Mis vahet see teeb, milline see reaalselt oli? Miks täpsemalt see tähtis on?
Pildist endast, ma ei tea, kui seda lillat tooni poleks(minu jaoks ainus asi mis pilti vähegi huvitavaks teeb hetkel), siis kompa poolest pole seal minu meelest praktiliselt mitte midagi vaadata kahjuks.
See on muidugi kõigest minu arvamus.
Nii mõngi inimene proovib oma aparaadiga üht kindlat hetke, et siis jagada seda ka teistega.Ja teha seda võimalikult tõetruult.
On ikka hullult hea ja sürri valgusega hetki karpi püütud, mida nii mõngi terve oma elu jooksul ei näe.Väga hea meelega vaatan selliseid pilte.
Sinu ülekeeratud värvidega pildid ei ole tõesti kindla hetke jäädvustus, mis ei käi doku alla vaid on shopitud reaalsus
Heineken kirjutas:
Mis vahet see teeb, milline see reaalselt oli? Miks täpsemalt see tähtis on?
Pildist endast, ma ei tea, kui seda lillat tooni poleks(minu jaoks ainus asi mis pilti vähegi huvitavaks teeb hetkel), siis kompa poolest pole seal minu meelest praktiliselt mitte midagi vaadata kahjuks.
See on muidugi kõigest minu arvamus.
Andyka viimased on väga head _________________ "Olukord on sitt, aga see on meie tuleviku väetis." - Lennart Meri
"Edu on kehv õpetaja. See ahvatleb tarku inimesi mõtlema, et nad ei saagi kaotada" - B. Gates
_________________ verba volant, scripta manent Hoiatus! Olen sinu postituses olevate lolluste ja nõmeduste vastu allergiline. Lolluste ilmnemisel võib kaasneda raskekujuline sarkastiline reaktsioon.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.