|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| Kas kavatsed osta D3: Reaper of Souls expansioni? |
| Jah |
|
52% |
[ 171 ] |
| Ei |
|
47% |
[ 154 ] |
|
| hääli kokku : 325 |
|
| autor |
|
un3v3n
HV Guru

|
09.05.2012 08:28:28
|
|
|
| Kristoferr kirjutas: |
Oleks tore, kui vastu T ööseks 3se pundi kokku saaks. WD/Barb/DH näiteks. Ei läheks ükski hea item raisku . |
Mina lendan 01:01 online DemonHunteriga.
|
|
| Kommentaarid: 344 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
4 :: |
303 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Kristoferr
HV Guru

|
09.05.2012 08:30:04
|
|
|
Iga party liikme lisandudes lähevad kollid tugevamaks.
| un3v3n kirjutas: |
Oleks tore, kui vastu T ööseks 3se pundi kokku saaks. WD/Barb/DH näiteks. Ei läheks ükski hea item raisku . |
Mina lendan 01:01 online DemonHunteriga. |
Ma siis WD´ga. Barbit meile veel vaja.
_________________ Liitu Opencode Go soodsa coding plaaniga ja saa 5€ soodust!
Liitu Wise'ga! |
|
| Kommentaarid: 267 loe/lisa |
   |
218 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Psych0
HV veteran

|
09.05.2012 09:33:07
|
|
|
| Pihv kirjutas: |
Pole kunagi Diablot mänginud (esimest ja teist), viitsib keegi kiirelt kokku võtta mõne lausega mismoodi see MP seal välja näeb (peale selle Arena vms). Et paned pundi kokku ja teed co-opi? Kas niimoodi kergeks ei lähe kuna olen aru saanud, et ka üksi võib story läbi teha?
Mida seal peale story läbimist teha on võimalik, ainult MP arena või midagi veel?
Thx |
Arena ja üldse PvP tuleb hiljem patchiga, kuid MP näeb välja lihtsalt nii, et kui sinu mänguga liitub 1+ inimest, siis su merc 'kaob ära' seniks (kuni mitmekesi olete) ning kollid muutuvad tugevamaks. Max 4 inimest saab olla kokku ühes mängus.
|
|
| Kommentaarid: 61 loe/lisa |
   |
57 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Status0
HV kasutaja

|
09.05.2012 09:47:38
|
|
|
| Betas sai Deamon Hunterit mängitud, päris muhe tegelane. Kuid arvan, et nüüd alustan Võluriplikaga või siis WD (algajale, nagu mina, on need vast head starterid). Barb tundub kuidagi "igav" (warriorit pole ma üheski samalaadses, fantasy rpg-s mänginud).
|
|
| Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
10 |
|
| tagasi üles |
|
 |
aap14
Kreisi kasutaja

|
09.05.2012 09:48:35
|
|
|
| Nokia kirjutas: |
minu algus on selline
Spoiler 
|
Ei tohiks olla kui Act I normali all pmts. tutorial mode Blizzi sõnul on. Täelik cakewalk.
_________________ Slow is smooth and smooth is fast |
|
| Kommentaarid: 41 loe/lisa |
   |
38 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Dude .
HV Guru
|
09.05.2012 10:41:45
|
|
|
Pole kunagi Diablot mänginud (esimest ja teist), viitsib keegi kiirelt kokku võtta mõne lausega mismoodi see MP seal välja näeb (peale selle Arena vms). Et paned pundi kokku ja teed co-opi? Kas niimoodi kergeks ei lähe kuna olen aru saanud, et ka üksi võib story läbi teha?
Mida seal peale story läbimist teha on võimalik, ainult MP arena või midagi veel?
Thx |
Ma pole siiamaani aru saanud, miks seda rohkem kui üks kord mängida. Tundub üsna sarnane mingi World of Warcraftile ja teistele MMO'del, kus kõik koguvad pidevalt paremat gear'i, et siis saaks kasutada seda veel parema gear'i saamiseks. Repetitive.
_________________ TALUSILDID |
|
| Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
16 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Killer85
HV veteran
|
09.05.2012 10:59:41
|
|
|
| Kui kogu ettekujutus mängumaailmast piirdubki WoW'ga, siis pole ime, et sa aru ei saa.
|
|
| Kommentaarid: 69 loe/lisa |
   |
67 |
|
| tagasi üles |
|
 |
sukelduja
HV Guru

