|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
Dirty Harry
HV Guru

|
07.05.2012 13:46:58
|
|
|
| Kas S8500 seest saab kusagilt uptime'i ka vaadata? Ei leia nagu...
|
|
| Kommentaarid: 185 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
147 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Dirty Harry
HV Guru

|
09.05.2012 17:50:04
|
|
|
Tere.
Kahjuks ei ole, võite proovida otsida samsung app.
Lugupidamisega.
Samsung Electronics Baltics.
|
|
   |
147 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Dj-E
Aeg Maha 2a

|
10.05.2012 23:42:16
|
|
|
| Mark0 kirjutas: |
| Dj-E kirjutas: |
| Bada on surnud kah. Tizen OS tuleb asendama aga iseasi kas vanad Wave-d selle omale saavad. Igatahes jah kahetsen, et otsustasin omal ajal BADA-le võimalust anda. Igav OS. Hetkel veel kasutan aga tulevikus pole enam kindel. |
Tea nüüd - minu arust on Badal olemas kõik mis vaja. St muidugi kui tahta võimalikult paljusid erinevaid app'e proovida siis on mõistlik iOS'i suunas vaadata. Androidile on ka päris kõvasti. Samas Bada puhul - kaart on olemas, erinevad mailikontod töötavad, muusikapleier on igati korralik, FM raadio töötab. Pildigalerii, taskulamp, veebibrauser, netiraadio, fotokas, kalender, kalkulator, e-raamatute lugemine, MS Office failide vaatamine, PDF... kõik on olemas. Ahjaa - helsitada saab ka, SMSe saata ning vastu võtta samuti. Ma ei ole seni väga aru saanud, et midagi puudu oleks.
Tegelikult üks erand on - Skype (mida hetkeseisuga ei ole ning lähiaastatel ei tule ka). Samas Androidi kasutades ma panin Skype ühe korra tööle - siis kui olin värskelt installinud. Peale seda mitte kordagi.
Rääkimata sellest, et S8500 konstrui on kuradi hea. Või siis pisiasi nagu näiteks USB mulgu kate, mis väga mugavalt ära käib ning ette tagasi.. |
Mis vahet sel on kui palju APP-e kusagil on või kui hea on konstruktsioon. Telefon on siiski ikka aeglane. Ei ole sellist sujuvust nagu on normaalsetel Androidi telefonidel. Igate pidi nõksutab ja jõnksutab menüüdes. Küll on veebileht liiga suur. Küll pole piisavalt ressurssi (Ei kasuta ühtegi widgetit). Korpus pole ka nii hea midagi - libe raisk (või on mul lihtsalt kuiv nahk). Tulemus on siin teemas näha kui minna mõni leht tagasi. Ühesõnaga siiski Android ruulib ikkagi sajaga. Rääkige mida tahate.
|
|
| Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
0 :: |
21 |
|
| tagasi üles |
|
 |
oliver.
HV Guru
|
11.05.2012 00:00:13
|
|
|
| tsitaat: |
Ühesõnaga siiski Android ruulib ikkagi sajaga. Rääkige mida tahate.
|
S8500 -> Xperia Ray. Viimane on aeglasem.
|
|
| Kommentaarid: 280 loe/lisa |
   |
239 |
|
| tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
11.05.2012 00:42:04
|
|
|
| oliver., oleneb ka softist, mis peal jookseb, SE stock-romid on jah aeglased.
|
|
| Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
2 :: |
78 |
|
| tagasi üles |
|
 |
M@rten
HV kasutaja
|
13.05.2012 16:54:52
|
|
|
| Bada on surnud kah. Tizen OS tuleb asendama aga iseasi kas vanad Wave-d selle omale saavad. Igatahes jah kahetsen, et otsustasin omal ajal BADA-le võimalust anda. Igav OS. Hetkel veel kasutan aga tulevikus pole enam kindel. |
Tea nüüd - minu arust on Badal olemas kõik mis vaja. St muidugi kui tahta võimalikult paljusid erinevaid app'e proovida siis on mõistlik iOS'i suunas vaadata. Androidile on ka päris kõvasti. Samas Bada puhul - kaart on olemas, erinevad mailikontod töötavad, muusikapleier on igati korralik, FM raadio töötab. Pildigalerii, taskulamp, veebibrauser, netiraadio, fotokas, kalender, kalkulator, e-raamatute lugemine, MS Office failide vaatamine, PDF... kõik on olemas. Ahjaa - helsitada saab ka, SMSe saata ning vastu võtta samuti. Ma ei ole seni väga aru saanud, et midagi puudu oleks.
Tegelikult üks erand on - Skype (mida hetkeseisuga ei ole ning lähiaastatel ei tule ka). Samas Androidi kasutades ma panin Skype ühe korra tööle - siis kui olin värskelt installinud. Peale seda mitte kordagi.
Rääkimata sellest, et S8500 konstrui on kuradi hea. Või siis pisiasi nagu näiteks USB mulgu kate, mis väga mugavalt ära käib ning ette tagasi.. |
Mis vahet sel on kui palju APP-e kusagil on või kui hea on konstruktsioon. Telefon on siiski ikka aeglane. Ei ole sellist sujuvust nagu on normaalsetel Androidi telefonidel. Igate pidi nõksutab ja jõnksutab menüüdes. Küll on veebileht liiga suur. Küll pole piisavalt ressurssi (Ei kasuta ühtegi widgetit). Korpus pole ka nii hea midagi - libe raisk (või on mul lihtsalt kuiv nahk). Tulemus on siin teemas näha kui minna mõni leht tagasi. Ühesõnaga siiski Android ruulib ikkagi sajaga. Rääkige mida tahate. |
Paljukiidetud Galaxy S ja SII "jõnksutavad" menüüdes kusjuures rohkem kui Samsung Wave, mina pole oma Wavel igatahes jõnksutamist erilisel määral pärast betat enam kohanud. Veebilehe probleemi olen osadel lehekülgedel tõesti kogenud. Korpus on ju super, parem kui kõikidel Androidi telefonidel, pole vähemalt kuulnud, et nondel oleks metallist korpus. Libedust pole kah tähele pannud. Kokkuvõtteks: kui saaks Androidi vähegi normaalsesse korpusesse, siis see ruuliks võib-olla tõesti sajaga.
Edit: Uus Androidi project (seekord 4.0) on hoo sisse saanud, loodan, et seekord ei jää pooleli: http://www.badaforums.net/forums/android-porting/android-ics-s8500-development-t6567.html
|
|
| Kommentaarid: 28 loe/lisa |
   |
27 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Dirty Harry
HV Guru

