Archangel, Helli level restriction on 50. Ehk siis sa ei saa läbi joosta mängust mobe tapmata.
Kui 1-4 venda jooksevad world firsti pärast mängu nädala - kahega läbi , ei tähenda see seda, et see lihtne on.
Peale Helli on Inferno ja req. lvl 60. Ehk Infernos ei toimu leveldamist on. lvl 60, et sinna üldse saada ning lvl 60 on ka max. Seega ainult läbi itemite võid tugevamaks muutuda.
Ning üleüldse kõrgemate levelite saamiseks ei pea kogu raskustaseme kontenti läbi tegema. Võid vabalt isegi eelmist raskustaset exp. nimel farmida. Ma Secret Leveli juppe otsides tegin 10lvl-t nõrgemaid mobe tappes vist endale 2 levelit juurde vahepeal.
Seega võid teoreetiliselt end lvl 60-ks ka Nightmare lõppu farmides teha ning siis Helli lihtsalt läbi joosta.
Said Diablo maha lõpuks siis. Ei kujuta ettegi seda Solo teha. - Solo Hardcore anyone? Päris põnev oleks Diabloni välja jõuda ja siis lutti saada. - Enesetappude arv tõuseb lakke.
Kas keegi teab mis pull sellega on, et mul oli US starter edition olemas ilma et ma mingi koodi oleks lisanud. Tahtsin mängida EU serverites ja sain lõpuks koodi ja kui selle lisasin ütles valmis aga kui tahtsin sisse logida siis ütles error 12:/
norm see error 3006 on vist juba lunchi ajast ... circa 5 päeva mõõdas ja fixi pole ikka veel ... peab äkki mitu nädalat ootama enne kui uuesti mängida saab
... tere hommikust
kõik kes DH pelavad ja Hell act1 lähevad siis vaadake ette , tõenäoliselt saate Error 3006 .
Et kui DH mängite siis ei tasu Hell ACT mängida või siis public game teha.
Et üldiselt kõik on errori saanud DH, Hell act 1 kui ostsid midagi Auction Housest ja läksid Public Game.
Esimene Legendary > Normalis, Act III's. Miskine Aquilas armor.
Kollaseid kukub küll jube palju. Oma ~70tk vähemalt tulnud siiamaani. Enamik läheb merchantitele müügiks.
Ja mitut programmi kõik mängijad automaatselt kasutavad?
See olekski selle sisseehitatud voice chati eelis. Kui tahad, ei kasuta, aga samas saa lihtsalt "kliki kaugusel" olevat võimalust siiski kasutada. Räägid enda partyga juttu ilma, et nad peaksid mingi kolmanda osapoole programmi alla laadima.
Siin tekib kohe see probleem, et kui tahad jutustada rohkemate inimestega kui enda partyga. Kuidas see seal lahendada eks ikka mõlemal omad head ja vead, lihtsalt elu on näidanud, et mängudes kus on olemas ingame voice chat siis ikka ei ole seda erinevatel põhjustel kasutanud ja olen ikkagi eelistanud kolmandat osapoolt.
see total random statid itemitel on totaalne bullshit 99% ajast on mingi ajuvaba kooslus, ja siis et endale sobivat saada pead ühte ja sama asja 1000x jooksma ja siis saad ka intellect ja str komboga asju
Hell act 1 oli juba päris vahva, mingid suvalised elite mobid stunlockivad kümneks sekundiks - heale castida ei saa ja healing mantra ka piisavalt ei regeni. Kui enne surma eriti ei saanud siis siin hakkasin ka monkiga kärvama - vaikselt liigun siiski edasi kah.
pigem on hell ebareaalne.
austatud championid on pool aega lihtsalt ilmvõimatud.
Seda kuniks endale parema varustuse saad Mingil hetkel on level cap käes, parim nokamüts peas ja deemonid kärbavad juba selle peale, et sa nende poole kissitades jõllitad.
Noooonii, hell solotud nüüd. Inferno on ikka ulme naljatilk. Barbarianiga saab see väga raske olema, suvalised 3-4 zombiet juba lõid mättasse mind, lifesteal pole kaugeltki nii efektiivne kui hellis oli. Peab mingid uued nüansid välja mõtlema. Eks homme vaatab edasi, kas üldse on mõtet ennast vaevata barbarianiga või oleks mõttekam mingi teine klass rollida.
