no davai, tule ka sinna, tee järgi
ja ma pole kelkinud midagi, lihtsalt lahe moment oli
mida ma järgi pean tegema.... pumbaga posti otsa ronima ja siis laksu haaval "neid" maha nottima. Midagi veel igavamat pole välja mõelda?
Too mulle sama skooriga näide cod4 või mw2 tdm mängust siis räägime edasi.
ei tglt seal totalkillaz infected serveris olid vanad mängijad keda ennegi palju nähtud peamiselt koos.
ja seal on ainult noad ja marty zombidel.
näe, selles kohas istusin vaikselt
Spoiler
l
Selle eest oskad küll hoolitseda, et vastased "võrdsed" oleksid. Eriti kui ise kuskil kõrgemal istud... _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Selge pilt, olen suht veendunud, et tava mängudes ei teeks sa selle skilliga isegi mitte 10 kill striket
Ääre peal jõlkujad karistatkse kenasti ära.
Viimati mängisin mingeid MODe MW-s ja mõned korrad viskas ka MW2 häkked lobbysse, siis nede puhul on näha et 99.99% modedest ja mappi modidest on tehtud ajudoonorite poolt ilma mittemidagit arvestades.
Lihtsalt üks jorrs tegi mapi või mode mida saaks teadmiste korral ära kasutada ja siis youtubes klippi vahtides ilastada, krt olen käsi ja oi kus oman kõiki
pole veel näinud, et keegi teine oleks suutnud üle 60 kill streak seal saada. see ei ole nii lihtne kui sa arvad
kui pole proovinud pole ka õigust maha teha
steamis on infectedis zombidel throwing knifed, need muutsid täiesti mõttetuks selle.
see ka hea, et vasak käsi jääb pmst täiesti vabaks, saab süüa või juua samal ajal vaikselt mängides
Kick off the weekend by playing Call of Duty®: Modern Warfare® 3 for FREE starting now through Sunday at 1PM Pacific Time.
Additionally, pickup Call of Duty®: Modern Warfare® 3 this weekend only at 33% off the regular price
Juhtus selline lugu, et kogemata tuli MOAb ning ma mõtlesin, et võiks teha final killi moabiga. Tavaliselt on moab koheselt ära pandud, aga täna sai teisiti siis.
Kahjuks tegin liiga hilja paar pilti, kuid seegi hea. Mängu mode on Domination ning ping kõikus 80-90 vahel, väga halb host oli. _________________ Full Own
Mulle meeldib selle asja netikood. Mängin kurat teab mitmesajamegase neti otsast ja ping on googlisse 35-40 vahel ja replaydest on ilusasti näha, kuidas minu pool salve vastase jaoks üldse ei tekkinudki. Minu vaatevinklist lasin ära, tüübi keha tõmbles ja sain siis ise kahe kuuliga surma. Tema vaatevinklist jooksin talle otsa, jäin seisma, midagi ei teinud ja tüüp lasi mulle pool pidet sisse.
Mul on pidevalt nii et lähivõitluses jõuan omaarust ise ennem reageerida kui vastane, aga surma saan ikkagi ennem sama asi ka relvadega....Üldse sellest ka ei saa aru miks mõni mäng lõpetan (TDM nt) 20 killi ja 9 surmaga näiteks kui mõni teine mäng siis on asi vahest vastupidi .....black opsis sellist asja mul näiteks ei olnud.... Ma ei saa aru miks nad ei või seda mängu dedicated serveritega teha See kuradi host migrartion on ikka kuradi tüütu asi .... poole mängu pealt hakkab uut hosti otsima ja vahest on ka nii et ta ei leia seda siis oota mingi pool tundi ja siis ütleb ka et server connection timed out vms ....
edit: leidsin steami foorumist, siis 8 mai kui see tõele vastab
Nädalavahetusel kui Steami kaudu sai tasuta mitmikmängu poolt proovitud, oli NAT Type strict. Muutma midagi ei hakanud - töötas niisamagi.
Eks see maitse asi ole, aga nii paljukest kui MP-st maigu suhu sain, ei ostaks ma seda mängu mitte kunagi ning järgmine kord Free Weekendil seda alla ei laeks .. _________________
Ei viitsi otsida aga omaarust isegi kirjutasin siin teemas kunagi mida tuleb teha cisco ja thompsoni ruuteriga, et töötaks . aitas läbi telneti paari käsu sisestamine igatahes.
Meeldib ikka aga paganama õnnemüts oli peas sul
Kui mängivad miskid poolkõvad "ässad" ja skoore ei vaadata, ning lasevad sul minna sedasi siis on tõesti võimalik semi camp stiilis saavutada MOAB.
Näha oli, et vastas team oli piisavalt noob või oli teie meeskonnal piisav võte, et asja kontrollida ja vastas polnud ühtegi rasvase rinnaga hunti.
Aga vahet pole, tähtis on tulemus, minupoolest istugu või ühes nurgas, ja kui seal ellu jääd on tegemist lammastaga vastaste poolel või skilliga
See ülevalpool olev MOABi video pani mõtlema, et isegi sellise mängu stiiliga on võimalik MOAB kobistada- aga nii vist tehaksegi neid pomme tavaliselt. _________________ Full Own
See ülevalpool olev MOABi video pani mõtlema, et isegi sellise mängu stiiliga on võimalik MOAB kobistada- aga nii vist tehaksegi neid pomme tavaliselt.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.