Kui asi on alla 2 a vana, siis kehtib vähemalt pretentsioonide esitamise aeg. Selline seadus.
Iseasi on see muidugi, kui ta ostis selle kasutatult üle 1 a tagasi... _________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
Tulge kõik HV rahvaga jalkat mängima!|
Logish, et garantiisse viia (EU-s 2a pretensioonide esitamise tähtaeg). No niipalju ka siis, et praaki ikka juhtub - ei jopanud lihtsalt seekord - tõenäoliselt videokivi viga.
Tean täpselt,et viga on videokaardi defektiga,kuna endal oli täpselt sama viga ja sain raha tagasi ja soetasin uue.Kui garantii kehtib ära ise küll kokakursustel küpsetama kuku _________________ Igasugust: http://www.youtube.com/user/RunningOtacon?feature=mhee
Oskab keegi aidata?
Nett tuleb juhtmega PS3'e. Asi on ilusti töötanud, kuid täna mõned hetked tagasi lülitasin PS3 sisse ja dutkit ta sisse logis. Proovisin korra ka arvuti taha ja toimis PC peal täiesti korrektselt, milles viga võib olla & mida ma teha saan et asi korda saada. Aitähh.
Mis kuradi vahe neil seeriatel? _________________ Müüa kõiksuguseid mööblitarvikuid.
FB: Autoinglid- Premium püsivahatamine/poleerimine/keraamika/mobiilne pesu.
Sony's website, unearthed by Andriasang, calls the model CECH-3000B.
Ok, oleme rohelisemad aga performance ja net jne kõik sama ju? See ju põhiline,see energia kulu on minumeelest väga tähtsusetu kuna vahe on väikene.. _________________ Müüa kõiksuguseid mööblitarvikuid.
Teoreetiliselt peaks vähem energiat raiskav asi ka jahedam olema ja sellest johtuvalt ka vaiksem ? _________________ sometimes i hug myself for no reason.
you dont need a reason to call me. me not answer anyway
Teoreetiliselt peaks vähem energiat raiskav asi ka jahedam olema ja sellest johtuvalt ka vaiksem ?
Mul mõlemad siis kehvemad seeriad aga vaiksed Ma väga oma pead ennem ei vaevaks kui tõesti mingi ulme vahe. _________________ Müüa kõiksuguseid mööblitarvikuid.
Ju siis pole vahet. ok.
Aga kas keegi punast PS3 on päriselus näinud? Mis mulje jättis. Tahaks ära tellida, aga eestis kohapeal pole ja olen kahe vahel, ei tea mis teha. _________________ sometimes i hug myself for no reason.
vist punast pulti 1x nägin euronics'is ja suht rõve tundus. Valge pult on täitsa kena isegi, kergem eristada kah kumb uuem (kui vana pult tava must) _________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------|
Mul on must ja valge pult. Valge muidu kena, aga igast vahed mis seal on /mikroskoopilised korpuses/ need lähevad mustaks, mis natuke pedante häirib.
Heal sõbral on sinine pult, see on suht jube imo. Punane oli mingis poes vaateaknal ning ei tekitnud samuti eriti positiivseid emotsioone, aga samas, vb sulle meeldib...
creepy ... _________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
Tulge kõik HV rahvaga jalkat mängima!|
Scarlet red... Mis ta siis on? Sinine vä? _________________ sometimes i hug myself for no reason.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.