Siiralt juba kahetsen, et mäng sai ostetud, Item drop süsteem on ikka totaalne idiootsus, 100k+ mob kille ja ei ühtegi legendary itemit. Kurat, Texas Hold'em-is on mul 100k käe peale olnud 2 royal flushi, No see mäng on ju hullem kui Bingo Loto. Oleks ikka võinud mingi skill-based-drop-süsteemi mängu sisse ehitada!?
Siiralt juba kahetsen, et mäng sai ostetud, Item drop süsteem on ikka totaalne idiootsus, 100k+ mob kille ja ei ühtegi legendary itemit. Kurat, Texas Hold'em-is on mul 100k käe peale olnud 2 royal flushi, No see mäng on ju hullem kui Bingo Loto. Oleks ikka võinud mingi skill-based-drop-süsteemi mängu sisse ehitada!?
Mis kuradi level Sa oled siis ja kui kaugel? Mul on 28k lifetime kille ja inferno act 1 kohe tehtud.
Sain lõpuks mungale hea geari selga, et infero act1s rare ja elite farmida. Siiani pole ühtegi groupi vahele jätnud ja enamus on suhteliselt kergelt maha läinud. Skeleton King oli väga lihtne.
Dropis ka blacksmithing recipe level 10 blacksmithingule. Enne süda ööd sai ka viimane hell act IV farm tehtud ja Butcheri legendary relv dropis.
Hetke seisuga on mungal 41k hp , 8.1k damage , 58% damage red. , 36% all resistance _________________ BF3 platoon : http://battlelog.battlefield.com/bf3/platoon/2832655240976803519/ BF3 nick : KrisRhazta
Kui pokkerit mängid siis ikka tead, mis asi on variatsioon jah? Matemaatikat koolis õppisid?
Mõni on D3-s saanud Act. II lõpuks Normalis juba 3 Legendary. Ma aga olen Nightmare Act. III-s ja pole ühtegi näinud lvl 45 (28k kills). Mõni on Infernos juba ja pole ka ühtegi näinud.
Variatsioon. Puhas matemaatika. Kuna iga drop on eraldiseisev sündmus siis vahet pole palju sa kolle oled tapnud. Võid kasvõi 10 miljardid mättasse lüüa, aga mingit Legendary ei pruugi sa ikka näha. Samas mõni teine võib saada esimese mängu zombie käest juba Legendary.
Legendary eeldabki, et neid ei kuku nii tihti, et terve AH neid täis oleks. Nii poleks enam asi Legendary, vaid lihtsalt BS.
Pealegi sa võid Item Dropid teha Skill Based.
Asu aga enda ja kaaslase gear'i MF-ga pimpima. Tapmis ja ellujäämisvõime kahaneb tunduvalt aga vast suudad oma drop rate vähemalt 2-3x suuremaks siiski ajada hea õnne korral. - Kui skilli endal jagub siis võid kuidagi moodi contenti läbida, ning mingis mõttes on lootust isegi normaalselt edeneda, kuna paremad dropid peaksid siiski tagama vähe suurema valiku itemeid millega end boostida.
Lisaks, kui oled lvl 60 siis saad Nephalem Valor buff'i peale rare/championed tappes, mis annab Magic Find'i ja paremaid droppe üleüldse. Saad ka Boss-Run'e hea looti jaoks tegema hakata.
Anyway peaksid Rare'd olema paremad, kui Legendary'd. Vähemalt teoorias Dev'id nii plaanisid. Et end-game võimsaim gear on eeldatavasti Rare itemid mida saab ainult Inferno Act. IV-st.
Kuid kuna Rare'de roll on liiga random, siis mõnda aega on vähemalt Legendary'd kõige paremad, sest neil on Key-statid suures osas fikseeritud siiski.
Keegi veel high lvl WD mängib? Klass on defence koha pealt ikka päris katki. WD pidi olema valdavalt pet class, aga koerad surevad infernos ühe pauguga ja garga suht 3-4 sekundiga. HP skaleerumine on vaimustavalt halb. Foorumite postitusi lugedes, pidasin isegi kaua vastu. Enamus tüüpe loobus petist juba enne Hell algust.
Klassi enamus spelle on nii väikese rangega, et tundub, nagu oleks tegemist melee klassiga. Lihtsalt melee klassi dmg reductionit ei ole. Petless build koos kõikide defence passivitega + horror 100% armor saab ka 2-3 laksuga siruli. Gear on suht hea. 35.xK HP ja kilp ka käes, et armorist maksimum võtta.
No ei toimi kuidagi...
Nightmare ja Hell on elu regen geariga ja pet buildiga tehtav. Inferno mitte. _________________ Liitu Opencode Go soodsa coding plaaniga ja saa 5€ soodust! Liitu Wise'ga!