|
14.05.2012 10:35:03
|
|
|
Huvitav (või siis tüütu) mure on Bada 2 ning täpsemalt S8500 peal.
Nimelt kui Exchangega sünkimine peale panna siis ühest hetkest alates hakkas telefon mõne tunnise intervalliga restarte tegema hakkama. Algul töötas 3-4 päeva ilusti aga ühel hetkel tekkis see mure. Mul läks algul aega, et aru saada milles mure aga just peale Exchange sünki keelamist kadus restartimine. Panin vahepeal nädalaks kinni - restartimine kadus. Panin nädalavahetusel tagasi - mõni tund ja telefon tegi restardi.
Ma olen googeldanud päris palju juba ja väga ei jõua kuhugi. St on mõned murelised aga osadel on olnud see mure, et taskus on on/off nuppu alla surunud ning selle peale on telefon end välja lülitanud. Mul oli telefon laua peal rahulikult ja tegi restarte, ühtegi nuppu ei vajutanud.
Eriti jabur on see, et algul oli kõik OK. Ka on soovitus võtta installitud app'id maha - äkki mõni töötab Exchangega koos ning tekitab muret. Võtsin ka kõik app'id maha ja mure oli endine.
On kellelgi samalaadset kogemust?
|
|
   |
147 |
|
| tagasi üles |
|
 |
siim
HV kasutaja
|
14.05.2012 12:02:45
|
|
|
Pole endal XCH sünkimisega probleeme täheldanud. Üks enimkasutatavatest rakendustest telefonis. Algusest peale. Telefon restarte ka ei tee.
Ainuke anomaalia mida senini olen täheldanud on see, et telefon mulle arusaamatu loogika alusel lülitab ekraani vahel aktiivseks. Midagi muud ei tee. Öösel mõnikord ärkab selle peale üles kui pool tuba üle valgustatakse.
_________________ Oleks ma ka nii tark kui mu naine takkajärgi.. |
|
| Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
11 |
|
| tagasi üles |
|
 |
tsihh
HV veteran
|
14.05.2012 12:31:37
|
|
|
| siim kirjutas: |
| Ainuke anomaalia mida senini olen täheldanud on see, et telefon mulle arusaamatu loogika alusel lülitab ekraani vahel aktiivseks. Midagi muud ei tee. Öösel mõnikord ärkab selle peale üles kui pool tuba üle valgustatakse. |
Keera packet data kinni kui seda vaja pole (näiteks ööseks) ja vaata kas endiselt telefon "oma elu" elab
|
|
| Kommentaarid: 59 loe/lisa |
   |
58 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Dj-E
Aeg Maha 2a

