Archangel, Helli level restriction on 50. Ehk siis sa ei saa läbi joosta mängust mobe tapmata.
Kui 1-4 venda jooksevad world firsti pärast mängu nädala - kahega läbi , ei tähenda see seda, et see lihtne on.
Peale Helli on Inferno ja req. lvl 60. Ehk Infernos ei toimu leveldamist on. lvl 60, et sinna üldse saada ning lvl 60 on ka max. Seega ainult läbi itemite võid tugevamaks muutuda.
Ning üleüldse kõrgemate levelite saamiseks ei pea kogu raskustaseme kontenti läbi tegema. Võid vabalt isegi eelmist raskustaset exp. nimel farmida. Ma Secret Leveli juppe otsides tegin 10lvl-t nõrgemaid mobe tappes vist endale 2 levelit juurde vahepeal.
Seega võid teoreetiliselt end lvl 60-ks ka Nightmare lõppu farmides teha ning siis Helli lihtsalt läbi joosta.
Said Diablo maha lõpuks siis. Ei kujuta ettegi seda Solo teha. - Solo Hardcore anyone? Päris põnev oleks Diabloni välja jõuda ja siis lutti saada. - Enesetappude arv tõuseb lakke.
Kas keegi teab mis pull sellega on, et mul oli US starter edition olemas ilma et ma mingi koodi oleks lisanud. Tahtsin mängida EU serverites ja sain lõpuks koodi ja kui selle lisasin ütles valmis aga kui tahtsin sisse logida siis ütles error 12:/
norm see error 3006 on vist juba lunchi ajast ... circa 5 päeva mõõdas ja fixi pole ikka veel ... peab äkki mitu nädalat ootama enne kui uuesti mängida saab
... tere hommikust
kõik kes DH pelavad ja Hell act1 lähevad siis vaadake ette , tõenäoliselt saate Error 3006 .
Et kui DH mängite siis ei tasu Hell ACT mängida või siis public game teha.
Et üldiselt kõik on errori saanud DH, Hell act 1 kui ostsid midagi Auction Housest ja läksid Public Game.
Esimene Legendary > Normalis, Act III's. Miskine Aquilas armor.
Kollaseid kukub küll jube palju. Oma ~70tk vähemalt tulnud siiamaani. Enamik läheb merchantitele müügiks.
Ja mitut programmi kõik mängijad automaatselt kasutavad?
See olekski selle sisseehitatud voice chati eelis. Kui tahad, ei kasuta, aga samas saa lihtsalt "kliki kaugusel" olevat võimalust siiski kasutada. Räägid enda partyga juttu ilma, et nad peaksid mingi kolmanda osapoole programmi alla laadima.
Siin tekib kohe see probleem, et kui tahad jutustada rohkemate inimestega kui enda partyga. Kuidas see seal lahendada eks ikka mõlemal omad head ja vead, lihtsalt elu on näidanud, et mängudes kus on olemas ingame voice chat siis ikka ei ole seda erinevatel põhjustel kasutanud ja olen ikkagi eelistanud kolmandat osapoolt.
see total random statid itemitel on totaalne bullshit 99% ajast on mingi ajuvaba kooslus, ja siis et endale sobivat saada pead ühte ja sama asja 1000x jooksma ja siis saad ka intellect ja str komboga asju
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.