|
09.05.2012 11:11:34
|
|
|
| Killer85 kirjutas: |
| Kui kogu ettekujutus mängumaailmast piirdubki WoW'ga, siis pole ime, et sa aru ei saa. |
Mida ta siis nii valesti kirjutas? Äkki põhjendad, mispoolest on Diablo oluliselt parem kui Wow?
|
|
| Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
25 |
|
| tagasi üles |
|
 |
FatCat
HV kasutaja

|
09.05.2012 11:11:50
|
|
|
Plaan oli võtta kas Monk või barbarian, otsustasin siiski barbariani kasuks
|
|
| Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
23 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Pihv
HV veteran

|
09.05.2012 11:33:23
|
|
|
| Dude . kirjutas: |
Ma pole siiamaani aru saanud, miks seda rohkem kui üks kord mängida. Tundub üsna sarnane mingi World of Warcraftile ja teistele MMO'del, kus kõik koguvad pidevalt paremat gear'i, et siis saaks kasutada seda veel parema gear'i saamiseks. Repetitive. |
Sama siin tegelikult. Minu jaoks jääb arusaamatuks siiski mille jaoks seda geari koguda. Selleks, et raskema raskusastmega uuesti sama story läbi teha?
Kui kogu MP piirdub Arenaga siis ei paku absoluutselt pinget. WoW's oli Arena viimane asi millega tegelesin.
Tõenäoliselt teen SP läbi (nagu Starcraft 2) ja siis kõik, paraku selle jaoks seda mängu ostma ei hakka.
Aga võimalik, et saan sellest mängust ka valesti aru.
|
|
| Kommentaarid: 101 loe/lisa |
   |
2 :: |
94 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Voyage
HV Guru
|
09.05.2012 11:41:37
|
|
|
Kui ma nüüd õigesti olen aru saanud, siis on sidequestid randomid (kõike ei saa esimese korraga ära teha), samuti ka dungeonid. Ehk avastamisrõõmu on ka teisel läbimängimisel
|
|
| Kommentaarid: 826 loe/lisa |
   |
655 |
|
| tagasi üles |
|
 |
rogue
HV kasutaja

|
09.05.2012 11:47:42
|
|
|
No samas võib küsida miks keegi mängib cod`i ja bf`i 500h+ kus sa mitte midagi juurde ei saa. D3 siiski lõpetad sa normali kuskil lvl30 seega jääb sul nii mõnigi skill saamata ja ka mobid lähevad vastavalt raskemaks ja saavad igasugu omadusi juurde. Kindlasti ei thoiks ära unustada Hardcore mängu ja mõnele lihtsalt meeldib kolle puruks taguda ja samalajal midagi natuke juurde saades
_________________ Life sucks sellega oleks nigu kõik öeldud |
|
| Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
19 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Nokia
Serverid.ee

|
09.05.2012 11:53:58
|
|
|
Ma võin Barbarianiks tulla, kui kellelgi vaja ...
_________________ Web3 | ERC721A |
|
| Kommentaarid: 44 loe/lisa |
   |
1 :: |
43 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Metsjeesus
HV Guru

|
09.05.2012 11:54:10
|
|
|
Pea iga mäng tiirleb paremaks-osavamaks muutumise ümber. Kui nii võtta, siis polegi nagu mõtet oma aega veeta nende seltsis.
Eks raskemad astmed annavad rohkem risk-rewardi, samuti sündmused, mis algtasemetel ei pruugi eksisteerida jne. Diablo (ja pea iga muu rollika) puhul pole asi niivõrd "uuesti läbi tegemises" vaid teise tegelasega muul moel mängimisel. Aastate jooksul olen ma D2's teinud 4-5 accoundi jagu tegelasi samas kui eri klasse oli 8, muidugi poleks multyplayerit olnud, siis oleks see mäng 80% vähemväärtuslik olnud.
_________________ Füsioteraapia alane hindamine & nõu ¤ treeningfilosoofia & toitumine ¤ kaela- ja õlavöötme lihaspingete leevendamine |
|
| Kommentaarid: 108 loe/lisa |
   |
94 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Kristoferr
HV Guru

