Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Samsung GT-I9000 Galaxy S märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 98, 99, 100 ... 104, 105, 106  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
renhoelder
HV veteran
renhoelder

sõnum 22.04.2012 20:02:59 vasta tsitaadiga

Mis BT peakomplekti te telefoniga kasutate? HM3100 tundub stiilitruu.
Kommentaarid: 74 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 70
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
sc0rp
HV vaatleja

sõnum 24.04.2012 23:31:58 vasta tsitaadiga

ToTuMaN kirjutas:

Aga palun: http://dl.dropbox.com/u/14832819/apps/SEB.zip Paki enne lahti ja siis kopeeri millegagi õigesse kohta ja ju sa juba ise tead, mis edasi tuleb teha icon_smile.gif

[/quote]

Mingi jama ikka... panin JPU (2.2.1) stock firmware peale seejärel teostasin root-i ja siis viskasin selle SEB kausta system/csc alla. vahetasin ilusti csc ära ja tahtsin seejärel kiesiga uut softi peale lasta, et saada ametlikuks aga ei toimi - kies ei paku ühtegi uuendust, justkui oleks ikka vale CSC.
tagasi üles
ToTuMaN
HV kasutaja
ToTuMaN

sõnum 24.04.2012 23:45:52 vasta tsitaadiga

sc0rp kirjutas:
ToTuMaN kirjutas:

Aga palun: http://dl.dropbox.com/u/14832819/apps/SEB.zip Paki enne lahti ja siis kopeeri millegagi õigesse kohta ja ju sa juba ise tead, mis edasi tuleb teha icon_smile.gif

Mingi jama ikka... panin JPU (2.2.1) stock firmware peale seejärel teostasin root-i ja siis viskasin selle SEB kausta system/csc alla. vahetasin ilusti csc ära ja tahtsin seejärel kiesiga uut softi peale lasta, et saada ametlikuks aga ei toimi - kies ei paku ühtegi uuendust, justkui oleks ikka vale CSC.[/quote]
Minuteada on meie regiooni ametlik froyo olnud jpy, proovi sellega. Jpu'ga saad korrektse froyo bootloaderi küll aga kiesi jaoks enda legaliseerimiseks läks minuteada jpy'd vaja... võin ka eksida, kui kellelgi täpsemat infot on, kuid kõnelen siiski enda kogemustest...

õllekas
HV vaatleja

sõnum 25.04.2012 17:02:22 vasta tsitaadiga

sc0rp kirjutas:

Mingi jama ikka... panin JPU (2.2.1) stock firmware peale seejärel teostasin root-i ja siis viskasin selle SEB kausta system/csc alla. vahetasin ilusti csc ära ja tahtsin seejärel kiesiga uut softi peale lasta, et saada ametlikuks aga ei toimi - kies ei paku ühtegi uuendust, justkui oleks ikka vale CSC.

efs kaustas nv_data.bin fail on see kus regioon kirjas on + nv_data.bin.bak. Nagu ma oma kogemustest aru olen saanud, siis csc muutmine muudab ainult nv_data.bin faili sisu, nv_data.bin.bak jääb vana sisuga. Kies aga loeb minu arust just seda nv_data.bin.bak faili.
tagasi üles
sc0rp
HV vaatleja

sõnum 25.04.2012 22:38:15 vasta tsitaadiga

õllekas kirjutas:
sc0rp kirjutas:

efs kaustas nv_data.bin fail on see kus regioon kirjas on + nv_data.bin.bak. Nagu ma oma kogemustest aru olen saanud, siis csc muutmine muudab ainult nv_data.bin faili sisu, nv_data.bin.bak jääb vana sisuga. Kies aga loeb minu arust just seda nv_data.bin.bak faili.

