonis PS3-ga pole kumbalgi midagi pistmist. _________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
M: Schwalbe G-One Allround rehvid - 2tk/30€
M: Shimano XT kiirkinnitused - 2tk/15€
Need ei olnud üldse seotud postid mul. Red ps oli umbes esimene mis google'ist "red playsation alt välja tuli" ning peale seda kui iir postitas roos ps3, leidsin sinna puldi kõrvale, et oleks midagi lähemalt/suuremalt vaadata. Also, karbikaane pilt on midagi muud, kui asi ise... _________________ Võib öelda, et ma olen liigselt enesekeskne, aga mind see ei häiri
jah, minu viga, ei näinud seda pilti, pildil ju hoopis roosa pult ja fat jumala teine punane. Nüüd nägin alles pilti... _________________ sometimes i hug myself for no reason.
Kapitan, E3 kohta on eraldi teema:
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=538384
P.S vaevalt, et 3 aastaga midagi muutunud on _________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
Tervist, ega keegi oska öelda Sony UK telefon nr'it? Kunagi varastati mult üks konto ära kus hulganisti mänge peal, nüüd siis korjasin info kokku ja plaanis konto tagasi saada. Kuid öeldi mulle, et accounti tagasi saada, peab nendega suhtlema telefoni teel. Niisiis...
Tervist, ega keegi oska öelda Sony UK telefon nr'it? Kunagi varastati mult üks konto ära kus hulganisti mänge peal, nüüd siis korjasin info kokku ja plaanis konto tagasi saada. Kuid öeldi mulle, et accounti tagasi saada, peab nendega suhtlema telefoni teel. Niisiis...
Oli endal sarnane probleem ja sain asja lahendatud läbi soome supporti emaili läbi suheldes.
Kas fat on katki kui ventikas umbes 15 min peale tööle panemist kiiremini tööle hakkab? Kohe kuuldavalt. Mingi pikemalt aega juba nii teinud, on see normaalne? Muidu töötab ideaalselt. Vana 80 Gb isend.
_________________ sometimes i hug myself for no reason.
Loogiliselt võttes 15 min pärast on ta juba kuumem ja vajab rohkem jahutust. Sellest ka intensiivsem töö ventika poolt. Puhasta tolmust, lisa pastat jne.
Kas fat on katki kui ventikas umbes 15 min peale tööle panemist kiiremini tööle hakkab? Kohe kuuldavalt. Mingi pikemalt aega juba nii teinud, on see normaalne? Muidu töötab ideaalselt. Vana 80 Gb isend.
See PS3 müüdi mulle täna ja ma soovin seda tagastada, sellest ka see küsimus siin.
Lugu siis selline, et PS3, isegi mitte 15 vaid ca 5-10 minutit peale tööle panekut, lihtsalt dashboardis istudes hakkab sedasi undama, et see häirib ka kõrval toas olles... Tagant välja puhutakse mitte kuuma vaid leiget õhku, ehk siis tegu pole mitte mingil juhul kuumusest tingitud ventikate tööga.
Kui leiget õhku ajab välja, siis äkki just ei ole ventikas korralikult peal ei juhi sooja ära ning sensor söödab koguaeg ette ,et jahuta! _________________ Võib öelda, et ma olen liigselt enesekeskne, aga mind see ei häiri
Vanadel mudelitel kui ei ole veel vahetatud siis termopasta tuleks ikkagi ära vahetada, tolm välja saada, kinnitused yle vaadata vms mis sinu võimuses. Kui ei aita miski siis oodata konsooli surma.
Alguses ei saa sooja tulla sest asi ise on külm, tund aega töötab ja hakkab ka sooja tulema. Pasta sai vahetatud, tegi ennem seda ja teeb ka edasi. Kui radikas ei istuks prosede peal korralikult siis ta kuumeneks üle päris kiiresti. Mingit errorit ei anna, et liiga kuum, üle ei kuumene. On töötand kuus tundi järjest nii, et arugi ei saa. Midagi ei muutu ta töös.
Muretsema peaks ju siis kui üle kuumeneb ja ventilaator ei tööta? _________________ sometimes i hug myself for no reason.
Jaagu juttu tasub uskuda, tegelt ka... _________________ Võib öelda, et ma olen liigselt enesekeskne, aga mind see ei häiri
eShelobik, reeglina DLC ja mängu regioon peavad kattuma - hiljem mängida saad suvalise regiooni kontoga (probleeme võib tekkida on-line mängimisel serveritega)... _________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
Ei. muretsema peab kui liiga jahedat õhku puhub samalajal kui ventikad max võimsusel pöörlevad.
Ei. Ta ei tööta max võimsusel. Paned tööle on vaikne, paned mängu tööle siis kuuled kuidas vent astmeliselt tõuseb, kolmas neljas aste jääb pidama ja enam ei tõuse põõrded. Umbes 60-70% täisvõimsusest.
video: Alguses on sees BF3 ja sellest ülespoole ei ole kunagi põõrded tõusnud. Poole peal tegin selle "fan test" ja siis on näha mis tähendab täisvõimsus. Seda testi olen ka vist ainult ühe korra sellele aparaadile varem teinud, loodetavasti ei juhtu midagi.
Kui videos edasi tagasi hüpata alguse ja lõpu vahel siis on väga hästi aru saada, kui vaikne ta on tegelikult. telefoni kaamera võimendab ka muidugi kohe mõnuga.
NB: arvuti heli pange eelnevalt mingi youtube video järgi paika.
Ehk siis ikkagi jään selle juurde, et kui vent töötab on kõik korras, muretsema peaks kui ta ei tööta... (või kui töötab täisvõimsusel pidevalt) Võibolla esimesed fatid olid vaiksemad, samas oli esimestel ka meeleteult YLODe, kui valida kas YLOD või kuulda olev ventikas, siis pole vist küsimust _________________ sometimes i hug myself for no reason.
Küsimus, kui DLC ostetud teise kasutajaga, kas siis saab ka teine kasutaja (samas PS3-mes) mängida lisapaketti või mitte?
Mul põhikonto US oma ja enamus mänge UK omad - saan mõlema kontoga neid mängida.
P.S iir, tee oma video avalikuks _________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.