|
09.05.2012 11:59:26
|
|
|
Nagu Devid räägivad, siis 70% mängust on "past normal difficulty". Vot nii.
Kui piirdud normaliga siis:
1. Näed kuni 30% kogu gearist.
2. Palju spelle, taktikaid jääb kasutamata.
3. Bossid, eliidid, rare mobid kasvavad nii HPs, agressiivsuses, kui ka taktikaliselt, peale normal dif.
4. PVP lvl30 pealt ilmselt ei tee.
5. jne. Kõik, mis kohe meelde ei tule.
Ühesõnaga on see sisuliselt sama, mis mäng poole peal ära lõpetada.
Liitu Wise'ga! |
|
   |
218 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Redikate
HV veteran

|
09.05.2012 12:17:52
|
|
|
Kes ei taha, see ärgu mängigu, nii lihtne on. Diablosse küll mingeid 13a tiinekaid(ei ütle, et need kes siin ei taha mängida oleks 13a tiinekad) vaja pole kes nutavad et mäng sakib ja hakkama ei saa.
_________________ http://nodejs.org/
"I'm also a person. Programming is just one thing I do." |
|
| Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
33 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Killer85
HV veteran
|
09.05.2012 12:23:14
|
|
|
| sukelduja kirjutas: |
| Killer85 kirjutas: |
| Kui kogu ettekujutus mängumaailmast piirdubki WoW'ga, siis pole ime, et sa aru ei saa. |
Mida ta siis nii valesti kirjutas? Äkki põhjendad, mispoolest on Diablo oluliselt parem kui Wow? |
Pole kuskil nimetet' mänge võrrelnud, sestap ei oska ka midagi põhjendada.
WoWi võrdlus on lihtsalt äärmiselt mööda - Diablo maailmas leveldati ning aeti repetitive mänguga head geari kokku aastaid enne seda, kui WoW välja kuulutati.
|
|
| Kommentaarid: 69 loe/lisa |
   |
67 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
09.05.2012 14:12:48
|
|
|
| Ma pole siiamaani aru saanud, miks seda rohkem kui üks kord mängida. Tundub üsna sarnane mingi World of Warcraftile ja teistele MMO'del, kus kõik koguvad pidevalt paremat gear'i, et siis saaks kasutada seda veel parema gear'i saamiseks. Repetitive. |
Pigem oleks õige öelda, et wow sarnaneb diablole, sest diablo oli ikkagi tunduvalt enne olemas.
Olen ise diablo 1 + hellfire pooleks mänginud. Esiteks tegin mängu läbi stoori pärast. Väga põnev oli esmakordselt pimeduses kobada ja butcher nt hirmutas mu jubedalt lapsena ära + need teibasse aetud alasti laibad, mis diablo 1 olid. Hiljem läbisin d1 teiste klassidega, sest iga klassiga oli mängustiil väga erinev. Hellfire väljatulekul läbisin mängu veel selle pärast, et hellfire expansion content stoorit kogeda.
Diablo 2 umbes samal põhimõttel mitu korda läbitud.
Multiplayeris ei ole ma pvp mänguna diablot kunagi kõrgelt hinnanud, aga naisega koos olen mänginud diablo 2 multiplayerit väga palju. Miks? Sest lõbus on koos kolle tappa. Ei jõudnud me kunagi maksimaalsele tasemele, ei teinud kõigi raskustasemetega läbi, küll aga mängisime kahekesi ja erinevate klassidega.
Ma kusjuures nõustun sinuga, et nii diablo kui wow on tegelikult väga sarnased mängud ja neid saab samadel põhjustel mängida (nagu paljusid teisigi mänge). Minu jaoks on see kurb, et d3 puhul paistab pvp tulevik suhteliselt igav olema. Oleks olnud nii palju võimalusi, aga blizzard läks jälle lihtsama vastupanu teed, teeb oma areenid valmis ja vsjo.
|
|
| Kommentaarid: 341 loe/lisa |
   |
272 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Kristoferr
HV Guru