Aga kuidas ma siis seda nv_data.bin.bak faili sisu saan muuta?

edit: Praegune püsivara versioon: I9000XXJPY/I9000OXXJM1/I9000XXJPY/I9000XXJPY (SEB) ja kahjuks ütleb: " Teie seade ei toeta tarkvara täiendamist Kiesi kaudu." Järsku probleem selles, et rootisin seadme cf-root kerneliga?
tagasi üles
ToTuMaN
HV kasutaja
ToTuMaN

sõnum 25.04.2012 23:01:40 vasta tsitaadiga

Ma nüüd päris 100% kindel pole aga kas mitte pole nii, et selle .bak faili kannatas ka ära kustutada ja faili puudumisel tehti algsest uus .bak. Igal juhul, kui katsetama hakkad, siis tee oma efs kataloogist backup kuskile seadmest väljapoole enne, kui torkima lähed. Samas ma olen ka mingi aeg maadelnud nendeasjadega ja mõnedki korrad isegi imei seetõttu ära kaotanud. Seni on õnnestunud tekkinud hädadest siiski jagu saada ja pill töötab ilusti (kuigi see jw4 on ikka ulmetattaeglane võrreldes jw1ga).
Kui aga mingit spetsiifilist fw otsid, proovi sobrada xda foorumis, seal paar teemat stock fw loeteludega või siis sammobile.com

Aga igaks juhuks kordan veel - enne kui selle efs sisu kallale lähed tee kindlasti backup kataloogist kuskile seadmest väljapoole!

Nu
HV Guru
Nu

sõnum 26.04.2012 16:23:39 vasta tsitaadiga

vastupidi ikka. .bin kui kustutad ära siis .bak failist luuakse uus .bin algse koodiga.
enamasti kui odiniga flashin mingi uue fw siis pärast on regioon KOR. kustutan .bin ära ja uuel käivitamisel on jälle õige.

tagasi üles
ToTuMaN
HV kasutaja
ToTuMaN

sõnum 26.04.2012 18:20:14 vasta tsitaadiga

Nu kirjutas:
vastupidi ikka. .bin kui kustutad ära siis .bak failist luuakse uus .bin algse koodiga.
enamasti kui odiniga flashin mingi uue fw siis pärast on regioon KOR. kustutan .bin ära ja uuel käivitamisel on jälle õige.

icon_smile.gif Selleks ma igaks juhuks lisasingi, et pole 100% kindel ja nagu näha siis põhjusega. Aga nüüd asi omalgi selgem jälle natuke

sc0rp
HV vaatleja

sõnum 26.04.2012 19:50:24 vasta tsitaadiga

No ikka ei toimi, Kiesis annab ikka sama teate.

edit: ja kas see on normaalne, et igakord, kui odiniga flashin kaob system/csc folderist SEB kaust jälle ära icon_sad.gif
tagasi üles
hemmar
HV kasutaja

sõnum 27.04.2012 23:07:51 vasta tsitaadiga

Sain enda valdusesse ühe telliseks tehtud i9003. Nimelt olevat tahetud sinna i9000 romi peale flashida ja nii ta tellistuski. Kõik võimalikud kolme nupu combod on ära proovitud, telefon mingisugust elumärki ei näita. Ainuke asi mis näitas, et usb on ühendatud telefoni mitte päris telliskivi külge oli see, et esimest korda ühendades hakkas arvuti draivereid otsima, aga feilis. Googeldades on silma jäänud, et arvatavasti poleks jig'ist ka väga kasu. Mis siinsed eksperdid arvavad? On mõtet hakata kuskilt endale seda jig'i sebima? Ise päris võhik ei ole, oma i9000ndet olen juba päris mitu korda edukalt flashinud. Samas sellises seisundis telefoniga pole enne kokku puutunud.
Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 11
tagasi üles
tiitise
HV kasutaja

