Nojah , ma pole MOABi veel kordagi kätte saand ja samas pole ka ekstra üritanud. võibolla 10-15 on rekord "spree" olnud. Aga teisalt on ka see , et ma mängin ainult TDMi ja sellist rõvedat kämpimist nagu videos ma lihtsalt ei seedi. S&Dd keelduks ka pealemakstes mänginma. Lendan peale ja võtan 3-5 maha ning suren. Ja uuesti-uuesti-uuesti. Palju "funnim" minuarust.
Eks omajagu ka sellepärast taoline mängustiil, et ma pole elusees olnud "CSor" või "CODer" vaid mänginud RTCWd ja ET'd põhiliselt alates 2001 ning sekka Q3'e. Antud COD on üldse esimene mida raatsisin osta.
Eks omajagu ka sellepärast taoline mängustiil, et ma pole elusees olnud "CSor" või "CODer" vaid mänginud RTCWd ja ET'd põhiliselt alates 2001 ning sekka Q3'e. Antud COD on üldse esimene mida raatsisin osta.
Mul on siiamaani sinu punase täpiga ETconfig alles kuskil kaustas, mis on mitu Windowsi reinstalli üle elanud- ainuke conf millega tabas ja sai hüpata/lasta! _________________ Full Own
No jummel teab neid ajavahesid, tweet on miski õhtul kell 11 pandud ja meie ajatsooni järgi võib see olla päris suur vahemik.
Üldjuhul on tekkunud miski õhtuti 19 paiku erinevad downloadid.
Sattusin steami forumi lehelt sellisele saidile http://www.callofduty.com/mw3/content/elite-drops#drop01 siis vaatasin et konsoolidele on niipalju uusi mappe ja asju Mingi sanctuary ja foundation ja igast muud huvitavat... Kas krdi rahapärast peab konsoolidel see eelis olema ? et neil on see Elite ? Miks meil läbi Steami ei ka neid asju olla ? Samamoodi tuleb ju maksta steamis ?
Ma loodan, et DLC ikka tuleb täna arvutile? Niipalju kui mina otsinud, siis ainuke allikas mis ütleb et see tuleb täna oli Twitter, MW3 lehel ega Steamis nt pole mingit infot (või vähemalt ma ei leidnud), loodan ikka et saab täna õhtul juba mängida.
eip, eu-s ja mujal steamis täna dlc tuleb @21.00 (kui ei eksi, õige aeg on 19.00 CET )
vene võtiga saab aktiveerida, vpn-ga pole vaja jebida.
küsimus selles, kas täna saab selle võtiga eu dlc põhimängu juurde installida või tuleb siiski oodata 25-ni.
praegu selline jama et inimestel dlc steamis nagu aktiveeritud, aga netist steam ei lae midagi ja library/mw3 sees dlc-st haisugi.
hind muidе 6.5€.
Mis nad siis lubavad igalpool et täna tulevad uued mapid....njah...kahju siis eks siis tuleb 25-ni oodata .... Ma ei saa aru miks koguaeg edasi lükatakse....Oleks tahtnud uusi mappe proovida
13,99 jah,
Mul endal alles 40% downloaded ning mu kamraadil on tõmmatud kõik.. aga asjad ei ole veel käima läinud mängus endas, mängida ei saa ühesõnaga praegu veel. _________________ Full Own
viimati muutis Bastard0 08.05.2012 21:20:18, muudetud 1 kord
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.