|
09.05.2012 14:17:55
|
|
|
Timberg, mida sa D3 PvPst ootasid siis? BG taolist asja? Muidu D3 BG võiks väga põnev olla. Ainult, et igasugune WoW mehaanilised abivahendid ja mountid on vaja asjast kõrvale jätta. Puhtalt jooksmise peale mingi medium suurusega BG mapid oleks üsna pull.
Liitu Wise'ga!
viimati muutis Kristoferr 09.05.2012 14:19:38, muudetud 1 kord |
|
   |
218 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Strom
HV vaatleja

|
09.05.2012 14:19:22
|
|
|
Thx |
Ma pole siiamaani aru saanud, miks seda rohkem kui üks kord mängida. Tundub üsna sarnane mingi World of Warcraftile ja teistele MMO'del, kus kõik koguvad pidevalt paremat gear'i, et siis saaks kasutada seda veel parema gear'i saamiseks. Repetitive. |
Sa ütled repetitive nagu see oleks halb asi. See gameplay, mis kordub, on nauditav. Lisaks, mapid, kollid ja itemid on suures osas randomized.
|
|
| Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Aeron
HV Guru

|
09.05.2012 14:25:44
|
|
|
No oleme ausad, D2, mitmekesi - NORMAL peal - on ikka ajusurm täielik... selliseid mänge saab mängida ainult kõrge raskusastmega või pvp, siis pinge kompenseerib muid puudujääke ...
_________________ Võib öelda, et ma olen liigselt enesekeskne, aga mind see ei häiri
Tulge kõik HV rahvaga jalkat mängima!| |
|
| Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
65 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Redikate
HV veteran

|
09.05.2012 14:38:05
|
|
|
D3 on ilmselt normali peal ka ajusurm, kuid see annabki võimaluse storyt nautida, ülejäänud raskusastetes on vaja pühenduda juba mängule.
|
   |
33 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Kristoferr
HV Guru

|
|
   |
218 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Aeron
HV Guru

|
09.05.2012 14:54:25
|
|
|
Redikate, ma ei ole kunagi aru saanud sellisel kujul story'ist. 0 interaction. Parem loen juba raamatut või kuulan audio booki siis
_________________ Võib öelda, et ma olen liigselt enesekeskne, aga mind see ei häiri
Tulge kõik HV rahvaga jalkat mängima!| |
|
| Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
65 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Lyth
HV kasutaja

|
09.05.2012 14:55:08
|
|
|
Keda igasugune tilu-lilu huvitab, siis hetkel on üheksaks päevaks kõikide classide sigilid uuesti unlockitud nn. halastusperioodi käigus.
http://reveal.diablo3.com/en_US/
|
|
| Kommentaarid: 57 loe/lisa |
   |
51 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Azatris
HV veteran

|
09.05.2012 15:05:12
|
|
|
| Lyth, mida selleks konkreetselt teha tuleb? Ma isiklikult ei soovi midagi kuskil likeda või shareda vastu tahtmist.
|
|
| Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
36 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Redikate
HV veteran

|
09.05.2012 15:05:48
|
|
|
Ei pea midagi likema ega sheerima, teed seal omale soovitud banneri valmis ja panen oma battlneti emaili ja ongi.
|
   |
33 |
|
| tagasi üles |
|
 |
eShelobik
HV Guru

|
09.05.2012 15:07:52
|
|
|
| huvitav kas peaks tegema uue teema Diablo3 battletag'idega, et siis kes tahab lisab teised ja saab vahel HV rahvaga koos mängida.
|
|
| Kommentaarid: 295 loe/lisa |
   |
262 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Azatris
HV veteran