|
16.05.2012 21:59:52
|
|
|
| M@rten kirjutas: |
| Korpus on ju super, parem kui kõikidel Androidi telefonidel, pole vähemalt kuulnud, et nondel oleks metallist korpus. |
Oot mis pluss see metallist korpus nüüd on? Minu arust just miinuseks kuna arvatavasti see saigi minu telefonile saatuslikuks kuna teeb telefoni päris raskeks (118g) arvestades telefoni suurust. Galaxy S 2 (116g) on küll paar grammi kergem aga see kaal jaguneb suurema pinna peale ära ja mahakukkumistestis jäi ta terveks. iPhone oli kah paras õnnetu isend oma purunenud ekraaniga. http://www.youtube.com/watch?v=elKxgsrJFhw
|
|
   |
21 |
|
| tagasi üles |
|
 |
M@rten
HV kasutaja
|
17.05.2012 01:25:34
|
|
|
| Korpus on ju super, parem kui kõikidel Androidi telefonidel, pole vähemalt kuulnud, et nondel oleks metallist korpus. |
Oot mis pluss see metallist korpus nüüd on? Minu arust just miinuseks kuna arvatavasti see saigi minu telefonile saatuslikuks kuna teeb telefoni päris raskeks (118g) arvestades telefoni suurust. Galaxy S 2 (116g) on küll paar grammi kergem aga see kaal jaguneb suurema pinna peale ära ja mahakukkumistestis jäi ta terveks. iPhone oli kah paras õnnetu isend oma purunenud ekraaniga. http://www.youtube.com/watch?v=elKxgsrJFhw |
Mul on oma Wave nüüdseks juba sadu kordi asfaldi/betooni jms peale kukkunud, seni terve. Galaxy SII plastik nagiseb käes, ehituskvaliteet tundub nagu low end mudelitel. See video on pullikaka, oleneb täiesti juhusest/õnnest millise nurga peale telefon kukub (videos on nähe, kuidas telefon õhus keerleb ja pöörleb). Ma võin sellise video teha ka Wave ja S2 kohta, kus viimane feilib. Et teha võrreldav test, on vaja vastavaid seadmeid, mis ei lase telefonil vaba languse korral pöörelda.
|
|
   |
27 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Dj-E
Aeg Maha 2a

|
17.05.2012 17:57:19
|
|
|
Oot mis pluss see metallist korpus nüüd on? Minu arust just miinuseks kuna arvatavasti see saigi minu telefonile saatuslikuks kuna teeb telefoni päris raskeks (118g) arvestades telefoni suurust. Galaxy S 2 (116g) on küll paar grammi kergem aga see kaal jaguneb suurema pinna peale ära ja mahakukkumistestis jäi ta terveks. iPhone oli kah paras õnnetu isend oma purunenud ekraaniga. http://www.youtube.com/watch?v=elKxgsrJFhw |
Mul on oma Wave nüüdseks juba sadu kordi asfaldi/betooni jms peale kukkunud, seni terve. Galaxy SII plastik nagiseb käes, ehituskvaliteet tundub nagu low end mudelitel. See video on pullikaka, oleneb täiesti juhusest/õnnest millise nurga peale telefon kukub (videos on nähe, kuidas telefon õhus keerleb ja pöörleb). Ma võin sellise video teha ka Wave ja S2 kohta, kus viimane feilib. Et teha võrreldav test, on vaja vastavaid seadmeid, mis ei lase telefonil vaba languse korral pöörelda. |
Jajah sadu kordi. Siis sa pead eriline käpard olema ja ei tohiks siin üldse sõna võtta. Mul piisas ühest korrast betoonile ja kiidetud Gorilla Glass sodiks. Kukub kuidas kukub. Aga terveks jäi see S2. Ja see on teada, et plastikust telefonid üldjuhul nagisevad jms. Seega seda ei saa miinusena välja tuua.
|
|
   |
21 |
|
| tagasi üles |
|
 |
oliver.
HV Guru
|
17.05.2012 18:00:03
|
|
|
Ja see on teada, et plastikust telefonid üldjuhul nagisevad jms. Seega seda ei saa miinusena välja tuua.
|
see on küll omapärane loogika.
|
|
| Kommentaarid: 280 loe/lisa |
   |
239 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Dj-E
Aeg Maha 2a