Keegi veel high lvl WD mängib? Klass on defence koha pealt ikka päris katki. WD pidi olema valdavalt pet class, aga koerad surevad infernos ühe pauguga ja garga suht 3-4 sekundiga. HP skaleerumine on vaimustavalt halb. Foorumite postitusi lugedes, pidasin isegi kaua vastu. Enamus tüüpe loobus petist juba enne Hell algust.
Klassi enamus spelle on nii väikese rangega, et tundub, nagu oleks tegemist melee klassiga. Lihtsalt melee klassi dmg reductionit ei ole. Petless build koos kõikide defence passivitega + horror 100% armor saab ka 2-3 laksuga siruli. Gear on suht hea. 35.xK HP ja kilp ka käes, et armorist maksimum võtta.
No ei toimi kuidagi...
Nightmare ja Hell on elu regen geariga ja pet buildiga tehtav. Inferno mitte.
Aga vaata AH ja kui näed enda gear-ist oma levelile paremat varustust WD-le, siis on aeg parem gear farmida _________________ Slow is smooth and smooth is fast
Sain lõpuks mungale hea geari selga, et infero act1s rare ja elite farmida. Siiani pole ühtegi groupi vahele jätnud ja enamus on suhteliselt kergelt maha läinud. Skeleton King oli väga lihtne.
Dropis ka blacksmithing recipe level 10 blacksmithingule. Enne süda ööd sai ka viimane hell act IV farm tehtud ja Butcheri legendary relv dropis.
Hetke seisuga on mungal 41k hp , 8.1k damage , 58% damage red. , 36% all resistance
mis nänn sul mungal seljas on? mis sul hellis seljas oli? _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
No ei toimi kuidagi...
Aga vaata AH ja kui näed enda gear-ist oma levelile paremat varustust WD-le, siis on aeg parem gear farmida
90% gearist ongi AH gear. Arvestades, kuidas random süsteem toimib, siis muud moodi ei saagi. Või saab, aga võtab nädalaid ja kuid farmimist.
Kogu mu gear on Int, vit, life regen, life %, life steal.
Life regen on underpowered. 1500hp/s on infernos sama mõttetu, kui taskunoaga tanki hävitama minna. Katsun selle nüüd kiiremas korras resistance vastu vahetada. _________________ Liitu Opencode Go soodsa coding plaaniga ja saa 5€ soodust! Liitu Wise'ga!
Kristoferr, ja mingi sepp rääkis mulle facebooki fännilehel, et miks ma Barbariga pelan, et kõige nõrgem vend siiani on väga norm olnud _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
arvestades oma eilset, hell'i kogemust, nightmarest otse sinna ilma AHst geari ostmata. Siis nüüd ma saan väga hästi aru, kes RMAH'st asju ostma hakkavad.... See oli ikka piisavalt frustreeriv mis hell'is toimus ..
No ei toimi kuidagi...
Ma vaatan siin on eriti võllid koos, inferno ka juba lendab maha vist osadel ja mäng pole veel nädalatki väljas olnud. Ma arvasin, et inferno on nagu litteraly impossible. Ja aastaid gear farmi ennem kui sinna üldse nina toppida.. deeem
Ega bosside mehaanika ei muutu, seega skipitakse kõik trash ja tehakse ainult queste. Diablo killi jaoks oli vaja varmida Act 1 championeid, et edasi Act 2 farmida, mis oli juba peaaegu võimatu, sealt edasi Act 3 juba one shottis ükskõik mis geariga vendi, Act 4-st pole mõtet rääkidagi. Kui sa tõiesti tahad Act 3 ja 4 championeid farmida siis pead jah geari grindima, sest bossidel enrage timerit ega mingit erilist mehaanikat ei ole ning on nali.
Samas ega mingi casual gamer ei oska trashi ka skippida niiet enne kui bossini jõuda tahab peab ikkagi farmima hakkama.
Ma vaatan siin on eriti võllid koos, inferno ka juba lendab maha vist osadel ja mäng pole veel nädalatki väljas olnud. Ma arvasin, et inferno on nagu litteraly impossible. Ja aastaid gear farmi ennem kui sinna üldse nina toppida.. deeem
Räägi siis, kui sa ise sinna jõudnud oled... hell Act1 championid on juba ajusurm, kui sul piisavat geari pole. See kui mingid vennad boostitakse sinna world firsti nimel ei näita absoluutselt mitte midagi.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.