Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Sülearvutid »  Dell Vostro vr Inspiron vead ja probleemid märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
WindowsSev
HV vaatleja

sõnum 28.01.2012 15:17:18 Dell Vostro vr Inspiron vead ja probleemid vasta tsitaadiga

Tere!

Ise ma sarnast teemat ei leidnud, kuid tahaks teada nende Delli markide kasutajate kogemusi, kuidas nad neid hindavad.
Mul oleks soov osta Dell ja nii mõndagi olen kuulnud, kuid tahaks selgusele jõuda kumba oleks parem endale osta.
Ehk siis nende igasugused probleemid.

Teha siis vahe kokkuvõtte.

Ise olen valinud sellised margid nagu Vostro V131 ja Inspiron 14z. Tegemist on muidugi uutega ja ei pruugi sellised vigu olla mis vanematel.

Seega ma tänan ette juba ära!
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
ArgoA
HV veteran
ArgoA

sõnum 28.01.2012 16:06:59 vasta tsitaadiga

Hei,

Vostro v131 on selline õhem ja pehmem mudel, kui 3nda seeria vostrod - seega probleeme võib tulla korpuse vastupidamise osas (hinged, ekraan, raam).
Inspiron 14z on arvatavasti nagu inspiron ikka, kulub kriimuliseks, tekivad jahutusprobleemid (ventilaator tolmu täis) - puhastamiseks peab terve arvuti lahti võtma ja see ei ole lihtne (teenusena ca 20-30eur).

Soovitaksin ise ehk veidi tugevama raami ja korpusega Vostro 3350-i. thumbs_up.gif

kristoka
Kreisi kasutaja
kristoka

sõnum 02.02.2012 13:36:26 vasta tsitaadiga

Ise oman v131 ja ei ütleks suhugi et see korpus sitt oleks, alumiinum korpus, väga läbi ei paindu, hinged on ka mingist sulamist, niiet peaks olema vastupidav.
Kasutanud alles paar nädalat.
tagasi üles
Betamax
HV Guru
Betamax

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 02.02.2012 13:57:20 vasta tsitaadiga

Hinged on kõigil metallist. Iseasi, kuhu need hinged kinnituvad - kui otse plastkorpuse külge, siis pole neist suurt essugi kasu.
tagasi üles
WindowsSev
HV vaatleja

sõnum 13.04.2012 22:12:10 vasta tsitaadiga

Nimetame seda pisikeseks probleemiks. Ma pole leidnud kindlast vastust Dell Vostro v131 kohta! Kas see Dell toetab SSD SATA3??? SATA2 jah aga mingil infol SATA3 mitte!
Ehk ma ei sa endale osta SSD SATA3 vaid pean SATA2 muretsema?
tagasi üles
siLc
HV Guru

sõnum 13.04.2012 22:25:44 vasta tsitaadiga

Isegi kui läpakal pole SATA3-e, toimib SATA3 ketas selle sees SATA2 kiirusel. Endal on SATA2 läpaka sees SATA3 SSD ning toimibki niivõrd hästi kui SATA2 ribalaius läbi suudab lasta.
tagasi üles
WindowsSev
HV vaatleja

sõnum 06.05.2012 21:48:44 vasta tsitaadiga

Selge!
Aga nüüd on mul jälle Delliga probleem ehk siis SIM kaadri pesaga. Draiverid ei lähe peale ainult üks driver läks ja see oli Dell-Application (Dell Wireless 5550 HSPA+ Mini Card) teised driverid ei lähe ning SIM kaarti ei tunnista!
Olen proovinud Elisa lepingulist ja EMT Simpel kaarti. Ühesõnaga ei mõika nagu ei oleksi mul seda riistvara sees.

Tänud abi eest!
tagasi üles
siLc
HV Guru

sõnum 06.05.2012 22:18:44 vasta tsitaadiga

Selgeltnägijad me ei ole, et läbi ekraani täpsema arvuti tuvastaksime...

Misiganes see ka ei oleks, siis kas sel ikka on 3G modem sees? On see sisse lülitatud BIOS-is näiteks?
tagasi üles
WindowsSev
HV vaatleja

sõnum 06.05.2012 22:48:02 vasta tsitaadiga

Uurisin BISOsi ja ei leidnud võtsin kaane maha kuna rohkema seda masinat lammutada ei oska ja juhised ka youtubes pole veel aga sellest ühest kaanest piisas, et näha kaht juhet ja ka pesa mis tühi ning rohkem polegi vaja mõelda ehk siis pole mida vaja.
Samas tekkis kohe küsimus, et tavaline HDD pesa on sama SSD? Et kui tahan SSD osta kas see sinna pessa läheb? ehk vaja veel SSD pesa muretseda icon_razz.gif
tagasi üles
kristoka
Kreisi kasutaja
kristoka

sõnum 07.05.2012 13:40:21 vasta tsitaadiga

Kust sa selle GSMi modemi said?
tagasi üles
WindowsSev
HV vaatleja

sõnum 08.05.2012 00:35:48 vasta tsitaadiga

Kui seda nn modemiks nimetatakse siis ma ütleks, et see puudub. Võtsin läpakal kaane tagant ja oli näha pooleldi tühja kohta kuhu see käib.
Ma arvan, et see modem või kaart tuleks tellida või siis maaletooja käest uurida.
Eks ta maksab ka kindlasti head eurod icon_biggrin.gif
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Sülearvutid »  Dell Vostro vr Inspiron vead ja probleemid
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.