|
17.05.2012 20:46:24
|
|
|
| oliver. kirjutas: |
Ja see on teada, et plastikust telefonid üldjuhul nagisevad jms. Seega seda ei saa miinusena välja tuua.
|
see on küll omapärane loogika. |
Aga nii ongi ju. Plastik ei ole nii jäik kui metall ja annab paindele/muljumisele jms kergemini järgi. Mõni mees võiks omale ise natuke loogikat juurde osta. Jõle tarkpead on siin kõik koos aga keegi ei julge tunnistada, et astusid BADA telefoni soetades ämbrisse. Kuigi nett on pettunud kasutajatest tulvil siis siinsed kasutajad ikka eht eestlaslikult ja suure EGO pärast ei julge seda tunnistada.
Mina tunnistan, et astusin ämbrisse Wave 1 soetamisega. BADA 2.0 on hakanud viimasel ajal kah ajudele käima. näiteks Angry Birds ei läinud enam ühel päeval tööle. Näitab alguses splash screeni ära ja viskab "desktopile" tagasi.
|
|
   |
21 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Aeron
HV Guru

|
17.05.2012 20:55:35
|
|
|
A) Rahulolu telefoniga sõltub sellest, kui hästi see rahuldab kasutaja poolt seatud eeldusi
B) 90% juhtudes on metall parem kui plastik
Mul ei ole seda telefoni, aga rääkida wear-and-tear lõikes plastikust kui paremast valikust on minu meelest tobe. Need paar grammi mis sa saad metalli arvelt juurde tasuvad ikka vastupidavuse lõikes end kuhjaga ära.
_________________ Võib öelda, et ma olen liigselt enesekeskne, aga mind see ei häiri
Tulge kõik HV rahvaga jalkat mängima!| |
|
| Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
65 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Dj-E
Aeg Maha 2a

|
17.05.2012 20:59:26
|
|
|
| Aeron kirjutas: |
| B) 90% juhtudes on metall parem kui plastik |
Oleneb asjadest jah.
| Aeron kirjutas: |
Mul ei ole seda telefoni, aga rääkida wear-and-tear lõikes plastikust kui parmast valikust on minu meelest tobe. Need paar grammi mis sa saad metalli arvelt juurde tasuvad ikka vastupidavuse lõikes end kordades ära. |
Kaal ja telefoni suurus olgu tasakaalus. Wave 1 puhul see nii pole. Aga jah sitt telefon. Ju varsti lendab prügikasti ära kah. Kes see ikka 160€ ekraani vahetuse eest maksta tahab.
|
|
   |
21 |
|
| tagasi üles |
|
 |
aks
HV veteran