|
09.05.2012 15:34:05
|
|
|
| Kas hiljem on võimalik default sigilile tagasi ka muuta?
|
|
   |
36 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
09.05.2012 15:36:56
|
|
|
| Timberg, mida sa D3 PvPst ootasid siis? BG taolist asja? Muidu D3 BG võiks väga põnev olla. Ainult, et igasugune WoW mehaanilised abivahendid ja mountid on vaja asjast kõrvale jätta. Puhtalt jooksmise peale mingi medium suurusega BG mapid oleks üsna pull. |
Näiteks siege oleks väga põnev multiplayeris.
Kujuta ette mitmete platvormidega kaarti, kus meeskond 1 peab kaitsma ja 2 ründama. Läbimiseks tuleb uksi maha peksma, redeleid ehitama, üksikuid objekte saab parandada, hävitada jne. Aga nagu näha, siis lbizzardil ei ole vaja midagi uut diablole juurde pookida, lastakse sama pvpga edas, võetakse areenid kasutusele ja korras.
See loomulikult minu isiklik kiiks, et pean igasuguseid 1vs1 ja 2vs2 ja 3vs3 areene igavateks. Mulle lihtsalt meeldib madin natuke suuremal skaalal ja suurema rõhuga taktikale (nt wowi altarec valley oli väga lahe, samamoodi meeldis mulle return to castle of wolefensteinis see map jubedalt, kus tuli rannast allidel peale joosta, seinu segi lasta ja dokumendid lõpuks varastada - üks parimaid multiplayer kogemusi, lastakse airstrike pähe, vastad samaga, pillud granaate üle seina, annad tuld kuulipildujast jne). Neid asju saaks diablosse üle kanda, aga nagu öeldud, blizzil pole mõtet, diablo müüb niigi ja kindlasti on tegemist väga hea tootega. Lihtsalt... oleksin tahtnud rohkemat.
|
|
   |
272 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Lyth
HV kasutaja

|
09.05.2012 15:43:46
|
|
|
| ArchMage kirjutas: |
| Kas hiljem on võimalik default sigilile tagasi ka muuta? |
Loomulikult.
| tsitaat: |
| Once your Mark of Valor submissions have been processed, your Battle.net account will be flagged and the sigils will automatically appear in your in-game banner customization options. |
|
|
   |
51 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Azatris
HV veteran

|
09.05.2012 16:05:56
|
|
|
Kas oma tehtud sigileid saab praegu hetkel näha ka?
Oma nime järgi otsides annab 0 vastet.
|
|
   |
36 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Lyth
HV kasutaja

|
09.05.2012 16:18:13
|
|
|
Kas oma tehtud sigileid saab praegu hetkel näha ka?
Oma nime järgi otsides annab 0 vastet. |
No sigili loomise hetkel nägid ju. Aga tundub, et enne launchi ei näe enam jah.
|
|
   |
51 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Azatris
HV veteran

|
09.05.2012 16:18:54
|
|
|
Ma ei ole kindel, kas ma suutsin kõik sama stiiliga teha. Tahtsin ühtset stiili üle karakterite, muutes ainult värvi ja paari elementi.
|
|
   |
36 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Lyth
HV kasutaja

|
09.05.2012 16:25:13
|
|
|
Mulle tundub, et need sigilid on sarnased "Dog Tagidega" BF3'st. Ehk siis tulevikus hakkad igasuguste promotional lehtede kaudu uusi unlockima jne. ja siis saab nende kaudu oma riista suurust näidata.
|
|
   |
51 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
09.05.2012 16:29:34
|
|
|
| Lyth kirjutas: |
Mulle tundub, et need sigilid on sarnased "Dog Tagidega" BF3'st. Ehk siis tulevikus hakkad igasuguste promotional lehtede kaudu uusi unlockima jne. ja siis saab nende kaudu oma riista suurust näidata.  |
By RAZER NAGA ELITE EPIC DIABLO 3 EDITION only 399.99€!!!
AND RECEIVE YOUR FREE UNIQUE Razer mEga-pEENiz sigil of nocturnal-t3rror of the bo4r TODAY
|
|
   |
272 |
|
| tagasi üles |
|
 |
lepkai
HV kasutaja

|
09.05.2012 17:16:24
|
|
|
paistab, et te kõik olete pool elu sellele mängule andnud
|
|
| Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
9 |
|
| tagasi üles |
|
 |
kupi_kloon
HV vaatleja