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 28.04.2012 00:34:11 vasta tsitaadiga

expressive kirjutas:
Sain enda valdusesse ühe telliseks tehtud i9003. Nimelt olevat tahetud sinna i9000 romi peale flashida ja nii ta tellistuski. Kõik võimalikud kolme nupu combod on ära proovitud, telefon mingisugust elumärki ei näita. Ainuke asi mis näitas, et usb on ühendatud telefoni mitte päris telliskivi külge oli see, et esimest korda ühendades hakkas arvuti draivereid otsima, aga feilis. Googeldades on silma jäänud, et arvatavasti poleks jig'ist ka väga kasu. Mis siinsed eksperdid arvavad? On mõtet hakata kuskilt endale seda jig'i sebima? Ise päris võhik ei ole, oma i9000ndet olen juba päris mitu korda edukalt flashinud. Samas sellises seisundis telefoniga pole enne kokku puutunud.

Fastboodiga ei anna midagi teha? (enne muidugi tõmba netist draiverid)
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
DefconV
HV kasutaja
DefconV

sõnum 04.05.2012 01:02:51 vasta tsitaadiga

Küsimus, et kas i9000, i9001-le 4.0.3 pakub tarkvarauuendus või mitte? Või kas üldse on võimalik?
Valdars
HV veteran
Valdars

sõnum 04.05.2012 01:14:29 vasta tsitaadiga

Samsung ei kavatse oma vanematele(enne S2) mudelitele ICS pakkuda. Samas on olemas mitteametlikke võimalusi.
Kommentaarid: 47 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 44
tagasi üles
asjameez
Kreisi kasutaja
asjameez

sõnum 04.05.2012 03:33:17 vasta tsitaadiga

Sai oma esimesed fläshimised tehtud. Kõigepealt sai 2 õhtut loetud, mis firmwared, romid jne üldse on ja kuidas neid peale panna. Proovisin CyanogenMod 7.2RC1, kuid see ei läinud millegipärast boot ekraanist kaugemale. Hetkel peal CyanogenMod 7.1 ja toimib suurepäraselt. Et üldse Cyagenmodi peale saada, pidin assert funktsioonid updater-script faili algusest ära kustutama. Millegipärast ei tundnud Cyagenmod/CWM, et telefon on Galaxy GT-I9000. CyanogenMod 9 ei proovinud, kuna lugesin, et seal FM raadio ja mingid asjad veel ei tööta (nagu ka GT-I9000 selga aetud "puhtal" Android 4 ICS-il).
Kommentaarid: 63 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 61
tagasi üles
priitval
HV kasutaja
priitval

sõnum 06.05.2012 11:11:11 vasta tsitaadiga

lihtsalt selline küsimus kaua teil aku vastu peab s plusil ? ( ilma netita ja netiga )
Kommentaarid: 19 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 18
tagasi üles
sc0rp
HV vaatleja

sõnum 06.05.2012 16:25:16 vasta tsitaadiga

lisan veel pildi oma kiesist:

edit: uuendasin kiesit ja..
edit2: JPY ka ei muuda midagi..
Manus

tagasi üles
-Koppel-
Kreisi kasutaja
-Koppel-

sõnum 06.05.2012 22:22:35 vasta tsitaadiga

priitval kirjutas:
lihtsalt selline küsimus kaua teil aku vastu peab s plusil ? ( ilma netita ja netiga )

Netti kasutan siis kui vaja, muul ajal on väljas. Aku peab umbes 4 päeva.
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
aksel
Kreisi kasutaja
aksel

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 07.05.2012 10:17:33 vasta tsitaadiga

priitval kirjutas:

netiga ca 2, ilma ca 4

avax
HV Guru
avax

sõnum 07.05.2012 11:16:10 vasta tsitaadiga

priitval kirjutas:

Netiga ca päev peab vastu. RC5 Broodrom koos kõikide tviikidega.
Kommentaarid: 269 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 212
tagasi üles
sc0rp
HV vaatleja

sõnum 07.05.2012 16:28:55 vasta tsitaadiga

Kuna mul kiesiga ametliku tarkvara ei õnnestu saada siis ehk viitsiks keegi kellel on ametlik rootimata i9000 öelda järgnevad andmed oma telefoni kohta:

Firmware version
Baseband version
kernel version
built number

kõik need andmed leiate minnes settings>About phone>ja siis alt 4 viimast rida
tagasi üles
neiuke
HV vaatleja

sõnum 16.05.2012 13:19:23 vasta tsitaadiga

uskumatu, ma kirjutasin enne nii pika jutu ja kui sisestama hakkasin, server maas, oeh, hakkan siis otsast peale:

Eelneva kirjutaja teemajätkuks- kuidas teada et telefon on rootitud? Samamoodi ei saa ka mina läbi Kiesi oma telefoni uuendada, ees on kiri: Teie seade ei toeta tarkvara täiendamist Kiesi kaudu. Telefon on enne minu kätte jõudmist olnud ilmselt 2 inimese omandis ja vahepeal ka ühes Tallinna kasutatud telefonide poes müügis, seega ei ole kellegilt uurida ka, kas on midagi seal muudetud. Olen peale proovinud rootitud telefonidele mõeldud appe, need ei lähe käima. Kuidas siis ikkagi teada, et telefon on rootimata? Panen oma telefoni andmed ka:

Püsivara versioon: 2.3.4
Põhiriba versioon: I9000XXJVQ
Kerneli versioon: 2.6.35.7-I9000XXJVQ-CL281085 se.infra@SEP-39 #2
Järgu number: GINGERBREAD.XXJVQ

Telefonis pean kasutama MoreLocale2 appi, kuna eesti keelt pole, regioonikoodiks näitab KOR.
Uskuge, ma olen enne netist uurinud ja otsinud, viimases lootuses nüüd siin icon_smile.gif
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
limp
HV Guru
limp

sõnum 16.05.2012 14:54:40 vasta tsitaadiga

ta ei pruugigi olla rooditud, piisab kui teise regiooni või üldse rom peale lasta, mis pole supporditud KIES-i poolt. supporditud versioone näed www.sammobile.com lehelt (taga kiesi märk näitab kas saab sealt uuendada läbi kiesi)

rootimise nägemiseks pead installima endale terminali telefoni või läbi android sdk adb shell käsu abil minema shelli ning mõlemal juhul kirjutama: "id" ilma jutumärkideta ja enter, mille peale annab ta userid - kui see on 0 siis rooditud, kui mingine 1000+ numbriga, siis pole rooditud

Windows keskkond on nagu li*s - kõik teda ke*ivad aga keegi teda ei armasta!
Kommentaarid: 56 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 52
tagasi üles
neiuke
HV vaatleja

sõnum 16.05.2012 15:10:17 vasta tsitaadiga

Tänud, limp icon_smile.gif
terminal näitab uid=10091(app_91) gid=10091(app_91) groups=1015(sdcard_rw),3003( inet), e pole rootitud. scOrp, minu näitajad siis äkki sobivad?
Küsimus veel- kuidas teha mu telefon Kiesile söödavaks?
tagasi üles
limp
HV Guru
limp

sõnum 16.05.2012 15:15:21 vasta tsitaadiga

Pead sealtsamast sammobilest tõmbama kiesi supportiva versiooni ja selle odiniga peale laskma
edit: manuali leiad ka sealtsamalt leheküljelt

Windows keskkond on nagu li*s - kõik teda ke*ivad aga keegi teda ei armasta!
Kommentaarid: 56 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 52
tagasi üles
neiuke
HV vaatleja

sõnum 16.05.2012 17:14:12 vasta tsitaadiga

kas Country/Carrier on ka oluline? Millise ma valima peaks?
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mobiiltelefonid/ GPS seadmed / Muu tehnika »  Samsung GT-I9000 Galaxy S mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 98, 99, 100 ... 104, 105, 106  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.