|
17.05.2012 22:19:33
|
|
|
Omasin seda mudelit Bada 1.0-1.2 ajal. Müüsin tuttavale vahetult enne Bada 2 väljatulekut kuna sain uue auto ostuga kaasa iphone 4.
Üldiselt oli S8500 hea telefon. Ostsin ta just disaini pärast, et ta ei olnud lai labidas vaid normaalse telefoni moodi. Hea kiire menüü, tugev korpus, selge ekraan, kaamera super, ekraani puutetundlikkus ok, aku vastupidavus ok. Mulle sobis.
Üks omadus millest paljud telefonikasutajad kindlasti aru ei saa on see, et mulle näiteks meeldib ööseks telefoni välja lülitada ja hea on kui ta hommukul siis ka äratuskellana töötab. Uue iphonega näiteks magasin esimesel korral sisse kuna see ei ärata kohe mitte kui telefon on välja lülitatud.
Keda igasugu vidinad huvitavad siis nendega bada ei hiilga. Androidi meestel on selles osas lõbusam elu.
Suuremaks miinuseks peangi vaid hinna meeletut kukkumist.
|
|
| Kommentaarid: 130 loe/lisa |
   |
120 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Kopz
HV kasutaja
|
19.05.2012 18:48:54
|
|
|
| ....Ma olen googeldanud päris palju juba ja väga ei jõua kuhugi. St on mõned murelised aga osadel on olnud see mure, et taskus on on/off nuppu alla surunud ning selle peale on telefon end välja lülitanud. Mul oli telefon laua peal rahulikult ja tegi restarte, ühtegi nuppu ei vajutanud.... |
Kunagi selle teema alguse poole kirjutasin ka sellest probleemist, et telefon taskus ennast aeg-ajalt välja lülitab. Tegelikult probleem on seotud hoopis sellega, et pükste taskus näiteks kükitades tõmbavad püksid tihedalt ümber jala ning tekitavad sedasi telifonile tugeva surve, mille tagajärjel ta ennast välja lülitab. Nupust pole telefoni võimalik välja lülitada kui ekraan on pime. Paar aastat tagasi, kui tööl viigipükse kandsin juhtus sellist asja mitu korda päevas. Nüüd on aga teine amet ja halvemal juhul korra või paar kuus tuleb seda ette.
| aks kirjutas: |
Omasin seda mudelit Bada 1.0-1.2 ajal. Müüsin tuttavale vahetult enne Bada 2 väljatulekut kuna sain uue auto ostuga kaasa iphone 4.
Üldiselt oli S8500 hea telefon. Ostsin ta just disaini pärast, et ta ei olnud lai labidas vaid normaalse telefoni moodi. Hea kiire menüü, tugev korpus, selge ekraan, kaamera super, ekraani puutetundlikkus ok, aku vastupidavus ok. Mulle sobis.
Üks omadus millest paljud telefonikasutajad kindlasti aru ei saa on see, et mulle näiteks meeldib ööseks telefoni välja lülitada ja hea on kui ta hommukul siis ka äratuskellana töötab. Uue iphonega näiteks magasin esimesel korral sisse kuna see ei ärata kohe mitte kui telefon on välja lülitatud.
Keda igasugu vidinad huvitavad siis nendega bada ei hiilga. Androidi meestel on selles osas lõbusam elu.
Suuremaks miinuseks peangi vaid hinna meeletut kukkumist. |
100% nõus sellega, mida S8500 kohta kirjutasid. Olen mõelnud ka seda, et Androidiga oleks see minu arvates parimaid telefone üldse, kui äratus väljalülitatud oleksu töötaks. Oma mõõtmetelt on ta ka täpselt paras ja mahub ilusti taskusse.
|
|
   |
27 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Dirty Harry
HV Guru

|
19.05.2012 18:55:12
|
|
|
| Kopz kirjutas: |
Kunagi selle teema alguse poole kirjutasin ka sellest probleemist, et telefon taskus ennast aeg-ajalt välja lülitab. Tegelikult probleem on seotud hoopis sellega, et pükste taskus näiteks kükitades tõmbavad püksid tihedalt ümber jala ning tekitavad sedasi telifonile tugeva surve, mille tagajärjel ta ennast välja lülitab. Nupust pole telefoni võimalik välja lülitada kui ekraan on pime. Paar aastat tagasi, kui tööl viigipükse kandsin juhtus sellist asja mitu korda päevas. Nüüd on aga teine amet ja halvemal juhul korra või paar kuus tuleb seda ette. |
Testisin praegu järgi - hoidsin kõne lõpetamise nuppu ~10 sekundit all ning telefon lülitas ennast välja.
Enda restartimise mure on nüüd taas kadunud - ei teagi, milles mure oli. Exchangega sünkimise panin tagasi.
|
|
   |
147 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Napsi
HV kasutaja