|
09.05.2012 18:13:35
|
|
|
Ma ei ole kindel, kas ma suutsin kõik sama stiiliga teha. Tahtsin ühtset stiili üle karakterite, muutes ainult värvi ja paari elementi. |
Ei pea sellepärast muretsema. Need classi sigilid on põhimõtteliselt ainult embleemid, mida saad hiljem mängus enda banneril kasutada. Saad ikkagi igal hetkel neid muuta: nii värvi, paigutust kui suurust.
|
|
| Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Azatris
HV veteran

|
09.05.2012 18:29:53
|
|
|
| Oota, aga mis point sellel eventil siis on?
|
|
   |
36 |
|
| tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
09.05.2012 18:33:55
|
|
|
pr
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
| Kommentaarid: 243 loe/lisa |
   |
217 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Azatris
HV veteran

|
09.05.2012 18:39:06
|
|
|
| Ei saa ainult PR olla ju. Kuidagi peaksid nad "unique" olema ju, ei?
|
|
   |
36 |
|
| tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
09.05.2012 18:41:05
|
|
|
kes pole seal vehkinud, ei saa neid sigileid kasutada teoorias
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
| Kommentaarid: 243 loe/lisa |
   |
217 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Azatris
HV veteran

|
09.05.2012 21:41:38
|
|
|
Spoiler 
|
|
   |
36 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Mustakurmu
HV kasutaja

|
|
   |
29 |
|
| tagasi üles |
|
 |
SirAskAlot
Kreisi kasutaja
|
09.05.2012 22:04:39
|
|
|
Vaevalt et keegi meist oskab seda ütelda miks mängu praegu suht kallilt müüakse.
Röövimises ei julgeks ma blizzardit süüdistada. Sisuliselt andsid nad miljon koopiat rahvale tasuta.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
09.05.2012 22:08:14
|
|
|
| SirAskAlot kirjutas: |
Vaevalt et keegi meist oskab seda ütelda miks mängu praegu suht kallilt müüakse.
Röövimises ei julgeks ma blizzardit süüdistada. Sisuliselt andsid nad miljon koopiat rahvale tasuta. |
Miljon koopiat, tasuta kus?
Aga vastus, miks mängu hind on nii kirves.
1. Blizzard on ettevõte, mille eesmärk on teenida kasumit.
2. Mängu on tehtud väga pikka aega ja nt diablo 4 ei tule tõenäoliselt välja enne järgmist 10 või isegi 20 aastat
|
|
   |
272 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Mustakurmu
HV kasutaja

|
09.05.2012 22:14:22
|
|
|
Röövimises ei julgeks ma blizzardit süüdistada. Sisuliselt andsid nad miljon koopiat rahvale tasuta. |
Täpselt sama küsimus .......mida nad andsid 1 miljon ja kas tegelikult andsid?!
Veel üks küsimus. Kui pikk on selle mängu story? Olen kuulnud, et see on väga pikk
Nojah, tuleb vist oma 50€ ära loovutada .
|
|
   |
29 |
|
| tagasi üles |
|
 |
SirAskAlot
Kreisi kasutaja
|
09.05.2012 22:16:11
|
|
|
| Timberg kirjutas: |
Miljon koopiat, tasuta kus?
Aga vastus, miks mängu hind on nii kirves.
1. Blizzard on ettevõte, mille eesmärk on teenida kasumit.
2. Mängu on tehtud väga pikka aega ja nt diablo 4 ei tule tõenäoliselt välja enne järgmist 10 või isegi 20 aastat  |
Need kellel oli plaanis veel aasta WoW-i mängida said Annual passi kampaaniaga Diablo 3-e tasuta. Lugedes MoP beta uudiseid sain ma aru , et annual passiga saadud beta invitesid jagati välja üle miljoni. Sellest ka orienteeruv number.
viimati muutis SirAskAlot 09.05.2012 22:19:12, muudetud 1 kord |
|
| tagasi üles |
|
 |
Mustakurmu
HV kasutaja

|
09.05.2012 22:17:05
|
|
|
| Timberg kirjutas: |
2. Mängu on tehtud väga pikka aega ja nt diablo 4 ei tule tõenäoliselt välja enne järgmist 10 või isegi 20 aastat  |
Vot seepärast ma ostangi selle mängu...järgmised 50€ matan vast GTA 5 peale.
|
|
   |
29 |
|
| tagasi üles |
|