|
20.05.2012 07:02:33
|
|
|
Spoiler 
| Kopz kirjutas: |
| ....Ma olen googeldanud päris palju juba ja väga ei jõua kuhugi. St on mõned murelised aga osadel on olnud see mure, et taskus on on/off nuppu alla surunud ning selle peale on telefon end välja lülitanud. Mul oli telefon laua peal rahulikult ja tegi restarte, ühtegi nuppu ei vajutanud.... |
Kunagi selle teema alguse poole kirjutasin ka sellest probleemist, et telefon taskus ennast aeg-ajalt välja lülitab. Tegelikult probleem on seotud hoopis sellega, et pükste taskus näiteks kükitades tõmbavad püksid tihedalt ümber jala ning tekitavad sedasi telifonile tugeva surve, mille tagajärjel ta ennast välja lülitab. Nupust pole telefoni võimalik välja lülitada kui ekraan on pime. Paar aastat tagasi, kui tööl viigipükse kandsin juhtus sellist asja mitu korda päevas. Nüüd on aga teine amet ja halvemal juhul korra või paar kuus tuleb seda ette.
| aks kirjutas: |
Suuremaks miinuseks peangi vaid hinna meeletut kukkumist. |
100% nõus sellega, mida S8500 kohta kirjutasid. Olen mõelnud ka seda, et Androidiga oleks see minu arvates parimaid telefone üldse, kui äratus väljalülitatud oleksu töötaks. Oma mõõtmetelt on ta ka täpselt paras ja mahub ilusti taskusse. |
Android on kohe kohe tulemas 8500-le
http://mikegapinski.androidus.pl/samsung-wave-s8500-ice-cream-sandwich/
ja video kuidas hetkel töötab
http://www.youtube.com/watch?v=TTp_ZcbVQGs
|
|
| Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Dirty Harry
HV Guru

|
20.05.2012 10:20:30
|
|
|
Nagu ma olen aru saanud siis peamine puudujääk Androidi portimisel Badat jooksutavale rauale on olnud 2G/3G mittetöötamine. Mis on telefoni puhul päris oluline.
Väga väärt projekt igaljuhul, ootan huviga arenguid.
|
|
   |
147 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Kopz
HV kasutaja
|
20.05.2012 21:38:57
|
|
|
Testisin praegu järgi - hoidsin kõne lõpetamise nuppu ~10 sekundit all ning telefon lülitas ennast välja.
Enda restartimise mure on nüüd taas kadunud - ei teagi, milles mure oli. Exchangega sünkimise panin tagasi. |
Sul on õigus. Praegu proovisin ja tõepoolest lülitus telefon välja. Pole varem kunagi nii pikalt off nuppu teadlikult all hoidnud. Huvitav, et Samsungi remondimees sellist varianti üldse välja ei toonud.
Napsi, Nagu ma aru saan, siis on see ühe häkkeri projekt?
|
|
   |
27 |
|
| tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
20.05.2012 21:58:02
|
|
|
| Kopz, väike grupp pigem. Antud video põhjal vaatasin et tegu on AOKP projektiga, mis istub ise CyanogenModi peal. Antud grupi töö on siis vastavate draiverite/kerneli korralikult tööle panek.
|
|
| Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
2 :: |
78 |
|
| tagasi üles |
|
 |
vootele
HV vaatleja
|
07.06.2012 23:30:13
|
|
|
Päris pikka aega pole juba ühtki uuendust läbi Kiese...
Tekkis mõte, et kuidas näeb välja Samsungi Bada arendusmeeskond. Kahtlustan, et kaks meest kusagil kontorinurgas.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
arm2004
HV Guru

|
07.06.2012 23:46:08
|
|
|
Samsungi teemas küsisin kas üldse on uuendusi oodata või võib pigem kontrollimisest loobuda (ehk kogu bada-meeskond Tizen-ile üle viidud). Ega nad muidugi midagi kindlat ei teadnud (shocker!), aga laias laastus nõustusid mu Tizeni-teooriaga...
_________________ nooope! |
|
| Kommentaarid: 110 loe/lisa |
   |
97 |
|
| tagasi üles |
|